Kejserbyen Wien

Et musikalsk og historisk bekendtskab

Kejserbyen Wien

Glæd dig til denne fantastiske storby. Wien har uendeligt meget at byde på og man bliver aldrig træt af af besøge de mange flotte bygningsværker og høre om byen og landets historie. Grib chancen, flyv med Gislev Rejser til Wien og oplev koncerter, slotte, kunstskatte, pragtfulde palæer og måske en tur i en af de berømte hestevogne. Rejselederen kan give dig inspiration til at opleve byen på egen hånd, eller du kan følges med rejselederen rundt til både kendte og mindre kendte oplevelser i musikkens by.

 • Tidlig udrejse, sen hjemrejse – få det maksimale ud af ferien.
 • Inklusiv 72 timers metro- og sporvognskort.
 • Glæd dig til ferie i Wien med gående og kørende byrundture.
 • Gislev inviterer på velkomstmiddag første aften.
 • Udflugt til Mozarts første koncertslot, Schönbrunn, inkluderet.


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 5 x morgenmad
 • 1 x velkomstmiddag
 • Gående og kørende byrundtur
 •  72 timers sporvognskort
 •  Udflugt til Schönbrunn inkl. entré
 •  Udflugt til Prater og Hofburg ekskl. entré
 • Lufthavnstranfer t/r
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.

Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.350. Afbestillingsforsikring: Kr. 650. Apfelstrudelshow kr. 90 inkl. kaffe og smagsprøve (bestilles med rejsen) . Wienerkoncert: Kat. 1 - kr. 598. Kat. 2 kr. 448 (bestilles med rejsen). Middag på Heuriger kr. 200 inkl. mad, 1/4 fl. vin og musik (bestilles med rejsen).

 

 

 

 

Pris fra 6.498,-

6 dage
Fly

Med i prisen er bl.a.

 • Velkomstmiddag
 • 72 timers metro/sporvognskort
 • Udflugt til Schönbrunn
Bestil rejse

Om rejsen

Kejser- og musikbyen Wien
Følg programmet eller oplev byen på egen hånd. Vi har inkluderet kørende og gående byrundture, hvor rejselederen viser vej og fortæller om de mange interessante seværdigheder. Man kan ikke tage til Wien uden at opleve Mozarts' og Strauss’ fantastiske musik, så benyt dig af muligheden for at tilkøbe billetter til berømte Hofburg/Wiener Konzerthaus, hvor vi i år har købt billetter i kategori 1 og 2. Billetterne skal bestilles sammen med rejsen. Ønsker du mere musik er rejselederen behjælpelig med at få billetter. Herudover kan du vælge at krydre rejsen med typiske østrigske oplevelser som en Heurigeraften, og rejselederen tager på 3. dagen interesserede med på et konditori, hvor du kan benytte lejligheden til at opleve hvordan en lækker Apfelstrudel bliver til. Med et 72 timers metro- og sporvognskort kommer du hurtigt omkring, og vi anbefaler at du tager sporvognene – så får du automatisk lidt sightseeing samtidigt. Velkommen til Østrigs flotte og spændende hovedstad.

Billeder

Hotel

Hotel Bellevue
Althanstrasse 5
1090 Wien
Østrig

4-stjernet hotel beliggende i hjertet af Wien, tæt ved Franz Joseph stationen. Hotellet har restaurant og cafébar. Alle værelser med bad, toilet, tv, telefon, hårtørrer, air-condition, værdiboks, minibar og gratis wifi.

Læs mere om Hotel Bellevue

Dag for dag

Dag 1: Ankomst til Wien, kørende byrundtur og velkomstmiddag
Vi flyver direkte fra København til Wien og lander midt på dagen og alle oplevelserne kan begynde. Vores østrigske bus venter på os og vi kører en byrundtur bl.a. forbi Operaen fra 1869, Hofburg, Stephansdom, naturhistorisk museum og parlamentet tegnet af danskeren Teopil Hansen. Videre omkring de kejserlige gemakker ved Hofburg og forbi det barokke mesterværk Karlskirche og det imponerende Belvedere slot. Videre til hotellet for indkvartering og velkomstmiddag. Inkluderet.

 

 

Dag 2: Gående byrundtur
Spændende introduktion til byen, Kejserslottet Hofburg, Wiens romersk-katolske kirke Stephansdom, Mozarts hus samt mange andre seværdigheder. Afprøvning af sporvogn og metro (de 72 timer du har på kortet starter hermed). Inkluderet. Herefter tid på egen hånd, eller med rejselederen videre rundt i byen.

 

 

Dag 3: Schönbrunn, Apfelstrudel og koncert
Du skal også besøge det berømte slot Schönbrunn, som var de østrigske kejseres foretrukne residens. Med metro til det smukke slot, hvor lille 5-årige Mozart optrådte for første gang. Grand Tour med audio-guides (fås på engelsk eller tysk) sammen med rejselederen, hvor du kan opleve de 40 flotte sale og værelser ud af 1441, som rummer en næsten uendelig mængde af udsøgte kunstværker og flotte udsmykninger. Turen rundt er beregnet til at vare ca. 50 minutter, og giver et fantastisk indblik i den overdådige pragt det østrigske kejserpar omgaves af. Inkluderet.

Efterfølgende kan du gå med rejselederen til konditoriet Residenz (beliggende på Schönbrunn-området), hvor du kan opleve et Apfelstrudelshow. Men du kan også gå videre på egen hånd, eller tage metroen tilbage til Wien for nye eventyr i den spændende by. Pris kr. 90 inkl. kaffe og smagsprøve.

Om aftenen har du mulighed for at opleve en herlig wienerkoncert med musik af de populære og kendte komponister Mozart og Strauss. Koncerterne spilles af et af de berømte Wiener Orkestre. Vi har købt billetter i kategori 1 og 2. Pris kr. 598/kr. 448 - skal bestilles med rejsen.

Bemærk: På majafgangen foregår koncerten i Palais Ferstel og på september- og oktoberafgangen foregår koncerten i Wiener Konzerthaus i Mozart-salen.

 

 

Dag 4: Wien på egen hånd eller med rejselederen rundt
Nyd byen på egen hånd og oplev f.eks. morgentræningen med musik på Den Spanske Rideskole, eller se hvor Freud behandlede det bedre borgerskab i sin klinik i Berggasse. Måske lokker Hunderwasserhaus eller et besøg i én eller nogle af Museumskvarterets mere end 20 kulturinstitutioner - der er uanede muligheder. Du kan også vælge at slå følge med rejselederen, som gerne viser flere spændende områder af byen.

 

Dag 5: De kejserlige gemakker, Prater og Heuriger
Tag med rejselederen på Hofburg (beregn entré ca. € 14). Her kan du se de smukt møblerede sale og værelser, hvor kejser Franz Joseph I og kejserinde Elisabeth havde deres gang. Om eftermiddagen mulighed for at se Wiens svar på Tivoli, Prater. Her er det gratis at komme ind og kun forlystelserne koster noget.

Aftenarrangement med tur til ægte Wiener-Heuriger, hvor vin, sang og livsglæde går op i en højere enhed. Festlig og folkelig stemning og hyggeligt samvær til god mad og musik. Pris kr. 200 inkl. mad, 1/4 fl. vin og musik (bestilles med rejsen).

 

 

Dag 6: Et sidste farvel til Wien
Tid på egen hånd til shopping og frokost. Bus til lufthavnen og hjemrejse.

Værd at vide

Rejsen
På storbyferie foregår det meste til fods. Rejsen anbefales ikke til gangbesværede.

Valuta
Euro

Strøm
220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

Entréer
Typisk € 5-15 pr. seværdighed. Entréer er ikke inkluderet, m.m. vi specifikt gør opmærksom på det. Entré inkluderet på denne rejse er entréen til slottet Schönbrunn.

Metro/sporvogn
72 timers kort inkluderet, kørsel herudover for egen regning.

Fly
Austrian Airlines fra København direkte til Wien.

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Mødetid
Mødetid i Københavns Lufthavn kl. 08.15 – nærmere info tilsendes ca. 10 dage før afrejse.

Udrejse
Afrejse fra Københavns Lufthavn kl. 10.15 med ankomst til Wien kl. 11.55. Der flyves med Austrian Airlines. Der serveres drikkelse ombord.

Hjemrejse
Fra Wien kl. 15.15 med ankomst til København kl. 16.55. På afrejsen den 17/9 flyves der fra Wien kl. 17.35 med ankomst til København kl. 19.20. Der flyves med Austrian Airlines. Der serveres drikkelse ombord.

 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant. GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER FRA KØBENHAVN.


Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
17-09-2019Fly fra Københavns LufthavnVidunderlige Wien Ring til os6.498,-Mere information
15-10-2019Fly fra Københavns LufthavnVidunderlige Wien Mere end 86.498,-BestilMere information