Skip to main content

Flyrejse til Østrigs hovedstad

-
Oplev kunst, kultur og imponerende bygningsværker

Kejserbyen Wien

Glæd dig til at opleve Østrigs vidunderlige hovedstad, hvis skønhed kan imponere enhver. Byen rummer en spændende historie, og du kan gå på opdagelse blandt de mange historiske bygninger og interessante seværdigheder. Wien er kunstens og musikkens by, og du kan lade dig føre tilbage i tiden på slottet Schönbrunn og lytte til tonerne fra Strauss og Mozarts udødelige værker. Der bliver også mulighed for at nyde byen på egen hånd.

Glæd dig til

 • Inkl. 2 byrundture i Wien
 • Udflugt til Mozarts første koncertslot, Schönbrunn, inkluderet
 • Inkl. 72-timers metro- og sporvognskort og mulighed for at opleve på egen hånd
 • Bo centralt på godt 4-stjernet hotel i Wien – Gislev inviterer på velkomstmiddag første aften

Inkluderet i rejsens pris

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 1 x velkomstmiddag
 • 2 x byrundture
 • Udflugt til Schönbrunn inkl. entré og audioguides
 • Udflugt til Hofburg (ekskl. entré, beregn ca. € 15)
 • 72 timers sporvognskort
 • Transfer fra og til lufthavn
 • Rejseleder
  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Rejsen er ikke egnet for dårligt gående. Kontakt Gislev Rejser hvis du er tvivl om du kan deltage på denne rejse.

 • Dag 1: Udrejse til Wien

  Vi flyver direkte fra København til Wien og lander midt på dagen, hvorefter alle oplevelserne kan begynde. Vores østrigske bus venter på os, og vi kører en byrundtur forbi bl.a. Operaen fra 1869, Hofburg, det barokke mesterværk Karlskirche, naturhistorisk museum og parlamentet, der er tegnet af danskeren Teophil Hansen. Omkring de kejserlige gemakker ved Hofburg samt det imponerende Belvedere Slot.

  Ankomst til hotellet og velkomstmiddag. Inkluderet.

 • Dag 2: Byrundtur i historiske Wien

  Gående byrundtur i Wiens bymidte forbi spændende museer, kejserslottet Hofburg og Stephansdom, Wiens smukke romersk-katolske domkirke og Østrigs vigtigste gotiske bygningsværk. Vi ser også Mozarts hus, hvor komponisten boede i årene 1784-1787, og hvor han komponerede mange af sine mesterværker.

  Rejselederen tager dig med og afprøver byens historiske sporvogne - vi har inkluderet sporvognskortet. Herefter får du tid på egen hånd. Oplev f.eks. Den Spanske Rideskole eller se, hvor Freud behandlede det bedre borgerskab i sin klinik i Berggasse. Måske lokker Hunderwasserhaus eller et besøg i én eller nogle af Museumskvarterets mere end 20 kulturinstitutioner - der er uanede muligheder.

  Du kan også nyde en sachertorte på en af byens mange charmerende caféer eller gå med rejselederen videre til både kendte og mindre kendte oplevelser i musikkens by. Middag denne aften er på egen hånd.

 • Dag 3: Pragtslottet Schönbrunn

  Tag med til det smukke Schönbrunn, som var de østrigske kejseres foretrukne residens og hvor Mozart optrådte som bare 5-årig. Her kommer du med på en Grand Tour med audio-guides (fås på engelsk eller tysk) sammen med rejselederen, hvor du kan opleve de 40 flotte sale og værelser ud af 1441, som rummer en næsten uendelig mængde af udsøgte kunstværker og flotte udsmykninger.

  Turen rundt er beregnet til at vare ca. 50 minutter, og giver et fantastisk indblik i den overdådige pragt det østrigske kejserpar var omgivet af.

  Efterfølgende har du mulighed for at tage det lille tog og opleve slottes imponerende parkområde.

  Om aftenen mulighed for at tage med rejseleden til Kursalon Wien og nyde en dejlig 3-retters middag (ekskl. drikkevarer) og wienerkoncert. Pris inkl. middag og koncertbillet i kategori A kr. 898. Middag denne aften er på egen hånd såfremt man ikke ønsker koncert og middag.

 • Dag 4: Hofburg og festlig Heuriger

  Besøg i de kejserlige gemakker på Hofburg. Her kan du se de smukt møblerede sale og værelser, hvor kejser Franz Joseph I og kejserinde Elisabeth havde deres gang.

  Om aftenen har du mulighed for at tage med til festlige Grinzing og spise middag på en ægte Heuriger. Pris inkl. mad, ¼ fl. vin og musik kr. 300. Bestilles med rejsen. Middag denne aften er på egen hånd såfremt man ikke ønsker Heuriger.

 • Dag 5: Hjemrejse til København

  Tid på egen hånd til den sidste shopping eller besøg på byens kendte Naschmarkt, hvor de små boder bugner af lokale madvarer, kunsthåndværk og loppefund. Her er også små caféer med et lille udvalg af lette måltider.

  Bus til lufthavnen og hjemrejse efter 5 herlige dage i musikkens by.

Mere om rejsen

Kejser- og musikbyen Wien

Følg programmet eller oplev byen på egen hånd. Vi har inkluderet kørende og gående byrundture, hvor rejselederen viser vej og fortæller om de mange interessante seværdigheder. Herudover kan du vælge at krydre rejsen med typiske østrigske oplevelser som f.eks. en Heurigeraften eller en klassisk koncert.

Med et 72 timers metro- og sporvognskort kommer du hurtigt omkring, og vi anbefaler, at du tager sporvognene – så får du automatisk lidt sightseeing samtidigt.

Schönbrunn Slot

Den romerske kejser Maximilian II købte i 1569 Katterburg, som var navnet på slottet på daværende tidspunkt. Han havde en stor interesse for jagt samt Schönbrunns dyrehave, hvor han havde et ønske om at bevare vilde dyr. Om sommeren brugte mange fra kongefamilien slottet og det gigantiske parkområde til at holde ferie og deltage i jagtture. I en periode var Katterburg belejret af tyrkerne, der nær havde ødelagt hele området. Kejser Leopold I gav arkitekten Johann Bernhard Fischer von Erlach opgaven at konstruere det nye slot. Konstruktionen begyndte i 1669, og tre år efter var den midterste del af slottet færdigbygget. I de følgende århundreder blev der flere gange ændret og bygget til i diverse stilarter.

Der var særligt ét navn, der blev forbundet med Schönbrunn i det 18-århundrede, og det var kejser Franz Joseph, som tilbragte det meste af sit liv på slottet og døde i 1916 i sit sovekammer. Under hans styre blev slottet opfattet som et helhedskunstværk og blev igen bygget om, så det svarede til sin historie. Monarkiet i Østrig ophørte i 1918, hvorefter republikken Østrig blev ejer af Schönbrunn. Slottet har været på UNESCOs Verdensarvliste siden 1996.

Belvedere Slot

Det unikke, overordnede kompleks med sine to paladser, øvre og nedre Belvedere, og de omfattende haver er et af de mest fantastiske barokke arkitektoniske ensembler i verden. I det 18. århundrede bestilte den østrigske general Prins Eugen af ​​Savoyen den berømte barokarkitekt Johann Lukas von Hildebrandt til at bygge en sommerresidens. Efter prins Eugenes død erhvervede kejserinde Maria Theresa hele komplekset og omdannede øvre Belvedere til et udstillingssted for de kejserlige samlinger - hvilket gør det til et af de første offentlige museer i verden. Marmorhallen var mødested for vigtige historiske begivenheder og tilbyder nu en enestående udsigt over Wien. Nedre Belvedere, tidligere residens for prins Eugene, er hjemsted for berømte udstillinger. Den moderne pavillon i Belvedere 21, af arkitekten Karl Schwanzer, sætter scenen for samtidskunst.

Den berømte kunstsamling omfatter værker fra middelalderen til i dag. Østrigsk kunst i international sammenhæng præsenteres tre steder. Højdepunkter inkluderer verdens største samling af Gustav Klimt-malerier samt fremtrædende værker fra perioderne med Wiener Biedermeier, østrigsk barok, Wien omkring 1900 og fransk impressionisme. Institutionens centrale opgaver fokuserer på at udstille, forske, indsamle, formidle og bevare. Løbende fremskridt og digitalisering på alle områder sikrer Belvederes betydning som et fremragende museum for fremtiden.

Hofburg

Hofburg-komplekset blev bygget mellem det 13. og 21. århundrede. Indtil det 20. århundrede satte alle østrigske kejsere såvel som Maria Theresia deres arkitektoniske præg på Hofburg. Paladset fik endelig sit nuværende udseende under byfornyelsesprogrammet, da Ringstrasse blev bygget under Franz Joseph I. De historiske værelser i denne fredede bygning er blevet bevaret i deres oprindelige stand, hvilket afspejler de forskellige perioder i paladsets historie. Siden det 21. århundrede har imponerende glasarkitektur og moderne konferenceteknologi skabt et unikt samspil mellem historie og modernitet.

Stephansdom

Stephansdom er Wiens domkirke og Østrigs vigtigste gotiske bygningsværk. Kirken, der er indviet til St. Stephan, blev opført fra 1304-1511. Ved opførelsen indkapslede man dele af den tidligere senromanske kirke, hvilket forklarer de nuværende tårnes placering samt det romanske vestparti. Ved konstruktion af hvælv og tag samt det 136,7 m høje sydtårn medvirkede talrige navngivne bygmestre og kunstnere, bl.a. Hans Puchsbaum, Anton Pilgram og Peter von Prachatitz. Kirken rummer et meget stort antal sarkofager, epitafier og relikvier. Bl.a. er der epitafier over to store tyske humanister, der virkede ved universitetet i Wien i begyndelsen af 1500-tallet, Konrad Celtis og Johannes Cuspinian.

Mozarts hus

I Domgasse 5, Ikke langt fra Stefansdom i Wiens gamle bydel, ligger den eneste af Mozarts lejligheder i Wien, der stadig eksisterer i dag. Ingen andre steder komponerede han mere musik end her i Wien. Huset præsenterer det musikalske geni Wolfgang Amadé Mozarts liv og arbejde med særlig vægt på hans Wien-år fra 1781 til 1791.

Besøgende kan ikke kun se den historiske lejlighed, men også en omfattende præsentation af større værker af Mozart og af den tid, han levede i. Der er også en museumsbutik og Bösendorfer-Saal koncert- og begivenhedssted.

Karlskirken

Sankt Karlskirken er det sidste værk af den eminente barokarkitekt Johann Bernhard Fischer von Erlach. Kirken, som blev færdigbygget i 1739 af hans søn Joseph Emanuel Fischer von Erlach, blev bygget som et resultat af et løfte aflagt af kejser Karl VI under en pestepidemi. Kirken er indviet til den Habsburgske kejsers skytshelgen, Sankt Charles Borromeo.

Renoveringen af ​​Højalteret, tegnet af Fischer von Erlach, er afsluttet, og det har genvundet sin oprindelige pragt. De overdådige kalkmalerier i kuppelen af ​​Johannes Michael Rottmayr rummer 1.250 kvadratmeter med utrolig pragt og smukke farver, der viser den hellige Charles Borromeos herlighed. En panoramaelevator fører besøgende til en platform i 32,5 meters højde, hvor de kan se på freskoerne tæt på. Udsigten ind i skibet fra oven er betagende.

Shopping i Wien

Shopping i Wien er den rene fryd. På de store strøggader i centrum er forretningerne i den fashionable ende med endeløse fristelser inden for fransk og italiensk mode og sko, glas, juveler og parfume. Alt og alle har stil i Wien.

I den klassiske strøggade Mariahilfer Strasse mellem indre by og Westbahnhof ligger stormagasinerne, de store kædebutikker og masser af små butikker med trendy mode og sko.

Hotel

 • Dag 1-5

  Austria Trend Hotel Ananas, Wien

  Hotellet ligger få minutters gang fra Pilgramgasse Metrostationen, hvorfra køreturen til bl.a. Operaen i den centrale del af byen kun tager fem minutter. Der er ca. ti minutters gang til Mariahilfer Straße-shopping samt fem minutters gang til det populære Naschmarkt med de mange boder med friske fødevarer. Hotellets restaurant serverer traditionelle wiener-retter såvel som nationale og internationale retter, og i Johann Strauss Caféen kan man nyde en snack eller en god kop kaffe i hyggelige omgivelser. Der er gratis wifi og elevator, og hotellets værelser er smagfuldt indrettet med alle moderne faciliteter. Alle er de udstyrede med aircondition, TV, minibar og badeværelse med hårtørrer.

  BarJa
  HårtørrerJa
  Offentlig transportJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa
  ElevatorJa
  ElkedelJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  LoungeJa
  AirconditionJa
  Frisør- og skønhedssalonJa

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
12-08-2024Se afrejsetider 5 dageFly fra Københavns LufthavnRing til os6.998,-
20-09-2024Se afrejsetider 5 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 87.198,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Du må medbringe 1 stk. bagage pr person der max. vejer 23 kg. og hvorpå længde-bredde og højde samlet ikke overstiger 158 cm.

  Derudover 1 stk. håndbagage der max vejer 8 kg og måler max. 55 x 40 x 23 cm i diameter.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Elektricitet i Østrig

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Austrian Airlines fra København direkte til Wien.

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er tvivl om du kan deltage på denne rejse.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Mad og Drikke på flyet

  Snacks og drikkevarer kan købes ombord på de fleste fly. Kaffe og te er altid gratis.

  Af driftsmæssige årsager tilbydes der ikke mad ombord på Austrian Airlines korteste flyvninger.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.898.

  Middag på Heuriger kr. 300 inkl. mad, ¼ fl. vin og musik.

  Der er mulighed for middag og klassisk wienerkoncert i Kursalon Wien – der spilles Strauss og Mozart.
  Afrejse den 17. maj – middag og koncert den 19. maj kl. 18.00. Koncerten starter kl. 20.30.
  Afrejse den 12. august – middag og koncert den 14. august kl. 18.00. Koncerten starter kl. 20.30.
  Afrejse den 20. september – middag og koncert den 22. september kl. 18.00. Koncerten starter kl. 20.30.

  3-retters middag og koncertbilletter i kategori A kr. 898.

  Bestilles med rejsen.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Afrejse den 17. maj - 21. maj 2024
  Mødetid i Københavns Lufthavn kl. 07.50. Afrejse kl. 09.50 og ankomst i Wien kl. 11.30.
  Hjemrejse fra Wien kl. 17.30 til København med ankomst kl. 19.10.

  Afrejse den 12. august – 16. august 2024
  Mødetid i Københavns Lufthavn kl. 07.50. Afrejse kl. 09.50 og ankomst i Wien kl. 11.30.
  Hjemrejse fra Wien kl. 17.30 til København med ankomst kl. 19.10.

  Afrejse den 20. september – 24. september 2024
  Mødetid i Københavns Lufthavn kl. 07.50. Afrejse kl. 09.50 og ankomst i Wien kl. 11.30.
  Hjemrejse fra Wien kl. 15.10 til København med ankomst kl. 16.50.

 • Valuta i Østrig

  Euro.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Wienerkoncert

  Der er mulighed for middag og klassisk wienerkoncert i Kursalon Wien – der spilles Strauss og Mozart.

  Afrejse den 17. maj – middag og koncert den 19. maj kl. 18.00. Koncerten starter kl. 20.30.
  Afrejse den 12. august – middag og koncert den 14. august kl. 18.00. Koncerten starter kl. 20.30.
  Afrejse den 20. september – middag og koncert den 22. september kl. 18.00. Koncerten starter kl. 20.30.

  3-retters middag og koncertbilletter i kategori A kr. 898.
  Bestilles med rejsen.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu