Skip to main content

Flyrejse til fantastiske Nordnorge

-
Oplev Tromsø, Lofoten, Trollfjorden, Kiruna og Nordkap

Nordkap - Midnatssol og eventyr nord for Polarcirklen

Flyv med Gislev til Tromsø, hvorfra vi vil udforske fantastiske Nordnorge. På denne rejse vil der være rig mulighed for at opleve den forunderlige midnatssol. At stå ved Nordkap, rejsens højdepunkt, længst mod nord 300 meter over havets overflade kan ikke beskrives. Den susende vind, havet langt under os og synet indstillet på uendeligt. Med to nætter på eventyrlige Lofoten får vi god tid til at opleve charmerende Svolvær og den omkringliggende smukke natur. Ikke mindst på sejlturen ind i den berømte Trollfjord. Fra Narvik kører vi en flot tur med tog til Sverige, hvor vi besøger den interessante mineby Kiruna, og hører historien om flytningen af en by. Man kan ikke besøge denne del af verdenen, uden at komme omkring Samerne. Vi hører om historien, kulturen og livsstilen blandt rensdyr, hvor der er højt til himmelen. I Alta kan du opleve de flere tusind år gamle helleristninger og slutte rejsen af med den smukke udsigt over Tromsø fra toppen af Storsteinen. En rejse i midnatssolens land er en oplevelse, man husker for evigt.

Oplev midnatssolen

Sommertidens midnatssol betyder vitterligt, at solen ikke går ned og der er derfor lyst døgnet rundt. Lyset giver os en lethed som kommer os til gode på vores tur rundt i Norden. Midnatssolen er et naturfænomen, der optræder om sommeren i Norden. Jorden roterer omkring en akse, der i sommermånederne hælder mod solen og derfor går solen ikke ned i flere uger nord for den nordlige polarcirkel.

Glæd dig til

 • Sejlads i magiske Trollfjorden er inkluderet
 • Spændende besøg i jernmalmminen i Kiruna
 • 2 nætter på Lofoten og i Honningsvåg giver tid til fordybelse og refleksion
 • Middag i Nordkaphallen og god tid til at opleve Nordkapklippen 300 m over havet
 • I de norske samers fodspor – hør fortællinger og nyd en samisk frokost
 • Spektakulær togtur med Ofotbanen - nyd udsigten og det varierede landskab

Inkluderet i rejsens pris

Inkluderet i rejsen:
 • 8 x morgenmad
 • 5 x middag på hotel
 • 1 x middag i Nordkaphallen
 • 1 x samisk frokost
 • Sejlads i Trollfjorden med hybridkatamaran
 • Entré til Nordkapklippen
 • Nordkapcertifikat
 • Hør samernes fortælling
 • Entré til De Samiske Samlinger
 • Togtur med Ofotbanen
 • Minebesøg
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Rejsen er ikke egnet for gangbesværede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er tvivl, om du kan deltage på denne rejse.

  Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Dit nordiske eventyr starter

  Vi mødes med rejselederen i lufthavnen, hvorfra vi flyver med rutefly til Tromsø, med en enkelt mellemlanding i Oslo.

  Efter ankomst vil der være transfer til hotellet beliggende centralt i byen. Allerede her i Tromsø har du mulighed for at opleve den spektakulære midnatssol, hvor landskabet bliver svøbt i røde, gullige og orange farver.

 • Dag 2: Eventyrlige Lofoten – Et norsk eventyr

  Ad små veje og med sejlads følger vi den forrevne kyst med fjorde, vige og klippeformationer til Lofoten, den betagende øgruppe ud til Atlanterhavet.

  Indkvartering finder sted centralt i Svolvær. Med hele 2 overnatninger bliver der tid til både oplevelser og afslapning her på fantastiske Lofoten.

  Svolvær er kendt under navnet Lysets by og er især kendt for fiskeri. Lyset, fjeldene og havet har igennem tiderne lokket adskillige kunstnere til øen. Langs vandet vil man stadig støde på rorbuer, som var fiskernes overnatningssted.

  Bemærk fiskerkonen som står ved indsejlingen til Svolvær havn. Her står hun 4,5 meter høj og hilser fiskerne velkommen hjem, samtidig er hånden løftet til ly for vejret mens, hun spejder udover havet og håber at manden kommer hjem i god behold.

  Den varme Golfstrøm gør klimaet i Lofoten mildere end andre områder i verden, som er lige så langt nordpå som f.eks. Alaska og Grønland. Gennemsnitstemperaturen i juli er ca. 12 grader og også her kan du opleve den fantastiske midnatssol danse.

 • Dag 3: Ø-rundtur på Lofoten og sejlads i Trollfjorden

  Lofoten er en perlerække af små øer forbundet med broer, som bare skal opleves. Det er en verden af kontraster, og du fascineres hurtigt af mågeskrigene, de røde og okkergule træhuse eller rorbuerne bygget på træpæle, krydret med lugten af tjære og tørfisk. Naturen ændrer hele tiden karakter, og du overraskes af det ene smukke syn efter det andet.

  I den idylliske fiskerby Henningsvær, Lofotens Venedig, mærker du på tæt hold den helt specielle stemning der er i byen.

  Om eftermiddagen oplever du den smalle Trollfjord på en smuk sejlads, hvor bjergsiderne rejser sig højt. Nyd sejladsen og udsigten ombord på den komfortable hybridkatamara.

 • Dag 4: Flot togtur - Kiruna, minebyen der synker

  Vi forlader Norge for en stund og sætter kursen mod Sverige. I Narvik stiger vi ombord på toget og tager Ofotbanen til Riksgränsen i Sverige. Den 43 km lange togtur tager os gennem et dramatisk, vildt og ubeboet landskab. Strækningen er en del af jernmalmsbanen og blev taget i brug i 1903 til transport af jernmalm fra de svenske miner i Kirunaområdet, og stadig i dag er Ofotbanen en vigtig godskorridor for hele Norden.

  Sidst på dagen ankommer vi til Kiruna. Fra bussen ses det gamle rådhustårn trone i centrum og det nye rådhus tage form. Kiruna har eksisteret i over 100 år grundet minen, hvilket er den største underjordiske jernmalmmine i verden.

  I dag er man ved at flytte byen og dens indbyggere ca. 3 kilometer mod øst. Byen blev grundlagt af Hjalmar Lundbohm og ligger 145 km nord for den arktiske cirkel. I byen kan man hver eneste dag, året rundt, høre rumlen under jorden fra minen der har gjort, at byen flere steder er sunket 10 meter.

 • Dag 5: Samernes land

  Dagen starter med et besøg i den største underjordiske jernmalmmine, et af Sveriges mest spændende besøg. Dette besøg varer ca. 3 timer, hvor vi med lokalguide bliver præsenteret for minen samt, hører hvordan det er muligt at flytte en by.

  Efterfølgende kører vi til Kautokeino, et af samernes bosteder i Norge. Samerne regnes som Norges urbefolkning, og selv om de i dag er bosat over hele landet, er det i Finnmarken de samiske traditioner er mest synlige.

  Karasjok og Kautokeino er de to mest betydningsfulde samiske bosteder i Norge, og her får du også de mest autentiske samiske oplevelser.

 • Dag 6: Nordkap 71°10' 21”

  Mod Karasjok, der ligger i hjertet af Finnmarken midt i den vilde natur, som i dag er hovedstad for samerne i Nordnorge. Her byder vi på en samisk inspireret frokost med fortællinger om samisk kultur og livsstil.

  Vi besøger også De Samiske Samlinger, hvor vi vil blive præsenteret for den samiske historie. Herefter køres det sidste stræk op til rejsens absolutte højdepunkt, Nordkap.

  Denne aften venter der os en dejlig 3-retters middag i Nordkaphallen. Nyd den flotte udsigt ud over Nordkapklippen, som ligger 300 m over ishavets overflade.

  Vi har lagt vægt på, at du har god tid til at opleve den forunderlige midnatssol. Gå på opdagelse i Nordkaphallen, se den flotte film, de små udstillinger og køb evt. en souvenir med hjem som minde om din rejse til Nordkap.

 • Dag 7: Fuglefjeldstur og Honningsvåg

  I dag kan du tage med vores rejseleder på fuglefjeldstur fra Gjesvær. Næstefter Nordkapklippen er fuglesafari den største Nordkapattraktion. Du får mulighed for at opleve enestående natur på en sejlads ud til de kendte fuglefjelde. Båden sejler fra Gjesvær til naturreservatet Gjesværstappan – 15 km vest for Nordkapklippen.

  Her er du allerede 10 minutter efter at båden har forladt kajen. Udflugten varer ca. 2 timer og fra båden kan du observere de fleste af Nordatlantens fuglearter, herunder søpapegøjer. Ombord på båden findes varme dragter du kan iføre dig, og undervejs har du mulighed for at købe en kop kaffe eller te. Gislevs rejseleder orienterer nærmere om turen. Tilmelding sker på rejsen.

  En afslappende dag i de friske norske omgivelser er absolut også anbefalelsesværdig. Besøg evt. isbaren i Honningsvåg og få en drink i et glas af is, besøg det interessante Nordkap-museum, eller nyd en tur ned på havnen, hvor Hurtigruten lægger til om formiddagen. Middag på hotellet.

  Det er bl.a. også i Honningsvåg, at man kan finde de kæmpestore kongekrabber. Vidste du, at kongekrabberne er en introduceret art i Norge? De første kongekrabber blev udsat ved Murmansk af den russiske forsker Yuri Orlav i 1961, angiveligt til det formål at skaffe mad til den russiske flåde.

 • Dag 8: Alta – Helleristningerne

  Dagen byder på Nordnorges natur når den er bedst. Hold udkig efter de mange rensdyr som bevæger sig frit i den flotte natur.

  Vi kører sydpå til Finnmarkens største by Alta. Her besøges museet og de interessante helleristninger. Se deres udstillinger, tag et kik i den fine butik, gå den flotte tur rundt på 1,2 km og se helleristningerne.

  Herefter fortsætter vi til Tromsø, hvor de lyse aftner inviterer til en gåtur langs kajen.

  Det er også muligt at tage Fjellheisen op, 421 m over havet, til toppen af Storsteinen. Herfra er der en smuk udsigt over området. Kabelbanen har om sommeren åben til kl. 01.00.

 • Dag 9: Hjemrejse med fly fra Tromsø

  Retur til Danmark efter en magisk rundrejse nord for polarcirklen.

Hoteller

 • Dag 1-2

  Clarion Hotel The Edge, Tromsø

  Hotellet ligger centralt i Tromsø og lige ned til havnekanten. Rig mulighed for at nyde midnatssolen, Tromsøs kulturliv og den særegne nordnorske natur. Alle værelser er med tv, minibar og gratis wi-fi,.

  MinibarJa
  TVJa
  Wi-fiGratis
  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  VærdiboksJa
 • Dag 2-4

  Thon Hotel Lofoten, Svolvær

  Ligger idyllisk ved Svolvær havn og i gåafstand til alle attraktionerne i byen.

  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteterJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
  LoungeJa
  Strygejern og strygebrætJa
 • Dag 4-5

  Scandic Kiruna

  Hotellet ligger i centrum af det nye Kiruna, ved siden af rådhuset. Den nye bygning er inspireret af Lapponian Gate og Kebnekaise, Sveriges højeste bjerg.

  BarJa
  CykeludlejningJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  SkybarJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 5-6

  Thon Hotel Kautokeino

  Hotellet ligger i gåafstand til centrum og har udsigt over det spektakulære Finnmarksvidda-plateau.

  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteterGratis kaffe i receptionen
  KøleskabJa
  LoungeJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  Wi-fiGratis
  BoblebadJa
  ElkedelJa
 • Dag 6-8 - /eller Hotel Scandic Nordkapp

  Hotel Scandic Honningsvåg, Honningsvåg

  Centralt i Honnngsvåg, tæt på havnen hvor Hurtigruten lægger til. Hotellet er af ældre dato og er fuldt belagt i højsæsonen, derfor kan travlhed hos personale forekomme.

  BarJa
  ElevatorJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 6-8 - /eller Hotel Scandic Honningsvåg

  Hotel Scandic Nordkapp

  Overnatning på hotel udenfor Honningsvåg, omgivet af et betagende landskab. Dette er et sæson hotel som kun er åbent fra juni til midten af august.

  BarJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 8-9

  Clarion Hotel The Edge, Tromsø

  Hotellet ligger centralt i Tromsø og lige ned til havnekanten. Rig mulighed for at nyde midnatssolen, Tromsøs kulturliv og den særegne nordnorske natur. Alle værelser er med tv, minibar og gratis wi-fi,.

  MinibarJa
  TVJa
  Wi-fiGratis
  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  VærdiboksJa

Kort

Flyrejse til Nordkap

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  På denne rejse flyver vi med Norwegian. Du må medbringe 1 x 23 kg indtjekket bagage samt 10 kg håndbagage (Max 55 x 40 x 23cm).

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkevand i Norden

  Du kan trygt drikke vandet fra hanen i Sverige, Finland og Norge.

 • Elektricitet i Norden

  I Sverige, Finland og Norge benytter man følgende strømkilde: 230V AC, 50 Hz. Stikkontakterne er som i Danmark.

  På Færøerne og i Grønland benyttes 220 V. Stikkontakterne er som i Danmark

 • Entréer

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt. 

  Diverse entréer 2024 (vejledende priser)
  Fjellheisen: NOK 270
  Alta museum: NOK 145
  Fuglefjeldstur: NOK 775
  Ishavskatedralen: NOK 70

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Der flyves med Norwegian via Oslo til Tromsø. 

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Rejsen er ikke egnet for gangbesværede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er tvivl, om du kan deltage på denne rejse.

 • Hoteller

  Nøje udvalgte hoteller med god beliggenhed.

  Ændring af hotel kan forekomme. Eventuelle ændringer vil blive til hotel af samme standard.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Mad og drikke

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kost. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

  På denne rejse vil måltiderne være en kombination af fastlagte menuer og buffetanretninger. I vore skandinaviske broderlande må du være forberedt på at fisk ofte indgår i måltiderne

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Rejseforsikring - Rejser til Norden

  Når du rejser til de nordiske lande (Finland, Sverige og Norge) er du dækket af Nordisk Konvention. Reglerne giver danskere ret til behandling på samme vilkår som det pågældende lands statsborgere omfattet af den offentlige sygesikring i det selv samme land.

  Vi anbefaler at tegne en rejseforsiking, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.

  HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

 • Rejseleder

  Du møder Gislevs dansktalende rejseleder i lufthavnen. Rejselederen er med på hele rejsen.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 2.898.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Afrejse 13. juni 2024 med Norwegian:

  Mødetid i Billund kl. 14.35

  Afrejse Billund kl. 16.35
  Ankomst Oslo kl. 17.45
  Afrejse fra Oslo kl. 19.50
  Ankomst Tromsø kl. 21.45 

  Hjemrejse
  Afrejse Tromsø kl. 16.30
  Ankomst Oslo kl. 18.25
  Afrejse Oslo kl. 20.40
  Ankomst Billund kl. 21.50


  Afrejse 11. juli 2024 med Norwegian:

  Mødetid i Billund kl. 13.30

  Afrejse Billund kl. 15.30
  Ankomst Oslo kl. 16.40
  Afrejse fra Oslo kl. 19.30
  Ankomst Tromsø kl. 21.25

  Hjemrejse
  Afrejse Tromsø kl. 16.30
  Ankomst Oslo kl. 18.25
  Afrejse Oslo kl. 20.40
  Ankomst Billund kl. 21.50

 • Valuta og kreditkort i Norge

  Norske kroner. 1 NOK = pt. ca. 0,64 DKK (29/11 2023).

  Du kan bruge kreditkort de fleste steder, men det er fint at have lidt kontanter med. Kontanter kan du også hæve i automater i de fleste byer, hvor vi overnatter på rejsen.

  OBS: På Svalbard benyttes der kun kreditkort og ingen kontantbetaling.

  Er du på en busrejse, kan du bruge danske kroner til køb af drikkevarer i bussen.

 • Valuta og kreditkort i Sverige

  I Sverige er valutaen svenske kroner (SEK). 
  Kontanter kan hæves i automater i de fleste byer, hvor vi overnatter på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vejr og påklædning

  Klima
  Nordnorge deler breddegrader med Alaska, Grønland og Sibirien, men sammenlignet med disse områder har Nordnorge et noget mildere klima. For at finde ud af hvilket tøj du skal tage med på din ferie, anbefaler vi at du tjekker vejrudsigten inden afrejsen på:
  mit rejsevejr eller yr.no.

  I Nordnorge kan du opleve midnatssolen fra midten af maj til slutningen af juli. Vejret er varmest fra slutningen af juni til starten af august, hvor temperaturen kan nå op på ca. 20 grader.

  Påklædning
  Vejret kan være omskifteligt fra strålende sol til sågar en lille snebyge. Du behøver ikke overgardere dig med den udendørs påklædning, men let vind og vandtæt beklædning og gode sko anbefales. Støttestrømper til brug i bussen kan også anbefales.

  Ved Lofoten sejler vi med Brim, som er en hybridkatamaran, der viser os skønne Trollfjorden. På denne sejlads er det vigtigt at medbringe varmt tøj, dertil regntøj om nødvendigt

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu