Skip to main content

Busrejse til Berlin

-
En berigende og levende storby

Berlin 5 dage

Velkommen til Berlin - en af Europas mest populære hovedstæder. Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig ferie i Berlin.

Kun få lande har en hovedstad, der kan måle sig med Berlins mange attraktioner og seværdigheder

Hvert gadehjørne fortæller en flig af byens rige og spændende historie. Uanset om det er dit første eller femte besøg, så viser Gislevs rejseleder dig nye sider af byen, de største seværdigheder og det seneste nye. Fra øst til vest vil du opleve et blomstrende kulturliv og et væld af spændende museer. Hertil kommer det gode tyske øl, hyggelige stræder og charmerende caféer.

Vi bor på et nyrenoveret hotel i et skønt kvarter, der byder på masser af stemning, restauranter og lokale attraktioner. Den berømte Kurfürstendamm med de mange eksklusive butikker er kun få minutters gang væk. Glæd dig til en perlerække af flotte oplevelser i fællesskab med Gislevs dygtige rejseleder.

Wir sehen uns in Berlin.

Glæd dig til

 • Gode hoteller nær alle de berømte butikker på Kurfürstendamm
 • Hele 3 rundture i Berlin fra øst til vest inkluderet
 • Oplevelser fra første til sidste dag med Gislevs vidende rejsleder

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse og lokal byrundtur i vores hyggelige kvarter

  Vi kører med passende pauser mod Berlin, og undervejs introducerer rejselederen dig for de næste dages mange oplevelser og spændende program. Efter indkvartering er der en lille orienterende tur til fods rundt i vores hyggelige kvarter med en perlerække af flotte butikker og seværdigheder inden for rækkevidde. Inkluderet. Om aftenen kan du udforske en af områdets mange restauranter, der byder på mad fra alle verdenshjørner.

 • Dag 2: Den helt store byrundtur

  Byrundtur med bus til Berlins mange seværdigheder og berømte kvarterer med ophold undervejs. Du oplever bl.a. Brandenburger Tor, Unter Den Linden, Prenzlauer Berg, Alexanderplatz, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie og meget mere. Det hele krydres med rejselederens spændende fortællinger, så du får et godt indblik i byens interessante historie. Inkluderet.

 • Dag 3: Den delte by, DDR museet og historiens vingesus ved Gedenkstätte Berliner Mauer

  For kun 33 år siden blev byen genforenet under vild jubel. Forinden var byen delt på brutal vis, hvilket du oplever ved Gedenkstätte Berliner Mauer. Her får du hele historien om grænselandet med muren, grænsetårnene, pigtrådshegnene og de dramatiske flugtforsøg. Herfra til besøg på DDR-Museet der giver en levende fortælling om livet i idealstaten. Videre mod Alexanderplatz og pragtgaden Karl Marx Allé til stop ved Eastside Gallery, inden vi kører retur til hotellet. Inkluderet.

  Fælles middag og stemningsfuld aftentur gennem byen:
  Mulighed for hyggelig fællesspisning med 3 retter mad sammen med rejselederen, inden vi kører en stemningsfuld aftentur forbi de flot oplyste bygninger ved Brandenburger Tor, Gendarmenmarkt, Strasse des 17. Juni og meget mere.
  Kr. 225 inkl. middag. Bestilles med rejsen.

 • Dag 4: Sejltur fra Charlottenburg til Berlin Mittes mange oplevelser

  Nyd en dejlig sejltur fra Charlottenburg til ophold i Berlin Mitte – et mekka af oplevelser med start ved den mægtige Berliner Dom.

  Herfra kan du vælge at nyde livet langs Spree-floden, fordybe dig i museer på Museumsinsel eller fortabe dig i Hackesche Höfe – en charmerende labyrint af 8 baggårde med spændende butikker, lejligheder og caféer. Her findes også et væld af spændende spisemuligheder og velskænket Bier vom Fass.
  Pris kr. 230 inklusiv sejltur - bestilles med rejsen. Du kan køre med retur til hoteller eller bruge resten af dagen på at udforske byen, måske besøge et af de mange museer eller shoppe i en af byens mange butikker.

 • Dag 5: Ophold i historiske Potsdam og hjemrejse

  Efter morgenmaden forlader vi Berlin, og kører til et spændende ophold i historiske Potsdam. Ingen andre byer i Europa kan byde på mange slotte, søer, parker og kanaler. Blandt de mange seværdigheder er Frederik den Stores rokokoslot Sanssouci.Hvis vejret tillader det, går vi en tur i parken, inden vi sætter kursen mod Danmark efter nogle oplevelsesrige dage i Tyskland.

Hoteller

 • Benyttes på afgangene 14.04 og 25.05

  Mark Apart Hotel

  Pænt nyrenoveret 3-stjernet hotel med store lyse dobbeltværelser med bad, toilet, aircondition, telefon, tv og wi-fi mod betaling.

  Hotellet har reception, elevator og morgenmadslokale. God beliggenhed i dejligt kvarter med caféer, restauranter og kun få minutters gang til Kurfürstendamm. Enkeltværelser er mindre end dobbeltværelser.

  Du kan læse mere om Hotel Mark Apart, Berlin her

  Afstand til centrumFå minutters gang fra Kurfürstendamm
  AirconditionJa
  ElevatorJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiMod betaling
 • Benyttes på afgangene fra 24.07 til og med 16.10

  Titanic Comfort Kürfürstendamm

  Nyåbnet hotel – kun 500 m fra KaDeWe og 950 m fra Kurfürstendamm. Mindre men funktionelle værelser med telefon, tv, wi-fi og føntørrer. Hotellet råder over bar samt en flot indendørs vinterhave.

  BarJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  Wi-fiJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Begivenheder og kultur i Berlin

  Aktuelle informationer om seværdigheder og aktiviteter i Berlin finder du på internettet: about.visitberlin.de eller på www.berlin-programm.de

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelsernes skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.  Beregn ca, € 7 til DDR Museet. 

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen, husk at der betales med kontanter.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tillæg og tilkøb

  Tillæg: Enkeltværelse kr. 798.
  Tilkøb: Populær sejltur til Berlin Mitte kr. 225. Fælles middag og aftentur gennem Berlin kr. 225. Begge udflugter skal bestilles med rejsen.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Generelt sommervejr med dagstemperatur på 16-24°. Se mere om temperaturer på: https://www.mitrejsevejr.dk/l/tyskland/vejrudsigt-berlin-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu