Skip to main content

Rundrejse i Irland

-
Galway - Connemara - Donegal - Derry - Giants Causeway - Belfast - Dublin

Den Store Irlandsrejse

Flot og alsidig rundrejse til det bedste af Irland med grønne landskaber, smukke kyster og skønne byer. I det vestlige Irland bor vi nær Galway – en af Irlands livligste byer, hvor det irske sprog blomstrer og den traditionelle folkemusik lyder i en lind strøm.

Udflugt til de vilde og uspolerede landskaber i Connemara og sejltur på Irlands eneste fjord. Via pilgrimsbyen Knock til vikingernes by Donegal. Herfra til Londonderry som emmer af historie, som vores rejselder fortæller om på byrundturen.

Du oplever de specielle basaltsten ved Giants Causeway og de mange smukke panoramaer langs Irlands flotteste kystvej. Belfast byder på store kontraster og det ikoniske museum for Titanic. Irernes farverige hovedstad, Dublin, byder på masser af seværdigheder, kultur samt mulighed for en festlig irsk aften.
Velkommen til skønne oplevelser i Irland.

Glæd dig til

 • Galway – Irlands livligste by fyldt med livsglæde og musik
 • Rundtur i det vestlige og autentiske Irland med betagende og uspoleret natur
 • Connemara og Kylemore Abbeys skønne victorianske have
 • Historiske Londonderry, Giants Causeway og Belfast med udstilling om Titanic
 • Dublin med de kendte seværdigheder og mulighed for Irsk aften
 • 10 dage med stort udflugtsprogram og Irlands største oplevelser

Inkluderet i rejsens pris

 • 9 x morgenmad
 • 6 x middag. Egen hånd 2. aften i Belfast og begge aftener i Dublin
 • Dagsudflugter jf. program
 • Sejltur på Killary Fjord
 • Entré til Giants Causeway
 • Besøg hos Dan O'Hara
 • Byrundtur med rejselederen i Galway, Belfast og Dublin
 • 1 x Whiskysmagning
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til Irland

  Udrejse med fly til Dublin. Her står vores irske chauffør parat med bus og et godt humør. Fra lufthavnen kører vi med passende pauser til indkvartering og aftensmad på vores hotel nær Athlone.

 • Dag 2: Livlige Galway

  Afrejse til Galway, hvor rejselederen tager dig med på lille byrundtur bl.a. forbi byens fine katedral, Den spanske Bue, statuen af Oscar Wilde og Lynch Castle.

  Der bliver også tid på egen hånd til a pint of Guinness eller kigge på ny ring til ægtefællen, da byen fremstiller de mest berømte og symbolske ringe i Irland.

 • Dag 3: Heldagsudflugt til Connemara - det vilde og uspolerede Irland

  Vi kører mod Connemara med bølgende heder, smukke søer og forrevne bjerge. Vi tager på en hyggelig sejltur på Irlands eneste fjord - Killary Fjord - med en fantastisk udsigt til de omgivende landskaber med stejle bakker og græssende får.

  Du får tid til at spise frokost på egen hånd i Connemaras "hovedstad" Clifden smukt beliggende ud til floden Owenglins udløb og med hyggelige stemningsfulde gader.

  Vi fortsætter til besøg i Dan O´Haras gamle tørvehus, hvor du får en spændende beretning om Irlands historie og en flot udsigt ud over de smukke landskaber.

  Måske bliver der også tid til undervisning i tørvestikning og en lille en til halsen. Ad naturskøn rute returnerer vi til vores hotel i Galway.

  Sejltur og entré til Dan O'Hara inkluderet.

 • Dag 4: Knock - Irlands hellige by og nobelprisvinder W. B. Yeats´ grav

  Vi fortsætter nordpå og besøger den hellige by Knock. I 1879 viste Jomfru Maria, Joseph og Johannes sig på gavlen af den lille lokale landsbykirke.

  Siden da blev byen en katolsk valfartsby med op til ca. 1,5 millioner pilgrimme om året. Pave John Paul II var på pilgrimsfærd hertil i 1979 og byen har også haft besøg af Moder Teresa.

  Irland har fostret et væld af store forfattere, der oven i købet har deres eget museum i Dublin. Vi gør stop ved nobelprisvinderens W.B. Yeats grav inden indkvartering for en nat nær vikingebyen Donegal.

 • Dag 5: Historiske Derry/Londonderry

  Vi forlader Donegal og kører med passende pauser til Derry/Londonderry. Den splittede by er som taget ud af en historiebog med kanoner, drama og bymure. Der bliver også tid til at kigge nærmere på de berømte gavlmalerier med politiske budskaber og den nye forenende Peace Bridge.

  Med vores rejseleder kommer du rundt i byen og får et godt indblik i den interessante historie. Indkvartering for en nat midt i byen, så du får mulighed for at opleve det hele.

 • Dag 6: Basaltsten ved Giants Causeway og Irlands smukkeste kystvej

  Vi fortsætter til den flotte irske nordkyst og kører til besøgscenteret ved Giants Causeway. Her får du hele historien om, hvordan de mange basaltsten blev dannet for 60 millioner år siden.

  Herefter går turen ud til de spektakulære klippeformationer, der udgør en af de mest imponerende og stemningsfulde landskaber i Nordirland. Myten fortæller, at det var den irske kæmpe Finn McCool, der byggede vejen, så han kunne gå tørskoet til Skotland og kæmpe mod kæmpen Bennandonner – men det er en helt anden historie.

  Herefter kan du roligt læne dig tilbage i bussen og nyde de skønne udsigter. Vi fortsætter til Belfast ad en af Irlands smukkeste kystveje med et væld af flotte panoramaer.

  Inden check-in på vores centrale hotel for de næste to nætter, kan vi nå et besøg på det ikoniske Titanic museum, der fortæller hele historien om Verdenshistoriens mest berømte skib.

  Entré til Giants Causeway er inkluderet.

 • Dag 7: Byrundtur i betagende Belfast - kontrasternes by

  Med bus og til fods med rejselederen rundt i Belfast, hvor du oplever de smukke klassiske bygninger i centrum og forstæderne med den såkaldte fredslinie, som skiller den protestantiske del af byen fra den katolske.

  Der bliver også tid på egen hånd til byens mange andre attraktioner - det gælder bare om at vælge.

  Denne aften er aftensmaden på egen hånd. Rejselederen hjælper gerne med gode forslag.

 • Dag 8: Vævernes by Lisburn og Dublin

  Afrejse fra Belfast til Lisburn, hvor vi besøger det interessante væveri-museum med arbejdende værksteder. Efter et passende stop fortsætter turen til Dublin, der blev anlagt af vikingerne for mere end 1000 år siden ved Dublin Castle.

  Her venter en orienterende rundtur med bus blandt de smukke georgianske bygninger, de skønne grønne områder, floden Liffey, det 130 m høje The Spire og meget mere. Inden check-in på vores centrale hotel for de næste to nætter kan vi nå et besøg på et whiskydestilleri, der har til huse i en nedlagt kirke. Vi får hele historien om dette specielle sted samt smager på deres whisky.

  Besøg på whiskydestilleri er inkluderet.

 • Dag 9: Dublin til fods, Guinness og festlig Irsk Aften

  Byrundtur til alle de store seværdigheder i centrum med Trinity College, Molly Malone og gågaden Grafton Street med mere.

  Du har hele eftermiddagen tid på egen hånd til butikker, et besøg på Guinness bryggeriet og andre oplevelser. Byen har et farverigt kulturliv – vil du vide mere om byens historie, så kan vi anbefale Dublin Castle eller det charmerende The Little Museum.

  Har du ikke fået nok af whisky, kan vi anbefale The Irish Whisky Museum eller a pint of Guinness på en af byens mange hyggelige pubber.

  Irsk Aften: Mulighed for hyggelig irsk aften med dejlig middag, sang, musik og Riverdance på pub´en The Merry Ploughboy. Kr. 400 - bestilles med rejsen.

 • Dag 10: Hjemrejse til Danmark

  Tid til hjemrejse til København efter mange oplevelsesrige dage.

Hoteller

Kort

Rundrejse i Irland med Gislev Rejser

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Afrejse 12. juli

  Aftensmad første aften udgår på denne afgang og erstattes af sandwich ved ankomst til hotellet.

  Afrejse d. 21. juli fra Dublin til lufthavnen sidst på eftermiddagen, så du har hele dagen i Dublin.

  Det er ikke muligt med tilslutningsfly fra Aalborg på denne afgang.

 • Bemærk

  Valuta: Bemærk at du skal bruge Engelske Pund i Nordirland.

 • Bus

  Der køres i irsk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i busserne, men der holdes passende pauser undervejs.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Irland

  Det er kutyme at give drikkepenge til chauffør samt hotel- og servicepersonale.

 • Ekstra benplads i flyet

  I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre mod gebyr - spørg når du bestiller.

 • Elektricitet i Irland

  240 V. Husk adaptor.

 • Entréer

  Følgende entréer er inkluderet:
  Sejltur på Killary Fjord
  Dan O’Hara
  Giants Causeway
  Whiskysmagning

  Yderligere entréer er for egen regning.
  OBS! der bruges Euro i Irland og Pund i Nordirland.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly og bagage

  Vi flyver med SAS - se mere under Flyv fra.

  Der må medbringes 20 kilo bagage til check-in og 8 kilo håndbagage + 1 lille taske.

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Guinness

  Irernes nationaldrik serveres på pub´erne, som er samlingsstedet, hvor de sidste nyheder og historier udveksles. Alle er velkomne på pubben.

 • Hoteller

  Hoteller af god standard. Alle værelser med telefon, hårtørrer, tv og kaffe/te faciliteter samt wi-fi. Uens værelser kan forekomme.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Information om Aalborg Lufthavn

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Læs mere her: www.aal.dk

  Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Shopping

  Håndvævede uld- og lærredsstoffer, uldne sweaters, porcelæn, keramik, sølv og håndslebet krystal.

 • Tidsforskel i Irland

  Der er 1 times tidsforskel. Danmark er foran.
  Når klokken er 12 i Danmark, er den 11 i Irland.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 2.398.
  Afbestillingsforsikring kr. 1.060
  Tilslutning fra Aalborg t/r kr. 1.400 pr. person. Desværre ikke muligt d. 12. juli.

  Irsk Aften med 3 retter mad, musik, underholdning og riverdance kr. 400 - bestilles sammen med rejsen.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

 • Ud- og hjemrejse

  Mødetid i Københavns Lufthavn
  Kl. 08:30 foran SevenEleven mellem terminal 2 og 3
  Afrejse fra Københavns Lufthavn kl. 10:30 med ankomst til Dublin kl. 11:50 irsk tid.

  Hjemkomst til Københavns Lufthavn: Kl. 15:55
  Det er muligt med tilslutning fra Aalborg. Kr. 1400 per person.

  Mødetid i Københavns Lufthavn d. 12.07
  Kl. 16:00 foran SevenEleven mellem terminal 2 og 3
  Afrejse fra Københavns Lufthavn kl. 18:05 med ankomst til Dublin kl. 19:25 irsk tid.

  Hjemkomst til Københavns Lufthavn: Kl. 23:30

  Det er ikke muligt med tilslutning fra Aalborg på denne afgang.

  Hvis du har købt tilslutning fra Aalborg:
  Mødetid Aalborg kl. 06.45
  Afgang fra Aalborg kl. 08.20 med ankomst til København kl. 09.05

  Hjemrejse: Afgang fra København kl. 19.05 med ankomst til Aalborg kl. 19.50

  OBS ! Ved afrejse fra Aalborg møder du Gislevs rejseleder og de andre gæster ved gaten i Københavns Lufthavn.

  Det er ikke muligt med tilslutning på afrejsen d. 12. juli.

 • Valuta og Kreditkort i Irland

  Euro i Irland og Pund i Nordirland.

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vejret

  Omskifteligt, men lunt. Det er en god idé at tage en ulden trøje, vand- og vindtæt tøj samt gode sko med.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu