Skip to main content

Rundrejse i Dubai og Abu Dhabi

-
9 dages rejse til Dubai og Abu Dhabi

1001 nats eventyr i Dubai og Abu Dhabi

9 dages spændende rundrejse til Dubai og Abu Dhabi med dansk rejseleder.
Inklusiv mange lokale oplevelser, tid på egen hånd og afslapning i de varme omgivelser.

I hjertet af Arabien ligger Dubai, det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater (U.A.E.) og her venter mange flotte oplevelser.

Rundrejse med 5 nætter i Dubai

Med 5 nætter i Dubai er der tid til at opleve det nye og det gamle Dubai – som er et paradis for øjet. Det er ikke til at forstå, den hastighed hvormed denne by har udviklet sig igennem de senere år. På en byrundtur, en ørkensafari med barbecue og et aftenkrydstogt på en traditionel træ-dhow ser du det bedste af Dubai. Sharjah, ligger blot 17 km fra Dubai. Det er ikke uden grund at Sharjah med den spændende orientalske arkitektur er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad.

Rejse med tid til afslapning på 5-stjernet hotel

Vi vil ikke gå på kompromis og mener der også skal være tid til afslapning, derfor har vi lagt 3 overnatninger på et skønt 5-stjernet hotel i Abu Dhabi, som er det største og rigeste Emirat i U.A.E. Her kan du vælge at nyde de lækre faciliteter eller deltage i et par ekstra udflugter. Vi har sørget for de rigtige rammer, valget er dit.

Årstiden er perfekt. Vores afgange er planlagt, hvor der er en behagelig temperatur i Dubai og Abu Dhabi, og hvor det er gråt og mørkt i Danmark. Glæd dig til en rejse igennem det orientalske eventyr med fantastiske oplevelser i dejlige temperaturer.

Kun med Gislev er alle programlagte udflugter inkluderet!

Glæd dig til

 • Byrundture i Dubai og Abu Dhabi
 • Orientalsk og banebrydende arkitektur
 • Ørkensafari med jeep og barbecue middag
 • Aften dhow cruise i Dubai Creek
 • Sheikh Zayed Bin Sultan Moskéen

Inkluderet i rejsens pris

 • 8 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 6 x middag
 • Byrundtur i det moderne Dubai
 • The View at the Palm inkl. entré
 • Udflugt til Sharjah og det gamle Dubai
 • Ørkensafari med jeep, barbecue middag m.m.
 • Dhow cruise i Dubai Creek
 • Byrundtur i Abu Dhabi
 • Sheikh Zayed Bin Sultan Moskéen inkl. entré
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Lokalguide
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Dag 1: København til Dubai med Emirates

  Du møder Gislevs rejseleder i Københavns Lufthavn. Vi flyver med Emirates Airlines direkte til Dubai - en rejsetid på ca. 6,5 time.

  Ankomst i Dubai kort før midnat, og her står vores lokale guide og bus klar til at bringe os til vores hotel - det 4-stjernede Hyatt Place Dubai, Wasl District, som ligger blot 15 min. kørsel fra lufthavnen. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly.

 • Dag 2: Det moderne Dubai og aften Dhow cruise

  Efter en god nats søvn, kan du nyde morgenmaden på hotellet. Klokken ca. 10:00 starter dagens udflugt, som tager dig til et væld af moderne og storslåede seværdigheder og attraktioner.

  Vi assisteres af vores lokale guide, som kender byen til fingerspidserne. Turen går forbi Palmen med Atlantis Resort, Dubai Marina Skyline, Jumeirah Beach og ét af Dubais vartegn - Burj Al Arab - verdens eneste 7-stjernede hotel, bygget på en menneskeskabt ø.
  Herefter har du tid til en frokost i nærheden af Souk Medinath, det arabiske marked. Området er en moderne udgave af det traditionelle marked og er altid en god oplevelse. Du finder et stort udvalg af velduftende krydderier og håndlavede souvenirs.

  Udflugten slutter tilbage på hotellet ca. 14:30, og du har således eftermiddagen fri til afslapning eller mulighed for at tage med metro eller taxa til fx Dubai Mall.

  Om aftenen venter et hyggeligt cruise rundt i Dubai Creek, om bord på en traditionel dhow. Her kan vi opleve Dubai by night, imens vi nyder en orientalsk middag og arabisk musik og underholdning.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 3: Sharjah, det gamle Dubai og kulturelt indblik

  Sharjah er udnævnt til UAEs kulturelle hovedstad og er fyldt med unik islamisk arkitektur. På denne udflugt vil du få et lidt dybere indblik i den islamiske kultur og De Forenede Arabiske Emiraters historie, før og efter olie-eventyret begyndte.

  Vi besøger bl.a. Islamisk Museum, Universitet og kører forbi mange af byens flotte seværdigheder og landemærker - herunder Den Blå Souk, King Faisal moskéen og den spektakulære rundkørsel med Koranen omgivet af flot arkitektur.

  I den historiske bydel Al Fahidi, også kendt som Bastakya. Her oplever vi den lokale moské og kommer helt tæt på nationens nationalfugl, falken. Glæd dig også til at møde et af de vigtigste dyr i De Forenede Arabiske Emirater – kamelen.

  Dubai er i sandhed fyldt med kontraster. Hvis der er tid i programmet, tager vi en vandtaxi (abra) over creeken, og besøger guld-og krydderi souken.

  Vi er tilbage ved vores hotel om eftermiddagen, hvor du har god tid til at klæde om inden aftenens særlige middag, i den roterende restaurant Al Dawar på Hotel Hyatt Regency. Her får du en fantastisk 360 grader udsigt over Dubai Skyline.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 4: Dubai på egen hånd – oplev Burj Khalifa

  Du har nu set og oplevet nogle af Dubais allerstørste seværdigheder, og dagen er helt fri til egne oplevelser. Gislevs rejseleder er altid behjælpelig med gode råd og vejledning til vores gæster. Dubai har næsten alt hvad hjertet begærer indenfor kunst og kultur, shopping og ikoniske vartegn, og det kan være svært at vælge imellem de mange attraktioner. Et af byens nyeste seværdigheder er verdens højeste pariserhjul, Ain Dubai, med en svimlende højde på 210 m. Du har også mulighed for at bruge dagen i selskab med vores rejseleder, som kender byen godt og ved hvordan vi kommer rundt med offentlig transport.
  Hvilke oplevelser han eller hun har planlagt, vil du høre mere om på rejsen.

  Bemærk - du kan hjemmefra tilkøbe entré til verdens højeste tårn, Burj Khalifa, og denne aktivitet foregår om formiddagen. Din rejseleder deltager også, når vi kører op til 124-125 etage i dette utrolige bygningsværk. Fra observatoriedækkets panoramavinduer kan du betragte Dubai fra foroven.

  Efterfølgende har du mulighed for at opleve den magiske stemning ved det ikoniske Dubai Fountain, tæt ved Burj Khalifa. Se med, når verdens højeste springvand tryllebinder dig med sit show. De kraftfulde stråler af vand, er strategisk fordelt på et areal svarende til to fodboldbaner. Springvandet sprøjter op til 100.000 liter vand op i luften på en gang, helt op i 140 meters højde. Springvandet er tændes hver halve time fra kl. 18.00, og danser gennem farverige lys i takt til udvalgte sange og melodier.

  Efter besøget i Burj Khalifa, kan du fortsætte på egen hånd eller med Gislevs rejseleder til Dubai Mall, verdens største shopping center.
  Det ligger en kort spadseretur fra Dubai Fountain, og rummer intet mindre end 1200 butikker samt et utal af spisesteder hvor du kan nyde en god middag. Hvad end du ønsker at shoppe eller ej, er det et fantastisk sted at besøge.

  Din rejseleder vil på dag 2 oplyse nærmere udflugtsmål og aktiviteter for dag 4. Hvis du tager med rejselederen på opdagelse om dagen, kan I sammen fortsætte til Burj Khalifa. Hvis du bruger tiden på egen hånd i Dubai, vil du blive informeret om mødetid og sted ved Burj Khalifa.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 5: Ørkensafari med orientalsk barbecue

  Efter morgenmad på hotellet, er dagen fri til egne oplevelser. Kl. 15.00 kører vi fra hotellet med 4-hjulstrækkere ud igennem ørkenen, henover sanddynerne og ser de mange farver og former, sand kan have. Herude i den skønne natur, skal vi nyde en hyggelig aften med barbecue middag, mavedansere, kameler, musik og arabisk dans. Vi ankommer til en stor ørkenlejr, hvor aftenens buffet serveres, tilsat en livlig arabiske stemning. Her er også mulighed for at ride på kameler eller få en flot henna-tatovering og nyde en vand-pibe efter middagen.

  Inden vi returnerer til Dubai, får vi forhåbentligt mulighed for at opleve den fantastiske solnedgang i ørkenen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 6: Abu Dhabi byrundtur inkl. Sheikh Zayed Bin Sultan moskéen

  Cirka 2 timers kørsel fra Dubai ligger hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi – også kaldet Mellemøstens Manhattan.

  Vi skal i dag opleve den overdådige smukke Sheikh Zayed Bin Sultan moské, som er et af verdens største og bygget af de mest udsøgte materialer fra hele verden. Udflugten og entré til Sheikh Zayed er inkluderet, og vores lokale guide sørger for den rette beklædning til et besøg i denne hellige muslimske moské. Læs evt. mere om påklædning og etikette her

  Vi indkvarteres for 3 nætter på det vidunderlige 5-stjernede hotel, Bab Al Qasr, som ligger centralt i Abu Dhabi og nær bl.a. Cornichen, Emiraternes Palads og Qasr Al Watan.

  På vej dertil, får du et lille indtryk af Abu Dhabi, og passerer bl.a. den skønne strandpromenade, Cornichen.

  I Abu Dhabi kan Gislevs rejseleder være behjælpelig med at organisere ekstra udflugter som f.eks. heldagsudflugt inklusiv frokost til Al Ain oasebyen - billetter/transport til det legendariske Ferrrari World - billetter/transport til Louvre museet m.m.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 7-8: Abu Dhabi. Afslapning og mulighed for oplevelser

  Det er helt oplagt at bruge de sidste to dage på både afslapning og oplevelser.

  Vores 5-stjernede hotel tilbyder en privat strand, et flot swimmingpool-område, marrokansk spa og fitness, og Gislevs rejseleder kan også være behjælpelig med at organisere ekstra udflugter som f.eks. en heldagsudflugt til oasebyen Al Ain - transport og billetter til det legendariske Ferrari World - transport og entré til det kunstmuséet Louvre Abu Dhabi - det historiske Al Hosn-landemærke m.fl.

  Udflugter, transport, entréer m.m. kan bestilles ved Gislevs rejseleder og betales kontant i USD eller AED.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 9: Hjemrejse fra Dubai

  Tidlig transfer til Dubai lufthavn og med Emirates Airlines direkte til Københavns lufthavn. Rejsetid ca. 7 timer.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmadspakke fra hotellet samt forplejning i fly.

Hoteller

 • Dag 1-6

  Hyatt Place Dubai Al Rigga

  Afstand til centrum1,5 km
  AirconditionJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  Handicap-venligtJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteterJa
  KøleskabJa
  RestaurantJa
  SpaområdeJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 6-9

  Bab Al Qasr

  Dette 5 stjernede hotel har en af ​​hovedstadens største private strande, en overdådig marokkansk spa samt topmoderne fitnesscenter, hvilket giver gæsterne mulighed for at slappe helt af.

  Der er desuden en skøn udendørs pool og solterrasse, alle med solsenge/liggestole, parasoler og strandhåndklæder. Hotellet har flere restauranter med forskellige køkkener, barer, deli-bar ved poolen, kaffebar, elevator, renseri-/vaskeriservice m.m.

  Beliggenheden i Abu Dhabi betyder at der er kort til f.eks. avenuen ved Ethiad Towers og Corniche promenaden.

  Komfortable og rummelige (43 kvm) Premier værelser med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, stort badeværelse med bruser og karbad, air-condition, tv, te/kaffemaskine, værdiboks, minibar, gratis Wi-Fi.

  Læs mere om hotellet her

  AirconditionJa
  BarJa
  FitnessrumJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  MinibarJa
  Privat strandJa
  RestaurantJa
  SpaområdeJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiGratis

Kort

Rundrejse i Dubai og Abu Dhabi

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
10-10-2024Se afrejsetider 9 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 817.998,-Bestil
06-11-2024Se afrejsetider 9 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 817.998,-Bestil
06-02-2025Se afrejsetider 9 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 817.998,-Bestil
01-04-2025Se afrejsetider 9 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 817.998,-Bestil
10-10-2025Se afrejsetider 9 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 817.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Abu Dhabi tilvalgsudflugt og entréer

  Al Ain Tour - fra USD 130. inkl. transport, entréer, frokost, lokal engelsktalende guide (varighed ca. 8 timer). OBS - kræver min. 5 deltagere. Højdepunkter: Al Ain Zoo • Jebel Hafeet • Al Ain Museum • Al Ain Oasis • kamel markedet (entré købes særskilt hvis det ønskes)

  Ferrari World - billetter kan købes på hotellet for AED 280.00 uden transport og frokost. Bus til Ferrari World fra hotellet er gratis. En taxa koster ca. AED 80-90.

  NB: Vi tager forbehold for prisændringer, lukkedage og evt. særlige events som kan betyde lukkede veje/bydele/attraktioner.

 • Alkohol

  Alkohol kan være dyrt og sælges stort set kun på udvalgte hotellerne, restauranter og barer. De fleste hoteller tillader dog at man som gæst medbringer alkohol til sit værelse. Bemærk: Der serveres som udgangspunkt ikke alkohol på Dhow Dinner Cruise. Det er muligt der lokalt kan ændres til en dhow med alkohol bevilling.

  Ifølge lokale love er det ikke tilladt at servere alkohol visse dage om året, eksempelvis under Ramadanen I emiratet Sharjah er der et strengt alkoholforbud.

 • Bemærk - 3 personers værelse:

  Rejser I fx. 2 voksne + 1 barn, så kan vi forespørge på en ekstra opredning i jeres dobbeltværelsei både Dubai og Abu Dhabi. Rejsens pris vil være ca. DKK 300.00 lavere pr. person.

  Bemærk at værelset er ikke større, og vi anbefaler at bestille enkeltværelse til evt. voksne børn som rejser med.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Den arabiske verden

  Husk at der i den arabiske verden er stor forskel på venstre og højre hånd. Den venstre regnes for uren – brug derfor den højre så meget som muligt.

  Det er særdeles uhøfligt at vise/vende sine fodsåler mod andre. Sid derfor med fodsålerne i gulvet eller foldet ind under dig.

  Fysisk udtryk for hengivenhed som kyssen og krammen er ikke velset i det offentlige rum.

 • Drikkepenge i Dubai

  Det er blevet almindeligt at ansatte i turistbranchen (lokalguider, buschauffører, hotelportører og lign.) forventer lidt drikkepenge, for et vel udført arbejde. En gylden regel er ca. 10 AED (ca. 18 DKK) pr. dag til lokalguiden og ca. 10 AED (ca. 18 DKK) pr. dag til chaufføren.

  Jeres rejseleder er erfaren og berejst i De Forenede Arabiske Emirater, og du kan til enhver tid spørge ham/hende til råds hvis du er i tvivl. Rejselederen sørger for at samle drikkepenge ind fra gæsterne i gruppen, som gives videre til chauffører og lokal guider ved rejsens ende.

  Det er ikke et krav at give drikkepenge, men god skik i mange lande udenfor Europa.

 • Dubai tilvalgsudflugt og entréer

  Burj Khalifa udflugt og entré fra kr. 400 inkl. transport fra hotel (1 time på niveau 124-125, 456 meter oppe). Denne udflugt ligger oftest på dag 4. 

  Dubai Akvariet - USD 65. inkl. entré.

  Ski Dubai, i Mall of Emirates - USD 85. inkl. entré, lån af skitøj, støvler og ski

 • Elektricitet

  Er den samme som i Danmark 220V. Stikket er engelsk med tre ben. Adapter er nødvendig

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Flyrejsen

  Rejsen er med direkte fly fra Københavns Lufthavn til/fra Dubai, med Emirates Airlines. Rejsetiden er ca. 6,5 time på udrejsen og 7 timer på hjemrejsen. Forplejning om bord er inklusiv.

  Mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus og Billund ( kan tilkøbes - spørg ved bestilling )

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fotografering

  Ønsker man at fotografere mennesker, husk da at bede om tilladelse først.

  Husk at det ikke er velset at fotografere kvinder og dette kan skabe store problemer.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning

  Det er velset at være konservativt klædt på. d.v.s. med nederdel der går under knæet og lange bukser til herrer. Hvis man tager shorts på uden for hotellet, er det tilrådeligt at disse ligeledes går ned under knæet og at blusen ikke er ærmeløs eller nedringet.

  Husk at kvinder bærer tørklæde ved besøg i moskeer og på hellige steder og at både kvinder og mænd tager skoene af på disse steder. Armene skal også være tildækket. Mange restauranter og shopping centre har aircondition. Topløs (sol)badning er ikke accepteret hverken på hotellet eller på stranden.

  I forbindelse med vores besøg i Sheikh Zayed Grand Mosque Abu Dhabi, udleveres der lokalt en abaya til alle kvinder. Mænd skal være iklædt bukser til under knæene samt t-shirt eller skjorte med ærmer. Se evt. mere på dette link http://www.szgmc.gov.ae/en/Home

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tillæg

  Enkeltværelse fra kr. 4.998.

  Entré i Burj Khalifa, 124-125 etage inkl. transport fra kr. 550 (dag 4 om formiddagen).

   

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Tilslutningsfly

  Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus, Billund på forespørgsel (koster fra kr. 1.000 t/r).

 • Valuta og kreditkort

  Der kan veksles til lokal valuta, Dirham (AED). 100 AED = ca. 186 DKK i danske banker (opdateret 1/2 2023). 

  Vi anbefaler at du medbringer den lokale valuta til diverse småindkøb, shopping på markeder, frokoster og lign. Medbring fx. AED 300-500 pr person, og benyt dit kreditkort til evt. større køb. På de fleste hoteller kan du veksle fra USD eller EUR til AED.

  Internationale kreditkort kan bruges som betaling på de større hoteller og mange steder kan du hæve dirham på dit kreditkort. Anerkendte kreditkort er: Visa, Mastercard, American Express og Diners.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vejret

  Januar - Marts: dagstemperaturer ml. 22-28 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.
  Oktober - November: dagstemperaturer ml. 25-33 grader, nattemperaturer ml. 20-25 grader.
  December/Nytårsrejsen: dagstemperaturer ml. 25-30 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.

  Dubai & Abu Dhabi har et fantastisk klima i vores efterårs-og vintermåneder. Det tropiske ørkenklima giver mange soltimer og lidt regn. Temperaturen i dagstimerne er sjældent under 20 grader og gennemsnitstemperaturen ligger på 30 grader. Aftenerne er behagelige og nætterne kølige, med temperaturer ml. 15-20 grader. Dubai og Abu Dhabi er et af de mest sol- og varmesikre rejsemål du kan finde i efterårs-og vinterhalvåret.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Visum

  Visum udstedes til max. 30 dage uden gebyr ved ankomsten til Dubai. Dit pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemrejse og du skal være i besiddelse af en returbillet. Du skal kunne bevise, du har midler nok til opholdet, og dit pas må ikke indeholde israelsk stempel.

  Rejsende med udenlandske pas skal, i god tid, på respektive ambassader undersøge om de skal søge visum inden afrejsen.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu