Berlin 5 dage

Berlin en berigende og levende storbyVelkommen til Berlin - en af Europas mest populære hovedstæder. Med hele 3 ture rundt i Berlin viser vi dig både de store seværdigheder, det lokale kvarter og det seneste nye. Fra øst til vest vil du opleve et blomstrende kulturliv, en nærværende historie og indbydende caféer, hvor du kan nyde den stemningsfulde by over et godt glas vin. Mulighederne er mange og vi glæder os til at give dig en uforglemmlig ferie i Berlin.

 • Centralt beliggende hotel ved Kurfürstendamm i stemningsfyldt kvarter
 • Hele 3 rundture i Berlin fra øst til vest inkluderet
 • Oplevelser fra første til sidste dag med Gislevs vidende rejsleder

Med i prisen:

 •  Ophold i dobbeltværelse
 •  4 x morgenmad 
 •  Orienterende aftentur til fods i kvarteret ved hotel
 •  Stor byrundtur til Berlins største seværdigheder
 • Udflugt til Gedenkstätte Berliner Mauer og DDR museet
 • Ophold i historiske Potsdam
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 798.
Tilkøb: Populær sejltur til Berlin Mitte kr. 225. Fælles middag og aftentur gennem Berlin kr. 225. Begge udflugter skal bestilles med rejsen.


 

Bestil rejsen

Pris fra 3.498,-

5 dage
bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Hotel nær Kurfürstendamm
 • 3 rundture i Berlin
 • Rejseleder med på rejsen
Bestil rejsen

Om rejsen

Kun få lande har en hovedstad, der kan måle sig med Berlins mange attraktioner og seværdigheder

Hvert gadehjørne fortæller en flig af byens rige og spændende historie. Uanset om det er dit første eller femte besøg, så viser Gislevs rejseleder dig nye sider af byen, de største seværdigheder og det seneste nye. Fra øst til vest vil du opleve et blomstrende kulturliv og et væld af spændende museer. Hertil kommer det gode tyske øl, hyggelige stræder og charmerende caféer. Vi bor på et nyrenoveret hotel i et skønt kvarter, der byder på masser af stemning, restauranter og lokale attraktioner. Den berømte Kurfürstendamm med de mange eksklusive butikker er kun få minutters gang væk. Glæd dig til en perlerække af flotte oplevelser i fællesskab med Gislevs dygtige rejseleder. Wir sehen uns in Berlin.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse og lokal byrundtur i vores hyggelige kvarter

Vi kører med passende pauser mod Berlin, og undervejs introducerer rejselederen dig for de næste dages mange oplevelser og spændende program. Efter indkvartering er der en lille orienterende tur til fods rundt i vores hyggelige kvarter med en perlerække af flotte butikker og seværdigheder inden for rækkevidde. Inkluderet. Om aftenen kan du udforske en af områdets mange restauranter, der byder på mad fra alle verdenshjørner.Dag 2-4: Den helt store byrundtur

Byrundtur med bus til Berlins mange seværdigheder og berømte kvarterer med ophold undervejs. Du oplever bl.a. Brandenburger Tor, Unter Den Linden, Prenzlauer Berg, Alexanderplatz, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie og meget mere. Det hele krydres med rejselederens spændende fortællinger, så du får et godt indblik i byens interessante historie. Inkluderet.

Brandenburger Tor Checkpoint Charlie

Sejltur fra Charlottenburg til Berlin Mittes mange oplevelser

Nyd en dejlig sejltur fra Charlottenburg til ophold i Berlin Mitte – et mekka af oplevelser med start ved den mægtige Berliner Dom. Herfra kan du vælge at nyde livet langs Spree-floden, fordybe dig i museer på Museumsinsel eller fortabe dig i Hackesche Höfe – en charmerende labyrint af 8 baggårde med spændende butikker, lejligheder og caféer. Her findes også et væld af spændende spisemuligheder og velskænket Bier vom Fass. Pris kr. 225 inklusiv sejltur - bestilles med rejsen. Du kan køre med retur til hoteller eller bruge resten af dagen på at udforske byen, måske besøge et af de mange museer eller shoppe i en af byens mange butikker.

Berliner Dom

Den delte by, DDR museet og historiens vingesus ved Gedenkstätte Berliner Mauer

For kun 33 år siden blev byen genforenet under vild jubel. Forinden var byen delt på brutal vis, hvilket du oplever ved Gedenkstätte Berliner Mauer. Her får du hele historien om grænselandet med muren, grænsetårnene, pigtrådshegnene og de dramatiske flugtforsøg. Herfra til besøg på DDR-Museet der giver en levende fortælling om livet i idealstaten. Videre mod Alexanderplatz og pragtgaden Karl Marx Allé til stop ved Eastside Gallery, inden vi kører retur til hotellet. Inkluderet.

Alexanderplatz og tv-tårnet i Berlin Trabant i Berlin

Fælles middag og stemningsfuld aftentur gennem byen

Mulighed for hyggelig fællesspisning med 3 retter mad sammen med rejselederen, inden vi kører en stemningsfuld aftentur forbi de flot oplyste bygninger ved Brandenburger Tor, Gendarmenmarkt, Strasse des 17. Juni og meget mere. Kr. 225 inkl. middag. Bestilles med rejsen.

Dag 5: Ophold i historiske Potsdam og hjemrejse

Efter morgenmaden forlader vi Berlin, og kører til et spændende ophold i historiske Potsdam. Ingen andre byer i Europa kan byde på mange slotte, søer, parker og kanaler. Blandt de mange seværdigheder er Frederik den Stores rokokoslot Sanssouci.Hvis vejret tillader det, går vi en tur i parken, inden vi sætter kursen mod Danmark efter nogle oplevelsesrige dage i Tyskland.

Hotel

Hotel Mark Apart, Berlin (3-stjernet)

Lietzenburger Strasse 82 - 84
D-10719 Berlin

Benyttes på afgangene 14.04 og 25.05

Pænt nyrenoveret hotel med store lyse dobbeltværelser med bad, toilet, aircondition, telefon, tv og wi-fi mod betaling. Hotellet har reception, elevator og morgenmadslokale. God beliggenhed i dejligt kvarter med caféer, restauranter og kun få minutters gang til Kurfürstendamm. Enkeltværelser er mindre end dobbeltværelser.

Du kan læse mere om Hotel Mark Apart, Berlin her

Hotel Mark Apart, Berlin Hotel Mark Apart i Berlin - Restaurant
Hotel Mark Apart i Berlin - dobbeltværelse Hotel Mark Apart i Berlin, enkeltværelse

Titanic Comfort Kürfürstendamm

Kleiststrasse 9 - 12
D-10787 Berlin

Benyttes på afgangene fra 24.07 til og med 16.10

Nyåbnet hotel – kun 500 m fra KaDeWe og 950 m fra Kurfürstendamm. Mindre men funktionelle værelser med telefon, tv, wi-fi og føntørrer. Hotellet råder over bar samt en flot indendørs vinterhave.

Titanic comfort Berlin Titanic Comfort Berlin

 

Gæsterne siger

Berlin 5 dage - gæsterne siger

” Mit første besøg i Berlin gav mange indtryk, så det kan vist ikke gøres bedre!”

” En utrolig behagelig rejseleder, der udførte sit job på allerbedste måde fra start til slut. En utrolig god orientering om alt det, vi fik set i Berlin. Kar varmt anbefales til andre”

”Dejlig tur, glæder mig til at skulle tilbage til Berlin igen”

” Dejlig tur, glæder mig til at skulle tilbage til Berlin igen”

Værd at vide

Begivenheder, kultur og aftentur gennem Berlin


Aktuelle informationer om seværdigheder og aktiviteter i Berlin finder du på internettet: about.visitberlin.de eller på www.berlin-programm.de

I forbindelse med aftentur gennem Berlin arrangerer rejselederen en hyggelig fællesspisning. Tidspunkt, sted og pris oplyses af rejselederen på rejsen.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen kan drikkes.

Elektricitet

Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

Entréer

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.  Beregn ca, € 7 til DDR Museet. 

Fysisk formåen

Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

Klima

Generelt sommervejr med dagstemperatur på 16-24°. Se mere om temperaturer på: https://www.mitrejsevejr.dk/l/tyskland/vejrudsigt-berlin-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Valuta og kreditkort

1 € = ca. kr 7,50 . Mange steder kan du også betale med kreditkort som Visa og MasterCard, men det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

 

Læs mere om vores busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
14-04-2022Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 83.498,-Bestil rejsenMere information
25-05-2022Bus fra Jylland og Fyn Mere end 83.498,-Bestil rejsenMere information
03-07-2022Bus fra Jylland og Fyn Mere end 83.498,-Bestil rejsenMere information
24-07-2022Bus fra Jylland og Fyn Mere end 83.498,-Bestil rejsenMere information
14-08-2022Bus fra Jylland og Fyn Mere end 83.498,-Bestil rejsenMere information
11-09-2022Bus fra Jylland og Fyn Mere end 83.498,-Bestil rejsenMere information
16-10-2022Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 83.498,-Bestil rejsenMere information