Berlin 5 dage

Berlin en berigende og levende storby

    

Berlin er en af Europas populære hovedstæder med historie, seværdigheder, flotte shows og lokale knejper. Stor byrundtur i Berlin til Gedächtniskirche, Brandenburger Tor, Rigsdagsbygningen, Check Point Charlie og Potsdamer Platz. Du har mulighed for at deltage i en historisk DDR-tur eller bruge tiden på egen hånd til shopping, museer eller andre af byens mange seværdigheder.

 • Centralt beliggende hoteller ved Kurfürstendamm
 • Stor byrundtur i Berlin inkluderet
 • Mulighed for flot aftenshow i Friedrichstadt Palast
 • Gislevs rejseleder er klar med tips og gode råd hver dagMed i prisen:

 •  Ophold i dobbeltværelse
 •  4 x morgenmad fra 2. dags morgen til 5. dags morgen
 •  Orienterende aftentur til fods i kvarteret ved hotel
 •  Stor byrundtur i Berlin
 •  Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 898.
Tilkøb: Friedrichstadt Palast-show KUN kr. 350 - bemærk, showet tilbydes ikke på vores rejser til Berlin i perioden 19.07 - 27.09 2020. Billetter skal bestilles sammen med rejsen.
Historisk DDR-tur kr. 150 inkl. besøg på DDR-museet - bestilles sammen med rejsen.


 

Bestil rejsen

Pris fra 3.298,-

5 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Hotel nær Kurfürstendamm
 • Berlin-kendt rejseleder med på rejsen
Bestil rejsen

Om rejsen

Kun få lande har en hovedstad, der kan måle sig med Berlins mange attraktioner og nærværende historie. Uanset om det er dit første eller femte besøg, så viser Gislevs rejseleder dig nye sider af byen, de største seværdigheder og det seneste nye. Fra øst til vest vil du opleve et blomstrende kulturliv og et væld af spændende museer. Hertil kommer det gode tyske øl, hyggelige steder og charmerende caféer. Du kan vælge mellem to flotte hoteller beliggende ved Kurfürstendamm, i et skønt kvarter med mange muligheder, caféer og restauranter. Hver dag står rejselederen klar med tips, gode råd og spændende udflugter. Wir sehen uns in Berlin.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse og introduktion
Vi kører med passende pauser mod Berlin. Undervejs udleverer rejselederen bykort, tips om byen og introducerer dig til ugens program. Efter indkvartering er der en lille orienterende tur til fods i vores charmerende kvarter. Inkluderet.

Udsigt over Berlin by Kurfürstendamm

 

Dag 2: Stor byrundtur i Berlin
Med bussen og vores rejseleder rundt til Berlins mange seværdigheder og berømte kvarterer. Du oplever bl.a. Branderburger Tor, Unter den Linden, Checkpoint Charlie og meget mere. Det hele krydres med rejselederens spændende fortællinger, så du får et godt indblik i byens historie og mange muligheder. Inkluderet.

Brandenburger Tor Checkpoint Charlie

Underholdning i topklasse: Om aftenen får du mulighed for at opleve et show med dans, musik og underholdning i Friedrichstadt Palast – Europas største showpalads. Pris kr. 375 – bestilles med rejsen. Transport til og fra Friedrichstadtpalast er på egen hånd og for egen regning. Bemærk, at det er ikke alle afrejser at billetter er til denne aften, det kan du få oplyst ved bestilling. Vi kan ikke tilbyde billetter i perioden 19.07 2020 til 27.09 2020 da teatret holder ferielukket.
 

Dag 3: Sejltur til Berlin Mittes mange oplevelser
Populær sejltur fra Charlottenburg til ophold i Berlin Mitte – et mekka af oplevelser med start ved den mægtige Berliner Dom. Herfra kan du vælge at fordybe dig i et af de fremragende museer på Museumsinsel, nyde livet langs Spree-floden eller fortabe dig i Hackesche Höfe – en charmerende labyrint af baggårde med spændende butikker. Her findes også et væld af spisemuligheder og velskænket Bier vom Fass. Pris kr. 185 inkl. 2 timers sejltur. Du kan køre med retur til hoteller eller bruge resten af dagen på at udforske byen, måske besøge et af de mange museer eller shoppe i en af byens mange butikker.
 

Berliner Dom

Dag 4: Historiens vingesus over Berlin. 

For kun 30 år siden blev byen genforenet under vild jubel. Forinden var byen delt på brutal vis, hvilket du oplever ved Gedenkstätte Berliner Mauer. Her får du hele historien om grænselandet med muren, grænsetårnene, pigtrådshegnene og de dramatiske flugtforsøg. Herfra til besøg på DDR-Museet, der giver en levende fortælling om livet i "idealstaten". Videre mod Alexanderplatz og pragtgaden Karl Marx Allé til stop ved Eastside Gallery, inden vi kører retur til hotellet. Pris kr. 150 inkl. entré. Bestilles sammen med rejsen.

Alexanderplatz og tv-tårnet i Berlin Trabant i Berlin
 

Dag 5: De sidste oplevelser og hjemrejse med et kort stop ved det spektakulære Olympiastadion fra 1936, inden vi kører mod Danmark efter nogle skønne dage i Berlin. Ankomst til den danske grænse midt på eftermiddagen.

Hotel

Du kan vælge mellem to hoteller når du rejser til Berlin med Gislev. Der er forskel på de 2 hoteller i standard, men begge hoteller ligger i det populære kvarter ved Kurfürstedamm, i gåafstand til butikker, caféer og restauranter.

Best Western Plus Plaza Berlin Kurfürstendamm (4-stjernet)
Kurfürstendamm 203
D-10719 Berlin     

Bemærk, at på afrejse den 09.04, 06.05, 27.05 & 18.10 2020 er det ikke muligt at bo på dette hotel.

Flot hotel fra 2013 beliggende direkte på Kurfürstendamm i et dejligt kvarter med butikker i gåafstand, caféer og restauranter. Hotellet har bar, restaurant, reception, elevator og gratis internet. Hotellet har 194 værelser fordelt på 6 etager. Alle værelser er store og individuelt indrettet med bad, toilet, hårtørrer, tv og værdiboks. Alle eneværelser er dobbeltværelser.

Grundet hotellets beliggenhed direkte på Kurfürstedamm, ligger der mange butikker lige uden for hotellets dør. U-Bahnstationen Uhlandstrasse ligger få meter fra hotellet og ikke lang derfra S-Bahnstationen Savignyplatz.

(Hotellet har i 2019 skiftet til sit nuværende navn fra Best Western Plus Amedia Berlin Kurfürstendamm)

Du kan læse mere om Best Western Plus Plaza Berlin Kurfürstendamm her

Best Western Plus Amedia Berlin Best Western Plus Amedia Berlin restaurant
Best Western Plus Amedia Berlin Best Western Plus Amedia Berlin
 


Hotel Mark Apart, Berlin (3-stjernet)
Lietzenburger Strasse 82 - 84
D-10719 Berlin

Bemærk, at på afrejse den 27.09 2020 er det ikke muligt at bo på dette hotel.

Pænt nyrenoveret hotel med store lyse dobbeltværelser med bad, toilet, hårtørrer, telefon, tv og wi-fi mod betaling. Hotellet har reception, elevator og morgenmadslokale. God beliggenhed i dejligt kvarter med caféer, restauranter og kun få minutters gang til Kurfürstendamm. Enkeltværelser er mindre end dobbeltværelser.

Du kan læse mere om Hotel Mark Apart, Berlin her

Hotel Mark Apart, Berlin Hotel Mark Apart i Berlin - Restaurant
Hotel Mark Apart i Berlin - dobbeltværelse Hotel Mark Apart i Berlin, enkeltværelse

Gæsterne siger

Berlin 5 dage - gæsterne siger

” Dejlig tur. Første gang vi rejser på denne måde, men ikke sidste gang”

” Vi kan kun anbefale denne rejse til andre. Fint tilrettelagt og vi havde en rigtig god ferie”

” Dejlig tur, glæder mig til at skulle tilbage til Berlin igen”

Værd at vide

Ud og hjem
Tidlig afrejse fra Danmark, gennem Nordtyskland til Tysklands hovedstad Berlin. Ankomst sidst på eftermiddagen. Mulighed for at gå i byen allerede 1. aften i Berlin! Sidste dag hjemrejse efter morgenmad. Ankomst til den danske grænse midt på eftermiddagen.

Buskvalitet
4-stjernet, moderne bus med ekstra god benplads (jf. internationalt gældende regler), toilet, håndvask, køleskab, kaffemaskine, komfortable vippesæder, fodstøtter, serveringsbord, læselys, aircondition og termoruder. Der kan købes kaffe og læskedrikke i bussen.

Friedrichstadt Palast Show (Aftenarrangement - Tilkøb)  
Oplev Europas største og mest moderne Show-palads. Her er showunderholdning på verdens største teaterscene med moderne dans og forrygende artisteri. Med mere end 100 medvirkende kunstnere og et stort showband er det underholdning på verdensplan. Man behøver ikke at kunne tysk for at nyde show’et. Gode siddepladser i kategori 3 og 4. Showet begynder kl. 19:30 og billetter bestilles sammen med rejsen. Entrébillet: Pris kr. 375. Transport til/fra teatret er eksklusiv. Showet holder sommerlukket i perioden 19.07 - 27.09 2020.

TV-tårnet
TV-tårnet kan ses på lang afstand – og fra tårnet kan man se ud over hele Berlin. I 204 meters højde er der såvel restaurant som panoramaudsigt. Tårnet kan besøges individuelt. Entré til tårnet fra € 14. Du kan bestille din billet hjemmefra på tv-turm.de/en/tickets-prices/observation-deck-tickets

Teater, revy, koncert
Aktuelle informationer om seværdigheder og aktiviteter i Berlin finder du på internettet:
about.visitberlin.de
www.berlin-programm.de

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

 

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
13-09-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.598,-Bestil rejsenMere information
13-09-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.298,-Bestil rejsenMere information
27-09-2020Bus fra SjællandMere end 83.598,-Bestil rejsenMere information
18-10-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.298,-Bestil rejsenMere information