Berlin 5 dage

Berlin en berigende og levende storby

    

Berlin er en af Europas populære hovedstæder med historie, seværdigheder, flotte shows og lokale knejper. Stor byrundtur i Berlin til Gedächtniskirche, Brandenburger Tor, Rigsdagsbygningen, Check Point Charlie og Potsdamer Platz. Du har mulighed for at deltage i en historisk DDR-tur eller bruge tiden på egen hånd til shopping, museer eller andre af byens mange seværdigheder.

 • Flot hotel direkte på Kurfürstendamm
 • Stor byrundtur i Berlin inkluderet
 • Mulighed for flot aftenshow i Friedrichstadt Palast
 • Gislevs rejseleder er klar med tips og gode råd hver dag


Med i prisen:

 •  Ophold i dobbeltværelse
 •  4 x morgenmad fra 2. dags morgen til 5. dags morgen
 • Orienterende aftentur til fods i kvarteret ved hotel
 •  Stor byrundtur i Berlin
 •  Rejseleder


Tillæg: Enkeltværelse kr. 898.
Tilkøb: Friedrichstadt Palast-show KUN kr. 350 - bemærk, showet tilbydes på alle afgange med undtagelse af juli måned, hvor teateret har sommerlukket.

Se også busrejse til Berlin med fejringen af 30-året for murens fald
 

Pris fra 2.898,-

5 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Nyt hotel nær Kurfürstendamm
 • Berlin-kendt rejseleder med på rejsen
Bestil rejse

Om rejsen

Kun få lande har en hovedstad, der kan måle sig med Berlins mange attraktioner og nærværende historie. Uanset om det er dit første eller femte besøg, så viser Gislevs rejseleder dig nye sider af byen, de største seværdigheder og det seneste nye. Fra øst til vest vil du opleve et blomstrende kulturliv og et væld af spændende museer. Hertil kommer det gode tyske øl, hyggelige steder og charmerende caféer. Vi bor på flot hotel direkte på Kurfürstendamm, i et skønt kvarter med mange muligheder, caféer og restauranter. Hver dag står rejselederen klar med tips, gode råd og spændende udflugter. Wir sehen uns in Berlin.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse og introduktion. Vi kører med passende pauser mod Berlin. Undervejs udleverer rejselederen bykort, tips om byen og introducerer dig til ugens program. Efter indkvartering er der en lille orienterende tur til fods i vores charmerende kvarter. Inkluderet.

Udsigt over Berlin by Kurfürstendamm

 

Dag 2: Stor byrundtur i Berlin.  Med bussen og vores rejseleder rundt til Berlins mange seværdigheder og berømte kvarterer. Du oplever bl.a. Branderburger Tor, Unter den Linden, Checkpoint Charlie og meget mere. Det hele krydres med rejselederens spændende fortællinger, så du får et godt indblik i byens historie og mange muligheder. Inkluderet.

Brandenburger Tor Checkpoint Charlie

Underholdning i topklasse: Om aftenen får du mulighed for at opleve et show med dans, musik og underholdning i Friedrichstadt Palast – Europas største showpalads. Pris kr. 350 – bestilles med rejsen. Transport til og fra Friedrichstadtpalast er på egen hånd og for egen regning.
 

Dag 3: Sejltur til Berlin Mittes mange oplevelser.  Populær sejltur fra Charlottenburg til ophold i Berlin Mitte – et mekka af oplevelser med start ved den mægtige Berliner Dom. Herfra kan du vælge at fordybe dig i et af de fremragende museer på Museumsinsel, nyde livet langs Spree-floden eller fortabe dig i Hackesche Höfe – en charmerende labyrint af baggårde med spændende butikker. Her findes også et væld af spisemuligheder og velskænket Bier vom Fass. Pris kr. 185 inkl. 2 timers sejltur.
 

Berliner Dom

Middag og lystur gennem byen. 
Aftentur der starter med en hyggelig middag, hvorefter vi kører en stemningsfuld lystur forbi de flot oplyste bygninger ved Brandenburger Tor, Gendarmenmarkt, Strasse des 17. Juni og meget mere. Pris kr. 225 inkl. middag.
 

Dag 4: Historiens vingesus over Berlin. For kun 29 år siden blev byen genforenet under vild jubel. Forinden var byen delt på brutal vis, hvilket du oplever ved Gedenkstätte Berliner Mauer. Her får du hele historien om grænselandet med muren, grænsetårnene, pigtrådshegnene og de dramatiske flugtforsøg. Herfra til besøg på DDR-Museet, der giver en levende fortælling om livet i "idealstaten". Videre mod Alexanderplatz og pragtgaden Karl Marx Allé til stop ved Eastside Gallery, inden vi kører retur til hotellet. Pris kr. 150 inkl. entré. Bestilles sammen med rejsen.

Alexanderplatz og tv-tårnet i Berlin Trabant i Berlin
 

Dag 5: De sidste oplevelser og hjemrejse med stop ved det spektakulære Olympiastadion fra 1936, inden vi kører mod Danmark efter nogle skønne dage i Berlin. Ankomst til den danske grænse midt på eftermiddagen.

Hotel

I 2019 er der på udvalgte afgange mulighed for at vælge imellem 2 hoteller. Der er forskel i standard på hotellerne, ligesom der også er forskel på prisen. På alle afgange (excl. 9/9) kan du bo på Best Western Plus Amedia Berlin Kurfürstendamm, og på nogle udvalgte afgange kan du vælge at bo på Hotel Mark Apart Berlin.


Begge hoteller ligger i det populære kvarter ved Kurfürstedamm, i gåafstand til butikker, caféer og restauranter.

Best Western Plus Amedia Berlin Kurfürstendamm (4-stjernet)
Kurfürstendamm 203
D-10719 Berlin         

Flot hotel fra 2013 beliggende direkte på Kurfürstendamm i et dejligt kvarter med butikker i gåafstand, caféer og restauranter. Hotellet har bar, restaurant, reception, elevator og gratis internet. Hotellet har 194 værelser fordelt på 6 etager. Alle værelser er store og individuelt indrettet med bad, toilet, hårtørrer, tv og værdiboks. Alle eneværelser er dobbeltværelser.

Grundet hotellets beliggenhed direkte på Kurfürstedamm, ligger der mange butikker lige uden for hotellets dør. U-Bahnstationen Uhlandstrasse ligger få meter fra hotellet og ikke lang derfra S-Bahnstationen Savignyplatz.

Du kan læse mere om Best Western Plus Amedia Berlin Kurfürstendamm her

Best Western Plus Amedia Berlin Best Western Plus Amedia Berlin restaurant
Best Western Plus Amedia Berlin Best Western Plus Amedia Berlin
 


Hotel Mark Apart, Berlin (3-stjernet)
Lietzenburger Strasse 82 - 84
D-10719 Berlin

På følgende datoer kan du bo på dette hotel: 18-04-2019, 30-05-2019, 01-07-2019, 19-08-2019 og 09-09-2019.

Pænt nyrenoveret hotel med store lyse dobbeltværelser med bad, toilet, hårtørrer, telefon, tv og wi-fi. Hotellet har Reception, elevator og morgenmadslokale. God beliggenhed i dejligt kvarter med caféer, restauranter og kun få minutters gang til Kurfürstendamm. Enkeltværelser er mindre end dobbeltværelser.

Du kan læse mere om Hotel Mark Apart, Berlin her

Hotel Mark Apart, Berlin Hotel Mark Apart i Berlin - Restaurant
Hotel Mark Apart i Berlin - dobbeltværelse Hotel Mark Apart i Berlin, enkeltværelse

Værd at vide

Ud og hjem
Tidlig afrejse fra Danmark, gennem Nordtyskland til Tysklands hovedstad Berlin. Ankomst sidst på eftermiddagen. Mulighed for at gå i byen allerede 1. aften i Berlin! Sidste dag hjemrejse efter morgenmad. Ankomst til den danske grænse midt på eftermiddagen.

Buskvalitet
4-stjernet, moderne bus med ekstra god benplads (jf. internationalt gældende regler), toilet, håndvask, køleskab, kaffemaskine, komfortable vippesæder, fodstøtter, serveringsbord, læselys, aircondition og termoruder. Der kan købes kaffe og læskedrikke i bussen.

Friedrichstadt Palast Show (Aftenarrangement - Tilkøb)  
Oplev Europas største og mest moderne Show-palads. Her er showunderholdning på verdens største teaterscene med moderne dans og forrygende artisteri. Med mere end 100 medvirkende kunstnere og et stort showband er det underholdning på verdensplan. Man behøver ikke at kunne tysk for at nyde show’et. Gode siddepladser i kategori 3 og 4. Showet begynder kl. 19:30 og billetter bestilles sammen med rejsen. Entrébillet: Pris kr. 350. Transport til/fra teatret er eksklusiv. Showet holder sommerlukket i juli måned.

Berlins historie
På Kurfürstendamm – i kort afstand fra hotellet – findes den interessante udstilling The Story of Berlin. Historisk udstilling på 4 etager og 7000 m² - fra 1237 til nutiden med film, surroundsound, plancher etc. Man kan se, hvordan Berlin har udviklet sig, og opleve de historiske højdepunkter. På bestemte tidspunkter er der rundvisning i en bunker fra 1970 - “den kolde krigs” dage. Entré: pris € 12 / Gruppepris € 9 p.p.

TV-tårnet
TV-tårnet kan ses på lang afstand – og fra tårnet kan man se ud over hele Berlin. I 204 meters højde er der såvel restaurant som panoramaudsigt. Tårnet kan besøges individuelt. Entré til tårnet fra € 14. Du kan bestille din billet hjemmefra på tv-turm.de/en/tickets-prices/observation-deck-tickets

Teater, revy, koncert
Aktuelle informationer om seværdigheder og aktiviteter i Berlin finder du på internettet:

about.visitberlin.de
www.berlin-programm.de

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

 

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
19-08-2019Bus fra Jylland og FynBerlin - Mark Apart HotelRing til os2.898,-Mere information
09-09-2019Bus fra Jylland og FynBerlin - Mark Apart Hotel62.898,-BestilMere information
14-10-2019Bus fra Jylland og FynBerlin - Best Western Plus AmediaMere end 83.298,-BestilMere information