Eventyrjul i Baunatal

Hyggelig jul på godt familieejet hotel i Baunatal for 17. år i træk

gislev

Du får en rigtig eventyrjul i Baunatal med et flot julearrangement på et godt hotel. Vi bor i det kuperede Kasselområde tæt ved Eventyrvejen, hvor brødrene Grimm har hentet inspiration til deres eventyr. Byen Baunatal er også lidt af en eventyrby med gamle huse og en hyggelig bymidte.
Baunatal er et godt udgangspunkt for vores program, hvor vi blandt andet ser Wilhelmshöhe, bindingsværkbyen Hannoversch Münden og vi kører en panoramatur gennem det smukke område.

 • Enkeltværelser uden tillæg
 • Juleaftens arrangement inkl. julemiddag med øl, vin og vand
 • Middelalderfrokost i eventyrlige omgivelser
 • Erfaren dansk rejseleder


Med i prisen

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x Morgenmad
 • 3 x Middag
 • 1 x Velkomstdrink
 • 1 x Julearrangement med middag, fri øl, vin og sodavand til kl. 23
 • 1 x Glühwein, kaffe med kage
 • 1 x Middelalderfrokost
 • 1 x Frokost på Restaurant Zur Enstation
 • Alle udflugter inkluderet eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt
 • Rejseleder


Tillæg: Intet tillæg for enkeltværelser, i begrænset antal. Afbestillingsforsikring kr. 235.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Hyggelig jul, samvær og gode udflugter
Velkommen til en eventyrlig jul i det bakkede Kassel i hjertet af Tyskland, hvor du finder Eventyrvejen, kendt fra Brødrene Grimm mange eventyr. Vi besøger julemarkedet i Kassel og bjergparken Wilhelmshöhe, den smukke  middelalderby Hannoversch Münden, hvor du kan opleve stemningen i den idylliske bymidte med de mange bindingsværkshuse. Nyd den smukke natur og den imponerende dæmning ved Edersee.

Vi bor på det hyggelige Hotel Stadt Baunatal, der sørger for en festlig og traditionsrig jul. Velkommen til en skøn jul i Baunatal.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til julestemning
Fra Danmark kører vi gennem Nordtyskland til vores hotel i Stadt Baunatal for indkvartering, velkomstdrink og middag.

Dag 2. Wilhelmshöhe, middelalderfrokost og julemarked i Kassel
Vi besøger slottet Wilhelmshöhe og ser den barokke slotspark, inden vi kører til Landhotel - Restaurant Grischäfer til en festlig og utradtionel frokost. Vi skal spise som man gjorde i middelalderen - altså uden bestik, mens vi sidder ved rustikke borde og skåler med store, svingende drikkekrus. Efter en god frokost fortsætter vi videre til det flotte julemarked i Kassel med de skønne dufte og dejlige smagsprøver på alt det, der hører julen til. En stemningsfuld oplevelse med oplyste boder og ægte julestemning.

Dag 3: Bindingsværkshuse, Fuldadalen og Juleaften
Efter morgenmaden kører vi gennem Fuldadalen til den hyggelige by Hannoversch Münden med næsten 700 smukke bindingsværkshuse, hvor du kan gå med rejselederen på en byrundtur. Hjemme igen på hotellet venter hotelværtinden Daniela med rygende varm Glühwein, kaffe og kage. Senere på dagen har du mulighed for at deltage i den lokale julegudstjeneste. Juleaften mødes vi til 4-retters julemiddag med fri øl og vin frem til kl. 23. Selvfølgelig skal vi også synge julesalmer, danse om træet og have gaver. Der er i løbet af aftenen mulighed for eventuel julemidnatsgudstjeneste.

Dag 4: Panoramatur, Edersee, kejserbyen Fritzlar og frokost
Gennem de sneklædte landskaber forbi Edersee og kurbyen Bad Wildungen til kejserbyen Fritzlar. Besøg i domkirken og en tur gennem den gamle bydel. Herfra videre til Ederstausee, hvor vi skal nyde en dejlig frokost på Restaurant Zur Endstation med smuk udsigt ud over den omdæmmede sø. Om aftenen er der middag på hotellet og hyggeaften med bingo.

Dag 5: Hjemrejse.
Efter morgenmaden kører vi mod Danmark efter en dejlig jul i Baunatal.

 

 

Hotel

Hotel Stadt Baunatal

Hotel Stadt Baunatal
Wilhelmshöher Str. 5,
34225 Baunatal

Nydeligt, familieejet hotel med reception, elevator, restaurant, kælderbar, bistro og kegle­baner. Alle værelser er pæne og nydelige med eget bad og toilet, telefon og tv.

Læs mere om Hotel Stadt Baunatal

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.