Skip to main content

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

-
Oplev de kønneste strækninger på Rhinen og Mosel fra Strasbourg til Cochem

Krydstogt på Rhinen og Mosel

Velkommen om bord til et attraktivt krydstogt med All Inclusive på nogle af de kønneste strækninger på Rhinen og Mosel. Fra Europabyen Strasbourg til vinbyen Cochem. Undervejs besøger vi den smukke by Mainz, romantiske Rüdesheim og Koblenz, hvor de to floder mødes. Glæd dig også til at opleve Alken og Thurant-slottet samt den fantastiske middelalderlige vinby Cochem.

Det er et krydstogt i et behageligt rejsetempo med gode oplevelser, hvor vi sejler forbi smukke landskaber med bølgende vinbjerge, gamle middelalderborge og hyggelige byer. Forplejning og service på skibet er helt i top, så du kan blot læne dig tilbage og nyde rejsen og udsigten fra skibets store soldæk. Velkommen om bord.

Glæd dig til

 • Natur og kultur langs Rhinen og Mosel
 • Besøg på Thurant-slottet ved Mosel
 • Oplev Cochem, Strasbourg og Mainz
 • Komfortabelt skib med All Inclusive

Inkluderet i rejsens pris

 • Halvpension på overnatningshoteller
 • All Inclusive på skibet
 • Velkomstdrink på skibet
 • Gallaaften på skibet
 • Byrundtur i Strasbourg
 • Byrundtur i Mainz
 • Besøg i Rüdesheim
 • Byrundtur i Koblenz
 • Udflugt til Thurant slottet inkl. entré
 • Rejseleder
  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for at gennemføre det annoncerede program. Vejrmæssige udfordringer kan have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havneanløb. Det kan blive nødvendigt at justere dagsprogrammet med kort varsel.

  Vi gør opmærksom på, at skibet af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader gæster at benytte rollator eller kørestol ombord. Turen kan være krævende for gangbesværede. Kontakt Gislev Rejser, hvis du er i tvivl, om rejsen er egnet for dig.

 • Dag 1: Udrejse til Tyskland

  Med passende pauser til vores hotel i Tyskland, hvor vi indkvarteres, og nyder en god middag.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag.

 • Dag 2: Hyggelige Strasbourg

  Efter morgenmaden kører vi til Strasbourg, der blandt andet er kendt som hovedsæde for Europa Parlamentet.

  Vi skal på en spændende byrundtur til fods i Strasbourgs gamle bydel, der charmerer med sine skæve og charmerende bindingsværkshuse og den imponerende Cathédrale Notre-Dame-de-Strasbourg.

  Sidst på eftermiddagen går vi ombord på vores krydstogtskib, hvor besætningen står klar med velkomstdrink og middag.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 3: Charmerende Mainz og Rüdesheim

  Nyd morgenmaden ombord, mens vi sejler gennem Rheingau-området med de mange vinbjerge. Ophold i Mainz med den enorme domkirke og det enestående Gutenberg Museum. På museet kommer du på en spændende rejse gennem bogtrykkerkunstens historie, og du finder kopier af Gutenbergbibelen – verdens ældste trykte bog.

  Efter nogle hyggelige timer i Mainz vender vi retur til skibet for frokost, imens vi sejler videre mod den hyggelige vinby Rüdesheim. Vi går fra borde og skal på byrundtur til fods i denne herlige og festlige by ved Rhinen. Oplev blandt andet den berømte gade Drosselgasse med de mange caféer og vinbarer, som ligger side om side.

  Efter en god eftermiddag i Rüdesheim sejler skibet videre på den kønneste del af Rhinen. Du kan nyde den flotte sejlads fra skibets store soldæk, når vi sejler forbi vinbjerge, små charmerende vinbyer og den legendariske og berømte Lorelei-klippe. Om aftenen ankommer vi til vinbyen Boppard, hvor du har mulighed for at spadsere en aftentur i selskab med Gislevs rejseleder. Skibet ligger i Boppard natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 4: Koblenz, Thurant-slottet og Alkan

  Vi nyder morgenmaden ombord, mens vi sejler mod Koblenz ved Deutsches Eck, som er omringet af bjergtoppe og stedet, hvor Mosel løber ud i Rhinen. Vi bruger formiddagen på en byvandring i Koblenz, som med mere end 2.000 års historie er fyldt med kultur og seværdigheder.

  Vi nyder frokosten om bord på skibet, imens vi sejler på den romantiske og snoede Moselflod til den lille hyggelige vin by Alken, hvorfra vi kører op til middelalderborgen Thurant. Udflugten dertil køres med en mindre bus, da vejen dertil ikke kan køres med Gislevs egen bus. Herfra har du en pragtfuld udsigt over Mosellandskabet. Denne aften er der gallamiddag på skibet. Skibet bliver liggende i Alken natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 5: Den maleriske vinby Cochem

  Denne morgen sejles igen på Moselfloden, og hen ved middag ankommer skibet i Cochem. Dette er en perle af en by, yndigt beliggende ved Mosels breder. Efter frokost begiver vi os på en omfattende byrundtur til fods. Her vil du opleve byens mange charmerende gader, som er kendt for sine fine, gamle bindingsværkshuse, farverige blomsterkasser og hyggelige vinkroer. Vi oplever også den historiske bymur fra 1332, det flotte rådhus bygget i barokstil og Marktplatz.

  Landskabet omkring Cochem er fortræffeligt. Her rejser de smukkeste bakker og vinmarker sig i omgivelserne, og her finder vi også det yndefulde middelalderslot Reichsburg – det største af sin slags ved Moselfloden.

  Senere om eftermiddagen kan du tage op til Reichsburg, hvorfra du får en fantastisk udsigt over Mosel, vinmarkerne og Cochem. Der kører minibusser fra centrum af Cochem mod slottet, og billetter samt evt. entré til slottet kan købes lokalt. Dette kan Gislevs rejseleder være behjælpelig med, og som regel deltager rejselederen også på en udflugt dertil.

  Du kan også tilbringe den sene eftermiddag på skibets soldæk eller spadsere en tur langs den hyggelige promenade. Skibet ligger i Cochem natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 6: Afsked med skibet og Mosel

  Efter morgenmad går vi fra borde og forlader skibet efter nogle dejlige dage om bord. Gislevs bus holder klar til at køre os mod vores overnatningshotel i Tyskland, hvor vi samme aften spiser middag.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet og middag.

 • Dag 7: Hjemrejse

  Efter morgenmaden kører vi det sidste stykke til Danmark med ankomst til grænsen sidst på eftermiddagen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Mere om rejsen

Oplev to af Europas smukkeste floder på én og samme rejse. Vi begynder i den charmerende gamle by Strasbourg, hvor vi efter en byrundtur går ombord på vores flodkrydstogtskib. Rejsen tager os langs Rhinen og Mosel mod vinbyen Cochem. Vi sejler i et roligt tempo på nogle af de skønneste strækninger og besøger undervejs en række spændende byer. Om bord kan du nyde livet og All Inclusive med serveret frokost og middag. Fra skibets store soldæk eller panoramalounge kan du betragte landskaberne, som præges af de bølgende vinmarker og gamle middelalderborge.

Gislevs bus følger med skibet og står klar til at transportere os, når der behov for det.

Velkommen om bord.

Skibe

 • Dag 2-6 - Benyttes på afgangene i juli og september.

  MS Boheme

  Elegant skib med en indbydende atmosfære, fra det franske rederi Croisi Europe. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg, wi-fi i reception og lounge.

  MS Boheme blev renoveret i 2011. Skibet kan rumme 158 passagerer i 79 kahytter.

  På øverste dæk ligger skibets restaurant, hvor alle måltider serveres under krydstogtet.
  De store panoramavinduer giver mulighed for at nyde udsigten imens du spiser.

  Her finder du også loungen/baren samt et dansegulv. På skibets store udendørs soldæk, kan du slappe af i en liggestole og beundre landskabet.

  2 kahytskategorier:
  A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med store vinduer der åbnes til siderne.
  B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med vindue (kan ikke åbnes).

  Alle kahytter er ca. 10. kvm. med 2 separate senge (TWIN), bad, toilet, håndklæder, hårtørrer, tv, gratis wi-fi, og pengeskab. Bemærk at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.

  Sengene står helt tæt sammen med en lille kant imellem sig. De kan separeres fra hinanden.

  Giv venligst besked ved bestilling såfremt I ønsker dette.

  Læs evt. mere om skibet her.

  Generelt information om at rejse med Croisi Europe på flodkrydstogter:

  Forplejning om bord
  Ophold på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet.

  Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord – og der er også fri bar fra kl. 10-22 (dog eksklusive champagne, vin fra vinkort og specielle drinks).

  Vejledende spisetider på Croisi Europe
  Morgenmad: 07.30 – 09.00
  Frokost: 12.00- 13.30
  Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag.

  Bemærk
  Når skibet ligger til kaj og for natten, kan det ske at vi ligger inderst, imellem eller yderst i en række af skibet. Derfor kan du opleve at skulle gå over andre skibe for at komme i land og ombord igen. Når skibet ligger til kaj, kan der derfor også forekomme begrænset udsigt fra vinduerne i kahytten.

  Drikkepenge til skibets besætning
  For flodkrydstogtsrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 pr. person pr. dag.

  Sprog på skibet
  Croisi Europe er et fransk rederi, derfor er hovedsproget om bord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk, men vores rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.


 • Dag 2-6 - Benyttes på afgangen i maj.

  MS Monet

  Flot skib med en hyggelig atmosfære, fra det franske rederi Croisi Europe. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg, wi-fi i reception og lounge.

  MS Monet blev renoveret i 2007. Skibet kan rumme 158 passagerer i 78 kahytter.

  På øverste dæk ligger skibets restaurant, hvor alle måltider serveres under krydstogtet.
  De store panoramavinduer giver mulighed for at nyde udsigten imens du spiser.

  Her finder du også loungen/baren samt et dansegulv. På skibets store udendørs soldæk, kan du slappe af i en liggestole og beundre landskabet.

  2 kahytskategorier:
  A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med store vinduer der kan åbnes i toppen.
  B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med vindue (kan ikke åbnes).

  Alle kahytter er ca. 11,5 kvm. med 2 separate senge (TWIN), bad, toilet, håndklæder, hårtørrer, tv, gratis wi-fi, og pengeskab. Bemærk at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.

  Sengene står helt tæt sammen med en lille kant imellem sig. De kan separeres fra hinanden.

  Giv venligst besked ved bestilling såfremt I ønsker dette.

  Læs evt. mere om skibet her.

  Generelt information om at rejse med Croisi Europe på flodkrydstogter:

  Forplejning om bord
  Ophold på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet.

  Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord – og der er også fri bar fra kl. 10-22 (dog eksklusive champagne, vin fra vinkort og specielle drinks).

  Vejledende spisetider på Croisi Europe
  Morgenmad: 07.30 – 09.00
  Frokost: 12.00- 13.30
  Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag.

  Bemærk
  Når skibet ligger til kaj og for natten, kan det ske at vi ligger inderst, imellem eller yderst i en række af skibet. Derfor kan du opleve at skulle gå over andre skibe for at komme i land og ombord igen. Når skibet ligger til kaj, kan der derfor også forekomme begrænset udsigt fra vinduerne i kahytten.

  Drikkepenge til skibets besætning
  For flodkrydstogtsrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 pr. person pr. dag.

  Sprog på skibet
  Croisi Europe er et fransk rederi, derfor er hovedsproget om bord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk, men vores rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

  AirconditionJa
  BarJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
10-08-2024Se afrejsetider 7 dageBus fra Jylland og Fyn Ring til os11.498,-
19-09-2024Se afrejsetider 7 dageBus fra Jylland og Fyn Ring til os11.998,-

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkepenge

  Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtsrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 pr. person pr. dag. Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Elektricitet om bord

  Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Forplejning om bord

  Opholdet på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag.

  Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet.

  Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet, og der er fri bar kl. 10 - 22 (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks fra drinkskortet). 

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Internet

  Der er gratis internet på alle Croisi Europes skibe i området ved receptionen og i skibets lounge. På rederiets nyere skibe er der internet alle steder ombord. Bemærk, på grund af dårlig dækning kan internettet have udfald og nedsat hastighed afhængigt af de steder, der sejles.

 • Klima

  Generelt sommervejr med dagstemperatur på 18-26° - læs mere her.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Påklædning

  Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, der medbringes.

 • Tillæg

  Kahyt kategori A kr. 1200 pr. person.
  Dobbeltkahyt som enkelt kat. B kr. 3000.
  Dobbeltkahyt som enkelt kat. A  - kun på forespørgsel.

  Bemærk: som udgangspunkt er værelser på overnatningshoteller enten dobbelt-eller enkeltværelser.

  Afbestillingsforsikring er 7% af rejsens pris.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu