Krydstogt på Rhinen og Mosel

Oplev de kønneste strækninger på Rhinen og Mosel fra Cochem til Basel

Krydstogt på Rhinen og Mosel

NYHED. Velkommen om bord til et attraktivt krydstogt på nogle af de kønneste strækninger på Rhinen og Mosel. Fra Cochem til den historiske by Basel i Schweiz. Vi besøger Koblenz, hvor Rhinen og Mosel mødes, herfra sejler vi videre ind på selve Mosel og sætter kursen mod charmerende Strasbourg. Det er et krydstogt i et behageligt rejsetempo med gode oplevelser, hvor vi sejler forbi smukke landskaber med vinbjerge, gamle middelalderborge og hyggelige byer. Forplejning og service på skibet er helt i top. Gislevs bus følger ruten, og kører alle udflugter i land.

  • Byrundtur i vinbyen Cochem, historiske Koblenz, europabyen Strasbourg og charmerende Basel
  • All Inclusive på skibet og god tid til at nyde sejladsen
  • Udflugt til romantiske Heidelberg med dets historiske universitet

Med i prisen:

• Ophold i dobbeltværelse/-kahyt
• 2 x halvpension på overnatningshotel
• All Inclusive på skibet
• Byrundtur i Cochem
• Byrundtur i Koblenz
• Byrundtur i Strasbourg
• Byrundtur i Basel
• Dansk rejseleder
• Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltkahyt/-værelse kategori B kr. 1.998. Kahyt kategori A kr.1.300 pr. person. Afbestillingsforsikring er 10% af rejsens pris.

Forplejning om bord:
Opholdet på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet, og der er fri bar kl. 10 - 23 (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks fra drinkskortet). 

 

Bestil rejsen

Pris fra 11.498,-

8 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.:

  • All Inclusive på skibet
  • Dansk rejseleder på hele rejsen
  • Alle udflugter inkluderet jf. program
Bestil rejsen

Om rejsen

Tag med på et idyllisk krydstogt på Rhinen og Mosel, hvor vi sejler på nogle af de smukkeste strækninger på de to floder. Her sejler vi i et behageligt tempo, og fra skibet kan du nyde udsigten til vinbjerge, charmerende vinbyer og gamle borge. Vi starter i vinbyen Cochem, der er en perle af en by med bindingsværkshuse og malerisk miljø. Undervejs besøger vi Koblenz, Heidelberg og Europabyen Strasbourg. Krydstogtet slutter i den schweiziske by Basel. Her arrangerer vi en byrundtur, og du får tid til at gå på opdagelse i det hyggelige centrum. Flodkrydstogtet foregår i et behageligt tempo, men er alligevel fyldt med gode oplevelser. Vi har vores erfarne rejseleder med på hele rejsen, og vores egen bus holder klar til at køre udflugter. Velkommen om bord til et herligt krydstogt med smuk natur, spændende byer og alle udflugter inkluderet i prisen.

Tanken bag rejsen

Rhinen og Mosel er nogle meget idylliske floder, der altid er et besøg værd. På dette krydstogt får du lejlighed til at opleve den store og stærke Rhinen og Mosel med sine mange sluser og snoninger. Her er vinbyer, borge og vinmarker.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Tyskland

Vi kører til overnatning og middag på godt hotel i Midttyskland.

Dag 2: Vinbyen Cochem

Efter morgenmaden kører vi til Cochem, hvor der er tid til en byrundtur i den charmerende by spækket med middelalderidyl og gamle bindingsværkshuse. Vi går om bord på vores krydstogtskib til en velkomstdrink og middag.

Strasbourg

Dag 3: Historiske Koblenz og Rüdesheim

Vi sejler tidligt om morgenen med kurs mod Koblenz, der omgivet af bjergtoppe er fuld af kultur og historie. Rejselederen tager dig med på en byrundtur i den spændende by. Vi sejler videre på den kønneste del af Rhinen. Her kan du nyde den flotte sejlads, når vi sejler forbi vinbjerge, små charmerende vinbyer og den legendariske Loreleiklippe. Om aftenen ankommer vi til Rüdesheim, den hyggelige vinby. Besøg den berømte Drosselgasse med de mange caféer og barer.

Dag 4: Heidelberg og Mannheim

Du kan nyde morgenmaden om bord, mens vi sejler forbi Wiesbaden, Nierstein og Worms til Mannheim. Herfra udflugt til Tysklands mest romantiske by Heidelberg. Byen er også kendt som universitetsby med Tysklands ældste universitet. Sejlads om natten til Strasbourg, hovedstaden i Alsace.  

Cochem

Dag 5: Europabyen Strasbourg

Ud på morgenen ankomst til hyggelige Strasbourg. Byrundtur i Strasbourgs gamle flotte middelaldercentrum med de skæve bindingsværkshuse og den imponerende katedral. MS Monet sejler i mellemtiden til Breisach Am Rhein, hvor vi møder skibet og stiger om bord. Aftenen nydes på bedste Alsace manér.

Trier

Dag 6: Sejlads Breisach Am Rhein – Basel 

Vi forlader Breisach, som ligger ved Rhinens øvre del, og danner grænsen mellem Tyskland og Frankrig. Ud på formiddagen ankommer vi til Basel. Eftermiddagen byder på en byrundtur i det charmerende centrum, og der vil være tid på egen hånd i den historiske by. Om aftenen er der gallamiddag på skibet.  

Dag 7: Afsked med skibet og Basel

Efter tidlig morgenmad forlader vi skibet efter nogle dejlige dage om bord, og kører gennem Tyskland til overnatning og middag på godt hotel.

Dag 8: Hjemrejse

Efter morgenmaden kører vi det sidste stykke til Danmark med ankomst til grænsen sidst på eftermiddagen.

Skibet

På dette krydstogt sejler vi med det franske rederi Croisi Europe. 

 

Krydstogtskibet MS Monet

 

Krydstogtskib MS Monet Krydstogtskib MS Monet

Flot skib med 2 dæk, med restaurant, salon, bar, soldæk med solstole og lille butik. Der er aircondition overalt på skibet og gratis internet på skibets fællesområder.

2 kahytskategorier
A:
Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv, radio og værdibox.
B: Dobbeltkahyt på nederste dæk med 1 stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv, radio og værdibox.

Værd at vide

Sprog på skibet

Croisi Europe er er fransk rederi, derfor er hovedsproget ombord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk, men vores rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Drikkepenge

Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtsrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 pr. person pr. dag. Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

Valuta

På dette krydstogt kan der betales med Euro alle steder i land. Kreditkort kan også anvendes som betaling i Tyskland og Frankrig, men det er en god idé også at medbringe kontanter. Om bord på skibet kan der afregnes i Euro eller med kreditkort, der accepteres Visa og MasterCard.

Påklædning

Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, der medbringes.

Elektricitet

Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

Internet

Der er gratis internet på alle Croisi Europes skibe i området ved receptionen og i skibets lounge. På rederiets nyere skibe er der internet alle steder ombord. Bemærk, på grund af dårlig dækning kan internettet have udfald og nedsat hastighed afhængigt af de steder, der sejles.

Klima

Generelt sommervejr med dagstemperatur på 18-26° - læs mere på https://www.mitrejsevejr.dk/l/vejret-tyskland-vejrudsigt-temperatur-klima.php

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.
 

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding

Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.
 

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup
 

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
29-09-2021Bus fra Jylland og Fyn811.498,-Bestil rejsenMere information