Skip to main content

Busrejse til Nordtyskland for solorejsende

-
Med besøg i idylliske Papenburg, Bremen og Glückstadt

Nordtyske perler for solorejsende

På denne rejse venter der spændende oplevelser for dig, der rejser alene, men gerne vil være i godt selskab med andre solorejsende. Vi har lagt ekstra vægt på et hyggeligt rejseforløb med fælles aktiviteter, der omfatter ølsmagning, quiz og hygge på keglebanen. Hver dag byder på spændende oplevelser, smukke køreture og skønne byer, og med på rejsen er der som altid en erfaren, dansk rejseleder.

På vores gode Hotel Thomsen venter der tre nætter med hygge og god forplejning. Derudover slipper du som altid på vores solorejser for at betale tillæg for enkeltværelse.

Glæd dig til

 • Rejse med stort indhold, fællesskab og smukke oplevelser fra start til slut
 • Byrundtur i Bremen og ølsmagning inkluderet
 • Oplevelser i charmerende Stade og sejltur over Elben til Glückstadt
 • Alle nætter med halvpension på Hotel Thomsen i Delmenhorst

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenmad
 • 3 x middag
 • Ophold i Stade
 • Udflugt til Papenburg og Meyers skibsværft inkl. entré
 • Byrundtur i Bremen
 • Sejltur over Elben
 • Ophold i Glückstadt
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

 • Dag 1: Udrejse gennem Altes Land - Tysklands frugthave

  Sydpå forbi Hamborg og gennem Altes Land, der huser mere end én million frugttræer. I foråret blomstrer kirsebærtræerne smukt, og i sensommeren høstes den friske frugt fra de mange æbletræer.

  Turen går videre til et behageligt ophold i den hyggelige hansestad Stade. Den idylliske gamle bydel byder på stemning, betagende bindingsværkshuse og indbydende caféer ved det gamle fiskemarked.

  Videre til varm velkomst, middag og indkvartering på vores hotel.

 • Dag 2: Betagende Bremen og ølsmagning

  Efter morgenmaden kører vi til Bremens gamle centrum med renæssancerådhuset og den smukt dekorerede facade med statuer af kejseren og kurfyrsterne.

  Rundtur i Schnoorkvarteret, der oser af sjæl og charme. Hils på brødrene Grimms ”Die Bremer Stadtmusikanten”, og nyd en tur på Weserpromenaden – mulighederne er mange i denne charmerende by.

  Du får tid på egen hånd til at se nærmere på byen, spise frokost og handle lidt i byens mange butikker. Der bliver også tid til at besøge et af byens bryghuse. Her får vi en rundvisning og smager på det gode tyske øl, inden vi returnerer til middag på hotellet.

 • Dag 3: Luksusskibe og hollandsk idyl i Papenburg

  Spændende udflugt til hollandsk prægede Papenburg, der ligger nær Ostfriesland. De mere end 40 km kanaler med romantiske folde- og svingbroer og forankrede skibe sender tankerne mod ren hollandsk idyl. Velbevarede og kærligt restaurerede historiske huse i centrum præger bybilledet og tilføjer byen ekstra charme.

  Der venter en helt særlig oplevelse, når vi besøger det berømte Meyer Werft. Her kan du se med fra første række, når vi får hele historien om byggeriet af nogle af verdens mest luksuriøse krydstogtsskibe.

  Vi kører retur til hotellet til en lille pause, inden middagen venter. Efter middagen arrangerer rejselederen en lille kegleturnering ved hotellets keglebaner.

 • Dag 4: Over Elben til Glückstadt

  Vi sætter kursen nordpå igen. Med færge over Elben til den hyggelige by Glückstadt, der blev grundlagt af Christian d. 4. i 1616 som handels- og fæstningsby.

  Her har vi et passende ophold med tid til frokost, inden vi kører mod den danske grænse med mange gode oplevelser i bagagen.

Hotel

 • Dag 1-4

  Hotel Thomsen

  Pænt og nydeligt familieejet hotel. Hotellet har restaurant, bar, elevator og keglebane. Du kan slappe af i hotellets sauna eller træne i hotellets fitness center. Alle værelser er med bad, toilet, tv og wi-fi.

  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TVJa
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
19-07-2024Se afrejsetider 4 dageBus fra Jylland og FynMere end 83.998,-Bestil
23-08-2024Se afrejsetider 4 dageBus fra Jylland og FynMere end 83.998,-Bestil
20-09-2024Se afrejsetider 4 dageBus fra Jylland og FynMere end 83.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bemærk

  Rejsens program kan forekomme i anden rækkefølge.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Entréer

  Entrèer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu