Julemarked ved Rhinen

Stemningsfuldt julemarked i vinbyen Rüdesheim

 Julemarked ved Rhinen 

Kom i julestemning ved Rhinen. Du oplever Nationernes Julemarked i Rüdesheim, får en sejltur på Rhinen, besøger Kloster St. Hildegard og kommer med til julemarked i kurbyen Wiesbaden.

 • Hotel ved Rhinpromenaden
 • Sejltur på Rhinen og Nationernes Julemarked i Rüdesheim
 • Vores hyggelige hotelvært fortæller om tyske juletraditioner
 • Oplev også julemarkedet i Wiesbaden
 • Alle udflugter inkluderet.


Med i prisen

 • Ophold i dobbeltværelser
 • 4 x morgenmad
 • 3 x middag (dag 2,3,4)
 • Sejltur og alle udflugter
 • 1 x Rüdesheimer Kaffee
 • Rejseleder

Tillæg: Enkeltværelse kr. 400.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Oplev nationernes Julemarked i Rüdesheims gamle bydel. Her finder du 120 boder fra 12 forskellige lande, med hver deres juleskikke og traditioner. Du bor tæt ved den festlige gade, Drosselgasse, med masser af hyggelige beværtninger. Vi tager på flot sejltur på Rhinen, samt udflugt til den flotte kurby Wiebaden med 130 julepyntede boder. 5 dage med alle udflugter inkluderet på det centralt beliggende Hotel Krone.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark.
Vi kører gennem Tyskland, forbi Frankfurt, med ankomst til Rüdesheim først på aftenen.

Dag 2: Musikmuseum og sejltur på Rhinen.
Gående byrundtur i Rüdesheim og besøg på Siegfrieds Mekaniske Musikmuseum. Sejltur fra Rüdesheim til St. Goarshausen med flot udsigt til vinbjerge, gamle middelalderborge og den berømte Loreleiklippe. Panoramatur med bus tilbage til Rüdesheim, hvor der er tid til f.eks. at opleve Nationernes Julemarked samt Drosselgasse. Inkluderet.

Dag 3: Udflugt til kurbyen Wiesbaden.
Vi kører til hovedstaden i delstaten Hessen – Wiesbaden hvor vi skal besøge byens julemarked og se nærmere på den smukke kurby, der har flere historiske seværdigheder og mange flotte bygninger. Wiesbaden er kendt for sit julemarked, Sternschnuppen Markt, der ligger malerisk på den gamle slotsplads og har en helt særlig atmosfære. Her har vi tid til at se på byen og spadsere i den charmerende by, hvor de 130 boder med julepynt, kunsthåndværk og julespecialiteter bringer den gode julestemning frem. Sidst på dagen er der hyggelig aftentur i Drosselgasse, hvor Gislev byder på Rüdesheimer Kaffee. Inkluderet.

Dag 4: Besøg i Hildegardklosteret og Asbach Uralt.
Vi besøger Hildegardklosteret, der ligger flot omgivet af vinmarker. Der er ægte julestemning i det gamle, smukke kloster, hvor nonnerne fremstiller mange specialiteter som f.eks. vin, honning
og lækkert bagværk, som de sælger fra klosterets butik. På vej tilbage til hotellet besøger vi Asbach Uralt, hvor vi hører om den kendte tyske Weinbrand. Der bliver også tid til at du kan se mere af julemarkedet i Rüdesheim inden middagen. Om aftenen hygger vi os på Hotel Krone, mens hotelværten Erich fortæller om tyske juletraditioner.

Dag 5: Hjemrejse.
Afrejse fra hotellet efter morgenmad. Den danske grænse passeres først på aftenen.

Hotel

Hotel Krone
Rheinstrasse 30
D-65385 Rüdesheim

Se hotellets hjemmeside: www.hotel-krone-ruedesheim.de

Godt familiedrevet hotel, direkte ud til Rhinpromenaden, floden og jernbanen. Alle værelser med bad og toilet, tv, telefon samt wi-fi. Hotellet er af god standard, og er rent og pænt med elevator. Hotellets rare, dansktalende vært, Erich, er altid til stede og sammen med sin familie, hygger han om gæsterne. Erichs kone Renate sørger for den gode forplejning. Her føler vi os altid hjemme.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.