Skip to main content

Busrejse til Rhinen med julemarkeder

-
Oplev det stemningsfulde julemarked i vinbyen Rüdesheim

Julemarked ved Rhinen

Kom i julestemning ved Rhinen med blandt andet Nationernes Julemarked i den gamle vinby Rüdesheim. Her finder du hyggelige boder fra forskellige lande - alle med hver deres juleskikke og traditioner. Du bor på Weinhotel Zum Grünen Kranz i gåafstand til julemarkedet og den festlige gade Drosselgasse med masser af hyggelige beværtninger.

Der bliver også tid til en flot sejltur på Rhinen, hvor du har en flot udsigt til vinbjerge og borge. I baglandet besøger vi Hildegardklosteret, som bugner af hjemmelavede lækkerier. En dag besøger vi metropolen Frankfurt, der er kendt for sit store og spændende julemarked.

Glæd dig til en dejlig tur til Rhinen med masser af julestemning i Rüdesheim og Frankfurt.

Glæd dig til

 • Hyggeligt familiedrevet hotel med fokus på vin
 • Sejltur på Rhinen og Nationernes Julemarked i Rüdesheim
 • Oplev det store julemarked i Frankfurt
 • Besøg på kloster Hildegaard

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • Byrundtur i Rüdesheim
 • Sejltur på Rhinen
 • Udflugt til Julemarkedet i Frankfurt
 • Udflugt til Kloster Hildegaard
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Afrejse til julestemning i Rüdesheim

  Fulde af forventning står vi på bussen og kommer hurtigt i god stemning, når rejselederen byder velkommen og starter sin rundtur i bussen.

  Undervejs på udrejsen gives der informationer om det, vi møder på vores vej, samt om ugens program.

 • Dag 2: Gående byrundtur og sejltur på Rhinen

  Rejselederen viser dig rundt i Rüdesheim - en perle af en by med bindingsværk, udskænkningssteder og en herlig stemning. Mulighed for besøg på Siegfrieds Musikkabinett, der rummer en unik udstilling af ikke mindre end 300 selvspillende instrumenter.

  Over middag tager vi på en hyggelig sejltur med udsigt til smukke vinbjerge og gamle middelalderborge.

  Om eftermiddagen er der tid til at opleve Nationernes Julemarked med boder fra hele verden og ikke mindst den stemningsfulde Drosselgasse.

  Byrundtur og sejltur inkluderet.

 • Dag 3: Det store julemarked i Frankfurt

  I metropolen Frankfurt besøger vi et af Tysklands største julemarkeder, der ligger i det charmerende gamle centrum. Mellem de smukke gamle bindingsværkshuse, omgivet af pyntede boder, juletræer og dekorationer kan du nyde julemarkedet med den festlige stemning.

  Gå med rejselederen på en lille byrundtur i den juleudsmykkede by, inden du får tid på egen hånd til at opleve det flotte julemarked.

  Retur i Rüdesheim spiser vi middag sammen på hotellet, og efter middagen kan du gå med rejselederen på en hyggelig aftentur i Drosselgasse.

  Inkluderet.

 • Dag 4: Besøg i Hildegardklosteret og Asbach Uralt

  Vi besøger destilleriet Asbach Uralt, hvor vi hører om den kendte tyske Weinbrand. Herfra kører vi til Hildegardklosteret, der ligger flot omgivet af vinmarker. Der er ægte julestemning i det gamle, smukke kloster, hvor nonnerne fremstiller mange specialiteter som f.eks. vin, honning og lækkert bagværk, som de sælger fra klosterets butik.

  Du får eftermiddagen på egen hånd i Rüdesheim med tid til hygge og til at besøge julemarkedet.

  Inkluderet.

 • Dag 5: Hjemrejse til Danmark

  Med god julestemning i bagagen kører vi mod den danske grænse, der passeres først på aftenen.

Hotel

 • Dag 1-5

  Weinhotel Zum Grünen Kranz

  Godt og hyggeligt familiedrevet hotel centralt beliggende i Rüdesheim i rolige omgivelser, kun få minutters gang til byens seværdigheder og Rhinpromenaden. Hotellet ejes og drives af Ralf Nägler og hans børn, som er 8. generation på hotellet.

  Hotellet har reception, restaurant og terrasse. Alle værelser er lyst indrettet med tv og gratis wi-fi. Hotellet er opdelt i flere bygninger. Der er ikke elevator på hotellet.

  Læs mere om Weinhotel Zum Grünen Kranz her

  Zum Grünen Kranz

  TVJa
  Wi-fiGratis i restauranten, opholdsrum og gårdhaven
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  VærdiboksJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denn rejse er velegnet for alle der er almindeligt godt gående. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Nationernes julemarked

  Rüdesheim er kendt for sit store julemarked med boder fra hele verden. Her er der rig mulighed for at købe alverdens gaver. Hvis julemarkedet mod forventning ikke gennemføres, så besøger vi julemarkedet i Wiesbaden.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg og entréer

  Enkeltværelse kr. 598.
  Afbestillingsforsikring kr. 255.

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

  Beregn ca. € 8 til Siegfrieds Musikkabinett og ca. € 7 til liften (enkelt) i Rüdesheim.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu