Julemarked ved Rhinen

Stemningsfuldt julemarked i vinbyen Rüdesheim

 Julemarked ved Rhinen

Kom i julestemning ved Rhinen. Du oplever Nationernes Julemarked i Rüdesheim, får en sejltur på Rhinen, besøger Kloster St. Hildegard og kommer med til Frankfurt, hvor du kan besøge et af Tysklands største julemarkeder.

 • Hotel ved Rhinpromenaden
 • Sejltur på Rhinen og Nationernes Julemarked i Rüdesheim
 • Vores rare hotelvært fortæller om tyske juletraditioner
 • Oplev det store julemarked i Frankfurt

 

Med i prisen

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 3 x middag (dag 2,3,4)
 • 1 x Rüdesheimer Kaffee
 • Byrundtur i Rüdesheim
 • Rundvisning på Siegfrieds Musikmuseum
 • Sejltur på Rhinen 
 • Udflugt til Kloster Hildegaard og Asbach Uralt
 • Udflugt til Frankfurt
 • Rejseleder

Tillæg: Enkeltværelse kr. 598. Afbestillingsforsikring kr. 235.

Bestil rejsen

Pris fra 3.198,-

5 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Julemarked i Rüdesheim og Frankfurt
 • Sejltur på Rhinen
 • Aftentur i Drosselgasse
Bestil rejsen

Om rejsen

Stemingsfulde julemarkeder og flot natur
Oplev Nationernes Julemarked i den gamle vinby Rüdesheim. Her finder du 120 boder fra 12 forskellige lande, med hver deres juleskikke og traditioner. Du bor på Hotel Krone i gåafstand til julemarkedet og den festlige gade Drosselgasse med masser af hyggelige beværtninger. Flot sejltur på Rhinen, hvor du kan nyde udsigten til vinbjerge og borge, er inkluderet samt udflugt til metropolen Frankfurt, der er kendt for sit store og spændende julemarked. En dejlig tur til Rhinen med masser af julestemning i både Rüdesheim og Frankfurt.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Vi kører gennem Tyskland, forbi Frankfurt, med ankomst til Rüdesheim først på aftenen.

Dag 2: Musikmuseum og sejltur på Rhinen
Gående byrundtur i Rüdesheim og besøg på Siegfrieds Mekaniske Musikmuseum. Vi tager på hyggelig sejltur fra Rüdesheim til St. Goarshausen og nyder den flotte udsigt til vinbjerge, gamle middelalderborge og den berømte Loreleiklippe. Vores bus henter og og vi kører en panoramatur tilbage til Rüdesheim, hvor der er tid til f.eks. at opleve Nationernes Julemarked samt Drosselgasse. Inkluderet.

Dag 3: Julemarked i Frankfurt
I metropolen Frankfurt, besøger vi et af af Tysklands største julemarkeder i det charmerende gamle centrum. Mellem de smukke gamle bindingsværkshuse, omgivet af pyntede boder, juletræer og dekorationer, kan du nyde julemarkedet med den festlige stemning. Gå med rejselederen på en lille byrundtur i den juleudsmykkede by, inden du får tid på egen hånd til at opleve det flotte julemarked. Retur i Rüdesheim spiser vi middag sammen på hotellet, og efter middagen kan du gå med rejselederen på en hyggelig aftentur i Drosselgasse, hvor Gislev byder på Rüdesheimer Kaffee. Inkluderet.

Dag 4: Besøg i Hildegardklosteret og Asbach Uralt
Vi besøger destilleriet Asbach Uralt, hvor vi hører om den kendte tyske Weinbrand. Herfra kører vi til Hildegardklosteret, der ligger flot omgivet af vinmarker. Der er ægte julestemning i det gamle, smukke kloster, hvor nonnerne fremstiller mange specialiteter som f.eks. vin, honning og lækkert bagværk, som de sælger fra klosterets butik. Du får eftermiddagen på egen hånd i Rüdesheim med tid til hygge og til at besøge julemarket. Om aftenen hygger vi os på Hotel Krone, mens hotelværten Erich fortæller om tyske juletraditioner. Inkluderet.

Dag 5: Tilbage til Danmark
Med god julestemning i bagagen, kører vi mod den danske grænse, der passeres først på aftenen.

Hotel

Hotel Krone
Rheinstrasse 30
D-65385 Rüdesheim

Se hotellets hjemmeside: www.hotel-krone-ruedesheim.de

Godt familiedrevet hotel, direkte ud til Rhinpromenaden, floden og jernbanen. Alle værelser med bad og toilet, tv, telefon samt wi-fi. Hotellet er af god standard, og er rent og pænt med elevator. Hotellets rare, dansktalende vært, Erich, er altid til stede og sammen med sin familie, hygger han om gæsterne. Erichs kone Renate sørger for den gode forplejning. Her føler vi os altid hjemme.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
06-12-2020Bus fra Jylland og Fyn Mere end 83.198,-Bestil rejsenMere information