Skip to main content

Busrejse til Bayern

-
Spektakulær natur, gæstfrihed og charmerende byer

På eventyr i Bayerns alper

Ny spændende rejse til Bayern i det sydlige Tyskland, hvor hver dag byder på nye højdepunkter, charmerende byer og en vidunderlig natur. Rejsen foregår i et behageligt tempo, så der bliver tid til at nyde de blomstrende enge, rislende floder og de mange smukke alpetoppe.

Med alle udflugter inkluderet er du sikret nogle uforglemmelige oplevelser såsom den spektakulære udsigt fra Zugspitze, eventyrslottet Neuschwanstein og ikke mindst de gæstfrie alpebyer, hvor du med garanti vil blive mødt af et hjerteligt Grüss Gott.

I Bayern bor vi på det dejlige Riessersee Hotel i naturskønne omgivelser med mulighed for at vandre eller nyde hotellets gode wellness-område. Glæd dig til nogle dejlige feriedage i et af Tysklands mest indbydende ferieområder.

Glæd dig til

 • Middelalderromantik på eventyrslottet Neuschwanstein
 • Turen op til spektakulær udsigt over alperne fra Zugspitze
 • Spændende besøg på Romantische Strasse og i München
 • Pænt hotel med flotte faciliteter og skøn beliggenhed

Inkluderet i rejsens pris

 • 6 x morgenmad
 • 6 x middag
 • Orienterende byrundtur i Garmisch-Partenkirchen
 • Udflugt til Zugspitze inkl. entré til tog/kabelbane
 • Udflugt til Füssen og Neuschwanstein inkl. entré til slot
 • Ophold i München
 • Ophold på Romantische Strasse
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Rejsen er ikke egnet for gangbesværede. Programmet kan forekomme i anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Udrejse mod flotte oplevelser

  Rejselederen byder velkommen, og inden længe er vi på vej mod nye eventyr. Undervejs kommer rejselederen med små oplæg og fortæller om ugens program, inden vi når frem til middag og indkvartering på vores overnatningshotel i midten af Tyskland.

 • Dag 2: Ad Romantische Strasse til Tysklands smukkeste by

  Efter en god morgenmad sætter vi kursen sydpå mod Romantische Strasse, der blev etableret helt tilbage i 1950. Den smukke vej snor sig gennem vinklædte bjerge og blomsterrige middelalderbyer til alpetoppene i Bayern, der skjuler sig mellem fjerlette skyer. Undervejs gør vi stop i Dinkelsbühl, som anses for at være en af de smukkeste byer i Tyskland.

  Byen er omgivet af tårne og porte, og indenfor murene finder du et malerisk bybillede, der stort set ikke har ændret sig i 400 år. Vi fortsætter det sidste stykke vej til middag og indkvartering på vores gode hotel ved Riessersee nær Garmisch-Partenkirchen for de næste fire nætter.

 • Dag 3: Idylliske og olympiske Garmisch-Partenkirchen

  Vi besøger den tidligere olympiske vinterby, der er et postkort værdigt, og som ligger for foden af det mægtige bjerg Zugspitze. Skønheden spreder sig fra den charmerende bymidte med maleriske huse, fortovscaféer og bayerske biergartens og hele vejen ud til det fortryllende omkringliggende landskab med bjergtoppe, vandfald og blomsterenge. Der bliver også tid på egen hånd i denne historie- og traditionsrige by, som også er verdenskendt for sin berømte skibakke.

  Om eftermiddagen tager vi tilbage til hotellet. Her kan du nyde hotellets wellnessfaciliteter
  med pool, dampbad og sauna, eller måske frister en frisk gåtur ved søen Riessersee.

 • Dag 4: Eventyrlig rejse med tog og svævebane til Zugspitze

  I dag skal vi på et uforglemmeligt eventyr til toppen af Tysklands højeste bjerg Zugspitze. Her i 2.962 meters højde åbner der sig en verden af skønhed og majestætiske vidder. På en klar dag får du en spektakulær udsigt, der strækker sig langt ud over grænserne til Østrig, Schweiz og Italien.

  Rejsen til og fra toppen er næsten en oplevelse i sig selv. På turen op gennem det alpine højland kører vi med et nostalgisk tog, der via Grainau og Eibsee på ca. 70 minutter bringer os til platformen ved Zugspitze, hvor vi skifter til svævebane. På vejen tilbage tager vi svævebanen ned i dalen til den smukke turkisblå Eibsee i 1.000 meters højde – en de reneste søer i Alperne. Herfra går turen videre med tog til vores udgangspunkt.

 • Dag 5: Eventyrslottet Neuschwanstein og besøg i Füssen

  I dag skal vi besøge det verdensberømte slot Neuschwanstein. Det ikoniske eventyrslot med de elegante spir troner højt på en klippetop og er så veludført, at selv Disney har brugt slottet som inspirationskilde. Slottet blev opført af Kong Ludwig 2. af Bayern i 1869 som en romantisk udgave af riddertidens middelalderborge.

  Der bliver også tid til at besøge Bayerns højest beliggende landsby Füssen – en malerisk og charmerende by med fine gader og restauranter, hvor floden Lech løber langs byen og fortsætter ud i Lechfall-vandfaldet i udkanten af byen. I den gamle bydel gemmer der sig flere kulturskatte som byens benediktinerkloster og en fin udsigt til slottet Hohe Schloss. I de brostensbelagte gader med farverige huse, finder du også hyggelige caféer, restauranter og caféer. Herfra går turen tilbage til vores hotel, hvor du får mulighed for at nyde hotellets dejlige faciliteter og skønne udsigt.

 • Dag 6: München – Bayerns hovedstad

  Vi forlader vores hotel og lægger vejen forbi Bayerns hovedstad München, der er centrum for nogle af Tysklands mest prestigefyldte uddannelser og største virksomheder. Ud over at være en moderne metropol er byen også utrolig hyggelig – også når der ikke er Oktoberfest, hvor der serveres mere end syv millioner liter øl. Vi får en lille smagsprøve på nogle af byens mange seværdigheder som
  den smukke Marienplatz med det nygotiske rådhus og det imponerende gamle rådhus med mere.

  Herefter er det tid til at læne sig godt tilbage i bussen, der i passende tempo bringer os frem til middag og overnatning i barokbyen Fulda.

 • Dag 7: Hjemrejse til Danmark

  Fra midten af Tyskland kører vi nordpå mod den danske grænse, og inden længe bliver det tid til at sige farvel til vores rejsefæller efter en ferie, der har givet os en masse flotte oplevelser med hjem i bagagen.

Hotel

 • Dag 2-6

  Hotel Riessersee

  Godt hotel med fin beliggenhed ved ​​søen Riessersee med vidunderlig udsigt over Alpspitze og Waxensteine. Hotellet har gode faciliteter som bar, restaurant og wellness-område med gratis adgang til dampbad og swimmingpool.

  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiGratis

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
07-07-2024Se afrejsetider 7 dageBus fra Jylland og Fyn28.498,-Bestil
11-08-2024Se afrejsetider 7 dageBus fra Jylland og Fyn58.498,-Bestil
01-09-2024Se afrejsetider 7 dageBus fra Jylland og FynMere end 88.498,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.798.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Generelt sommervejr med dagstemperatur på 16-24°.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu