Skip to main content

Busrejse til den skønne Rhinflod

-
Vinmarker og smuk natur ad libitum

Glade dage ved Rhinen

Spændende rejse til den smukkeste del af Rhindalen, hvor de charmerende vinbyer ligger som perler på en snor. Det maleriske område er kendt for sin betagende natur, stejle vinmarker, vinfester og det spektakulære fyrværkeri Rhinen i Flammer. Med alle udflugter, sejltur og vinsmagning inkluderet er du sikret et væld af flotte oplevelser i dette smukke hjørne af Tyskland. Vi bor alle nætter på hotel Zwei Mohren i Assmannshausen – et godt familieejet hotel med dansktalende værter, der danner en god ramme om vores ophold ved Rhinen.

Bemærk at rejsen er inkl. halvpension, sejltur og vinsmagning.

Glæd dig til

 • Billedskøn sejltur på den smukkeste del af Rhinen
 • Spændende udflugter til Koblenz og vinbyen Rüdesheim
 • Dansktalende hotelværter på Hotel Zwei Mohren i Assmannshausen

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • Sejltur på Rhinen (Rhinen i Flammer på afg. 13.09)
 • Udflugt til Rüdesheim
 • Udflugt til Koblenz
 • Vinsmagning
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet. Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

 • Dag 1: Udrejse til Rhinen

  Rejselederen byder velkommen, og inden længe er vi godt på vej. Undervejs orienteres der om ugens program. Ankomst til vores gode hotel Zwei Mohren i Assmannshausen ud på aftenen, der står klar med velkomstmiddag.

 • Dag 2: Sejltur på romantiske Rhinen

  Rejselederen tager dig med på en orienterende rundtur i vinbyen Assmannshausen, der er smukt beliggende mellem Rhinen og de skrånende vinmarker. Her bliver du hurtigt stedkendt mellem de smalle gader, historiske huse og indbydende caféer.

  Rhindalen er kendt for sin store skønhed, som vi oplever fra første række på vores sejltur på Rhinen. Undervejs passerer vi middelalderborge og hyggelige vinbyer, til vi kommer frem til den legendariske Loreleiklippe, der har inspireret til mange sagn gennem årene. Tilbage til Assmannshausen med bus.

 • Dag 3: Vinbyen Rüdesheim og smukt vue fra Niederwalddenkmal

  Besøg i Rüdesheim, der frister med bindingsværkshuse, indbydende udskænkningssteder og en herlig stemning. Byen er kendt for den 144 meter lange Drosselgasse, hvor der findes masser af hyggelige vinstuer, og måske bliver du fristet til at smage den populære Rüdesheimer Kaffee.

  Vi besøger også det berømte kloster St. Hildegard og det store monument Niederwalddenkmal lige udenfor byen, hvor du kan nyde en enestående udsigt ud over Rhinen og vinmarkerne.

 • Dag 4: Deutsches Eck i Koblenz og hyggelig vinsmagning

  Vi besøger Koblenz der er en smuk by placeret ved sammenløbet mellem floderne Rhinen og Mosel, hvor statuen af kejser Wilhelm troner. I byens historiske centrum er der masser af liv, historie og indbydende restauranter.

  For de friske er der mulighed for at besøge den imponerende fæstning Ehrenbreitstein højt over byen. Der bliver også tid til at besøge en lokal vinbonde, der giver prøver på de gode vine fra Rhinen. Herfra kører vi i højt humør tilbage til vores hotel.

 • Dag 5: Hjemrejse til Danmark

  Tidlig afrejse fra Rüdesheim. Gennem Tyskland til Danmark med ankomst om aftenen.

Hotel

 • Dag 1-5

  Zwei Mohren Hotel

  Familien Unger byder velkommen på hotellet, hvor der også tales dansk. Værelserne er pæne og velindrettede, forskellige i størrelse og beliggenhed, men alle har badeværelse, tv, telefon og wi-fi. Enkelte værelser ligger i hotellets anneks, hvor der ikke er elevator. Der kan forekomme lidt støj fra jernbanen. Fra hotellets terrasse er der en fin udsigt over Rhinen.

  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksPå enkelte værelser
  Wi-fiGratis i restauranten, opholdsrum og gårdhaven

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
15-08-2024Se afrejsetider 5 dageBus fra Jylland og FynMere end 84.998,-Bestil
13-09-2024Se afrejsetider 5 dageBus fra Jylland og FynMere end 85.498,-Bestil
06-10-2024Se afrejsetider 5 dageBus fra Jylland og FynMere end 84.698,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Begivenheder ved Rhinen og i Rüdesheim

  Afgang 05.05 – Forår ved Rhinen
  Forår vej Rhinen er en livlig tid og bringer en eksplosion af farver langs Rhinen. Frugttræerne langs flodbredden står i fuldt flor og en behagelig duft fra alverdens blomster fylder luften.

  Afgang 15.08 – Vinfest i Rüdesheim
  Vi besøger den årlige vinfest i Rüdesheim, der byder på vinboder, smagninger og underholdning.

  Afgang 13.09 – Rhinen i Flammer
  Kom med på en smuk sejltur op ad Rhinen, der byder på middag, musik og dans, inden aftenen slutter af med et festligt fyrværkeri, der oplyser Rhinens borge, vinbjerge og byer.

  Afgang 06.10 – Rhinen i efterårsfarver
  Efteråret ved Rhinen byder på et malerisk skue af gyldne løv og rødbrune nuancer, der pryder flodbredden. Det milde sensommervejr skaber en behagelig atmosfære, og vinmarkerne tager farve i efterårets glød.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

  Beregn cirka:
  € 9 til Siegfrieds Musikkabinett  
  € 7 til liften (enkelt) i Rüdesheim
  € 14 til vinsmagning i Cochem

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 598.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Generelt sommervejr med dagstemperatur på 18-26°. 
  Se mere om temperaturererne ved i Rüdesheim her.
   

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu