Paris - Bruxelles - Maastricht

Roligt beliggende hotel i bydelen Villejuif med kanaler og grønne områder

Paris - Bruxelles - Maastricht

Stærk busrejse til dig, der vil kombinere udflugter med tid på egen hånd.

 • Busrejser til Paris opleves bedst med Gislev – mere end 30 års erfaring.
 • Stor byrundtur og spændende gåtur på Montmartre.
 • Oplevelser på ud- og hjemrejse; Bruxelles og Maastricht.
 • Flot sejltur på Seinen og lystur rundt i byen.
 • Erfaren dansk rejseleder og komfortabel 4-stjernet bus.
   

Med i prisen: 

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 6 x morgenmad
 • 3 x middag (dag 1, 2 og 6)
 • Byrundtur til bl.a. Champs Elysées, Triumfbuen og Sprektelsens Triumfsbue
 • Gående byrundtur på Montmartre og udflugt til kvarteret ved Operaen
 • Udflugt til Eiffeltårnet,
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden.


Entréer er eksklusive. Beregn ca. € 40.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.498. Afbestillingsforsikring: kr. 225 . 

Sølvbryllup med Paris

Læs rejseleder Solveig Hedegaard Olesens beretning om 25 år med Paris

Se link til 12 tema-gå-ture i Paris:

www.en.parisinfo.com/paris-sightseeing/going-for-a-walk-in-paris

Pris fra 4.998,-

7 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • 3 store byrundture
 • Oplevelser i Bruxelles og Maastricht
 • Erfaren dansk rejseleder
Bestil rejse

Om rejsen

Én rejse – 3 charmerende byer
Flot kvalitetsrejse til Byernes By med skønne oplevelser i betagende Bruxelles og skønne Maastricht. I mere end 30 år har vores rejseledere begejstret tusindvis af tilfredse gæster med deres store viden  og kærlighed til Paris. Tre store byrundture i Paris giver dig et godt indblik i alle byens store seværdigheder, populære kvarterer og brede boulevarder.

Rejsen byder også på spændende aftenudflugter til Montparnasse-tårnet og sejltur på Seinen. Undervejs besøger vi Bruxelles med Grand Place samt Maastricht med hyggelige pladser og snævre gader.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Danmark
Gennem Tyskland og med passende pauser til overnatning i Holland.


Dag 2: Grand Place i Bruxelles og Paris
Afrejse til passende stop i Bruxelles med den smukke Grand Place. Herfra til Paris og vores hotel for de næste 4 nætter.

Bruxelles Grand Place


Dag 3: Byrundtur og aftenudflugt til  Montparnasse
Vi kører til Place de la Concorde - en af byens mest imponerende pladser. Pladsen spillede en central rolle under den franske revolution, og det var her at bl.a. Marie Antoinette og Robespierre mistede hovedet i guillotinen. Nu er guillotinen erstattet af en 3300 år gammel egytisk obelisk, der oprindeligt stod i Ramses Tempel i Luxor. Videre ad Frankrigs mest berømte avenue Champs Elysèes med de glamourøse butikker og præsidentens palads. Forbi nationalsymbolet Triumfbuen og Stjernepladsen, hvor hele 11 gader mødes til La Grand Arche og vi kører også forbi den ny triumfbue af danske von Spreckelsen i den futuristiske bydel La Defense.

Om aftenen mulighed for introduktion til metroen og tur til det 56 etager høje Tour Montparnasse, hvor du får byens bedste udsigt. Aftenudflugt med Metro til Montparnasse med byens bedste udsigt. Pris kr. 150 inkl. Metro og entré.


Dag 4: Eiffeltårnet og Latinerkvarteret og sejltur på Seinen
Vi starter dagen med en tur til byens vartegn - det fascinerende Eiffeltårn med mulighed for at tage billeder samt en tur op til de første etager eller med elevatoren helt til toppen. Videre til Paris´ hjerte med byens ældste bro Pont Neuf, Notre Dame katedralen - en af byens mest besøgte serværdigheder (gratis entré) og Conciergeriet, der blev anvendt som fangekælder under revolutionen. Her i Latinerkvarteret er der et væld af spændende spisemuligheder. Rejselederen er behjælpelig med tips og råd.

Om aftenen flot sejltur på Seinen. Herefter stemningsfuld lystur gennem byen med bussen. Pris kr. 150 inkl.  sejltur

Seinen Eiffel Paris


Dag 5: Operaen og Montmartre
Dagens første stop er i operakvarteret, hvor der vil være lidt tid på egen hånd – det gælder bare om at vælge. Er du til kultur kan du starte ved den smukke Opera Garnier – en af verdens smukkeste operaer med en ekstravagante udsmykning, den smukke hovedtrappe og Chagalls betagende loftsmalerier. Er du mere til shopping er der gode muligheder i Galeries Lafayette og Le Printemps, der er byens førende stormagasiner. Hos parfumehuset Fragonard kan du få en rundtur i parfumens verden og måske en ny duft med hjem.

Videre til det livlige Montmartre hvor Van Gogh, Hemingway og mange andre kunstnere har levet og hentet inspiration. Gående rundtur til mesterværket Sacre Coeur, der blev bygget for at sone byens synder. Det er en af byens bedste gratis oplevelser, og udenfor sørger lovende kommende musikere for underholdningen, mens man kan nyde en kølig øl på trappen og den vidunderlige udsigt ud over byen.Nærved ligger malernes plads Place du Tertre, hvor de lokale kunstere konstant er i gang med at male portrætter eller stemningsbilleder fra Montmartre. Gør som pariserne og slå dig ned på en cafe. Her får du fri adgang til hele denne herlige folklore – C´est la vie.


Paris  Operagarnier


Dag 6: Maastricht
Nordpå til Maastricht, flot beliggende ved floden Maas og en af Hollands ældste og mest charmerende byer, bl.a. kendt for valsekongen André Rieu. Tid til at opleve byen inden vi fortsætter til sidste overnatning.

Maastricht


Dag 7: Hjemrejse til Danmark.

Hotel

Hotel Ibis Paris La Villette
31-35 Quai de l´Oise,
75019 - Paris
Læs mere om hotellet her

Pænt og nyrenoveret hotel i moderne stil. Mindre men funktionelle værelser med toilet, tv, brusebad og gratis wi-fi. Hotellet har restaurant, bar, reception og elevatorer.

Skøn central beliggenhed i et område med rigtig pariserstemning ud til kanaler samt stort grønt område ved Parc de la Villette med videnskabsmuseet og den kugleformede Géode biograf. Hotellet ligger kun 5 minutters gang til metro med gode forbindelser til centrum, Montmartre og operakvarteret med gode shoppingmuligheder.

 

På ud- og hjemrejsen overnatter vi i Holland på enten BW Hotel Asten, Golden Tulip Westende eller Hotel Postillion.

Værd at vide

Info om Paris
Gislevs vidende rejsledere giver dig en flot og fylding introduktion til Paris, så rejsen kræver ingen specielle forberedelser. Er du typen der alligevel gerne vil forberede dig, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på følgende:

Bykort over Paris med metrokort udleveres af Gislevs rejseleder på turen.

Oplev Paris – Lonely Planets guide til de største oplevelser
Ernest Hemingsways bog fra hans ophold i byen fra 1921 – 1926: Paris har ingen ende
Woody Allens romantiske filmkomedie fra 2011: Midnight in Paris.

Sikkerhed i Paris
Siden terrorangrebene i Paris er sikkerheden nu skærpet, og mange betegner byen som en af Europas mest sikre storbyer. Gislev går ikke på kompromis med sikkerheden og følger til enhver tid Udenrigsministeriets retninglinier.

Valuta
Euro.

Entréer
Eiffeltårnet ca. € 17.
Sejltur på Seinen ca. €13
Operaen - rundvisning ca. € 16.

Metro:
Rejselederen orienterer om brugen og køb af billetter - 10 billetter koster ca. €15.

Kort og tips:
Bykort over Paris med metrokort og Gislevs tips udleveres af Gislevs rejseleder på turen.

Vejret
Mildt i foråret og efteråret.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
06-07-2019Bus fra Jylland, Fyn og SjællandParis - Bruxelles - MaastrichtMere end 84.998,-BestilMere information
27-07-2019Bus fra Jylland og Fyn Paris - Bruxelles - MaastrichtMere end 84.998,-BestilMere information