Skip to main content

Rejseforsikring

Hvis du ikke selv har en rejseforsikring, så hjælper Gislev Rejser dig gerne med at tegne både årsrejseforsikring og afbestillingsforsikring, hvis du ønsker det.

Vi anbefaler dig altid en rejseforsikring, når du tager på en udlandsrejse, da hjemtransport ikke er dækket af den offentlige sundhedssikring i Danmark. En rejseforsikring er desuden nødvendig ved rejser uden for EU/EØS eller uden for Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz, da man ellers ingen dækning har, hvis uheldet er ude.

Det er vigtigt, at du medbringer det blå sundhedskort ved rejser inden for EU/EØS eller i Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Det blå sundhedskort dækker ikke hjemtransport og evt. behandling på private hospitaler/klinikker, men giver dig ret til offentlig behandling svarende til den behandling, som gives til borgerne i det pågældende land. Egenbetaling kan derfor forekomme. Eventuel behandling på et privathospital kræver, at du tegner en rejseforsikring.

Gouda Rejseforsikring

Gislev Rejser samarbejder med Gouda. Har du tegnet en rejseforsikring hos Gouda, er det ikke længere et automatisk krav, at ældre over 70 år skal indhente et forhåndstilsagn eller lægeerklæring. Du skal have et tilsagn, hvis du lider af en alvorlig kronisk lidelse og inden for 2 måneder før afrejse har været hospitalsindlagt, vurderet eller behandlet af læge eller fået ændret sin medicinering. Kontakt Gouda på 88 20 88 20, hvis du har spørgsmål om dette.

Samme betingelser omkring 70 år/kroniske lidelser m.m. gør sig ofte gældende hos andre rejseforsikringer. Derfor henstiller vi, at du undersøger sagen hos dit forsikringsselskab for at imødegå ubehagelige overraskelser på rejsen.

Husk:
1. At du er berettiget til ydelser i henhold til Sundhedsloven.
2. Når du rejser til EU/EØS-lande, skal du medbringe det blå EU-sundhedskort.
3. Lider du af en kronisk sygdom, kan der opstå situationer, hvor du muligvis ikke er dækket.

Hos Gouda kan du søge en forhåndsvurdering, hvor du vil modtage detaljer om evt. dispensation og dækning.

Gislev Rejser modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsprodukter - Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Husk endelig, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen, så det er vigtigt at sikre, at en eventuel forsikring dækker lige præcis dit behov.

Det blå og det gule sundhedskort

Når du rejser i EU, bør du medbringe det blå sundhedskort til evt. behandling af sygdom på offentlige behandlingsinstitutioner i EU, da det gule sundhedskort og dermed den offentlige rejsesygesikring ikke længere er gældende. Egenbetaling kan forekomme på få offentlige hospitaler i EU. Du kan bestille det blå sundhedskort på www.borger.dk.

For at kunne være dækket af en forsikring gennem Gouda, kræver det, at du har det gule sundhedskort. Er du bosat uden for Danmark, må vi bede dig kontakte Gouda for mere information.

Læs mere om rejseforsikring hos Gouda her

Læs mere om afbestillingsforsikringen hos Gouda Forsikring

Læs mere om betingelser for Goudas forsikringer

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Odense, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu