Skip to main content

Rejse til Biscayen og Pyrenæerne i Sydfrankrig

-
Vinmarker, bjerge og skønne middelalderbyer

Sydfrankrig – Biscayen – Pyrenæerne

Tag med på vores populære rejse til det sydvestlige Frankrig, som har det hele. Smuk og betagende natur, majestætiske bjerge, frodige vinmarker og spændende middelalderbyer. I Bordeaux viser rejselederen dig, hvorfor byen i århundreder har været centrum og korsvej for europæisk handel, og der bliver også tid til at køre ud i vinmarkerne og smage på den fyldige vin fra Saint Émilion. Vi bor en nat i middelalderbyen Cahors og skal naturligvis smage på den berømte rødvin fra Chateau Cayx.

Undervejs gør vi stop i katolikkernes pilgrimsby Lourdes, som blev berømt for sin kilde med helbredende kraft, og i Pyrenæerne oplever vi storslåede naturscenerier. Vi bor 3 nætter i dejlige Saint Jean de Luz, smukt beliggende lige ud til Biscayen. Der bliver tid til at nyde byen, men også til en afstikker til baskerbyen San Sebastian i Spanien. Velkommen til en flot og alsidig rundrejse til det uspolerede og autentiske Sydvestfrankrig

Glæd dig til

 • Flot og alsidig rundrejse til det uspolerede og autentiske Sydfrankrig
 • Hele 3 nætter i baskerbyen, Saint Jean de Luz lige ud til Biscayen
 • Nyd din ferie med vinsmagning på det kendte vinslot Chateau Cayx
 • 2 nætter i Bordeaux og udflugt til det kendte vindistrikt Saint-Émilion
 • 8 spændende dage i selskab med rutineret dansk rejseleder

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 4 x middag
 • 1 x vinsmagning på Chateau Cayx
 • 1 x vinsmagning på vinslot ved Saint Émilion
 • Tur med bjergelevator i San Sebastian
 • Udflugter jf. program
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Rejseleder.
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er tvivl om du kan deltage på denne rejse.

 • Dag 1: Udrejse fra Danmark til Bordeaux

  Vi møder vores rejseleder i lufthavnen og flyver til mellemlanding i enten Amsterdam eller Frankfurt, hvor vi skifter fly og fortsætter til Bordeaux. Her venter vores franske bus og chauffør, der kører os til vores centrale hotel i Bordeaux.

  Første aften spiser vi middag sammen. 2. aften har du mulighed for selv af afprøve Bordeaux fantastiske køkken. Rejselederen hjælper med forslag.

 • Dag 2: Vinsmagning i kendte Saint-Émilion

  Hyggelig udflugt ud i vinmarkerne til besøg hos en vinbonde, der fortæller om produktionen. Efterfølgende smager vi på de dejlige dråber. Herefter kører vi til Saint-Émilion, hvor rejselederen viser rundt i den gamle middelalderby.

  I byen finder du hyggelige smalle brostensbelagte gader, gamle kirker og historiske monumenter. Arkitekturen er middelalderlig og den smukke Monolitkirke, er et af byens højdepunkter.

  Du får tid på egen hånd til frokost og til at udforske denne skønne middeladerby, inden vi kører retur til Bordeaux. Resten af dagen til egne oplevelser i Bordeaux.

 • Dag 3: Chateau Cayx og Cahors

  Vi forlader Bordeaux og kører gennem et naturskønt område til det kendte vinområde i Lotdalen ved Cahors. Besøg i Chateau Cayxs butik, hvor vi smager på de berømte vine, og du har mulighed for at købe vin fra slotsaftapningerne. Slottets historie går helt tilbage til det 15. århundrede.

  Herfra fortsætter vi til Cahors, hvor du får en orienterende byrundtur inden check-in på hotellet. Vi spiser middag sammen på lokal restaurant.

 • Dag 4: Smukke udsigter og Andorra

  Afrejse fra Cahors og inden længe kan du skimte Pyrenæernes bjergtoppe. Ad de snoede bjergveje kører vi til Andorra, hvor vi bor en nat. Undervejs har vi flere fotostop.

 • Dag 5: Miraklet i Lourdes og Biscayen

  Vi forlader miniputstaten Andorra og kører ad Pyrenæernes snoede veje til Lourdes. Byen blev i 1858 berømt for sine helbredende bade, da en ung pige hævdede at have set en åbenbaring af Jomfru Maria i en hule kaldet Grotten i Massabielle.

  Herfra fortsætter vi til den typiske baskerby Saint Jean de Luz ved Biscayen, hvor vi skal bo de næste 3 nætter. Første aften spiser vi sammen på lokal restaurant og de næste to aftener har du mulighed for selv at udforske det baskiske køkken. Rejselederen hjælper gerne med gode forslag.

 • Dag 6: Byrundtur, baskerstemning og afslapning

  Rejselederen viser dig Saint Jean de Luz, der er kendt for sin maleriske beliggenhed, historiske arv og attraktive kystlinje. Byen rummer også hyggelige stræder, den lange strandpromenade og katedralen, hvor Solkongen, Louis d. 14. blev viet.

  Du får resten af dagen på egen hånd til at opleve byen og det sydfranske miljø. Nyd de mange små hyggelige gader og gå en tur i den livlige lille havn med fiskerbåde, der fanger sardiner og ansjoser til de lokale restauranter. Du kan også besøge den dejlige sandstrand, så husk badetøjet.

 • Dag 7: Bayonne og badebyen San Sebastian

  Dagen starter med et besøg i Bayonne, der om lørdagen har et stort marked rundt om byens markedshal. I den gamle bydel mødes du af smalle brostensbelagte gader, charmerende pladser og historiske monumenter som Bayonne-katedralen og den gamle borg, hvilket giver byen karakter og atmosfære.

  Vi forlader Bayonne og kører over grænsen til San Sebastian en charmerende kystby i Spanien. Vi tager en tur med kabelbanen op til udkigspunket Monte Ugueldo, hvorfra du har en fantastisk udsigt ud over den berømte La Concha-strand, der betragtes som en af de smukkeste i Europa. Vel nede igen fortsætter vi til byens hyggelige gamle bydel med små tapasbarer, der her kaldes pintxos, og smalle stræder. Tid på egen hånd inden vi returnerer til Frankrig.

 • Dag 8: Enorm vandreklit og hjemrejse

  Vi nyder morgenstunden, inden vi forlader hotellet og kører til verdens største vandreklit Dune du Pilat. Efter at have set dette imponerende naturfænomen, fortsætter vi det sidste stykke til lufthavnen i Bordeaux. Afrejse til flyskifte i enten Amsterdam eller Frankfurt og herfra det sidste stykke til Billund.

Hoteller

 • Dag 1-3

  MERCURE BORDEAUX CENTRE VILLE

  Dejligt hotel beliggende i centrum af Bordeaux.

  Læs mere om MERCURE BORDEAUX CENTRE VILLE

  Afstand til centrum0 km
  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 3-4

  Brit Hotel Cahors

  Beliggende nær floden og den berømte Valentrere bro. Alle væreler med bad, toilet, hårtørrer, aircondition og gratis wi-fi.
  Sengebredde er 160 cm., eller 2 x enkeltsenge à 80 cm. Hvis adskilte senge ønskes, venligst giv besked ved booking.

  Læs mere om Brit Hotel Cahors

  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  Wi-fiJa
 • Dag 4-5

  Tulip Inn Andorra Hotel Delfos

  Centralt beliggende hotel. Alle værelser med fladskærmstv, minibar med to flasker gratis vand, værdiboks, telefon, gratis wi-fi, aircondition bad, toilet og hårtørrer.
  Gratis wi-fi i receptionsområdet.

  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  MinibarJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 5-8

  Hôtel Colbert

  Dejligt hotel beliggende i nærheden af/ i gåafstand til strand, havn og byens centrum.
  Alle værelser med tv, aircondition, værdiboks, hårtørrer, bad, toilet samt gratis wi-fi. Uensartede værelser kan forekomme.

  Læs mere om Hôtel Colbert

  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
01-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Billund Lufthavn 712.398,-Bestil
22-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Billund Lufthavn Mere end 812.398,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bemærk

  Programmet dag 8 er med forbehold for ændringer i flyets afgangstid fra Bordeaux.

 • Bus

  Fransk bus med aircondition. Der kan ikke påregnes toilet i bussen, men der holdes jævnligt pauser på udflugterne.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Det er almindeligt at give drikkepenge til tjenere og personale på restauranter som en gestus for god service.

  Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil give drikkepenge.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. Beregn ca. € 70,00.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. 

 • Indkøb

  Vin og kulinariske specialiteter. I Andorra er nogle varer billigere end i Danmark og Frankrig.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mobildata i Andorra

  OBS! da Andorra ikke er medlem af EU, er data oftest ikke inkluderet i dit abonnement - tjek med dit mobilselskab før afrejse.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 2.698.
  Afbestillingsforsikring: 7% af rejsens pris. 

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Afrejse fra Billund Lufthavn d. 1. september
  Mødetid kl. 08.45
  Afrejse med Lufthansa LH 837 kl. 10.55 med ankomst til Frankfurt kl. 12.10.
  Herfra videre med LH 1084 kl. 16.05 med ankomst til Bordeaux kl. 17.50.

  Hjemrejse med Lufthansa LH 1085 kl. 18.40 med ankomst til Frankfurt kl. 20.30.
  Herfra videre med Lufthansa LH 842 kkl. 21.35 med ankomst til Billund kl. 22.55.

  Der serveres en lille snack om bord. Der kan købes mad om bord på Lufthansas fly. Betales med kreditkort.

  Afrejse fra Billund Lufthavn d. 22. september
  Mødetid kl. 09.00
  Afrejse med KLM KL 1294 kl. 11.05 med ankomst til Amsterdam kl. 12.20
  Herfra videre med KLM KL 1445 kl. 14.40 med ankomst til Bordeaux kl. 16.20

  Hjemrejse med KLM KL 1446 kl. 17.10 med ankomst til Amsterdam kl. 18.55
  Herfra videre med KLM KL 1299 kl. 21.35 med ankomst til Billund kl. 22.45.

  Der serveres en lille snack om bord. Der kan ikke købes mad om bord på KLM's fly. 

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu