Skip to main content

Rejse til Biscayen og Pyrenæerne i Sydfrankrig

-
Vinmarker, bjerge og skønne middelalderbyer

Sydfrankrig – Biscayen - Pyrenæerne

Tag med på vores populære rejse til det sydvestlige Frankrig, som har det hele. Smuk og betagende natur, majestætiske bjerge, frodige vinmarker og spændende middelalderbyer. I Bordeaux viser rejselederen dig, hvorfor byen i århundreder har været centrum og korsvej for europæisk handel, og der bliver også tid til at køre ud i vinmarkerne og smage på den fyldige vin fra Saint Émilion. Vi bor en nat i middelalderbyen Cahors og skal naturligvis smage på den berømte rødvin fra Chateau Cayx.

Undervejs gør vi stop i katolikkernes pilgrimsby Lourdes, som blev berømt for sin kilde med helbredende kraft, og i Pyrenæerne oplever vi storslåede naturscenerier. Vi bor 3 nætter i dejlige Saint Jean de Luz, smukt beliggende lige ud til Biscayen. Der bliver tid til at nyde byen, men også til en afstikker til baskerbyen San Sebastian i Spanien. Velkommen til en flot og alsidig rundrejse til det uspolerede og autentiske Sydvestfrankrig

Glæd dig til

 • Flot og alsidig rundrejse til det uspolerede og autentiske Sydfrankrig
 • Hele 3 nætter i baskerbyen, Saint Jean de Luz lige ud til Biscayen
 • Nyd din ferie med vinsmagning på det kendte vinslot Chateau Cayx
 • 2 nætter i Bordeaux og udflugt til det kendte vindistrikt Saint-Émilion
 • 8 spændende dage i selskab med rutineret dansk rejseleder

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 4 x middag
 • 1 x vinsmagning på Chateau Cayx
 • 1 x vinsmagning på vinslot ved Saint-Émilion
 • Udflugter jf. program
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse fra Danmark til Bordeaux

  Vi møder vores rejseleder i lufthavnen og flyver til mellemlanding i enten Paris eller Amsterdam, hvor vi skifter fly og fortsætter til Bordeaux. Her venter vores franske bus og chauffør og kører os til vores centrale hotel i Bordeaux.

  Første aften spiser vi middag sammen på lokal restaurant, 2. aften har du mulighed for selv af afprøve Bordeaux fantastiske køkken. Rejselederen hjælper med forslag.

 • Dag 2: Vinsmagning i kendte Saint-Émilion

  Hyggelig udflugt ud i vinmarkerne til besøg hos en vinbonde, der fortæller om produktionen. Efterfølgende smager vi på de dejlige dråber. Herefter kører vi til Saint-Émilion, hvor rejselederen viser rundt i den gamle middelalderby. Man kan stadig se middelalderhusene i de smalle gader ligesom dele af voldene fra 1200 tallet er bevaret.

  Du får tid på egen hånd til frokost og til at udforske denne skønne middeladerby, inden vi kører retur til Bordeaux. Resten af dagen til egne oplevelser i Bordeaux.

 • Dag 3: Chateau Cayx og Cahors

  Vi forlader Bordeaux og kører gennem et naturskønt område til det kendte vinområde i Lotdalen ved Cahors. Besøg i Chateau Cayxs butik, hvor vi smager på de berømte vine, og du har mulighed for at købe vin fra slotsaftapningerne.

  Herfra fortsætter vi til Cahors, hvor du får en orienterende byrundtur inden check-in på hotellet. Vi spiser middag sammen på lokal restaurant.

 • Dag 4: Smukke udsigter og Andorra

  Afrejse fra Cahors og inden længe kan du skimte Pyrenæernes bjergtoppe. Ad de snoede bjergveje kører vi til Andorra, hvor vi bor en nat. Undervejs har vi flere fotostop.

 • Dag 5: Miraklet i Lourdes og Biscayen

  Vi forlader miniputstaten Andorra og kører ad Pyrenæernes snoede veje til Lourdes, som blev berømt for sin kilde med helbredende kraft.

  Herfra fortsætter vi til den typiske baskerby Saint Jean de Luz ved Biscayen, hvor vi skal bo de næste 3 nætter. Første aften spiser vi sammen på lokal restaurant og de næste to aftener har du mulighed for selv at udforske det baskiske køkken. Rejselederen hjælper gerne med gode forslag.

 • Dag 6: Byrundtur, baskerstemning og afslapning

  Rejselederen viser dig Saint Jean de Luz med de hyggelige stræder, den lange promenade og katedralen, hvor Solkongen, Louis d. 14. blev viet.

  Du får resten af dagen på egen hånd til at opleve byen og det sydfranske miljø. Nyd de mange små hyggelige gader og gå en tur i den livlige lille havn med fiskerbåde, der fanger sardiner og ansjoser til de lokale restauranter. Du kan også besøge den dejlige sandstrand, så husk badetøjet.

 • Dag 7: Badebyen San Sebastian

  Vi krydser grænsen til Spanien og kører med kabelbanen op til udkigspunktet Monte Ugueldo, hvorfra du får en fantastisk panoramaudsigt ud over San Sebastians brede sandstrand og kystlinje.

  Vel nede igen går vi på den flotte strandpromenade til byens hyggelige gamle bydel med smalle gyder og masser af små tapasbarer, som regionen er berømt for. Tid til egne oplevelser inden vi kører retur til Frankrig og vores hotel i Saint Jean de Luz.

 • Dag 8: Bayonne, vandreklit og hjemrejse

  Rolig morgen inden vi forlader hotellet og kører til baskerlandets hovedby Bayonne - en af de smukkeste byer i det sydvestlige Frankrig. Den gamle bydel er velbevaret med bindingsværkshuse og autentisk baskisk atmosfære. Herfra til verdens største vandreklit Dune du Pilat inden vi kører det sidste stykke til lufthavnen i Bordeaux. Afrejse til flyskifte i Amsterdam og herfra det sidste strækning til Danmark.

Hoteller

 • Dag 1-3

  Quality Hotel Bordeaux Centre

  Dejligt hotel beliggende i centrum af Bordeaux.

  Læs mere om Quality Hotel Bordeaux Centre.

  Afstand til centrum0 km
  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 3-4 - Benyttes på afgangen d. 24. september

  Brit Hotel Cahors

  Beliggende nær floden og den berømte Valentrere bro. Alle væreler med bad, toilet, hårtørrer, aircondition og gratis wi-fi.
  Sengebredde er 160 cm., eller 2 x enkeltsenge à 80 cm. Hvis adskilte senge ønskes, venligst giv besked ved booking.

  Læs mere om Brit Hotel Cahors

  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  Wi-fiJa
 • Dag 3-4 - Benyttes på afgangen d. 27. august

  Hotel La Chartreuse

  Beliggende ved floden Lot. Værelse med udflugt til floden kan ikke garanteres.

  Læs mere om La Chartreuse.

  Afstand til centrum0,5 km
  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 4-5

  Tulip Inn Andorra Hotel Delfos

  Centralt beliggende hotel. Alle værelser med fladskærmstv, minibar med to flasker gratis vand, værdiboks, telefon, gratis wi-fi, aircondition bad, toilet og hårtørrer.
  Gratis wi-fi i receptionsområdet.

  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  MinibarJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 5-8

  Hôtel Colbert

  Dejligt hotel beliggende i nærheden af/ i gåafstand til strand, havn og byens centrum.
  Alle værelser med tv, aircondition, værdiboks, hårtørrer, bad, toilet samt gratis wi-fi. Uensartede værelser kan forekomme.

  Læs mere om Hôtel Colbert

  AirconditionJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bemærk

  Programmet dag 8 er med forbehold for ændringer i flyets afgangstid fra Bordeaux.

 • Bus

  Fransk bus med aircondition. Der kan ikke påregnes toilet i bussen, men der holdes jævnligt pauser på udflugterne.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Ingen tvang, men kutyme til chauffør, service- og restaurantionspersonale.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Ekstra benplads i flyet

  I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre mod gebyr - spørg når du bestiller.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Entréer

  Beregn ca. € 70,00.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

 • Indkøb

  Vin og kulinariske specialiteter. I Andorra er nogle varer billigere end i Danmark og Frankrig.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mobildata i Andorra

  OBS! da Andorra ikke er medlem af EU, er data oftest ikke inkluderet i dit abonnement - tjek med dit mobilselskab før afrejse.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 2.498.
  Afbestillingsforsikring kr. 1.060.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

 • Ud- og hjemrejse

  Afrejse fra Københavns Lufthavn d. 27. august
  Mødetid kl. 04.30
  Afrejse med Air France AF 1351 kl. 06.25 med ankomst til Paris kl. 08.25.
  Herfra videre med Air France AF 74323 kl. 10.20 med ankomst til Bordeaux kl. 11.35.

  Hjemrejse med KLM KL 1318 kl. 17.10 med ankomst til Amsterdam kl. 18.55
  Herfra videre med KLM KL 1139 kl. 21.05 med ankomst til København kl. 22.30

  Afrejse fra Billund Lufthavn d. 24. september
  Mødetid kl. 09.00
  Afrejse med KLM KL 1344 kl. 11.05 med ankomst til Amsterdam kl. 12.20
  Herfra videre med KLM KL 1317 kl. 14.40 med ankomst til Bordeaux kl. 16.20

  Hjemrejse med KLM KL 1318 kl. 17.10 med ankomst til Amsterdam kl. 18.55
  Herfra videre med KLM KL 1149 kl. 21.35 med ankomst til Billund kl. 22.45.

  Der serveres en lille snack om bord. Der kan ikke købes mad om bord på flyene.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu