Skip to main content

Rejser til Jordan

-
Bibelske byer, betagende natur og oldtidsbyen Petra
Se ledige afgange i

Rejs til Jordan med rejseleder

Velkommen til Jordan som er et lille land fyldt med store oplevelser. Du får virkelig sjælen med på en rejse til Jordan, når du oplever roen og den smukke stjernehimmel i ørkenen, flyder i Det Døde Hav og hører om de historiske fortællinger fra oldtidens monumenter

Din rejse tilbage i tiden begynder i hovedstaden Amman, hvor du kan opleve utallige historiske bygningsværker i byens gader. Du kan blandt andet se det romerske teater og den 1700 meter lange bymur, der har været i brug siden bronzetiden. Ved Citadelen bliver du med garanti imponeret over Hercules templet og Ummayad Paladset.

I Jerash bliver du sendt 2000 år tilbage til grækerne og romerne, når du går rundt mellem ruinerne. Jerash blev først opdaget i 1806, da den lå begravet under sandet. Derfor kaldes byen også for Mellemøstens Pompei.

Læs mere

Jordan: 1 rejse fundet

Luksusliv på Det Røde Hav
  • Egypten
  • Nyhed

Luksusliv på Det Røde Hav

  • Krydstogt i Det Røde Hav - NYHED. Oplev historiens vingesus i Cairo og glæd dig til et eventyrligt...
  • Rejselængde: 10 dage
    Pris: fra 21.998,-

Nyd en ferie i Jordan med historiske og religiøse seværdigheder

Jordan byder på stribevis af historiske og religiøse steder og monumenter uanset, hvor vi kommer hen. I Mount Nebo kan du nyde den storslåede udsigt over Det Hellige Land, vi besøger også Jesu dåbssted ved Jordanflodens østlige del. Fortællingen siger, at det var her, Johannes døberen døbte Jesus.

Den mytiske by Petra er en af Jordans store nationalskatte, og er ikke uden grund på UNESCOs Verdensarvsliste. Her boede det arabiske folk, nabatæerne, der bosatte det sydlige Jordan for mere end 2.000 år siden.

Er du eventyrlysten?

Så kan du opleve området og byen så autentisk som muligt ved at besøge Petra via bagdøren. På denne unikke vandretur igennem dalens rå klipper og pragtfulde udsigtsposter, oplever du det smukke kloster Ad Deir, inden du når de stenede trin ned mod oldtidsbyen. I Petras centrum kan du opleve de kongelige grave, skattekammeret Al-Khazne og amfiteatret. Vi forlader byen ad El Siq, den gamle indgang.

Pakkerejser til Jordan

Jordan er et land fyldt med unikke naturoplevelser. I Jordans største ørken, Wadi Rum, kan du opleve ørkenlandskaberne fra kamelryg eller i jeep. På en rejse til Jordan med Gislev Rejser, overnatter du i ørkenen og oplever både den smukke solnedgang, en utrolig klar stjernehimmel og en helt fantastisk solopgang.

Oplev Det Døde Hav

Det Døde Hav er trods navnet, faktisk en sø. Og det er en unik oplevelse at besøge søen, der med sine 400 meter under havets overflade, er verdens laveste punkt. Her kan du flyde i det salte og varme vand, som siges at have helbredende virkning på hudlidelser som psoriasis. På grund af det høje saltindhold, er der intet dyreliv i søen. I Det Røde Hav kan du til gengæld opleve det krystalklare vand, de farvestrålende fisk og det smukke koralrev. Det Røde Hav er et næsten isoleret hav omgivet af den øde og tørre ørken.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu