Skip to main content

Rejser til Dubai og Abu Dhabi

-
Majestætiske skyskrabere, ørkensand og farverige souks
Se ledige afgange i

Oplev Dubai og Abu Dhabi med rejseleder

Velkommen til et orientalsk eventyr i De Forenede Arabiske Emirater, hvor næsten alt er muligt. Dubai er det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater, og da der blev fundet olie i 1958, gik byen lynhurtigt fra at være et øde ørkenområde til at være en af verdens mest moderne storbyer.

Når du bevæger dig rundt i Dubai, møder du en god blanding af forretningsfolk, mænd i turban, turister fra hele verden og kvinder i farvestrålende dragter. Du kan blandt andet også opleve verdens højeste tårn Burj Khalifa, den menneskabte ø Palmen, den historiske bydel Al Fahidi og verdens eneste 7-stjernede hotel.

Du har også rig mulighed for at shoppe i Dubai. På de lokale markeder (souks) kan du opleve de farverige boder med krydderier, lokale varer og guldvarer. Du kan også få styret din trang til at shoppe i Dubai Mall, hvor du kan vælge imellem hele 1200 butikker.

Læs mere

Dubai og Abu Dhabi: 1 rejse fundet

1001 nats eventyr i Dubai og Abu Dhabi
  • Asien
  • Rundrejser
  • Storbyferie

1001 nats eventyr i Dubai og Abu Dhabi

  • Rundrejse i Dubai og Abu Dhabi - 9 dages spændende rundrejse til Dubai og Abu Dhabi med dansk rejs...
  • Rejselængde: 9 dage
    Pris: fra 17.998,-

Ferie i Abu Dhabi

Abu Dhabi kaldes ikke uden grund også for mellemøstens Manhattan. I den imponerende storby kan du blandt andet se en af verdens største moskéer Sheikh Zayed Bin Sultan, som er bygget af materialer fra hele verden. 

Rundrejser til Dubai og Abu Dhabi med dansk rejseleder

På en rundrejse til Dubai og Abu Dhabi har du en dansk rejseleder med hele vejen, som har en masse viden om de syv Forenede Arabiske Emirater.

Byen Sharjah er kendt for sin orientalske arkitektur. Her kan du få historien før og efter olie-eventyret og lære mere om emiratisk kultur og traditioner i et af Dubais ældste samfund Al Fahidis.

På en rejse til Dubai og Abu Dhabi med Gislev Rejser kan du flyve fra Københavns Lufthavn i foråret, efteråret og om vinteren, når temperaturerne i de to emirater er behagelige.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu