Skib
Dag 1-8
MS Botticelli
Hyggeligt og elegant, 4-stjernet skib med to dæk fra det franske rederi Croisi Europe. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg samt wi-fi i receptionen og loungen. Der er trapper mellem hoveddækket og øverste dæk. MS Botticelli blev renoveret i 2016 og kan rumme 149 passagerer i 75 kahytter.
På øverste dæk ligger skibets restaurant, hvor alle måltider serveres under krydstogtet. Her giver de store panoramavinduer mulighed for at nyde udsigten, imens du spiser. På øverste dæk finder du også loungen/baren samt et dansegulv. På skibets store udendørs soldæk kan du slappe af i en liggestol og beundre landskabet.
Når skibet ligger til kaj for natten, kan det ske, at vi ligger inderst, imellem eller yderst i en række af skibe. Derfor kan du opleve at skulle gå over andre skibe for at komme i land og ombord igen. Når skibet ligger til kaj, kan der derfor også forekomme begrænset udsigt fra vinduerne i kahytten.2 kahytskategorier:
A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med panoramavinduer der åbnes til siderne.
B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med store vinduer.
Alle kahytter er mellem 10-11 kvadratmeter med to separate senge (TWIN), bad, toilet, håndklæder, hårtørrer, tv, gratis wi-fi, og pengeskab. Bemærk, at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.Sengene står helt tæt sammen med en lille kant imellem sig. De kan separeres fra hinanden. Giv venligst besked ved bestilling, såfremt I ønsker dette.
Forplejning om bord:
Opholdet på skibet er med All Inclusive, morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10 - 22 (dog ekskl. champagne, vin fra vinkort og specielle drinks fra drinkskortet).
Vejledende spisetider på Croisi Europe:
Morgenmad: 07.30 – 09.00
Frokost: 12.00- 13.30
Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag.