Skip to main content

Traditionsrigt flodkrydstogt på Seinen

-
Mindeværdigt flodkrydstogt med start og slut i Paris
 • Frankrig,
  Fødselsdagskrydstogt på Seinen med bus
 • Transportform
  Bus, Skib
 • Varighed
  Nye afgange på vej
 • Pris fra
  Nye afgange på vej

Fødselsdagskrydstogt på Seinen med bus

På vores traditionsrige fødselsdagskrydstogt venter der dig et væld af udflugter og oplevelser langs Seinen. Rejsen begynder og slutter i den franske hovedstad Paris, hvor vi har inkluderet en omfattende byrundtur til storbyens mange ikoniske seværdigheder. Herfra begynder vi vores mindeværdige sejlads ud i de franske omgivelser. Vi udforsker både den maleriske havneby Honfleur og vikingebyen Rouen, ligesom vi tager på udflugter til bl.a. klosteruinen Jumièges, Claude Monets smukke have, Martainville-slottet og Invasionskysten, der her i 2024 har 80-årsjubilæum.

Indimellem de spændende oplevelser til lands nyder vi den gode franske mad og livet med All Inclusive ombord på vores skib, MS Botticelli, hvor hele skibet udelukkende er reserveret til Gislevs gæster. Her befinder vi os i skønne, komfortable omgivelser med god udsigt til de smukke franske landskaber, der glider forbi. Glæd dig til nogle hyggelige aftener, der hver aften fyldes med levende musik spillet af Gislevs egen musiker, ligesom vi traditionen tro skal fejre Gislevs fødselsdag med sang, hygge og dans. Velkommen ombord.

Du kan også opleve vores fødselsdagskrydstogt på vores 8-dages flyrejse.

Glæd dig til

 • 8 nætter om bord med start og slut i Paris
 • Gislevs musiker sørger for god musik hver aften
 • Heldagsudflugt til Invasionskysten - 80 år jubilæum i 2024
 • Monets hus og yndefulde haver
 • Maleriske Honfleur og historiske Rouen

Inkluderet i rejsens pris

 • Halvpension på overnatningshoteller
 • Velkomstdrink på skibet
 • All Inclusive om bord på skibet
 • Gallaaften på skibet
 • Levende musik hver aften på skibet
 • Stor byrundtur i Paris inkl. frokost
 • Udflugt til Monets have og hus inkl. entré
 • Byrundtur i Honfleur
 • Udflugt til Invasionskysten inkl. frokost
 • Billet til Arromanches 360° cirkulære biograf
 • Udflugt til klosterruinen Jumièges inkl. entré
 • Byrundtur i Rouen
 • Les Andelys inkl. entré på Château de Martainville
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for at gennemføre det annoncerede program. Vejrmæssige udfordringer kan have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havneanløb. Det kan blive nødvendigt at justere dagsprogrammet med kort varsel.

  Vi gør opmærksom på, at skibet af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader gæster at benytte rollator eller kørestol ombord.Turen kan være krævende for gangbesværede. Kontakt Gislev Rejser, hvis du er i tvivl, om rejsen er egnet for dig.

 • Dag 1: Udrejse fra Danmark

  Fra Danmark kører vi med Gislevs busser gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Vi ankommer ud på aftenen til vores hotel i Holland, hvor vi indkvarteres og nyder en god middag.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag.

 • Dag 2: Ankomst i Paris og ombordstigning på skibet

  Efter en god nats søvn og morgenmad på hotellet kører vi gennem Holland og Frankrig mod hovedstaden Paris, som denne sommer er vært for De Olympiske Lege.

  Vores skib lægger som regel til ved Grenelle-kajen i det 15. Arrondissement, kun én km fra et af byens mest ikoniske vartegn, Eiffeltårnet. Skibets besætning byder os velkommen om bord på skibet MS Botticelli, og efter indkvartering i din kahyt er det franske rederi vært for en velkomstcocktail og en introduktion til besætningen i den hyggelig lounge. Vi nyder en skøn middag om bord på skibet, der ligger i Paris hele natten. Hvis vandstanden tillader det, sejler vi en aftenpanoramatur gennem Paris, hvor du kan nyde udsigten og den lune sommeraften fra skibets store udendørs dæk. Gislevs musiker sørger for musikken og den helt rette stemning til dansegulvet.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet og middag/All Inclusive om bord på skibet.

 • Dag 3: Byernes by, Paris

  Efter morgenmaden holder vores busser klar ved skibet til at tage os på en omfattende byrundtur i Paris. Vi skal bl.a. forbi Notre Dame, den evigt smukke boulevard Champs-Élysées og nationalsymbolet Triumfbuen og Stjernepladsen. Undervejs kører vi til Place de la Concorde - en af byens mest imponerende pladser, der spillede en central rolle under den franske revolution. Det var bl.a. her, at Marie Antoinette og Robespierre mistede hovedet i guillotinen.

  Vi fortsætter udflugten til det charmerende område Montmartre (kendt som "La Butte"), der ligger i det 18. Arrondissement, hvor vi bl.a. besøger den berømte kirke, Sacre Coeur. Montmartre er en tidligere kunstnerlandsby, hvor Picasso og Salvador Dalí engang boede. På Place du Tertre vil du ofte kunne opleve lokale kunstnere i gang med deres næste mesterværk. Herude på Paris’ højeste punkt kan du nyde en flot udsigt over hovedstaden. Vi spiser frokost på en lokal restaurant. Inkl. tre retter samt ét glas vin/vand samt kaffe/te.

  Dagens omfattende udflugt i byernes by slutter med tid på egen hånd omkring den smukke Operaplads i hjertet af Paris. Her finder du indenfor kort gåafstand det århundrede gamle stormagasin, Galeries Lafayette Haussmann, Madeleine-kirken og det enorme torv, Place Vendôme. Dine rejseledere sørger for at informere om, hvornår bussen kører retur til skibet, som står klar med endnu en god middag. Gislevs musiker sørger for musikken til dansegulvet. Skibet sejler fra Paris mod Vernon om natten

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet. Bemærk, frokost på restaurant i Paris.

 • Dag 4: Monets Have i Giverny og fødselsdagsfest på skibet

  Vi sejler denne morgen på Seine-floden mod Mantes-la-Jolie. Du kan nyde den omgivende natur fra skibets soldæk eller i loungen, imens vi roligt glider afsted. Efter frokost holder Gislevs busser klar til at køre os mod Claude Monets hjem i Giverny. Glæd dig til at opleve den smukke have, der var inspiration til mange af hans mesterværker, og huset, hvor han boede i 43 år.

  Le Jardin d'eau er fyldt med piletræer og blomster. Det var her ved denne dam, at Monet malede sine berømte åkander - nymphéas. Monet var også gartner, og det var ham, der groede åkanderne i den berømte have. Han var meget inspireret af og nærede kærlighed til Japan, og du vil kunne genkende den japanske inspiration i bl.a. den lille grønne bro, pæonbuskene og bambusplanterne, som skaber et haveparadis af farver, lys og refleksioner. Udflugten inkluderer entré til både haven og huset.

  Tilbage på skibet venter en uforglemmelig aften, når vi fejrer Gislevs fødselsdag med dejlig mad, sang, dans og levende musik. Skibet sejler videre mod Honfleur i nattens løb.

 • Dag 5: Seinen og maleriske Honfleur

  Vi sejler denne morgen og formiddag på Seinen mod Honfleur. Du kan i ro og mag betragte det smukke landskab fra skibets dæk eller i loungen i godt selskab med dine medrejsende

  Efter frokost og ankomst i Honfleur begiver vi os ud til fods i den lille charmerende havneby ved mundingen af Seinen. Her emmer det af idyl og romantik, og det er let at forstå, at bysbarnet Boudin kunne lokke sine malerkollegaer Monet og Renoir til byen i sidste halvdel af 1800-tallet for at male og lade sig inspirere af de smukke omgivelser. De frembragte malerier lagde grobunden for impressionismen, og Honfleur omtales derfor i dag som "impressionismens vugge”.

  Om aftenen kan du med fordel genbesøge Honfleur i aftensolens milde lys. Skibet ligger i Honfleur natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 6: Heldagsudflugt til Invasionskysten

  Efter morgenmad gør vi klar til heldagsudflugt til Invasionskysten. I 2024 er det 80 år siden, at de allierede tropper stormede strandene i Normandiet.

  Vi kører med bus mod forsvarsværket Pointe du Hoc på den nordfranske kyst ved Omaha Beach, hvor hovedlandgangene fandt sted den skæbnesvangre dag - 6. juni 1944. Udflugten fortsætter fra Omaha Beach til Colleville-sur-Mer og den amerikanske kirkegård.

  Efter frokost fortsætter vi til Arromanches, hvor de allierede anlagde den kunstige havn, Mulberry. Havnen blev et afgørende forsyningspunkt for invasionen, og vi kan stadig se resterne af de tidligere så massive betonblokke, der udgjorde havnen. Vi stopper ved Arromanches 360°, hvor du i det cirkulære rum kan se film og billeder med arkiverede optagelser af krigskorrespondenter fra juni 1944.

  Vi kører tilbage mod Honfleur via Gold Beach, Juno Beach og Sword Beach. Gold Beach var kodenavnet for en af de centrale strande, hvor de allierede tropper gik i land den 6. juni 1944. Juno Beach var en af de fem landgangsstrande ved de allieredes invasion af Normandiet. Og Sword Beach var kodeordet for en af fem landgangsstrande i Operation Neptun - Operation Overlord.

  Efter en bevægende dag ved Normandiets kyst kan vi samle tankerne og slappe af på skibet. Skibet ligger i Honfleur natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet. Bemærk frokost på restaurant.

 • Dag 7: Klostervejen og vikingehovedstaden Rouen

  I de tidlige morgentimer forlader skibet Honfleur og sejler langsomt mod Caudebec. Efter morgenmaden kører vi med Gislevs busser på en spændende udflugt i det skønne franske landskab med et besøg ved klosterruinen Jumièges, der troner nær Seinens bredder i den regionale naturpark.

  Dette betragtes som de smukkeste ruiner i Frankrig. Jumièges er et af de ældste og vigtigste klostre i Frankrig og fortæller en ganske dramatisk historie. Klostret blev grundlagt i 654 af Saint-Philibert, kong Dagobert I's hofmand. Munkene i klostret udnyttede klimaet i Seinedalen og dyrkede frugt sammen med bønderne. Jumièges blev et af de vigtigste klostre i Frankrig i middelalderen, men også et offer for talrige ødelæggelser – bl.a. af vikingerne der invaderede i det 9. århundrede. Entré er inkluderet. Vi stiger på skibet igen ved Duclair og nyder frokosten om bord, imens vi sejler videre mod Rouen.

  Rouen, der ligger langs Seinen, er Normandiets kulturelle, historiske og gastronomiske hovedstad. Den komplekse Notre-Dame-katedral er kendt for afbildningerne af ​​alle de gotiske perioder – særligt på facaden, som Monet malede gang på gang. Katedralen blev ødelagt under vikingeinvasioner i 841 og delvist i 1944 af bombardementer. Vi fortsætter rundvisningen forbi markedspladsen, hvor Jeanne d'Arc blev brændt levende for kætteri i 1431, og passerer Gros-Horloge, det store ur, som er et af de mest kendte monumenter i byen. Det gotiske klokketårn har huset byens klokker og ur siden dens opførelse i slutningen af ​​det 14. århundrede. Til sidst besøger vi Saint Joan of Arc-kirken, der bl.a. blev bygget til ære for heltinden. Vi vender tilbage til vores skib, inden middagen serveres, og igen vil der være mulighed for en aftenspadseretur ved Seinens bred eller i Rouen. Skibet ligger i Rouen natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 8: Les Andelys og Château de Martainville

  Skibet sejler mod den lille by Petit-Andelys, imens morgenmaden gøres klar. Vi sejler indtil kl. 13.00, og imens kan du nyde udsigten til de idylliske omgivelser.

  Efter frokost holder Gislevs busser klar til at køre os gennem det smukke landskab. Vi krydser Le Petit Andelys og passerer forskellige landsbyer langs Andelle-floden, inden vi ankommer til Château de Martainville. Slottet blev bygget i slutningen af det 15. århundrede og sidenhen omdannet til museum. I selskab med Gislevs rejseledere går vi på opdagelse på museet og hører om Normandiets landlige historie gennem de sidste 500 år, ligesom vi får mulighed for at se museets store samling af antikke møbler og imponerende normanniske klædedragter fra gamle tider. Entré inkluderet.

  Tilbage på MS Botticelli kan vi nyde den sidste aften, inden vi næste morgen skal tage afsked med skibet og dets besætning. Skibet sejler videre mod Paris om aftenen.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 9: Afrejse fra Paris

  Efter morgenmaden holder busserne klar til at tage os gennem Frankrig til Holland til indkvartering og middag på hotel.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet og middag på hotel.

 • Dag 10: Hjemrejse til Danmark

  Kørsel gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Skib

 • Dag 2-9

  MS Botticelli

  Hyggeligt og elegant, 4-stjernet skib med to dæk fra det franske rederi Croisi Europe. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg samt wi-fi i receptionen og loungen. Der er trapper mellem hoveddækket og øverste dæk. MS Botticelli blev renoveret i 2016 og kan rumme 149 passagerer i 75 kahytter.

  På øverste dæk ligger skibets restaurant, hvor alle måltider serveres under krydstogtet. Her giver de store panoramavinduer mulighed for at nyde udsigten, imens du spiser. På øverste dæk finder du også loungen/baren samt et dansegulv. På skibets store udendørs soldæk kan du slappe af i en liggestol og beundre landskabet.

  Når skibet ligger til kaj for natten, kan det ske, at vi ligger inderst, imellem eller yderst i en række af skibe. Derfor kan du opleve at skulle gå over andre skibe for at komme i land og ombord igen. Når skibet ligger til kaj, kan der derfor også forekomme begrænset udsigt fra vinduerne i kahytten.

  2 kahytskategorier:

  A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med panoramavinduer der åbnes til siderne.
  B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med store vinduer.

  Alle kahytter er mellem 10-11 kvadratmeter med to separate senge (TWIN), bad, toilet, håndklæder, hårtørrer, tv, gratis wi-fi, og pengeskab. Bemærk, at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.

  Sengene står helt tæt sammen med en lille kant imellem sig. De kan separeres fra hinanden. Giv venligst besked ved bestilling, såfremt I ønsker dette.

  Forplejning om bord:
  Opholdet på skibet er med All Inclusive, morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10 - 22 (dog ekskl. champagne, vin fra vinkort og specielle drinks fra drinkskortet).

  Vejledende spisetider på Croisi Europe:
  Morgenmad: 07.30 – 09.00
  Frokost: 12.00- 13.30
  Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag.

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Aircondition

  Der er aircondition på hele skibet og i kahytterne. I kahytten kan aircondition indstilles individuelt.

 • Betaling om bord

  Al betaling om bord foregår med dit nøglekort til kahytten. Der bliver oprettet en konto og denne afregnes den sidste aften på krydstogtet med enten Euro eller kreditkort. Skibet accepterer følgende kreditkort fra Amercian Express, Mastercard og Visa.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkepenge

  Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 per person/dag. Betales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet

  Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Entréer

  Vi har inkluderet følgende entréer i rejsen:  

  • Monets have og hus
  • Arromanches 360 cirkulære biograf 
  • klosterruinen Jumièges 
  • Château de Martainville 

  Byrundturen i Paris indeholder ingen entréer, men kan forekomme, hvis du er på egen hånd.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning

  Opholdet på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10-22 (dog ekskl. champagne, vin fra vinkort og specielle drinks).
   
  Vejledende spisetider på Croisi Europe: 
  Morgenmad: 07.30 – 09.00 
  Frokost: 12.00- 13.30 
  Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag. 

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Internet

  Der er internet om bord mod betaling. Der kan i nogle områder være begrænset dækning på grund af de områder der sejles i.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Program

  Bemærk at sejlprogrammet kan forekomme i anden rækkefølge, med kort varsel.

 • Påklædning

  Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til vores fødselsdag kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, der medbringes.

 • Tillæg

  Kategori A kr. 2.000 pr person. 

  Dobbeltkahyt som enkelt kat. B kr. 4.500. 
  Dobbeltkahyt som enkelt kat. A - kun på forespørgsel. 

  Bemærk: som udgangspunkt er værelser på overnatningshoteller enten dobbelt- eller enkeltværelser. 

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Vaccinationer

  Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds. 

  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her

 • Valuta

  I Tyskland og Frankrig kan du betale med euro. Kreditkort kan anvendes som betaling mange steder, men det er en god ide også at medbringe kontanter. Om bord på skibet afregnes der i euro eller med kreditkort. Eventuelle drikkepenge på skibet afregnes i kontanter.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu