Skip to main content

Flodkrydstogt på Rhône

-
Flyv med til vores populære Rhône-krydstogt i Sydfrankrig
 • Frankrig,
  Krydstogt for livsnydere på Rhône med fly
 • Transportform
  Fly, Skib
 • Varighed
  Nye afgange på vej
 • Pris fra
  Nye afgange på vej

Krydstogt for livsnydere på Rhône med fly

Tag med på en skøn sejlads på Rhône-floden fra Lyon til Arles med afstikkere til områdets smukke natur, vinmarker og idylliske middelalderbyer. Undervejs oplever du Tain l’Hermitage og Cité du Chocolat Valrhona, pavebyen Avignon, Van Goghs’ Arles og den bjergrige Ardèche-region. Vi smager på franske specialiteter og nyder livet, den gode service og mad om bord på det skønne skib MS Rhône Princess

Rejsen starter i Frankrigs gastronomiske hovedstad Lyon, hvor du oplever den spændende by og smager på lokale delikatesser. Glæd dig til en gastronomisk oplevelse i topklasse på Restaurant Abbaye de Collonges, som blev grundlagt af den verdenskendte, franske kok, Paul Bocuse.

Herefter begynder et vidunderligt krydstogt på Rhône-floden, hvor du undervejs har god tid til at nyde det smukke, sydfranske landskab fra skibets soldæk og det hyggelige samvær med dine medrejsende. I Avignon spadserer vi gennem byens brostensbelagte gader og betragter det vældige pavepalads og de gamle bymure. I Arles kan du nyde den gode stemning og se, hvordan livet leves i den charmerende by. Vi besøger også det spektakulære landskab i Ardèche-regionen, der er kendt for sine store kløfter, kalkstensbroen Pont d'Arc og de mageløse Madeleine-grotter.

På vores 4-stjernede skib får du All Inclusive og serveret, 3-retters frokost og middag.
Maden er veltilberedt og lækker, og du vil aldrig gå sulten i seng.

Skibet er eksklusivt for gæster med Gislev og Kulturrejser Europa.

Bemærk – vi har også denne rejse med bus til/fra Lyon. Her er rejsen på i alt 10 dage.

Velkommen om bord.

Glæd dig til

 • Afslappende flodkrydstogt på Rhône-floden gennem Provence
 • Komfortabelt skib med All Inclusive - kun for danske gæster.
 • Vidunderlige udflugter og byrundture langs Rhône
 • Heldagsudflugt i Ardèche, inkl. Pont d’Arc og Madeleine grotterne

Inkluderet i rejsens pris

 • Velkomstdrink på skibet
 • All Inclusive på skibet
 • Gallaaften på skibet
 • Middag på Restaurant Abbaye de Collonges
 • Byrundtur i Lyon inkl. Les Halles de Lyon
 • La Cité du Chocolat Valrhona inkl. entré
 • Byrundture i Avignon og Arles
 • Heldagsudflugt i Ardéche-regionen inkl. frokost
 • Pont d'Arc og Madeleine-grotterne inkl. entré
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Transfers til/fra skibet
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for at gennemføre det annoncerede program.
  Vejrmæssige udfordringer kan have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havneanløb. Det kan blive nødvendigt at justere dagsprogrammet med kort varsel.

  Vi gør opmærksom på, at skibet grundet sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader at benytte rollator eller kørestol ombord.
  Turen kan være krævende for gangbesværede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er i tvivl om rejsen er egnet for dig.

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark

  Efter ankomst køres vi til det centrale Lyon. Om bord på bussen vil Gislevs rejseleder introducere dig for Frankrigs gastronomiske hovedstad. Hen på eftermiddagen mødes vi med gæsterne, som ankommer med bus, og vi går om bord på skibet og indkvarteres i vores kahytter. Velkomstdrink og middag på skibet. Skibet bliver natten over i Lyon.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag.

  Bemærk: På afgangen i juli 2024 flyver vi direkte fra Københavns Lufthavn til Geneve.
  Herfra køres vi med bus til Lyon.
  På vores afgang i august 2024 kan du flyve fra Billund til Lyon med et flyskift undervejs.

 • Dag 2: Smagen af Lyon

  Efter en god morgenmad på skibet kører vi med bus på en guidet byrundtur i den gamle historiske bydel. Lyon oser af charme med sine smalle gyder, hyggelige butikker, caféer og livlige stemning. Din rejseleder og vores lokale franske guide sørger for en oplevelsesrig dag i den gastronomiske hovedstad.Vi besøger undervejs det berømte indendørs mad-mekka og marked, Les Halles de Lyon, hvor vi skal smage på lidt lokale specialiteter. Vi returnerer til sen frokost på skibet og kan efterfølgende nyde lidt af eftermiddagen i skibets lounge eller på soldækket.

  Hen mod aften sejler skibet op ad Saône-floden til forstaden Collonges-Au-Mont d'Or, hvor du om aftenen kan se frem til en spændende, gastronomisk oplevelse. Skibets kok har nemlig fået fri, og vi har booket bord på Restaurant Abbaye de Collonges, der er en del af den afdøde stjernekok Paul Bocuses netværk af restauranter. Menuen varierer, men den består typisk af fem retter og to vine.
  Varighed ca. 3,5 time. Restuarnt Abbaye de Collonges ligger i gåafstand til skibet.

  I løbet af natten sejler skibet sydpå mod Tain l’Hermitage.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 3: Lidt til den søde tand

  Skibet nærmer sig Tain l'Hermitage i de tidlige morgentimer. Dagens oplevelse er et besøg i chokolade-mekkaet La Cité du Chocolat Valrhona. Her hører vi om den fine chokolades historie og betydning, og vi skal naturligvis både dufte og smage på de fine varer. Vi har god tid til både rundvisning, køb af chokolade og vin, og afslapning på soldækket.

  Om eftermiddagen fortsætter rejsen gennem det smukke franske landskab, og om aftenen er der gallamiddag om bord.

  Vi sejler om natten mod Avignon i Provence.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 4: Den smukke paveby Avignon og Arles

  Imens solopgangen lurer i det fjerne, glider MS Rhône Princess roligt mod den historiske by Avignon, hvor paverne fra 1307 til 1377 residerede, og hvor byens historiske centrum har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1995.

  Denne billedskønne by er særligt kendt for resterne af broen St. Bénezét, der når halvt ud i Rhône-floden. Dette og meget mere skal vi opleve på en orienterende byrundtur, når vi efter morgenmad begiver os til fods fra skibet og ind til Avignons bymidte. Undervejs passerer vi den sandstenspudsede bymur omkring det indre Avignon og det store pavepalads med de gamle vægmalerier. Det er et imponerende fort og et luksuriøst palads, der symboliserede den katolske kirkes store magt i middelalderen. Paladset er et af de mest betydningsfulde, gotiske bygningsværker i Europa og en af Avignons mest kendte attraktioner. Der er mulighed for at købe entré til paladset eller billet til det lille, hvide turist-tog, som kører rundt i Avignon. Din rejseleder vil oplyse nærmere om dette og sørge for, at vi samles igen, når det er tid til at returnere til skibet.
  Entré til Palais des Papes koster ca. 10 EUR.
  Turist toget koster ca. 10 EUR.

  Efter en skøn formiddag i Avignon sejler vi videre sydpå, hvor vi kan nyde udsigten fra skibets dæk.
  Vi ankommer til byen Arles om eftermiddagen, hvor der venter en spændende aftenbyrundtur. På denne tur oplever vi den smukke, gamle, romerske by, der er særligt kendt for sit amfiteater samt den hollandske maler Van Gogh, der boede 14 måneder i byen fra 1888-89 og skabte nogle af sine mest kendte og elskede malerier i løbet af sit ophold. Rejselederen viser rundt i denne spændende, gamle by gennem de smalle hyggelige gader med sine pladser og hyggelige, franske caféer.

  Efter byrundturen er der middag på skibet. I de lune aftentimer, har du mulighed for at genbesøge den idylliske by. Skibet ligger i Arles natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 5

  Formiddagen er fri til egne oplevelser i Arles, afslapning på skibet eller en ekstraudflugt til Camargue - Europas største vådområde. Her kan du opleve sumpdeltaets unikke natur, som blandt andet er hjemsted for lyserøde flamingoer, sorte tyre og de berømte hvide Camargueheste, som passes af de lokale cowboys. En af Gislevs rejseledere deltager på denne udflugt. Bemærk at deltaet ofte er udtørret i sommerperioden, og naturen og dyrelivet vil bære præg af dette.
  Tilkøb kr. 500. Bestilles med rejsen.
  Udflugten varer ca. 4 timer og inkluderer bus fra/til skibet, besøg hos en manade (tyreopdrætter) og en drink.

  Hvis du bliver på skibet, har du mulighed for at besøge det velbevarede amfiteater i Arles, der er medvirkende til, at byen har fået tilnavnet "Galliens Lille Rom".
  Arles amfiteater er et romersk amfiteater, og det er en stor turistattraktion i den sydfranske by. Det er opført i 90 e.Kr. med plads til mere end 20.000 tilskuere, når der blev afholdt konkurrencer i romerske stridsvogne og blodige gladiatorkampe. I dag bruges amfiteatret til bl.a. tyrefægtning, teater og koncerter.
  Entré til amfiteatret koster ca. 12 EUR.

  Vi sejler atter nordpå, imens vi nyder livet og den gode mad på skibet. Tag plads på soldækket eller i skibets lounge, mens vi sejler gennem det sydfranske landskab. Ankomst i Viviers sent på aftenen.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 6: Ardèche, Pont d'Arc og Madeleine-grotterne

  Efter morgenmaden kører vi med bus på en heldags panoramaudflugt til det bjergrige område Ardèche, der er berømt for sin 30 km lange kløft, som skærer sig igennem Rhône-Alpes. Naturen er uendelig smuk med de stejle klipper, dybe dale, tæt vegetation og flotte sandstensformationer.

  Bussen holder ind ved forskellige udkigsposter, hvorfra du kan nyde den vidunderlige udsigt over Ardèche-regionen. Vi fortsætter udflugten mod det billedskønne område ved den 34 meter høje Pont d’Arc. Denne imponerende, naturskabte kalkstensbro er formet af floden Ardèche og tiltrækker mange besøgende årligt - med rette.

  Vi spiser frokosten på en lokal restaurant og fortsætter herefter med bussen mod Madeleine grotterne via landskabets snoede veje ind og ud gennem klipperne.

  Dagens sidste oplevelse er en spændende rundvisning i den utrolige verden ved Madeleine-grotterne. Disse grotter blev skabt for millioner af år siden af underjordiske farvande. La Madeleine har en enestående beliggenhed i hjertet af dette naturreservat og spreder sig over 30 km. gennem nogle af de dybeste dele af den enorme Ardèche-kløft. På denne udflugt vil du opleve en af de smukkeste drypstenshuler i Frankrig med storslåede 'sale', besynderlige stenformationer og enestående stalaktitter og stalagmitter.

  Vi følger grottens gange, som systematisk bringer os gennem de forskellige områder, der er åbne for turister. Der er spotlys på de mest enestående, naturlige kunstværker og et lys-og lydshow i den 50 x 30 meter store sal - The great room of the Madeleine cave.

  Den guidede tur tager ca. 1 time og dækker omkring 1 km inkl. 260 trin. Højdeforskellen er på 65 meter. Temperaturen er ca. 15 grader konstant, så husk en varm trøje/jakke og gerne et par gode sko eller sandaler som kan spændes.
  Entré er inkluderet.

  Efter besøget i grotterne returnerer vi til skibet, som i mellemtiden er sejlet til La Voulte.

  Vi nyder den sidste aften om bord, inden vi næste morgen skal tage afsked med skibet og dets besætning.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 7: Med fly til Danmark

  Efter nogle dejlige dage er sejladsen på Rhône-floden slut. Vi forlader skibet efter morgenbuffeten og kører med bus til lufthavnen i Lyon.

Skib

 • Dag 1-7

  MS Rhône Princess

  Elegant skib med en intim atmosfære og høflig service fra det franske rederi Croisi Europe. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg, wi-fi i reception og lounge, lille butik og elevator. Bemærk at elevatoren ikke går op til soldækket.
  Skibet kan rumme 138 passagerer i 69 kahytter.

  På øverste dæk ligger skibets restaurant, hvor alle måltider serveres under krydstogtet.
  De store panoramavinduer giver mulighed for at nyde udsigten, imens du spiser.

  Her finder du også loungen/baren samt et dansegulv. På skibets store udendørs soldæk kan du slappe af i en af de mange liggestole og beundre landskabet.

  Når skibet ligger til kaj og for natten, kan det ske, at vi ligger inderst, imellem eller yderst i en række af skibe. Derfor kan du opleve at skulle gå over andre skibe for at komme i land og ombord igen. Når skibet ligger til kaj, kan der derfor også forekomme begrænset udsigt fra vinduerne i kahytten.

  2 kahytskategorier:
  A:
  Dobbeltkahyt på øverste dæk med panoramavinduer
  B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med stort vindue.
  Alle kahytter er ca. 13 kvm. med to separate senge (TWIN), bad, toilet, håndklæder, hårtørrer, Tv, gratis wi-fi og pengeskab. Bemærk at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.

  Sengene står helt tæt sammen med en lille kant imellem sig. De kan separeres fra hinanden.
  Giv venligst besked ved bestilling såfremt I ønsker dette.

  Læs evt. mere om skibet her.

  Forplejning om bord:
  Opholdet på skibet er All Inclusive, morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10 - 22 (dog eksklusive champagne, vin fra vinkort og specielle drinks fra drinkskortet).

  Vejledende spisetider på Croisi Europe:
  Morgenmad: 07.30 – 09.00
  Frokost: 12.00- 13.30
  Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag.

  AirconditionJa
  BarJa
  RestaurantJa
  SoldækJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiGratis

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus

  Almindelig lokal standard. Der kan ikke købes fast plads i bussen på denne rejse.  

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtsrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt.

  Beregn € 5 - 10 pr. person pr. dag. Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet.

  Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet

  Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter.

  Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Entréer og ekstra udflugter

  Amfiteateret i Arles € 12. Købes lokalt.
  Palais des Papes, Avignon € 12. Købes lokalt.
  Turisttoget, Avignon € 12. Købes lokalt.
   

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Flyrejsen

  Vi flyver med KLM Billund Lufthavn og mellemlander i Amsterdam på ud-og hjemrejsen. Billetten inkluderer 20 kg indtjekket bagage og 8 kg håndbagage. Vi oplyser om de nøjagtige bagageregler i vores informationsbrev som tilsendes ca. 14 dage før afrejse.

  Ombord på flyet vil det være muligt at købe drikkelse og let mad. 

 • Forplejning

  Opholdet på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10-22 (dog eksklusive champagne, vin fra vinkort og specielle drinks.

  Vejledende spisetider på Croisi Europe:
  Morgenmad: 07.30 – 09.00
  Frokost: 12.00- 13.30
  Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Internet

  Der er gratis internet på alle Croisi Europes skibe. Bemærk, på grund af dårlig dækning kan internettet have udfald og nedsat hastighed afhængigt af de steder, der sejles.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mobiltelefon

  Forvent ikke dækning i de øde egne. Husk at slå mobildata og roaming fra.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning

  Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet (også gældende for Abbaye de Collonges).

  Det er dog ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen.

  Det er hyggeligt at være om bord på et krydstogtskib og dejligt at kunne nyde udsigten fra dækket. Vejret kan dog vise mange ansigter så husk solcreme, evt. hat/tørklæde, regnjakke/paraply og fodtøj til både sol og regn. En kikkert kan også være en rigtig god idé at medbringe.

 • Sprog på skibet

  Croisi Europe er et fransk rederi, derfor er hovedsproget om bord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på dansk, da vi har hele skibet.

  Vi har vores rejseleder med om bord på skibet, der nok skal sørge for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

 • Tillæg

  Kategori A kr. 2.000 pr. person.

  Dobbeltkahyt som enkelt kat. B  kr. 6.000.
  Dobbeltkahyt som enkelt kat. A  (på forespørgsel).

  Bemærk: Som udgangspunkt er værelser på overnatningshoteller enten dobbelt-eller enkeltværelser.

  Udflugt til Camargue kr. 500. Varighed: 4 timer. Skal bestilles med rejsen.
  Alle ekstra udflugter skal bestilles med rejsen, senest 45 dage før afrejse.

  Afbestillingsforsikring koster 7% af rejsens pris.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Vaccinationer

  Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

 • Valuta

  I Frankrig og Tyskland kan du anvende Euro.

  Om bord på skibet bruges dit nøglekort ved alle køb, og du afregner din regning sidst på krydstogtet. Regningen kan betales med Euro eller med kreditkort som Visa og MasterCard.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Visum

  Der kræves ikke visum for danske statsborgere.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu