Skip to main content

Flodkrydstogt på Rhône

-
Flyv med til vores populære Rhône-krydstogt i Sydfrankrig
 • Frankrig,
  Krydstogt for livsnydere på Rhône med fly
 • Transportform
  Fly, Skib
 • Varighed
  Nye afgange på vej
 • Pris fra
  Nye afgange på vej

Krydstogt for livsnydere på Rhône med fly

Tag med på en skøn sejlads på Rhônefloden fra Lyon til Arles med afstikkere til smukke vinmarker og områder, der gemmer på charmerende middelalderbyer. Du oplever højdepunkter som det bjergrige område Ardèche, pavebyen Avignon, smager på franske specialiteter samt nyder den gode service og mad om bord på MS Rhône Princess.

Velkommen på et skønt krydstogt på Rhônefloden med god mad og flotte oplevelser

På et flodkrydstogt som dette kan du se frem til mange flotte naturoplevelser, smukke frodige vinmarker og idylliske middelalderbyer. Ved Camargue-deltaet ligger den charmerende by Arles, kendt som Galliens lille Rom. Glæd dig til at opleve en helt særlig stemning og atmosfære i denne gamle by, grundlagt af Julius Cæsar på bredden af Rhônefloden. I Avignon besøger vi det vældige palads, Palais des Papes, et mesterværk i gotisk byggestil fra middelalderen. I det dramatiske landskab i Ardèche-bjergene kører vi en heldagsudflugt, hvor du oplever den spektakulære kalkstensbro Pont d’Arc og de magiske Madeleine-grotter.

Rejsen starter med en stor byrundtur i gourmetbyen Lyon med besøg og smagsprøver i Les Halles de Lyon Paul Bocuse. Glæd dig især til en gastronomisk middag og oplevelse på Michelin-restauranten Paul Bocuse i Collonges-au-Mont-d'Or. Herefter begynder et vidunderligt krydstogt på Rhônefloden, hvor du undervejs har god tid til at nyde det smukke sydfranske landskab fra skibets soldæk og det hyggelige samvær med dine medrejsende. Vores komfortable skib MS Rhône Princess sørger for god service og fantastisk forplejning.

Et uforglemmeligt krydstogt gennem Sydfrankrigs fantastiske landskab. På vores 4-stjernede skib får du All Inclusive og serveret 3-retters frokost og middag. Det er lækkert og veltilberedt mad, og du vil aldrig gå sulten i seng.

Bemærk: Skibet er eksklusivt for gæster med Gislev og Kulturrejser Europa.

Bemærk – vi har også denne rejse med bus til/fra Lyon. Her er rejsen på i alt ni dage.

Glæd dig til

 • All Inclusive om bord på Rhône Princess
 • Inklusiv 6 vidunderlige udflugter og byrundture langs Rhône floden
 • Fantastisk heldagsudflugt til Ardèche, inkl. Pont d'Arc og Madeleine grotterne
 • Michelin middag på Paul Bocuse’ restaurant i Collonges-au-Mont-d’Or

Inkluderet i rejsens pris

 • All Inclusive på skibet
 • Velkomstdrink på skibet
 • Gallaaften på skibet
 • Michelin middag på Abbaye de Collonges
 • Byrundtur i Lyon inkl. Les Halles Bocuse
 • Oplev La Cité du Chocolat Valrhona inkl. entré
 • Byrundtur i Avignon og Arles
 • Heldagsudflugt i Ardéche regionen inkl. frokost
 • Pont d'Arc og Madeleine grotten inkl. entré
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Transfers til/fra skibet
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet, og med kort varsel.

 • Dag 1: Med fly til Lyon

  Efter ankomst køres vi til det centrale Lyon, hvor Gislevs rejseleder vil introducere dig for denne gastronomiske hovedstad. Hen på eftermiddagen mødes vi med gæsterne som ankommer med bus og går om bord på skibet.

  Velkomstdrink og middag for alle gæster, inden skibet sejler fra Lyon mod Arles.

 • Dag 2: Smagen af Lyon

  Efter en god morgenmad på skibet, kører vi med bus på en guidet byrundtur i den gamle historiske bydel. Lyon oser af charme, med sine smalle gyder, hyggelige butikker og caféer og livlige stemning. Din rejseleder og vores lokale franske guide, sørger for en oplevelsesrig dag i den gastronomiske hovedstad. Vi besøger undervejs det berømte indendørs mad-mekka og marked, Les Halles de Lyon, hvor vi skal smage på lidt lokale specialiteter.

  Vi returnerer til sen frokost på skibet, og kan efterfølgende nyde lidt af eftermiddagen i skibets lounge eller på soldækket.

  Hen mod aftenen sejler skibet op af Saônefloden mod Collonges-Au-Mont d'Or. Her ligger den verdensberømte restaurant Abbaye de Collonges af Paul Bocuse, som pt. er indehaver af 2 Michelin stjerner. Du kan se frem til en gastronomisk oplevelse denne aften. Skibets kok har fået fri, så du kan nyde en fransk Michelin middag på den berømte restaurant.
  Varighed ca. 3,5 time. Abbaye de Collonges ligger i gåafstand til skibet.

  I løbet af natten sejler skibet sydpå mod Tain l’Hermitage.

 • Dag 3: Lidt til den søde tand

  Skibet nærmer sig Tain l'Hermitage i de tidlige morgentimer. Dagens oplevelse er et besøg i den La Cité du Chocolat Valrhona. Her hører vi om den fine chokolades historie og betydning, hvor vi naturligvis både skal dufte og smage på de fine varer. Vi har god tid til både rundvisning, køb af chokolade og vin, og afslapning på soldækket.

  Om eftermiddagen fortsætter rejsen gennem det smukke franske landskab, og om aftenen er der gallamiddag om bord.

  Vi sejler om natten mod Avignon i Provence.

 • Dag 4: Den smukke paveby Avignon og Arles

  Imens solopgangen lurer i det fjerne, glider MS Rhône Princess roligt mod den historiske by Avignon, hvor paverne fra 1307 til 1377 residerede. Byens historiske centrum har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1995.

  Denne billedskønne by, er særligt kendt for resterne af broen St. Bénezét, der når halvt ud i Rhônefloden. Dette og meget mere, skal vi opleve på dagens udflugt i Avignon. Efter morgenmad begiver vi os til fods rundt imellem de store seværdigheder.

  Du oplever den sandstenspudsede bymur omkring det indre Avignon og det store pavepalads med de gamle vægmalerier. Det er et imponerende fort og et luksuriøst palads, der symboliserede den katolske kirkes store magt i middelalderen. Det er et af de mest betydningsfulde gotiske bygningsværker i Europa og en af Avignons mest kendte attraktioner. Tag et skridt tilbage i tiden, imens du går gennem de store haller, nyder de smukke kapeller eller besøger pavens bolig.

  Efter en skøn formiddag i Avignon, sejler vi videre sydpå og kan nyde udsigten fra skibets dæk.

  Ankomst i Arles om eftermiddagen, hvor endnu en spændende byrundtur venter. Du oplever den smukke gamle romerske by, kendt for sit amfiteater og Van Gogh. Rejselederen viser rundt i denne spændende gamle by, gennem de smalle hyggelige gader med sine pladser og hyggelige franske caféer.

  Efter byrundturen er der middag på skibet. I de lune aftentimer, har du mulighed for at genbesøge den idylliske by.

  Skibet ligger i Arles natten over.

 • Dag 5: Galliens lille Rom eller udflugt til Camargue

  Formiddagen er fri til egne oplevelser i Arles, afslapning på skibet eller en ekstraudflugt til Camargue - Europas største vådområde. Her kan opleve sumpdeltaets unikke natur og dyreliv, som blandt andet består af lyserøde flamingoer, sorte tyre og de berømte hvide Camargue heste som passes af de lokale cowboys. En af Gislevs rejseledere deltager på denne udflugt.

  Tilkøb kr. 500. Bestilles med rejsen. Udflugtens varighed er ca. 4 timer og inkluderer bus fra/til skibet, besøg på en manade (tyre opdrætter ) og en drink.

  Hvis du bliver på skibet, har du mulighed for et besøg i det velbevarede amfiteater i Arles. Entré købes lokalt (pris ca. 12 EUR).

  Arles amfiteater er et romersk amfiteater, og er en stor turistattraktion i denne sydfranske by. Bygget i 90 e.Kr. med plads til mere end 20.000 tilskuere, når der afholdtes konkurrencer i romerske stridsvogne og blodige gladiator kampe. I nyere tid bruges amfiteatret til bl.a. tyrefægtning, teater og koncerter.

  Vi sejler atter nordpå, imens vi nyder livet og den gode mad på skibet. Tag plads på soldækket eller i skibets lounge, imens vi sejler gennem det sydfranske landskab. Ankomst i Viviers sent på aftenen.

 • Dag 6: Ardèche, Pont d'Arc og Madeleine grotterne

  Efter morgenmaden kører vi med bus på en heldags panoramaudflugt til det bjergrige område Ardèche, der er berømt for sin 30 km lange kløft som skærer sig igennem Rhône-Alpes. Naturen er uendelig smuk, med de stejle klipper, dybe dale, tæt vegetation og flotte sandstensformationer.

  Bussen holder ind ved forskellige udkigsposter, hvorfra du kan nyde den vidunderlige udsigt over Ardèche regionen. Vi fortsætter udflugten mod det billedskønne område ved den 34 meter høje Pont d’Arc. Denne imponerende naturskabte kalkstensbro er formet af floden Ardèche, og tiltrækker mange besøgende årligt - med rette.

  Vi spiser frokosten på en lokal restaurant, og fortsætter herefter med bussen mod Madeleine grotterne, via landskabets snoede veje ind og ud gennem klipperne.

  Dagens sidste oplevelse er en spændende rundvisning i den utrolige verden ved Madeleine grotterne. Entré er inkluderet. Disse grotter blev skabt for millioner af år siden, af underjordiske farvande. La Madeleine har en enestående beliggenhed i hjertet af dette naturreservat, og spreder sig over 30 km. gennem nogle af de dybeste dele af den enorme Ardèche kløft. Du vil kunne opleve en af de smukkeste drypstenshuler i Frankrig, med storslåede 'sale', besynderlige stenformationer og enestående stalaktitter og stalagmitter.

  Vi følger grottens gange, som systematisk bringer os gennem de forskellige områder der er åbne for turister. Der er spotlys på de mest enestående naturlige kunstværker og et lys-og lydshow i den 50 x 30 meter store sal - The great room of the Madeleine cave.

  Den guidede tur tager ca. 1 time og dækker omkring 1 km inkl. 260 trin. Højdeforskellen er på 65 meter. Temperaturen er ca. 15 grader konstant, så husk en varm trøje/jakke og gerne et par gode sko eller sandaler som kan spændes.

  Efter besøget i grotterne, returnerer vi til skibet som i mellemtiden er sejlet til La Voulte.

  Vi nyder den sidste aften om bord, inden vi næste morgen skal tage afsked med skibet og dets besætning.

 • Dag 7: Med fly til Danmark

  Efter nogle dejlige dage er sejladsen på Rhônefloden slut. Vi forlader skibet efter morgenbuffeten, og kører med bus til lufthavnen i Lyon.

Skib

 • Dag 1-7

  MS Rhône Princess

  Nydeligt 4-stjernet skib med 2 dæk og i alt 69 kahytter. Om bord finder du restaurant, panorama lounge med dansegulv og en bar. Stort soldæk med liggestole, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne.

  Kahytter i 2 kategorier

  B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med lille vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng.
  A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng.

  Alle kahytter er med TV, telefon, bad og toilet, håndklæder, hårtørrer, sikkerhedsboks, aircondition, 220V stik og gratis Wi-fi.
  Alle kahytter er ml. 11,5-13 kvm. i størrelse.

  Forplejning om bord

  Ophold på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet.

  Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord – og der er også fri bar fra kl. 10-23 (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks).

  Bemærk: der tilbydes ikke tøjvask om bord på dette skib.

  AirconditionJa
  BarJa
  RestaurantJa
  SoldækJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiGratis

Kort

Krydstogt for livsnydere på Rhône med bus

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus

  Almindelig lokal standard. Der kan ikke købes fast plads i bussen på denne rejse.  

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtsrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt.

  Beregn € 5 - 10 pr. person pr. dag. Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet.

  Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Ekstra benplads i flyet

  I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre mod gebyr - spørg når du bestiller.

 • Elektricitet

  Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter.

  Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Entréer og ekstra udflugter

  Amfiteateret i Arles € 11. Købes lokalt.
  Udflugt til Camargue inkl. transport kr. 500. Varighed: 4 timer. Skal bestilles med rejsen.

  Alle ekstra udflugter og oplevelser skal bestilles med rejsen, senest 45 dage før afrejse.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Flyrejsen

  Vi flyver med KLM Billund Lufthavn og mellemlander i Amsterdam på ud-og hjemrejsen. Billetten inkluderer 20 kg indtjekket bagage og 8 kg håndbagage. Vi oplyser om de nøjagtige bagageregler i vores informationsbrev som tilsendes ca. 14 dage før afrejse.

  Ombord på flyet vil det være muligt at købe drikkelse og let mad. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er ikke egnet for gangbesværede, og alle gæster skal være 100% selvhjulpne. Hvis vi undervejs gør stop i storbyer, vil byrundturen ofte være en kombination af buskørsel og til fods - enkelte byer er dog kun til fods.

  Vi besøger indimellem også nationalparker og seværdigheder, hvor vi ikke kan komme helt frem med bus. Ring evt. til Gislev Rejser, hvis du er i tvivl om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Internet

  Der er gratis internet på alle Croisi Europes skibe. Bemærk, på grund af dårlig dækning kan internettet have udfald og nedsat hastighed afhængigt af de steder, der sejles.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mobiltelefon

  Forvent ikke dækning i de øde egne. Husk at slå mobildata og roaming fra.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning

  Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet (også gældende for Abbaye de Collonges).

  Det er dog ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen.

  Det er hyggeligt at være om bord på et krydstogtskib og dejligt at kunne nyde udsigten fra dækket. Vejret kan dog vise mange ansigter så husk solcreme, evt. hat/tørklæde, regnjakke/paraply og fodtøj til både sol og regn. En kikkert kan også være en rigtig god idé at medbringe.

 • Sprog på skibet

  Croisi Europe er et fransk rederi, derfor er hovedsproget om bord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på dansk, da vi har hele skibet.

  Vi har vores rejseleder med om bord på skibet, der nok skal sørge for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

 • Tillæg

  Kahyt kategori A kr. 2.000 pr. person.
  Enkeltkahyt kategori B/-værelse kr. 3.500.
  Udflugt til Camargue kr. 500.

  Afbestillingsforsikring koster 20% af rejsens pris.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

 • Vaccinationer

  Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

 • Valuta

  I Frankrig og Tyskland kan du anvende Euro.

  Om bord på skibet bruges dit nøglekort ved alle køb, og du afregner din regning sidst på krydstogtet. Regningen kan betales med Euro eller med kreditkort som Visa og MasterCard.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Visum

  Der kræves ikke visum for danske statsborgere.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu