Skip to main content

Krydstogt for livsnydere på Rhône

-
Busrejse med flot flodkrydstogt i Frankrig
 • Frankrig,
  Krydstogt for livsnydere på Rhône med bus
 • Transportform
  Bus, Skib
 • Varighed
  Nye afgange på vej
 • Pris fra
  Nye afgange på vej

Krydstogt for livsnydere på Rhône med bus

Tag med på en skøn sejlads på Rhône-floden fra Lyon til Arles med afstikkere til områdets smukke natur, vinmarker og idylliske middelalderbyer. Undervejs oplever du Tain l’Hermitage og Cité du Chocolat Valrhona, pavebyen Avignon, Van Goghs Arles og den bjergrige Ardèche-region. Vi smager på franske specialiteter og nyder livet, den gode service og maden om bord på det skønne skib MS Rhône Princess.

Rejsen starter i Frankrigs gastronomiske hovedstad Lyon, hvor du oplever den spændende by og smager på lokale delikatesser. Glæd dig til en gastronomisk oplevelse i topklasse på Restaurant Abbaye de Collonges, som blev grundlagt af den verdenskendte, franske kok, Paul Bocuse.

Herefter begynder et vidunderligt krydstogt på Rhône-floden, hvor du undervejs har god tid til at nyde det smukke, sydfranske landskab fra skibets soldæk og det hyggelige samvær med dine medrejsende. I Avignon spadserer vi gennem byens brostensbelagte gader og betragter det vældige pavepalads og de gamle bymure. I Arles kan du nyde den gode stemning og se, hvordan livet leves i den charmerende by. Vi besøger også det spektakulære landskab i Ardèche-regionen, der er kendt for sine store kløfter, kalkstensbroen Pont d'Arc og de mageløse Madeleine-grotter.

På vores 4-stjernede skib får du All Inclusive og serveret 3-retters frokost og middag.
Maden er veltilberedt og lækker, og du vil aldrig gå sulten i seng.

Skibet er eksklusivt for gæster med Gislev og Kulturrejser Europa.

Bemærk – vi har også denne rejse med fly til/fra Lyon. Her er rejsen på i alt syv dage

Velkommen om bord.

Glæd dig til

 • Afslappende flodkrydstogt på Rhône-floden gennem Provence
 • Komfortabelt skib med All Inclusive - kun for danske gæster
 • Vidunderlige udflugter og byrundture langs Rhône
 • Heldagsudflugt i Ardèche, inkl. Pont d’Arc og Madeleine-grotterne

Inkluderet i rejsens pris

 • Halvpension på overnatningshoteller
 • Byrundtur i Beaune
 • Vinsmagning nord for Lyon
 • Velkomstdrink på skibet
 • All Inclusive på skibet
 • Gallaaften på skibet
 • Middag på Restaurant Abbaye de Collonges
 • Byrundtur i Lyon inkl. Les Halles de Lyon
 • La Cité du Chocolat Valrhona inkl. entré
 • Byrundture i Avignon og Arles
 • Heldagsudflugt i Ardéche-regionen inkl. frokost
 • Pont d'Arc og Madeleine-grotterne inkl. entré
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for at gennemføre det annoncerede program.
  Vejrmæssige udfordringer kan have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havneanløb. Det kan blive nødvendigt at justere dagsprogrammet med kort varsel.

  Vi gør opmærksom på, at skibet af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader gæster at benytte rollator eller kørestol ombord.
  Turen kan være krævende for gangbesværede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er i tvivl, om rejsen er egnet for dig

 • Dag 1: Udkørsel gennem Tyskland

  Med passende pauser kører vi gennem Tyskland til overnatning og middag på godt hotel. Undervejs lærer vi hinanden at kende, og rejselederen orienterer om ugens program.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag.

 • Dag 2: Oplevelser i Colmar og Beaune

  Efter morgenmad på vores hotel fortsætter bussen sydpå mod den idylliske, franske by Colmar. Gislevs rejseleder viser rundt i den charmerende by, som er kendt for sine smukke bindingsværkshuse og de små kanaler i området La Petit Venise. Der er tid til frokost og afslapning ved byens hyggelige caféer og restauranter, inden vi fortsætter mod vinbyen Beaune, hvor vi indkvarteres for natten.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 3: Vinsmagning, Beaune og indkvartering på MS Rhône Princess i Lyon

  Denne formiddag spadserer vi på byrundtur i Beaune, hvor vi bl.a. skal besøge det smukke Hospice de Beaune. På busturen mod Lyon gør vi holdt ved en vinproducent, hvor vi har inkluderet en rundvisning, og hvor vi naturligvis skal smage på et udvalg af vine og høre mere om livet som ’Beaujolais-vinbonde’.

  Vi fortsætter det sidste stykke mod Lyon, hvor vores skib venter. Her bydes vi velkommen af skibets besætning, og vi indkvarteres i vores kahytter inden velkomstcocktail og middag om bord.
  Skibet bliver natten over i Lyon, og du kan få en god nats søvn efter den lange udrejse.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 4: Smagen af Lyon

  Efter en god morgenmad på skibet kører vi med bus på en guidet byrundtur i den gamle, historiske bydel. Lyon oser af charme med sine smalle gyder, hyggelige butikker, caféer og livlige stemning. Din rejseleder og vores lokale, franske guide sørger for en oplevelsesrig dag i den gastronomiske hovedstad. Vi besøger undervejs det berømte, indendørs mad-mekka og marked, Les Halles de Lyon, hvor vi skal smage på lidt lokale specialiteter. Vi returnerer til sen frokost på skibet og kan efterfølgende nyde lidt af eftermiddagen i skibets lounge eller på soldækket.

  Hen mod aftenen sejler skibet op af Saônefloden mod Collonges-Au-Mont d'Or. Du kan se frem til en gastronomisk oplevelse denne aften. Skibets kok har fået fri, og vi har booket bord på Restaurant Abbey de Collonges, der er en del af den afdøde mesterkok Paul Bocuses netværk af restauranter. Her kan du nyde en fantastisk middag med inkluderet velkomstdrink og vin. Menuen kan variere, men den består typisk fem retter og to vine
  Varighed ca. 3,5 time. Restaurant Abbaye de Collonges ligger i gåafstand til skibet.

  I løbet af natten sejler skibet sydpå mod Tain l’Hermitage.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 5: Lidt til den søde tand

  Skibet nærmer sig Tain l'Hermitage i de tidlige morgentimer. Dagens oplevelse er et besøg i chokolade-mekkaet La Cité du Chocolat Valrhona. Her hører vi om den fine chokolades historie og betydning, og vi skal naturligvis både dufte og smage på de fine varer. Vi har god tid til både rundvisning, køb af chokolade og vin og afslapning på soldækket.

  Om eftermiddagen fortsætter rejsen gennem det smukke, franske landskab, og om aftenen er der gallamiddag om bord.

  Vi sejler om natten mod Avignon i Provence.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 6: Den smukke paveby Avignon og Arles

  Imens solopgangen lurer i det fjerne, glider MS Rhône Princess roligt mod den historiske by Avignon, hvor paverne fra 1307 til 1377 residerede, og hvor byens historiske centrum har været på UNESCO's verdensarvsliste siden 1995.

  Denne billedskønne by er særligt kendt for resterne af broen St. Bénezét, der når halvt ud i Rhône-floden. Dette og meget mere skal vi opleve på en orienterende byrundtur, når vi efter morgenmad begiver os til fods fra skibet og ind til Avignons bymidte. Undervejs passerer vi den sandstenspudsede bymur omkring det indre Avignon og det store pavepalads med de gamle vægmalerier. Det er et imponerende fort og et luksuriøst palads, der symboliserede den katolske kirkes store magt i middelalderen. Paladset er et af de mest betydningsfulde, gotiske bygningsværker i Europa og en af Avignons mest kendte attraktioner. Der er mulighed for at købe entré til paladset eller billet til det lille, hvide turist-tog, som kører rundt i Avignon. Din rejseleder vil oplyse nærmere om dette og sørge for, at vi samles igen, når det er tid til at returnere til skibet.
  Entré til Palais des Papes koster ca. 10 EUR.
  Turisttoget koster ca. 10 EUR.

  Efter en skøn formiddag i Avignon sejler vi videre sydpå, mens vi nyder udsigten fra skibets dæk.
  Vi ankommer til byen Arles om eftermiddagen, hvor der venter en spændende aftenbyrundtur. På denne tur oplever vi den smukke, gamle, romerske by, der er særligt kendt for sit amfiteater samt den hollandske maler Vincent Van Gogh, der boede 14 måneder i byen fra 1888-89 og skabte nogle af sine mest kendte og elskede malerier i løbet af sit ophold. Rejselederen viser rundt i denne spændende, gamle by gennem de smalle, hyggelige gader, de fine pladser og de hyggelige, franske caféer.

  Efter byrundturen er der middag på skibet, og i de lune aftentimer har du mulighed for at genbesøge den idylliske by. Skibet ligger nemlig i Arles natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 7: Galliens Lille Rom eller udflugt til Camargue

  Formiddagen er fri til egne oplevelser i Arles, afslapning på skibet eller en ekstraudflugt til Camargue - Europas største vådområde. Her kan du opleve sumpdeltaets unikke natur, som blandt andet er hjemsted for lyserøde flamingoer, sorte tyre og de berømte hvide Camargueheste, som passes af de lokale cowboys. En af Gislevs rejseledere deltager på denne udflugt. Bemærk, at deltaet ofte er udtørret i sommerperioden, og naturen og dyrelivet vil bære præg af dette.
  Tilkøb kr. 500. Bestilles med rejsen.
  Udflugten varer ca. fire timer og inkluderer bus fra/til skibet, besøg hos en manade (tyreopdrætter) og en drink.

  Hvis du bliver på skibet, har du mulighed for at besøge det velbevarede amfiteater i Arles, der er medvirkende til, at byen har fået kælenavnet "Galliens Lille Rom".
  Arles amfiteater er et romersk amfiteater, og det er en stor turistattraktion i den sydfranske by. Det er opført i 90 e.Kr. med plads til mere end 20.000 tilskuere, når der blev afholdt konkurrencer i kørsen med romerske stridsvogne og blodige gladiatorkampe. I dag bruges amfiteatret til bl.a. tyrefægtning, teater og koncerter.
  Entré til amfiteatret koster ca. 12 EUR.

  Vi sejler atter nordpå, imens vi nyder livet og den gode mad på skibet. Tag plads på soldækket eller i skibets lounge mens vi sejler gennem det sydfranske landskab. Ankomst i Viviers sent på aftenen.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 8: Ardèche, Pont d'Arc og Madeleine-grotterne

  Efter morgenmaden kører vi med bus på en heldags-panoramaudflugt til det bjergrige område Ardèche, der er berømt for sin 30 km lange kløft, som skærer sig igennem Rhône-Alpes. Naturen er uendelig smuk med de stejle klipper, dybe dale, tæt vegetation og flotte sandstensformationer.

  Bussen holder ind ved forskellige udkigsposter, hvorfra du kan nyde den vidunderlige udsigt over Ardèche-regionen. Vi fortsætter udflugten mod det billedskønne område ved den 34 meter høje Pont d’Arc. Denne imponerende, naturskabte kalkstensbro er formet af floden Ardèche og tiltrækker mange besøgende årligt - med rette.

  Vi spiser frokosten på en lokal restaurant og fortsætter herefter med bussen mod Madeleine-grotterne via de snoede veje ind og ud mellem klipperne.

  Dagens sidste oplevelse er en spændende rundvisning i den utrolige verden ved Madeleine-grotterne. Disse grotter blev skabt for millioner af år siden af underjordiske vandstrømme. La Madeleine har en enestående beliggenhed i hjertet af dette naturreservat og spreder sig over 30 km. gennem nogle af de dybeste dele af den enorme Ardèche-kløft. På denne udflugt vil du opleve en af de smukkeste drypstenshuler i Frankrig med storslåede 'sale', besynderlige stenformationer og enestående stalaktitter og stalagmitter.

  Vi følger grottens gange, som systematisk bringer os gennem de forskellige områder, der er åbne for turister. Der er spotlys på de mest enestående, naturlige kunstværker og et lys-og lydshow i den 50 x 30 meter store sal - The Great Room of the Madeleine Cave.

  Den guidede tur tager ca. en time og dækker omkring en km inkl. 260 trin. Højdeforskellen er på 65 meter. Temperaturen er ca. 15 grader konstant, så husk en varm trøje/jakke og gerne et par gode sko eller sandaler som kan spændes anbefales.
  Entré er inkluderet.

  Efter besøget i grotterne returnerer vi til skibet, som i mellemtiden er sejlet til La Voulte.

  Vi nyder den sidste aften om bord, inden vi næste morgen skal tage afsked med skibet og dets besætning.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 9: Afgang fra skibet og overnatning i Tyskland

  Efter morgenmad på skibet sætter vi os i bussen og kører gennem Frankrig til Tyskland for indkvartering og middag

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 10: Hjemrejse til Danmark

  Efter morgenmad på hotellet kører vi det sidste stykke gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen.

Skib

 • Dag 3-9

  MS Rhône Princess

  Elegant skib med en intim atmosfære og høflig service fra det franske rederi Croisi Europe. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg, wi-fi i reception og lounge, lille butik og elevator. Bemærk at elevatoren ikke går op til soldækket.
  Skibet kan rumme 138 passagerer i 69 kahytter.

  På øverste dæk ligger skibets restaurant, hvor alle måltider serveres under krydstogtet.
  De store panoramavinduer giver mulighed for at nyde udsigten, imens du spiser.

  Her finder du også loungen/baren samt et dansegulv. På skibets store udendørs soldæk kan du slappe af i en af de mange liggestole og beundre landskabet.

  Når skibet ligger til kaj og for natten, kan det ske, at vi ligger inderst, imellem eller yderst i en række af skibe. Derfor kan du opleve at skulle gå over andre skibe for at komme i land og ombord igen. Når skibet ligger til kaj, kan der derfor også forekomme begrænset udsigt fra vinduerne i kahytten.

  2 kahytskategorier:
  A:
  Dobbeltkahyt på øverste dæk med panoramavinduer
  B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med stort vindue.
  Alle kahytter er ca. 13 kvm. med to separate senge (TWIN), bad, toilet, håndklæder, hårtørrer, Tv, gratis wi-fi og pengeskab. Bemærk at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.

  Sengene står helt tæt sammen med en lille kant imellem sig. De kan separeres fra hinanden.
  Giv venligst besked ved bestilling såfremt I ønsker dette.

  Læs evt. mere om skibet her.

  Forplejning om bord:
  Opholdet på skibet er All Inclusive, morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10 - 22 (dog eksklusive champagne, vin fra vinkort og specielle drinks fra drinkskortet).

  Vejledende spisetider på Croisi Europe:
  Morgenmad: 07.30 – 09.00
  Frokost: 12.00- 13.30
  Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag.

  AirconditionJa
  BarJa
  RestaurantJa
  SoldækJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiGratis

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
05-07-2024Se afrejsetider 10 dageBus fra Jylland og FynRing til os13.998,-
10-08-2024Se afrejsetider 10 dageBus fra Jylland og FynRing til os13.998,-

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Entréer

  Amfiteateret i Arles € 12. Købes lokalt.
  Palais des Papes, Avignon € 12. Købes lokalt.
  Turisttoget, Avignon € 12. Købes lokalt.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning

  Opholdet på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10-22 (dog eksklusive champagne, vin fra vinkort og specielle drinks.

  Vejledende spisetider på Croisi Europe:
  Morgenmad: 07.30 – 09.00
  Frokost: 12.00- 13.30
  Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag. • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Kategori A kr. 2.000 pr. person.

  Dobbeltkahyt som enkelt kat. B  kr. 5.500.
  Dobbeltkahyt som enkelt kat. A  (på forespørgsel).

  Bemærk: Som udgangspunkt er værelser på overnatningshoteller enten dobbelt-eller enkeltværelser.

  Udflugt til Camargue kr. 500. Varighed: 4 timer. Skal bestilles med rejsen.
  Alle ekstra udflugter skal bestilles med rejsen, senest 45 dage før afrejse.

  Afbestillingsforsikring koster 7% af rejsens pris.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu