Skip to main content

Julekrydstogt på Seinen

-
Hold juleaften i Frankrig på dette skønne julekrydstogt på Seinen

Juleaften på Seinen

Sejl julen ind ombord på det 4-stjernede skib MS Seine Princess på dette franske juleaftenskrydstogt med All Inclusive. Vi sejler fra byernes by Paris til den idylliske havneby Honfleur og retur til Paris hen over juledagene. Undervejs oplever du de vinterlige landskaber langs Seinen, midnatsmesse i den middelalderlige by Rouen og den charmerende gamle bykerne i Honfleur med sine bindingsværkshuse, krogede gader og den gamle havn, Vieux Bassin. Glæd dig også til at se et juleoplyst Paris på lillejuleaften og til at nyde en dejlig gallamiddag ombord på skibet. Der bliver også mulighed for at tage med på tilkøbsudflugt til det pragtfulde Martainville-slot i Normandiet.

Ombord på vores komfortable skib kan du nyde den gode franske mad og en helt særlig julemiddag den 24. december. Dagene er måske korte, men minderne om jul på Seinen vil vare for evigt.

Joyeux noël - Glædelig jul.

Glæd dig til

 • Juleaften på Seinen
 • Midnatsmesse i Rouen
 • All Inclusive på 4-stjernet skib
 • Normandiets vinterlandskaber
 • Byrundture i Rouen og Honfleur

Inkluderet i rejsens pris

 • Velkomstdrink på skibet
 • All Inclusive på skibet
 • Spadseretur langs Seinen i Paris (aften)
 • Juleaftensmiddag på skibet
 • Midnatmesse i Rouen
 • Byrundtur i Honfleur
 • Byrundtur i Rouen
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark og lillejuleaften i Paris

  Vi flyver fra Københavns Lufthavn og lander i Paris, hvor vi klokken 17 går ombord på vores skønne flodkrydstogt skib MS Seine Princess. Efter indkvartering i vores kahytter mødes vi til en velkomstcocktail i loungen og efterfølgende en god middag i skibets restaurant.

  Om aftenen har du mulighed for at følge rejselederen på en spadseretur langs Seinen. Vi følger floden, der bugter sig gennem byen, og nyder synet af det nærliggende Eiffeltårn og de mange hyggelige julelys, der oplyser Frankrigs i forvejen romantiske hovedstad.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag.

 • Dag 2: Juleaften og midnatsmesse

  Vi nyder dagen ombord på skibet, hvorfra du kan nyde udsigten over de smukke franske landskaber fra din kahyt, loungen eller det store udendørs dæk.

  Efter en dejlig dag på vandet ankommer vi om aftenen til den lille by Petit-Andelys, hvor du har mulighed for at komme med på en tur med bus ud i de smukke omgivelser. Udflugten går til slottet Château de Martainville, der blev bygget i slutningen af det 15. århundrede og sidenhen omdannet til museum. I selskab med en lokal guide og Gislevs rejseleder går vi på opdagelse på museet og hører om Normandiets landlige historie gennem de sidste 500 år, ligesom vi også får mulighed for at se museets store samling af antikke møbler og imponerende normanniske klædedragter fra gamle tider (pris for udflugt kr. 450).

  Udflugten ender tilbage i Rouen, hvor skibet i mellemtiden er sejlet til. Her får vi serveret en vidunderlig julemiddag ombord på skibet, og efterfølgende er alle inviteret med til midnatsmesse i kirken i historiske Rouen.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet

 • Dag 3: Maleriske Honfleur

  Efter morgenmad på skibet skal vi på byrundtur til fods i billedskønne Honfleur. Den lille havneby ved mundingen af Seinen emmer af idyl og romantik, og det er let at forstå, at bysbarnet Boudin kunne lokke sine malerkollegaer Monet og Renoir til byen i sidste halvdel af 1800-tallet for at male og lade sig inspirere af de smukke omgivelser. De frembragte malerier lagde grobunden for impressionismen, og Honfleur omtales derfor i dag også som "impressionismens vugge".

  Det er 1. juledag, så desværre er museer og de fleste caféer og butikker lukket, men vi kan stadig vandre gennem byens hyggelige gader og betragte de smalle fine huse og udforske det berømte område ved det gamle havnebassin. Vi lægger også turen forbi den specielle kirke, Saint Catherine. Det er den største trækirke i Frankrig, og de ældste dele af den kan dateres helt tilbage til 1400-tallet.

  Om eftermiddagen er der mulighed for at slappe af om bord på vores skib med en god bog eller i selskab med hinanden.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet

 • Dag 4: Byrundtur i Rouen

  I løbet af natten er vi sejlet til Rouen, som er Normandiets kulturelle, historiske og gastronomiske hovedstad.

  Efter morgenmaden følger vi rejselederen på en byrundtur i det historiske centrum med den imponerende gotiske katedral og det gamle torv, hvor Jeanne d’Arc blev brændt levende på bålet for kætteri i 1431.

  Den verdensberømte katedral er kendt for sine mange skulpturer og sit 150 meter høje kirkespir, og så er kirken blevet udødeliggjort af Monet, der har brugt den som motiv på flere af sine malerier. Den oprindelige kirke blev ødelagt af vikingerne i 841 og dens efterfølger delvist af de allieredes bombardementer i 1944, men i dag står den flot og imponerende som vartegn for Rouen. På turen ser vi også Gros-Horloge, det store ur som Rouen er meget kendt for.

  Om aftenen sejler vi tilbage mod Paris, mens vi nyder en hyggelig gallamiddag ombord på skibet.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet

 • Dag 5: Hjemrejse

  Vi ankommer til Paris tidligt om morgen. Vi nyder en sidste morgenmad på skibet, inden vi går fra borde, kører til lufthavnen og flyver hjem til Danmark efter et skønt julekrydstogt i det franske.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Skib

 • Dag 1-5

  MS Seine Princess

  Nydeligt 4-stjernet skib med 2 dæk og plads til 138 passagerer i 67 kahytter. Om bord finder du en restaurant, panoramalounge med dansegulv og en bar. Skibet har et stort udendørs dæk med liggestole, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne – iklædt varmt tøj på denne tid af året.

  Kahytter i 2 kategorier:

  B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med vindue og dobbeltseng.
  A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort vindue og dobbeltseng.
  Hvis du ønsker 2 enkeltsenge, kan dette forespørges (kan ikke garanteres).

  Alle kahytter er ml. 11,5-13 kvadratmeter med egetbad og toilet, håndklæder, hårtørrer, TV, telefon, sikkerhedsboks, aircondition, 220V-stik og gratis Wi-fi.


  Forplejning om bord
  All Inclusive. Morgenmaden serveres som buffet, mens frokost og middag er en serveret 3-retters menu. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet.

  Drikkevarer (vin, øl, drinks, vand, juice, kaffe og te) er inkluderet, og i skibets lounge, bar og restaurant kan du frit forsyne dig mellem kl. 10-22 (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks).

  AirconditionJa
  BarJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteterJa
  LoungeJa
  RestaurantJa
  SoldækJa
  SolterrasseJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
23-12-2024Se afrejsetider 5 dageFly fra Københavns Lufthavn Mere end 810.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 pr. person pr. dag. Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Elektricitet om bord

  Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning

  Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten. Til julemiddagen kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, du medbringer. Det er hyggeligt at være om bord på et krydstogtskib og dejligt at kunne nyde udsigten fra dækket. Vejret kan dog være koldt omkring juletid, så husk varmt tøj og evt. hat, tørklæde, regnjakke, paraply og fodtøj til både sol og regn. En kikkert kan også være en rigtig god idé at medbringe.

 • Sprog på skibet

  Croisi Europe - der driver MS Seine Princess - er er fransk rederi. Derfor er hovedsproget ombord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk, men vores rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

 • Tillæg

  Udflugt til Martainville-slottet: Kr. 450.

  Kahyt i kategori A: Kr. 1.000 pr. person.
  Enkeltværelse/kahyt kategori B: Kr. 1.000.
  Enkeltværelse/kahyt kategori A: Kun på forespørgsel.

  Afbestillingsforsikring koster 7% af rejsens pris.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu