Sydfrankrigs Herligheder

Oplev Avignon, Pont du Gard, Orange med det romerske teater og middelalderbyen Gordes

Rundrejse i Sydfrankrig med Avignon, Gordes, Arles og vinmarker

Tag med på en dejlig rundrejse gennem pragtfulde landskaber og middelalderbyer i Sydfrankrig. På denne busrejse kan du opleve charmerende Provence med Avignon, Gordes, Arles, vinmarker og meget mere.

 • Byrundtur i Avignon med det smukke pavepalads inkluderet
 • Udflugt til fascinerende Pont du Gard og Van Goghs Arles inkluderet
 • Mulighed for flotte udflugter til bl.a. provencalsk marked i Orange
 • Tid i idylliske Annecy, vinsmagning på dansk vingård og charmerende Colmar.
 • Oplevelser på ud- og hjemrejse samt dansk rejseleder


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 9 x morgenmad
 • 9 x middag
 • Udflugt til Avignon
 • Udflugt til Arles og Pont du Gard
 • Vinsmagning i Beaujolais
 • Rejseleder.
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. Beregn ca. € 40.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.698. Afbestillingsforsikring kr. 360 pr. person.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Spændende nyhed til charmerende provencalske byer
Gislev har samlet det bedste af Sydfrankrig og Provence i en og samme rejse. Her findes en skøn natur med smukke vinmarker og bløde bjerge, der gemmer på den ene skønne landsby efter den anden. Du bor 5 nætter på dejligt hotel nær pavebyen Avignon med den berømte bro Pont Bénézet, middelaldergader og hyggelige pladser. Hotellet er et godt udgangspunkt for spændende udflugter til de små indbydende byer med charmerende provencalske markeder samt udflugt til den romerske akvædukt Pont du Gard, som bl.a. Hans Pilgård og Jørgen Leth besøgte på deres rejse rundt i Frankrig.

Du kommer også til middelalderbyen Orange med amfiteatret, og hvor der om torsdagen er et ægte provencalsk marked, til Van Goghs  Arles samt til vinsmagning af de gode Rhônevine. Med to overnatninger på ud- og hjemrejsen er der tid til oplevelser med bl.a. rundtur i Annecy, vinsmagning hos dansk vinbonde i Beaujolais samt ophold i Alsace idylliske hovedstad Colmar med bindingsværkshuse og blomsterdekorationer. Glæd dig til 10 dage i godt selskab med det bedste fra Sydfrankrig.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til overnatning i Bensheim
Vi lærer hinanden at kende og undervejs orienterer rejselederen om ugens program.


Dag 2: Genèvesøen og skønne Schweiz
Sydpå ind i Schweiz til ophold i en af de små hyggelige byer langs Genèvesøen. Videre til vores hotel på grænsen mellem Schweiz og Frankrig.


Dag 3: Idylliske Annecy og Avignon
Vi kører den korte tur til Annecy, hvor rejselederen viser rundt, og du får tid på egen hånd til at opleve byens søndagsmarked. Turen fortsætter til vores hotel ved Avignon for de næste 5 nætter.

Annecy i Frankrig


Dag 4: Pavebyen Avignon
Med rejselederen rundt i Avignon med den imponerende bymur, det velbevarede pavepalads og de hyggelige gader. Du får god tid til egne oplevelser. Tag f.eks. det lille turisttog rundt i byen eller nyd den provencalske livsstil på en af de mange caféer. Udflugt inkluderet.

Avignon Avignon


Dag 5: Arles og smukke Pont du Gard
Dagen starter med besøg ved den imponerende akvædukt Pont du Gard, bygget i 6 tons tunge sten for ca. 2000 år siden. I besøgscentret får vi hele historien om akvæduktien. Vi fortsætter til Van Goghs Arles, hvor rejselederen viser rundt. Du får også tid på egen hånd til at opleve f.eks. det romerske teater, de smalle stræder og caféerne. Udflugt inkluderet.

Pont Du Gard Arles cafebesøgDag 6: Lavendelmuseum, Gordes og fontæne
Flot køretur ud i Provence landskab til besøg i familie Lincelés lavendelmuseum, hvor vi får hele historien om de smukke blomster og deres anvendelsesmuligheder. Herfra fortsætter vi til Gordes, som er udnævnt til at være en af Frankrigs smukkeste landsbyer. På vej retur til vores hotel gør vi stop ved Fontaine de Vaucluse – en af verdens største kilder. Pris kr. 200 inkl. entré til lavendelmuseum.

Gordes


Dag 7: Markedsdag i Orange og vinsmagning
Torsdag er markedsdag i Orange, og vi besøger byens ægte provencalske marked samt det romerske amfiteater. Du får god tid til at snuse rundt blandt de mange stande med lokale produkter, sko og tasker. Måske kan du gøre en god handel. Herfra til rundvisning og vinsmagning af de skønne Rhônevine på en hyggelig vingård nær Orange. Pris kr. 200 inkl. vinsmagning, ekskl. entréer.

Markedsdag i Orange Vinsmagning i Provence


Dag 8: Nougat og vinsmagning på dansk vingård
Afrejse fra vores hotel til ophold i nougatbyen Montélimar, som nærmest emmer af nougat. Herfra til rundvisning og vinsmagning på danskejet vingård i Beaujolais. Turen fortsætter til vores hotel i vinbyen Beaune. Vinsmagning i Beaujolais inkluderet.


Dag 9: Alsace idylliske hovedstad Colmar
Vi forlader Beaune og kører til stop i Alsaces hovedstad Colmar med de velbevarede huse og det hyggelige område La Petit Venise. Rejslederen viser rundt, og du får tid til at gå på opdagelse i de hyggelige gader. Herfra til overnatning i Bensheim.

Colmar


Dag 10: Hjemkomst til Danmark.

Hoteller

Comfort Hotel/Apart City, Annemasse (1 nat).

Best Western Le Paradou, Montfavet (5 nætter).
Beliggende ca. 10 km fra Avignon nær lille lufthavn. Hotellet råder over bar, restaurant, lille pool og terrasse.

Alle værelser med udsigt over poolen eller haven. Aircondition, kabel-tv samt badeværelse - de fleste med badekar, gratis toiletartikler,hårtørrer samt gratis wi-fi.

Ibis Beaune Centre, Beaune (1 nat).

På ud- og hjemrejsen bor vi på Alleehotel Europa i Bensheim.

Værd at vide

Valuta:
Euro.

Klima:
Mildt og behageligt

Entréer:
Er ikke inkluderet, beregn ca € 40

Indkøb:
Olivenolie, vin, keramik, trøfler, fransk nougat og alskens lavendelprodukter 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Rundrejse i Sydfrankrig med halvpension og 3 udflugter