Sydfrankrigs Herligheder

Oplev Avignon, Pont du Gard, Orange og middelalderbyen Gordes

Sydfrankrig herligheder

Tag med på en dejlig rejse gennem pragtfulde landskaber og middelalderbyer i Sydfrankrig. På denne busrejse kan du opleve charmerende Provence med Avignon, Gordes, Arles, vinmarker og meget mere.

 • Byrundtur i Avignon med det smukke pavepalads inkluderet
 • Udflugt til fascinerende Pont du Gard og Van Goghs Arles inkluderet
 • Mulighed for flotte udflugter til bl.a. provencalsk marked i Orange
 • Tid i idylliske Annecy, vinbyen Beaune og charmerende Colmar.


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 9 x morgenmad
 • 9 x middag
 • Byrundtur i Avignon
 • Udflugt til Pont du Gard
 • Entré til Pont du Gard
 • Udflugt til Arles
 • Rejseleder.
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. Beregn ca. € 40.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.698. Afbestillingsforsikring kr. 375 pr. person.

Bestil rejsen

Pris fra 7.598,-

10 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension på hele rejsen
 • Udflugt til Arles og Pont du Gard
 • Erfaren dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Spændende rejse til charmerende provencalske byer
Gislev har samlet det bedste af Sydfrankrig og Provence i en og samme rejse. Her findes en skøn natur med smukke vinmarker og bløde bjerge, der gemmer på den ene skønne landsby efter den anden. Du bor 5 nætter på dejligt hotel nær pavebyen Avignon med den berømte bro Pont Bénézet, middelaldergader og hyggelige pladser. Hotellet er et godt udgangspunkt for spændende udflugter til de små indbydende byer med charmerende provencalske markeder samt udflugt til den romerske akvædukt Pont du Gard, som bl.a. Hans Pilgård og Jørgen Leth besøgte på deres rejse rundt i Frankrig.

Du kommer også til middelalderbyen Orange med amfiteatret, og hvor der om torsdagen er et ægte provencalsk marked, til Van Goghs  Arles samt til vinsmagning af de gode Rhônevine. Med to overnatninger på ud- og hjemrejsen er der tid til oplevelser med bl.a. rundtur i Annecy, tid til at opleve vinbyen Beane samt ophold i Alsace idylliske hovedstad Colmar med bindingsværkshuse og blomsterdekorationer. Glæd dig til 10 dage i godt selskab med det bedste fra Sydfrankrig.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til overnatning i Bensheim
Vi lærer hinanden at kende og undervejs orienterer rejselederen om ugens program.


Dag 2: Genèvesøen og skønne Schweiz
Sydpå ind i Schweiz og med passende pauser langs Genèvesøen. Videre til vores hotel på grænsen mellem Schweiz og Frankrig.


Dag 3: Idylliske Annecy og Avignon
Vi kører den korte tur til Annecy, hvor rejselederen viser rundt, og du får tid på egen hånd til at opleve byens søndagsmarked. Turen fortsætter til vores hotel ca. 10 km udenfor Avignon for de næste 5 nætter.

Annecy i Frankrig


Dag 4: Pont du Gard og pavebyen Avignon
Dagen starter med besøg ved den imponerende imponerende akvædukt Pont du Gard ved Uzes - et af de mest fornemme minder fra romertiden. Akvædukten i 3 etager blev bygget for ca. 2000 år siden af 6 tons tunge stenblokke og førte vand fra kilderne ved Uzes til Nimes ca. 50 km. væk. Et enestående bygningsværk og en fryd for øjet.

Herfra til den smukke paveby Avignon – en af Sydfrankrigs mest spændende byer og berømt for broen Pont St. Bénézet og ikke mindst det vældige pavepalads, som troner højt over Rhône-flodens stille strøm. Der er liv og stemning i den gamle bydel omkring pavepaladset, som stadig er omsluttet af sin 5 km lang fæstningsmur med 39 tårne og 7 porte. Der bliver tid på egen hånd til at nyde livet omkring rådhuset på Place d l´Horloge – fyldt med fortovscaféer og butikker. Tag evt. det lille turisttog rundt i byen og oplev de hyggelige snoede og snævre stræder. . Udflugt, entré til Pont du Gard og byrundtur inkluderet.

Pont Du Gard  Avignon


Dag 5: Malernes Arles og smuk natur
Rejselederen viser dig Arles, som er uløseligt forbundet med Van Gogh og hans malerier. På rundturen kommer vi forbi det velbevarede amfiteater og de smalle stræder og pladser med hyggelige caféer. Du får også til egne oplevelser. Måske frister en spadseretur i Van Goghs fodspor. På vej retur til hotellet kører vi gennem et smukt naturområde med mulighed for at se flamingoer. Udflugt inkluderet.

Arles cafebesøg Dag 6: Lavendelmuseum, Gordes og fontæne
Flot køretur ud i Provence landskab til besøg i familie Lincelés lavendelmuseum, hvor vi får hele historien om de smukke blomster og deres anvendelsesmuligheder. Herfra fortsætter vi til Gordes, som er udnævnt til at være en af Frankrigs smukkeste landsbyer. På vej retur til vores hotel gør vi stop ved Fontaine de Vaucluse, smukt beliggende ved en lille flod, som danner små vandfald. Pris kr. 200 inkl. entré til lavendelmuseum.

Gordes


Dag 7: Markedsdag i Orange og vinsmagning
Torsdag er markedsdag i Orange, og vi besøger byens ægte provencalske marked samt det romerske amfiteater. Der bliver også tid til at opleve byen på egen hånd. Først på eftermiddagen kører vi til Cave de Cairanne, hvor du ser, føler og dufter fremstillingen af de skønne Rhônevine, som vi til sidst smager på. Herfra retur til vores hotel. Pris kr. 200 inkl. vinsmagning.

Markedsdag i Orange Vinsmagning i Provence


Dag 8: Vinbyen Beaune
Vi siger farvel til Provence og kører med passende pauser til vinbyen Beaune, hvortil vi ankommer først på eftermiddagen. Rejselederen viser rundt, og du får tid på egen hånd til f.eks. at besøge en af de mange vinkældre eller det smukke Hospice de Beaune inden check-in på vores hotel. Vi spiser middag sammen på hotellet eller lokal restaurant.

Dag 9: Alsace idylliske hovedstad Colmar
Vi forlader Beaune og kører til stop i Alsaces hovedstad Colmar med de velbevarede huse og det hyggelige område La Petit Venise. Rejslederen viser rundt, og du får tid til at gå på opdagelse i de hyggelige gader. Herfra til sidste overnatning i Bensheim.

Colmar


Dag 10: Hjemkomst til Danmark
Hjemkomst til den danske grænse først på aftenen efter en dejlig ferie i Sydfrankrig og Provence.
 

Hoteller

Comfort Suites porte de Geneve, Annemasse (1 nat).

Best Western Le Paradou, Montfavet (5 nætter).
Beliggende ca. 10 km fra Avignon nær lille lufthavn. Hotellet råder over bar, restaurant, lille pool og terrasse.

Alle værelser med udsigt over poolen eller haven. Aircondition, kabel-tv samt badeværelse - de fleste med badekar, gratis toiletartikler,hårtørrer samt gratis wi-fi.
Uens værelser kan forekomme.

Se mere her: www.hotel-paradou.com/en/

Beaune:

IBIS Beaune Centre (1 nat)  afrejse 05.06 + 28.08 + 25.09
Au Grand Jean, Beaune (1 nat)  afrejse 18.09 + 25.09

Når vi bor på Au Grand Jean, spiser vi middag på lokal restaurant.

På ud- og hjemrejsen bor vi på Alleehotel Europa i Bensheim.

Gæsterne siger

Rejse til Frankrig
"En rigtig god rejse til Sydfrankrig"

"God oplevelsesrig tur - den levede fuldt op til forventningerne"

"Det var nogle dejlige ture, hvor rejselederen havde en utrolig viden om området"

Værd at vide

Valuta:
Euro.

Klima:
Mildt og behageligt

Entréer:
Er ikke inkluderet, beregn ca € 40

Indkøb:
Olivenolie, vin, keramik, trøfler, fransk nougat og alskens lavendelprodukter.

Værd at vide:
Nogle af udflugterne er ikke egnet for dårligt gående, da der i enkelt byer er store niveauforskelle. 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Rejse til Sydfrankrig

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
28-08-2020Bus fra SjællandMere end 87.598,-Bestil rejsenMere information
11-09-2020Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 87.598,-Bestil rejsenMere information
18-09-2020Bus fra SjællandMere end 87.598,-Bestil rejsenMere information
25-09-2020Bus fra Jylland og FynMere end 87.598,-Bestil rejsenMere information