Skip to main content

Dagsture med bus

-
Rejs ud og hjem samme dag med spændende oplevelser undervejs

En rejse behøver ikke være en stor omgang med hotelophold og fyldige dagsprogrammer. Med Gislev har du også muligheden for at tage på hyggelige dagsture til skønne egne rundt omkring i Danmark. Vi kører alle vores dagsture i vores komfortable 4- eller 5-stjernede busser. Du får en dejlig og tilbagelænet rejseoplevelse, hvor du rejser ud og hjem samme dag med spændende oplevelser undervejs uden at skulle rive mere end én dag ud af kalenderen.

På alle vores dagsture har du som altid en dansk rejseleder med hele vejen, ofte i form af en lokal ekspert med stor kærlighed til og viden om oplevelsen, uanset om det gælder en revy, et museumsbesøg, en bestemt by eller noget helt fjerde. Vores dagsture er både bekvemme, overskuelige og budgetvenlige rejser, som ikke kræver mere bagage end en lille taske med plads til det allermest nødvendige. Du finder alle vores dagsture her på siden.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu