Julemarked i Fulda

Eventyr, julestemning og skønne byer

Julemarked i Fulda

Tag med til julemarked i pragtfulde Fulda i det naturskønne Midttyskland. Vi bor på det centralt placerede Hotel Fulda Mitte i den smukke by, kun få minutters gang fra julemarkedet, seværdigheder og butikker. Fulda er kendt for sine mange flotte barokbygninger og utallige bindingsværkshuse. Vi besøger det historiske Eisenach og eventyrbyen Alsfeld, der begge har flotte bymidter og deres egne julemarkeder.

 • 4-stjernet hotel nær alle byens attraktioner
 • Udflugt til julemarked i Eisenach
 • Byrundtur i Fulda og julemarked
 • Enkeltværelser uden tillæg

  Med i prisen:
 •  Ophold i dobbeltværelse
 •  4 x morgenmad
 •  4 x aftensmad
 •  Byrundtur i Fulda
 •  Udflugt til julemarked i Eisenach
 •  Rejseleder

Tillæg: Der er ingen tillæg for enkeltværelse, i begrænset antal.

Pris fra 3.198,-

5 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Godt hotel med halvpension
 • Byrundtur i Fulda
 • Udflugt til Eisenach
Bestil rejse

Om rejsen

Midt i det naturskønne Midttyskland ligger perlen Fulda, som danner rammen om vores julemarkedstur. Rejselederen tager dig med på spændende udflugter til historiske Eisenach og eventyrbyen Alsfeld og viser dig rundt i de smukke byer, der hver især lokker med skønne julemarkeder og spændende middelaldercentrum. Vi får også tid til at besøge Tysklands ældste destilleri, hvor vi smager på de lokale produkter. Velkommen til en dejlig julemarkedstur i det skønne Fulda.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Fulda
Vi kører gennem Tyskland til indkvartering og middag på vores hotel i Fulda.

Dag 2: Byrundtur og julemarked i Fulda
Med rejselederen på byrundtur gennem barokbyens hyggelige brostensbelagte gader og forbi de smukke bindingsværkshuse. Byrundturen slutter ved byens julemarkede, hvor du kan
spadsere en tur mellem de mange juleudsmykkede boder. Her er julepynt, lokalt håndværk og et helt område med mad og specialiteter. Du har eftermiddagen på egen hånd til at nyde julestemningen, hyggen og den julepyntede by.

Inkluderet.Dag 3: Historiske Eisenach og julemarked
Vi kører gennem det flotte vinterlandskab til Eisnach, der ligger i udkanten af Thüringen. Med rejselederen rundt i den historiske bymidte for foden af den kendte borg Wartburg. Vi kommer bl.a. gennem den gamle byport, forbi rådhuset samt Georgs Kirche, hvor Martin Luther har sunget i kor og Bachs familie komponeret musik. Der vil også være tid på egen hånd til at besøge det flotte julemarked på den gamle markedsplads. Inkluderet.

Dag 4: Eventyrbyen Alsfeld og lokalt destilleri
Efter morgenmaden køre vi udflugt til den hyggelige by Alsfeld. Rejselederen tager dig med rundt i byen, der er som taget ud af et eventyr. Her finder du brostensbelagte gader og ikke mindre end 400 bindingsværkshuse, bl.a. det kendte rådhus på byens flotte torv, hvor der også holdes julemarked. Herefter skal vi besøgeTysklands ældste destilleri, hvor der venter en spændende rundvisning samt smagsprøver på bl.a. deres likør og brændevin. Udflugtspris kr. 165.

Dag 5: Hjemrejse
Efter tidlig morgenmad er det tid til at sige farvel til Fulda. Vi kører gennem Tyskland til Danmark med ankomst sidst på eftermiddagen.

Hotel

Hotel Fulda Mitte
Lindenstrasse 45
D-36037 Fulda

Rigtig godt hotel med god mad, beliggende centralt i Fulda. Hotellet har elevator, bar og restaurant. Alle værelser er moderne indrettet med bad, toilet, hårtørrer, telefon, tv, minibar og gratis internet. Der er ca. 5 minutters gang til byens julemarked, butikker og seværdigheder.

Læs mere om Hotel Fulda Mitte

Værd at vide

Valuta:
I Tyskland skal du kun bruge Euro. De fleste steder i Tyskland kan du også betale med kreditkort som Visa og MasterCard, men det er en god ide at medbringe lidt kontanter.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
06-12-2019Bus fra Jylland og FynJulemarked i FuldaMere end 83.198,-BestilMere information