Julemarked i klippehulerne

Festligt forskud på julen med god mad og musik

Julemarked i Sydholland  
Glæd dig - Valkenburg er på CNN's Top 10 liste over verdens bedste julebyer.

 • Komfortable Hotel Walram - hele to aftener med levende musik
 • Nyd den gode forplejning i den julepyntede spisesal
 • Bo midt i hyggelige Valkenburg kendt for sit uovertrufne julemarked
 • Oplev historiske Maastricht og Valkenburgs imponerende julemarkeder i klippehulerne
 • Udflugt til den smukke by Aachen med besøg i chokolade outlet

 
 

 

Med i prisen:

 • 5 dages busrejse til Holland
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • 4 x drinkspoletter gældende til et lille glas vin/lille øl/vand
 • 1 glas champagne
 • Udflugt til Maastricht (ekskl. entré)
 • Udflugt til Aachen (ekskl. entré)
 • Rejseleder


Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 225.


Se den hyggelige julefilm fra Valkenburg:

Status:
Ring til os

Om rejsen

Ta´ med til julebyen Valkenburg i Sydholland her er både klippehuler og by julepyntet efter alle kunstens regler. Fra hotellet er der kun en kort spadseretur til Julemarkedet Santas Village. Her starter også den juleudsmykkede gågade, hvor du kan varme dig under de lune tæpper og nyde den gode caféstemning. I byens klippehuler kan du opleve de mange hyggelige boder – her er der altid tørvejr. Hver lørdag og onsdag kommer et flot juleoptog forbi hotellet. Glæd dig - Valkenburg er på CNN´s Top 10 liste over verdens bedste julebyer.


gislev

Se video af byens flotte juletræ:

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Holland. Velkomstmiddag.
Gennem Tyskland til Valkenburg i det sydlige Holland. Allerede ved ankomst til det flot pyntede Walram Hotel, er det tid til at tage hul på julestemningen. Hotellet byder velkommen og udleverer 4 drinkspoletter, der kan bruges til et lille glas vin, øl eller sodavand efter ønske under opholdet. Efter indkvartering samles vi om en lækker 3-retters menu i den julepyntede spisesal. Efter middagen er der kaffe samt julekage og selveste julemanden kommer forbi med en lille gave til alle gæster.

gislev gislev

Dag 2: Udflugt til Maastricht, julemiddag og levende musik på hotellet.
Udflugt til perlen Maastricht, der kun ligger 20 minutters kørsel fra hotellet. Gående byrundtur i det historiske centrum med smalle gader, toppede brosten, bymur og gamle middelalderbygninger. Om aftenen serveres der en 3-retters julemenu, efterfulgt af levende musik. De kendte julesange er en del af repertoiret og hotellets hyggelige bar danner en god ramme om en stemningsfuld aften i godt selskab.  

   gislev

Dag 3: Julemarked, Gemeentegrotterne og festmiddag.
Hele dagen er fri til at opleve de flotte julemarkeder i Valkenburgs klippehuler. I Gemeentegrot (Municipal Cave) finder du Europas største underjordiske julemarked. Gå ikke glip af de imponerende sandskulpturer i Wilhelmina grotten. Ved grottens indgang kan du også løse billet til en tur med stolelift op på bjergets top. Her er der en flot udsigt over byen. I Fluweelengrot er der pyntet smukt op og her ses også mange kønne vægmalerier. Om aftenen skal vi fejre, at det nye år er på vej, med champagne, den hollandske nytårskage oliebollen, samt levende musik.

 

Dag 4: Aachen, chokolade og afskedsmiddag.
Blot 30 km fra Valkenburg finder vi den smukke by Aachen i nabolandet Tyskland (husk pas). Her besøger vi et chokolade outlet, med mulighed for at købe Lindt chokolade til favorable priser. Vel tilbage i Valkenburg er der tid til at nyde byens julebelysning og Santas Village. Om aftenen er der afskedsmiddag på hotellet.

 

Dag 5: Farvel til Valkenburg. Hjemrejse.
Vi forlader julebyen Valkenburg – men tager den gode julestemning med os hjem til Danmark. Vi kører gennem Tyskland og ankommer til den danske grænse først på aftenen.

 

Hotel

gislev gislev

Hotel Walram, Valkenburg


Vi skal bo på det komfortable Hotel Walram, som ligger centralt i Valkenburg med kanaler og mange flotte gamle huse bygget af de karakteristiske lysegule limsten. En kort spadseretur fra hotellet findes byens gågader med god stemning og hyggeligt miljø. På hotellet er der elevator, swimmingpool, sauna, gårdhave, bar og restaurant. Hotellet er kendt for sin gode forplejning og venlige personale.

Hotel Walram
Walramplein 37
6301 DC  Valkenburg a/d Geul
The Netherlands

Se mere på www.hotelwalram.nl

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.