Julemarked i klippehulerne

Festligt forskud på julen med god mad og musik

Julemarked i klippehulerne

Glæd dig - Valkenburg er et af Europas 10 bedste julemarkeder og nomineret som det bedste i hele Holland. Her er både by og klippehuler pyntet op til jul efter alle kunstens regler.

 • Komfortable Hotel Walram - hele to aftener med levende musik.
 • Nyd den gode forplejning i den julepyntede spisesal.
 • Bo midt i hyggelige Valkenburg kendt for sit uovertrufne julemarked.
 • Oplev historiske Maastricht og Valkenburgs imponerende julemarkeder i klippehulerne.
 • Udflugt til den smukke by Aachen med besøg i chokolade outlet.

 
 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • 4 x drinkspoletter gældende til et lille glas vin/lille øl/vand
 • 1 glas champagne
 • Udflugt til Maastricht (ekskl. entré)
 • Udflugt til Aachen (ekskl. entré)
 • Rejseleder


Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 235.


Se den hyggelige julefilm fra Valkenburg:

Bestil rejsen

Pris fra 3.798,-

5 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Udflugt til Maastricht og Aachen
 • 4 x halvpension
 • Levende musik 2 aftener
Bestil rejsen

Om rejsen

Gemeentegrot er Europas største underjordiske julemarked

Julen i Valkenburg varer ikke mindre end 52 dage, hele byen er indhyllet i julestemning for at få dig i det helt rigtige julehumør. Du kan besøge julemandens landsby, opleve juleparaden, tage med lift op til bjergets top og nyde den vidunderlige udsigt over byen med alle julelysene. Fra hotellet er der en kort spadseretur til julemarkedet Julemandens landsby, hvorfra også den julesmykkede gågade starter. Her kan du varme dig under de lune tæpper og nyde den gode caféstemning. I byens klippehuler kan du opleve de mange hyggelige boder – her er der altid tørvejr. Hver lørdag og onsdag kommer der også et flot juleoptog forbi hotellet. Tag med på en vidunderlig julerejse, hvor der vil være et utal af juleoplevelser.

Julemarked i Sydholland


Se video af byens flotte juletræ:

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse og velkomstmiddag

Vi forlader Danmark og kører gennem Tyskland til Valkenburg i det sydlige Holland. Allerede når vi ankommer til det flot pyntede Hotel Walram, er det tid til at tage hul på julestemningen. Tre retters middag, kaffe og kage nydes i den julepyntede spisesal.

Julemarked i klippehulerne

Dag 2: Maastricht og julemiddag

Udflugt til perlen Maastricht, der kun ligger 20 minutters kørsel fra hotellet. Gående byrundtur i det historiske centrum med smalle gader, toppede brosten, bymur og gamle middelalderhuse. Tilbage på hotellet nydes en julemiddag, efterfulgt af levende musik. Julemanden kigger forbi med en lille gave til alle gæster.

Udflugt til Maastricht

Dag 3: Festmiddag og levende musik

Dagen er fri til at opleve de flotte julemarkeder i Valkenburgs klippehuler. I Gemeentegrot finder du Europas største underjordiske julemarked. Gå ikke glip af de imponerende sandskulpturer i Wilhelmina grotten. Ved grottens indgang kan du også løse billet til en tur med stolelift op på bjergets top. Her ses en flot udsigt over byen. Om aftenen skal vi fejre, at det nye år er på vej, med champagne, den hollandske nytårskage oliebollen, samt levende musik. Nyd også juleoptoget i byen.

Julemarked i Sydholland

Dag 4: Udflugt til Aachen

Blot 30 km fra hotellet ligger Aachen i nabolandet Tyskland. (Husk pas). Her besøger vi et chokoladeoutlet, med mulighed for at købe Lindt chokolade til favorable priser. Vel tilbage i Valkenburg er der tid til at nyde byens julebelysning og Santas Village. Afskedsmiddag på hotellet.

Udflugt til Aachen i Tyskland

Dag 5: Farvel til Valkenburg

Vi forlader julebyen – men tager den gode julestemning med os hjem til Danmark.

Hotel

Hotel Walram

Walramplein 37
6301 DC  Valkenburg a/d Geul
The Netherlands

Vi skal bo på det komfortable Hotel Walram, som ligger centralt i Valkenburg med kanaler og mange flotte gamle huse bygget af de karakteristiske lysegule limsten. En kort spadseretur fra hotellet findes byens gågader med god stemning og hyggeligt miljø. På hotellet er der elevator, swimmingpool, sauna, gårdhave, bar og restaurant. Hotellet er kendt for sin gode forplejning og venlige personale.

Læs mere om Hotel Walram

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
15-11-2021Bus fra Jylland og FynMere end 83.798,-Bestil rejsenMere information
22-11-2021Bus fra Jylland og FynMere end 83.798,-Bestil rejsenMere information