Skip to main content

Julemarkedskrydstogt på Rhinen

-
Mærk julestemningen på dette flotte, nye julekrydstogt til Tyskland

Krydstogt til Rhinens julemarkeder

NYHED. Glæd dig til at opleve ægte tysk julemarkedsstemning i hele fem tyske byer langs den romantiske flod Rhinen. Vi nyder livet, udsigten og den gode forplejning om bord på det komfortable skib fra A-Rosa, og undervejs besøger vi de skønne byer Køln, Rüdesheim, Mainz, Frankfurt og Koblenz, hvor vi skal opleve de stemningsfyldte og populære julemarkeder. Vi traver forbi nogle af byernes berømte vartegn og gennem de gamle bydele, og undervejs smager vi på julens delikatesser. Der bliver naturligvis også god tid til at besøge de mange boder, der frister med alt fra kandiserede æbler til tysk håndværk og julepynt.

Glæd dig til

 • 5 skønne julemarkeder langs Rhinen
 • All Inclusive på vores komfortable skib
 • En julerejse ud over det sædvanlige

Inkluderet i rejsens pris

 • Halvpension på overnatningshotel
 • All Inclusive på skibet
 • Byrundtur og julemarked i Køln
 • Byrundtur og julemarked i Rüdesheim
 • Byrundtur og julemarked i Mainz
 • Byrundtur og julemarked i Frankfurt
 • Byrundtur og julemarked i Koblenz
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

  Dagsprogram

  • Dag 1: Udrejse fra Danmark

   Når alle gæster er samlet i bussen, byder rejselederen 'herzliche willkommen'. Vi kører gennem Tyskland, og undervejs fortæller rejselederen om rejsens program. Vi indkvarteres på et godt hotel lidt udenfor Bremen.

   Måltider inkluderet denne dag: Middag på hotellet.

  • Dag 2: Julemarkedet i Køln

   Efter morgenmad på hotellet kører vi mod det centrale Køln. Her i Tysklands fjerdestørste by finder vi ikke færre end syv julemarkeder indenfor en radius af kun to km.

   Vi har god tid til at gå på opdagelse i denne smukke og stemningsfulde by, og vi begynder ved byens vartegn, Kölner Dom, den romersk-katolske katedral. Her er julestemningen i top blandt de tusindvis af julelys, det store juletræ og de mere end 100 boder, der disker op med et flot udvalg af julekunst, lokale lækkerier og den traditionelle glühwein.

   Derudover kan du glæde dig til blandt andet at opleve Heinzelmännchen-markedet ved Alter Markt og Heumakt i den gamle bydel. Vi besøger også det maritime julemarked, Rudolfplatz og Stadtgarten, hvor der er flere skønne juleoplevelser i vente. Hen på eftermiddagen hentes vi af Gislevs bus, som kører os til skibet, hvor vi går om bord.

   Afgang fra Køln kl. 17.00.

   Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet og middag på skibet.

   Bemærk: Din bagage opbevares i Gislevs bus, imens vi besøger Køln.

  • Dag 3: Rüdesheim og Mainz

   I dag sejler vi til centrummet for Rhinromantikken, når vi besøger Rüdesheim, der længe var en stor kunstnerisk inspiration for digtere og musikere. På denne tid af året er byen dedikeret til at fejre julen, hvilket man har gjort her i mere end 25 år under temaet nationernes julemarked.

   Her samles juletraditioner fra over 16 nationer fra fire kontinenter, hvilket giver et overdådigt kulturmiks med masser af særlige julespecialiteter og skikke fra denne hjertevarme højtid. Der er nydeligt pyntet op i de hyggelige, krogede gader, og på byens caféer kan du få varmen og måske smage den berømte specialitet ’Rüdesheimer Kaffee’.

   Ankomst i Rüdesheim kl. 09:00
   Afgang fra Rüdesheim kl. 16:00

   Om eftermiddagen går vi i land i Mainz, som med sine 2.000 års historie er en af de ældste byer i Tyskland. Her lever juletraditionerne i bedste velgående, og vi skal besøge det historiske julemarked på Domplatz, og naturligvis oplever vi også den oplyste og dekorerede Mainz-katedral.

   Ankomst i Mainz kl. 18:00
   Afgang fra Mainz kl. 00:00

   Måltider inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

  • Dag 4: Julemarkedet fra 1393 i Frankfurt

   Skibet sejler hen over natten til Tysklands femtestørste by, Frankfurt, hvor vi ankommer i de helt tidlige morgentimer. Byen gemmer på et af de smukkeste og ældste julemarkeder, landet har at byde på.

   Efter morgenmaden går vi fra borde for at udforske byens udsøgte potpourri af julemarkedsboder, hvor vi kan handle souvenirs, julegaver og julegodter. Vi oplever bl.a. Römerberg, St. Pauls Plads, Hauptwache og naturligvis byens store juletræ. Blandt nisser og pynt finder vi mange lokale delikatesser, som f.eks. Bethmännchen-wienerbrødet og varm æblevin.

   Vi spiser frokost tilbage på skibet, og om eftermiddagen er der igen mulighed for at besøge byens julemarkeder eller et af de store indkøbscentre, som også er klædt i højtidens varme farver og lys.

   Ankomst i Frankfurt kl. 06:00.
   Skibet sejler først fra Frankfurt om natten.

   Måltider inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

  • Dag 5: Gløgg og romantik i Koblenz

   På sejladsen på Rhinen mod Koblenz passerer vi den berømte Lorelei-klippe, der troner højt over Rhinens smalleste sted ved St. Goarshausen. Hen på eftermiddagen ankommer vi i Koblenz, hvor den romantiske julestemning i den gamle bydel byder os velkommen og ønsker GOD JUL, mens duften af ristede mandler, gløgg og honningkager suser gennem gaderne.

   Ved kunst- og håndværksmarkedet kan du opleve talrige boder med unikke, håndlavede jule-genstande. På Jesuitenplatz finder vi byens største adventskalender, der er sammensat af farverige og oplyste kvistvinduer på det barokke rådhus.

   Ankomst i Koblenz kl. 15:00.
   Afgang fra Koblenz kl. 21:30.

   Måltider inkluderet denne dag: Helpension på skibet.

  • Dag 6: Hjemrejse fra Køln

   Efter et afslappende og stemningsfuldt julemarkedskrydstogt kører vi retur til Danmark.

   Ankomst i Køln kl. 05:00

   Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet.

  Skib

  • Dag 2-6

   A-Rosa Aqua Julemarkeder

   Meget komfortabelt skib med i alt 99 udvendige og rummelige kahytter. Skibet har en stor restaurant med panoramavinduer på øverste dæk samt en bar, vinbar, café og lounge. På soldækket finder du et stort område med liggestole og parasoller, storskak, putting green, bar og en terrasse med udendørs bar.

   Du finder desuden et wellness-område med fri benyttelse af den opvarmede udendørs spa.

   Forplejning om bord: A-ROSA Premium All Inclusive. Du kan se frem til en velsmagende og varieret menu om bord på dette krydstogt. Morgenmad, frokost og middag serveres som buffet. Herudover er drikkevarer inkluderet som All Inclusive*. Der er et stort udvalg af gode vine, drinks, øl, vand samt kaffe og te.

   *inkluderer ikke eksklusive drinks og drikkevarer som champagne, årgangsrødvine, slotsaftapninger og lignende. Dette kan bestilles om bord mod betaling.

   4 Kahytskategorier:
   S. Nederste dæk med to enkeltsenge og dobbelt koøje.
   A: Nederste dæk med dobbeltseng og dobbelt koøje.
   C: Mellemste dæk med dobbeltseng og fransk balkon
   D: Øverste dæk med dobbeltseng og fransk balkon

   Alle kahytter er 14,5 m², med eget bad og toilet, håndklæder, morgenkåbe, hårtørrer, aircondition og sikkerhedsboks.

  Kort

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Aircondition

   Der er aircondition på hele skibet og i kahytterne. I kahytten kan aircondition indstilles individuelt.

  • Betaling om bord

   Al betaling om bord foregår med dit nøglekort til kahytten. Der bliver oprettet en konto, og denne afregnes den sidste aften på krydstogtet med enten euro eller kreditkort. Skibet accepterer kreditkort fra Amercian Express, Mastercard og Visa.

  • Brug af mobiltelefon under busrejsen

   Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

  • Chaufføren

   Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

  • Drikkepenge

   Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 per person/dag. Betales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

  • Drikkevand i Tyskland

   Vandet fra vandhanen kan drikkes.

  • Elektricitet i Tyskland

   Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

  • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

   Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

   Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
   Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  • Forplejning i bussen

   Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

  • Fysisk formåen

   Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

   Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

  • Internet

   Der er internet om bord mod betaling. Der kan i nogle områder være begrænset dækning på grund af de områder, der sejles i.

  • Køre- og hviletid

   Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

   Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

  • Medicin på busrejser

   Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

   Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

   Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

   Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

   Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

  • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

   Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

   Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

   Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

   Adresse

   Koldingvej 7
   6580 Vamdrup

   Find vej
   E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   Bemærk:

   Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

   Se alle Gislevs Busrejser her

   Læs mere om vores busser her.

   Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

  • Overnatningshoteller

   Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

   Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

  • Pas - på busrejser

   Husk at medbringe gyldigt pas.

   Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

  • Program

   Bemærk, at sejlprogrammet kan forekomme i anden rækkefølge, med kort varsel.

  • Påklædning

   Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen.

  • Sprog på skibet

   Hovedsproget på skibet er tysk, men meget af personalet kan også engelsk. Gislevs rejseleder sørger for at holde dig orienteret og er behjælpelig ved eventuelle spørgsmål.

  • Tillæg

   Opgradering af kahytter:

   Dobbeltkahyt i kategori A kr. 1.000 pr. person.
   Dobbeltkahyt i kategori C kr. 2.400 pr. person.
   Dobbeltkahyt i kategori D kr. 3.200 pr. person.

   Enkeltkahyt i kategori A kr. 2.200.
   Enkeltkahyt i kategori C kr. 4.800.

   Afbestillingsforsikring koster 7% af rejsens pris.

  • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

   Kør gratis over Storebælt
   Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

   Transport til nærmeste påstigningssted
   Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  • Vaccinationer

   Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds. 

  • Valuta og kreditkort i Tyskland

   I Tyskland er valutaen Euro.

   Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

   Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

  • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

   Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

  • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

   Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  • Vil du vide mere om din busrejse?

   Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Ønsker til indkvartering på busrejser

   Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

  Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

  62 29 12 10Se åbningstider
  Luk menu