Skip to main content

Busrejse med julemarked i Dresden

-
Oplev et af de ældste og mest populære julemarkeder i Tyskland

Julemarked i Dresden

Der venter et væld af gode oplevelser i pragtfulde Dresden, som huser et af Tysklands mest populære og ældste julemarkeder, hvor boderne bugner med lækre julespecialiteter, byens berømte julekage, julepynt og meget mere. Dresden kaldes ikke uden grund for Tysklands Firenze. Byen har et charmerende centrum med imponerende bygningsværker, en ny bydel med masser af leben og en verdensberømt musikkultur, der bidrager til den gode julestemning.

Inden for rækkevidde ligger den hyggelige by Meissen ved Elben. Velkommen til en dejlig julemarkedstur til Dresden, hvor Sachsens fyrster og konger gennem århundreder har haft residens.

Glæd dig til

 • Centralt beliggende hotel nær Tysklands ældste julemarked
 • Byrundtur i Dresden – en af Europas smukkeste byer
 • Gåtur til den livlige bydel Neustadt med masser af julestemning
 • Mulighed for stemningsfuld koncert i smukke omgivelser
 • Udflugt til den hyggelige by Meissen

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 1 x middag
 • Byrundtur i Dresden
 • Besøg på 2 af byens julemarkeder
 • Halvdagsudflugt til Meissen
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse og velkomstmiddag

  Vi kører med bus gennem Tyskland til indkvartering og middag på vores hotel, der ligger centralt i Dresden

 • Dag 2: Byrundtur i Dresdens historiske og nye bydel

  Vi tager på rundtur til fods med rejselederen til byens største seværdigheder. Vi oplever slottet Zwinger, Semperoperaen og Frauenkirche, der alle stråler flot efter den gennemgribende renovering, som har genskabt byen som en af Europas førende kulturbyer.

  Over middag får du mulighed for at gå med rejselederen over Elben til besøg i den livlige bydel Neustadt, hvor der er masser af leben, julestemning og gode spisesteder. Her kan du bl.a. besøge museet Die Welt der DDR, som giver et spændende indblik i livet som borger i DDR. Inkluderet.

 • Dag 3: Julemarkeder, stemning og tid på egen hånd til byens mange attraktioner

  Fra hele Tyskland strømmer besøgende til for at opleve Tysklands ældste julemarked Striezelmarkt, der er flot placeret på byens gamle torv. Rejselederen tilbyder også at tage dig med videre til det hyggelige, historiske julemarked i staldene ved Stallhof. Du får god tid til at nyde den specielle julestemning og udforske de flotte julemarkeder. Inkluderet.

  Over middag bliver der tid til at tage et nærmere kig på byens mange smukke attraktioner og museer – det gælder bare om at vælge. Måske bliver der også tid til at købe et par julegaver med hjem

 • Dag 4: Udflugt til Meissen og stemningsfuld koncert i smukke omgivelser

  Halvdagsudflugt til den hyggelige by Meissen, der ligger smukt ved Elben. Byens varemærke er porcelænsfremstilling, men byen huser også et smukt centrum med et hyggeligt julemarked. I byen er der tradition for, at der åbnes en kalenderlåge hver dag i vinduerne på byens rådhus. Inkluderet.

 • Stemningsfuld koncert med ensemblet Dresdner Rezidenz

  Sidst på eftermiddagen får du mulighed for at deltage en stemningsfuld koncert med ensemblet Dresdner Residenz, der spiller uddrag fra enten Mozart eller Vivaldi. Pris kr. 275 – bestilles med rejsen.

 • Dag 5: Farvel til Dresden

  Efter morgenmaden går turen atter mod Danmark efter nogle hyggelige juledage i Dresden.

Hotel

 • Dag 1-5

  Ibis Dresden Zentrum

  Godt 3* hotel, centralt beliggende mellem hovedbanegården og den gamle bydel. Ca. 20 minutters gang til Frauenkirche, Zwinger og Semperoperaen.

  Alle værelser med telefon, tv, gratis wi-fi og aircondition. Badeværelset er indrettet med bruser, føntørrer og har toiletartikler. Enkel men pæn indretning.

  Hotellet har elevator og bar. 1. aften spises middag på hotellet (Det er ikke muligt, at spise middag på hotellet på rejsens øvrige dage).

  Læs mere om Hotel Ibis, Dresden

  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  Wi-fiGratis

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Koncert i Wallpavillion Zwinger

  Du har også mulighed for at deltage i en klassisk koncert i historiske omgivelser i Wallpavillion i Zwinger med ensemblet Dresdner Residenz. Her spilles musik af kendte komponister. Koncerten spilles kl. 17.00, og koncerten tager ca. 90 minutter med pause. På afgangen d. 26.11 er temaet Winterträume, og på afgangen d. 03.12 er temaet adventsmusik.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu