Julemarked i Dresden

Ægte julestemning i Tysklands Firenze.

Julemarked i Dresden med Gislev
    

Oplev pragtfulde Dresden og dens flotte julemarkeder, der er fyldt med julespecialiteter, julebag, legetøj, julepynt og meget mere. Vi har inkluderet en velkomstmiddag og du har mulighed for at sejle en tur på Elben.

 • Byrundtur med alle byens store seværdigheder
 • Orgelmusik i Frauenkirche og middag på lokal restaurant
 • Hotel centralt beliggende i DresdenMed i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 3 x morgenmad
 • 1 x middag på hotellet
 • 1 x middag på lokal restaurant
 • Alle udflugter jf. program
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Eksklusiv entréer hvor andet ikke er nævnt


Tillæg: Enkeltværelse kr. 450.
 

Pris fra 2.698,-

4 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Det flotte Julemarked Striezelmarkt
 • 3 x morgenmad
 • Middag i Restaurant Krudttårnet
Bestil rejse

Om rejsen

Glæd dig til at opleve julestemningen i pragtfulde Dresden, hvor Sachsens fyrster og konger gennem århundreder har haft residens. Byen, der også kaldes Tysklands Firenze, har et charmerende centrum med imponerende bygningsværker samt en  verdens berømt musikkultur. Ved juletid er byen vært for Tysklands ældste jule marked, Dresdner Striezelmarkt, som afholdes på det gamle torv. Julemarkedet er opkaldt efter den berømte julekage, Christstollen kaldet Striezel. Glæd dig også til at opleve autentisk julestemning i smukke omgivelser på julemarkedet nær Frauenkirche.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark.
Gennem Tyskland går turen sydpå, til indkvartering og middag på hotellet i Dresden.

Dag 2: Byrundtur i Dresden og sejltur på Elben
Til fods med rejselederen ser vi byens store seværdigheder: Frauenkirche, slottet Zwinger med parken og Semperoperaen - alle flot genopbygget efter 2. verdenskrigs bombardementer, hvor en imponerende indsats har genskabt byen som europæisk kulturcentrum. Om eftermiddagen kan du tage med på en sejltur på Elben, hvor du kan opleve smukke Dresden fra vandet. Kr. 190 inkl. kaffe og Christstollen.

Dag 3: Julemarked på Altmarkt, Frauenkirche og middag i Pulverturm.
På julemarkedet Striezelmarkt kan du smage jule kager, Glühwein og varme kastanjer, og nyde de flotte juleudsmykninger, som skaber en helt særlig stemning. Oplev også den stemningsfulde aftenandagt i Frauenkirche. Nær kirken ligger det berømte Pulverturm – det gamle krudttårn, hvor vores middag skal nydes, under hvælvingerne i den hyggelige restaurant.

Dag 4: Hjemrejse.
Med en god portion jule stemning i bagagen, er det blevet tid til hjemrejse. Efter morgenmaden går turen hjemad gennem Tyskland.

Hotel


Hotel IBIS

Prager Strasse  5 - 9 - 13
D-1069 Dresden

Godt 3-stjernet hotel, centralt beliggende mellem Dresdens hovedbanegård og den gamle bydel. 10 minutters gang til Frauenkirche, Zwinger og Semperoperaen. Alle værelser med telefon, tv og wi-fi mod gebyr. Hotellet har en enkel, men pæn indretning med elevator, restaurant og bar. 1. aften spiser vi middag i hotellets restaurant. Det er ikke muligt, at spise i hotellets restaurant de øvrige aftener, men der er mange restauranter i området omkring hotellet og Gislevs rejseleder er klar med tips til steder at spise.

Læs mere om Hotel Ibis

Værd at vide

Julemarkeder:
Dresden har flere forskellige julemarkeder du kan besøge. Det største er Streizelmarkt på det gamle torv, der kan dateres tilbage til 1434 og er et af Tyslands ældste julemarkeder. Et andet julemarked er det ved Frauenkirche, der er en smule mere traditionelt end store Streizelmarkt. Fælles for alle julemarkederne er, at de har mange boder med julepynt, julegaver, kunsthåndværk, søde sager og regionale specialiteter. Begge julemarkeder ligger i gåafstand fra vores hotel.

Du kan læse mere om Dresdens mange julemarkeder og deres åbningstider her: https://www.weihnachtsmarkt-dresden.net/

Valuta.
1€ = ca. kr. 7,50.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
01-12-2019Bus fra Jylland og FynJulemarked i DresdenMere end 82.698,-BestilMere information
08-12-2019Bus fra Jylland og FynJulemarked i DresdenMere end 82.698,-BestilMere information