Julemarked i Wien

Vidunderlig julestemning i Østrigs fortryllende hovedstad

Julemarked i Wien

I november måned forvandles Wiens historiske pladser til hyggelige julemarkeder og duften af brændte mandler og glühwein breder sig i gader og stræder. Der er pyntet med lys og der er dejlig julestemning i den gamle charmerende by. Glæd dig til at opleve den vidunderlige hovedstad, rig på kultur, smukke bygningsværker og hyggelige julemarkeder. Rejselederen kan give dig inspiration til at opleve byen på egen hånd, eller du kan følges med rejselederen rundt til både kendte og mindre kendte oplevelser i musikkens by.

 • Glæd dig til ferie i Wien med gående og kørende byrundture.
 • Inklusiv 72 timers metro- og sporvognskort.
 • Gislev inviterer på velkomstmiddag første aften.
 • Udflugt til Mozarts første koncertslot, Schönbrunn, ekskl. entré.
 • Mulighed for klassisk koncert i den berømte Karlskirche.


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 3 x morgenmad
 • 1 x velkomstmiddag
 • Gående og kørende byrundtur
 • 72 timers sporvognskort
 • Udflugt til Schönbrunn ekskl. entré
 • Lufthavnstranfer t/r
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 998. Afbestillingsforsikring: Kr. 500. Middag på Heuriger kr. 250 inkl. mad, 1/4 fl. vin og musik (bestilles med rejsen). Vivaldi koncert: Kat. 1 billet kr. 448 (bestilles med rejsen).

Bestil rejsen

Pris fra 3.998,-

4 dage
Fly

Med i prisen er bl.a.

 • Velkomstmiddag
 • 72 timers metro/sporvognskort
 • Udlfugt til julemarked på Schönbrunn
Bestil rejsen

Om rejsen

Julemarked i kejser- og musikbyen Wien
Følg programmet eller oplev byen på egen hånd. Vi har inkluderet kørende og gående byrundture, hvor rejselederen viser vej og fortæller om de mange interessante seværdigheder og viser dig flere af byens skønne julemarkeder. Herudover kan du vælge at krydre rejsen med typiske østrigske oplevelser som en Heurigeraften med mad, vin og musik eller en klassisk Vivaldi koncert i den berømte Karlskirche. Med et 72 timers metro- og sporvognskort kommer du hurtigt omkring, og vi anbefaler at du tager sporvognene – så får du automatisk lidt sightseeing samtidigt. Velkommen til Østrigs charmerende og julepyntede hovedstad.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Ankomst til Wien, kørende byrundtur og velkomstmiddag
Vi flyver direkte fra København til Wien og lander mindre end to timer senere og oplevelserne kan begynde. Vores østrigske bus venter på os og vi kører en stor byrundtur bl.a. forbi den berømte Opera fra 1869 og kører videre omkring kunst- og naturhistoriske museum. Forbi de kejserlige gemakker ved Hofburg og Parlamentet tegnet af den danske arkitekt Teophil Hansen. Videre til hotellet for indkvartering og velkomstmiddag. Inkluderet.


Dag 2: Gående byrundtur og Wiens julemarker

Med rejselederen på byrundtur til fods i den gamle bydel. Besøg i den imponerende romersk-katolske kirke Stephansdom midt i Wiens hjerte. Forbi Figarohaus, hvor Mozart boede og komponerede nogle af sine mesterværker og naturligvis også Hofburg. Vi besøger de julepyntede pladser og julemarkeder flere steder i byen og nyder den dejlige julestemning. Inkluderet. Om aftenen har du mulighed for at opleve en herlig klassisk koncert af Vivaldi i den berømte Karlskirche. Billetter i kat. 1 (bestilles med rejsen).

Julemarked i Wien

 

Dag 3: Schönbrunns julemarked og hyggelig aften på Heuriger
Du skal også besøge det berømte slot Schönbrunn, som var de østrigske kejseres foretrukne residens. Med metro til det smukke slot, hvor lille 5-årige Mozart optrådte for første gang. Julemarkedet her er omgivet af den flotteste kulisse og de hyggelige boder bugner af traditionelt håndværk og juledekorationer. Inkluderet. Tid på egen hånd til at gøre gode indkøb eller besøge slottet. Entré til slottet er ikke inkluderet.

Om aftenen har du mulighed for at tage med til en ægte Wiener-Heuriger, hvor vin, sang og livsglæde går op i en højere enhed. Festlig og folkelig stemning og hyggeligt samvær til god mad og musik. Pris kr. 250 inkl. mad, 1/4 fl. vin og musik (bestilles med rejsen).

Julemarked i Wien Julemarked i Wien 


Dag 4: Wien på egen hånd og hjemrejse
Tid på egen hånd inden bussen, over middag, kører os til lufthavnen og vi flyver tilbage til Danmark efter 4 hyggelige dage i vidunderlige Wien.

Hotel

Hotel Bellevue
Althanstrasse 5
1090 Wien
Østrig

4-stjernet hotel beliggende i hjertet af Wien, tæt ved Franz Joseph stationen. Hotellet har restaurant og cafébar. Alle værelser med bad, toilet, tv, telefon, hårtørrer, air-condition, værdiboks, minibar og gratis wifi.

Læs mere om Hotel Bellevue

Værd at vide

Rejsen
På storbyferie foregår det meste til fods. Rejsen anbefales ikke til gangbesværede.

Valuta
Euro

Strøm
220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

Entréer
Typisk € 5-15 pr. seværdighed. Entréer er ikke inkluderet, m.m. vi specifikt gør opmærksom på det.

Metro/sporvogn
72 timers kort inkluderet, kørsel herudover for egen regning.

Fly
Austrian Airlines fra København direkte til Wien.

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Mødetid
Mødetid i Københavns Lufthavn kl. 08.10 – nærmere info tilsendes ca. 10 dage før afrejse.

Udrejse
Afrejse fra Københavns Lufthavn kl. 10.10 med ankomst til Wien kl. 11.55. Der flyves med Austrian Airlines. Der serveres drikkelse ombord.

Hjemrejse
Fra Wien kl. 15.10 med ankomst til København kl. 16.55. Der flyves med Austrian Airlines. Der serveres drikkelse ombord.

 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant. GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER FRA KØBENHAVN.


Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
09-12-2020Fly fra Københavns LufthavnMere end 83.998,-Bestil rejsenMere information