Skip to main content

Nytårsrejser

-
Kom godt ind i det nye år med en festlig rejse

Når det nye år skal fejres, og vi skal sige farvel til det gamle, så er en nytårsrejse en god mulighed for at nyde en ferie med både oplevelser, god mad, udflugter, fællesskab og en festlig nytårsaften.

Uanset om du rejser alene, med familie eller venner, så kan du vælge imellem nytårsrejser i Danmark, Tyskland og Dubai med fly, bus eller måske vil du med på et nytårskrydstogt på den smukke Rhinflod.

Nytårsophold i Danmark

Vil du fejre nytår på en busrejse i Danmark, kan du tage med til Djursland. Her kommer du ned i gear, vi går på opdagelse i den hyggelige by, og vi fejrer nytårsaften med 4-retters gourmetmiddag, og selvfølgelig ønsker vi hinanden godt nytår med et glas bobler ved midnatstid.

Læs mere

Nytårsrejser til Tyskland

Drømmer du om en festlig nytårsaften med show, gallabuffet, musik og dans, så er en nytårsrejse til Berlin en stor oplevelse. I den livlige storby får du set flere af byens seværdigheder, imens vores danske rejseleder fortæller dig Berlins spændende historie. 1. januar står på afslapning, brunch og mulighed for at opleve en nytårskoncert Schloss Charlottenburg.  

På en eventyrlig busrejse til det charmerende Nordtyskland kan du glæde dig til at opleve Elbens diger. I byen Stade kan du nyde de hyggelige gader med bindingsværkshuse og kanaler. Vi fejrer det nye år med gallabuffet, musik og dans.  

Vi har selvfølgelig også et nytårskrydstogt på Rhinen med flotte udflugter langs Rhinen, All Inclusive og gallamiddag på krydstogtskibet nytårsaften.

Hold nytår i Dubai

Verden største fyrværkerishow, imponerende bygninger, livlige markeder, nytårscruise, ørkensafari og sol. Dette er blot nogle af de fantastiske oplevelser på vores nytårsrejse til Dubai. For at du får en god start på det nye år, slutter vi af med tre nætter på et storslået 5-stjernet hotel med privat strand i Abu Dhabi.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu