Skip to main content

Juletur til Braunschweig med julemarkeder

-
Julemarkeder i Braunschweig, Celle, Goslar og Lübeck

Julemarked i Braunschweig

Tag med til julemarked i den flotte by Braunschweig, der ikke ligger langt fra Harzen. Braunschweig ligger ved floden Oker, og byen byder på spændende historie, en charmerende bymidte og du kan nyde byens flotte og stemningsfulde julemarked. Vi bor på et godt hotel nær Braunschweig og halvpension er inkluderet i rejsens pris.

Der er masser af oplevelser på både ud-og hjemrejsen, når vi bl.a. besøger den henrivende by Celle, der i 2018 blev kåret som årets tyske juleby. Vi tager også på panoramatur ud i Harzens smukke natur og kører til den gamle kejserby Goslar, hvor der bliver tid til at gå på opdagelse i den julepyntede by.

Glæd dig til de eventyrlige julemarkeder med juleudsmykkede boder, hvor du kan købe kunsthåndværk, Glühwein, specialiteter og julepynt. Det er svært ikke at komme i julestemning.

Glæd dig til

 • Byrundtur og julemarked i Braunschweig
 • Panoramatur i Harzen og besøg i julepyntede Goslar
 • Julemarked i Celle og i Hansestaden Lübeck
 • Spændende oplevelser på ud- og hjemrejsen

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Julemarked i Celle

  Afrejse fra Danmark i vores komfortable bus. Undervejs orienterer rejselederen om programmet for de næste dage.

  Oplevelserne starter allerede på udrejsen, hvor vi kører til den henrivende by Celle, som er en by fuld af kultur, ynde og dynamik. Her får du tid til at nyde byen og opleve det eventyrlige julemarked, der ligger omgivet af smukke bindingsværkshuse.

  Herfra fortsætter vi til vores hotel lidt uden for Braunschweig for indkvartering og middag.

 • Dag 2: Løvebyen Braunschweig

  Med rejselederen på byrundtur til fods gennem den juleudsmykkede by, hvor der overalt er vidnesbyrd om byens lange historie og betydningsfulde status som handelscentrum.

  Vi kommer bl.a. forbi borgen Dankwarderode og domkirken. På byens Burgplazt ved domkirken ligger julemarkedet, hvor de smukt pyntede boder frister med søde sager, kunsthåndværk og varme drikke til at varme næsen på.

  Du får god tid på egen hånd til at gå på opdagelse i den spændende by og se nærmere på julemarkedet.

  Inkluderet.

 • Dag 3: Julemarked i kejserbyen Goslar

  Denne tager tager vi på flot udflugt og panoramatur til Harzen, hvor du vil opleve en fantastisk natur og smukke udsigter til bjergtinderne.

  Vi besøger Goslar, som er Harzens største og efter sigende meste charmerende by med en eventyrlig atmosfære. Byen historie var en gang de tysk-romerske kejseres residens, og dens historie går mere end 1.000 år tilbage.

  Her finder du et romantisk julemarked på byens torv, der lokker med duften af lækkerier og julestemning. Gå en tur mellem de mange boder og besøg juleskoven midt i byen. Frister flere oplevelser er den gamle bydel, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste også et besøg værd.

  Inkluderet.

 • Dag 4: Julemarked i den smukke Hansestad Lübeck

  Efter en god morgenmad forlader vi Braunschweig og kører til Hansestaden Lübeck, hvor vi har en kort pause på julemarkedet i byens smukke centrum, så du kan få den sidste julestemning med, inden vi kører det sidste stykke til Danmark.

Hotel

 • Dag 1-4

  Best Western Hotel Braunschweig Seminarius

  Moderne hotel beliggende i rolige omgivelser ca. 18 minutters kørsel fra Braunschweig.
  Hotellet tilbyder masser af gode faciliteter til sine gæster. Her er reception, bar, mulighed for at spille kegler og billard, inden – og udendørs tennisbaner, sauna, fitnessområde (mod betaling) og wellness med mulighed for tilkøb af massage.

  Hotellet har 76 værelser, der alle er med bad, toilet, hårtørrer, tv, telefon, gratis wi-fi, værdiboks og Nespresso kaffemaskine.

  Læs mere om Best Western Hotel Braunschweig Seminarius

  BarJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiGratis

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denn rejse er velegnet for alle der er almindeligt godt gående.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg og entréer

  Enkeltværelse kr. 600.
  Afbestillingsforsikring kr. 150.

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

  Beregn ca. € 8 til Siegfrieds Musikkabinett,   € 14 til sejltur,  € 7 til liften(enkelt) i Rüdesheim og € 11 til vinsmagning i Cochem.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu