Julemarked i Braunschweig

Julemarked i Celle, Goslar og Lüneburg

Tag med til julemarked i den flotte by Braunschweig, der ikke ligger langt fra Harzen. Her kan du nyde byens flotte og stemningsfulde julemarked. Der er masser af oplevelser på både ud-og hjemrejsen, når vi besøger den henrivende by Celle og julemarkedet i saltbyen Lüneburg. Der bliver også tid til ophold i Harzen og til julemarkedet i Kejserbyen Goslar.
Vi bor på et godt hotel nær Braunschweig og halvpension er inkluderet i rejsens pris.

 • Byrundtur og julemarked i Braunschweig
 • Panoramatur i Harzen og julemarked i Goslar
 • Julemarked i Celle og i Lüneburg
 • Spændende opleveler på ud- og hjemrejsen
 • Erfaren dansk rejseleder


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 3 x Morgenmad
 • 3 x Middag
 • Julemarked i Celle
 • Byrundtur og julemarked i Braunschweig
 • Lille panoramatur i Harzen og julemarked i Goslar
 • Julemarked i Lüneburg
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

  Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt

Tillæg: Enkeltværelse kr. 730. Afbestillingsforsikring kr. 135.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Julemarked i Celle, Goslar og Lüneburg
Ikke langt fra Harzen ligger perlen Braunschweig ved floden Oker, en interessant by med en spændende historie og charmerende bymidte. Her kan du gå på opdagelse i den juleudsmykkede by og besøge det hyggelige  julemarked. Vi besøger Celle, der i 2018 blev kåret som årets tyske juleby og ser byens flotte julemarked. Du kan opleve Harzens smukke natur og besøge den gamle kejserby Goslar.

Det er svært ikke at komme i julestemning på de eventyrlige julemarkeder, der alle byder dig velkommen med duften af gran, Glühwein og juleknas. Glæd dig til de juleudsmykkede boder, hvor du kan købe kunsthåndværk, specialiteter og julepynt.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Julemarked i Celle
Afrejse fra Danmark i vores bus. Undervejs orienterer rejselederen om de næste dages program. Vi starter rejsen med at køre til den henrivende by Celle, som er en by fuld af kultur, ynde og dynamik. Her får du tid til at nyde byen og opleve det eventyrlige julemarked, der ligger omgivet af smukke bindingsværkshuse. Herfra fortsætter vi til vores hotel for indkvartering og middag.

Dag 2: Løvebyen Braunschweig
Byrundtur til fods gennem den juleudsmykkede by, hvor der overalt er vidnesbyrd om byens lange historie og betydningsfulde status som handelscentrum. Vi kommer bl.a. forbi borgen Dankwarderode og domkirken. På byens Burgplazt ved domkirken ligger julemarkedet, hvor 150 boder frister med søde sager, kunsthåndværk og varme drikke til at varme næsen på. Du får god tid på egen hånd til at gå på opdagelse i den spændende by og se nærmere på julemarkedet. Inkluderet.

Dag 3: Kejserbyen Goslar
Flot udflugt og panoramatur til Harzen med flot natur, bjerge og skove. Vi besøger middelalderbyen Goslar med det romantiske julemarked, der ligger midt i det smukke og charmerende gamle centrum. På det festlige julemarked lokker duften af lækkerier og den gode julestemning dig til at gå en tur mellem de mange boder og besøge juleskoven midt i byen. Inkluderet.

Dag 4: Julemarked i Lüneburg
Vi forlader Braunschweig og kører til byen Lüneburg, hvor du kan stifte bekendtskab med den charmerende by og få den sidste julestemning med på byens julemarked. Her er der en kort pause, inden vi kører det sidste stykke til Danmark.

Hotel

Best Western Hotel Braunschweig Seminarius
Hauptstraße 48B
38110 Braunschweig
Telefon: 0049 5307 2090

Moderne hotel beliggende i rolige omgivelser ca. 18 minutters kørsel fra Braunschweig.
Hotellet tilbyder masser af gode faciliteter til sine gæster. Her er reception, bar, mulighed for at spille kegler og billard, inden – og udendørs tennisbaner, sauna, fitnessområde (mod betaling) og wellness med mulighed for tilkøb af massage.

Hotellet har 76 værelser, der alle er med bad, toilet, hårtørrer, tv, telefon, gratis wi-fi, værdiboks og Nespresso kaffemaskine.

Se mere på www.best-western-hotel-braunschweig.com/en

Værd at vide

Valuta:
Euro
Tag gerne kontanter med til brug på julemarkederne.
 

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.