Julemarked i Riga

Eventyrlig julestemning i attraktive Riga

 
Rejs med os til Riga, byen hvor det første pyntede juletræ dukkede op tilbage i 1510.

 • 4 stjernet historisk hotel centralt beliggende i den gamle bydel
 • 3 retters velkomstmiddag
 • Byrundtur i den gamle by samt besøg ved julemarkedet
 • Mulighed for middelaldermiddag samt ballet
 • Udflugt til Rundale Palace inkl. rundvisning og frokost


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 1 x velkomstmiddag
 • 2 x byrundture i Riga
 • Entré samt rundvisning på Rundale Palace inkl. frokost i paladsrestauranten
 • Rejseleder


Tillæg: Enkeltværelse kr. 350. Afbestillingsforsikring kr. 485. Middelaldermiddag kr. 250 - bestilles med rejsen. Ballet kr. 350 - bestilles med rejsen.

 

 

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Tag med Gislev til Riga, med historiske bygninger, brostensbelagte stræder og et miljø, der slår benene væk under dig. Her oplever du en by, der har bevaret det gamle islæt, men som også har udviklet sig til en moderne by. Hele området omkring domkirken er ét stort julemarked og byen er smukt julepyntet.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse med Air Baltic, fra enten København eller Billund. Vi kører til vores dejlige hotel, hvor vi senere skal nyde en 3-retters middag.

Dag 2: Rigas julemarked og domkirken.
Vores rejseleder viser dig rundt i den historiske bydel, der er fyldt med brostensbelagte, snævre gader. Vi kommer forbi de store parker, boulevarder, operahuset, frihedsmonumentet, nationalteatret samt det store kunstmuseum og universitetet. Benyt evt. lejligheden til at se nærmere på den flotte kirke, som er den største domkirke i Baltikum. Eftermiddagen bruger vi på at besøge julemarkedet, der bugner af spændende lokale varer, som f.eks. uldne huer, handsker, juledekorationer, honning og selvfølgelig rav. Her er ægte julestemning, og ekstra flot er det, når mørket falder på, og alle lysene bliver tændt.

Dag 3: Rigas gamle bydel fremstår flot restaureret og er særlig hyggelig op til jul. Det er en fornøjelse at udforske den gamle bydel og kvarteret omkring domkirken, Riga Slot og rådhuset. Du ser den eneste bevarede byport i Riga, Svenskeporten, og du kommer forbi Sorthovedernes hus samt Jacobs Barracks. Byrundturen giver også mulighed for at besøge museet The Mentzendorff’s House, hvor vi bliver budt velkommen af værter, iklædt historiske kostumer, der byder på te eller den lokale drik Black Balsam med pandekager. Kr. 135, bestilles sammen med rejsen. Om aftenen skal vi til traditionel lettisk middag på Restaurant Rozengralls, hvor personalet er klædt i middelalderdragter. Middag inkl. 2 glas vin, vand eller kaffe. Kr. 230, bestilles sammen med rejsen.

Dag 4: Hjemrejse fra Riga til København eller Billund.

Hotel

Hotel Astor,
Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 10,
Centra Rajons, Riga,
LV-1050, Letland


Flot historisk hotel beliggende i den gamle bydel af Riga. Hotellet har restaurant, bar, elevator og gratis wi-fi. Alle værelser med bad og toilet, hårtørrer, minibar, tv, værdiboks og mulighed for at brygge kaffe/te.

Læs mere om Hotel Astor

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


 

 

Billund Lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse:
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid

Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter ca. 10 dage før afrejse.

Mødested

Mødested er ved selv check-in skrankerne, se nedenstående kort over Billund lufthavn. Her venter rejselederen.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Billund Lufthavn, Gislev Rejsers mødested