Rüdesheim - Rhinen i Flammer

Middelalderborge, vinmarker og idylliske byer

Rüdesheim - Rhinen i Flammer 

Rhinen i Flammer er en tradition. Hygge, flot natur, sejltur på Rhinen og liflig vin. Den populære busrejse til Rüdesheim ved Rhinen, er en ægte klassiker. År efter år kommer gæsterne igen for at opleve Drosselgasse med sang, musik og dans. Alle glæder sig over den smukke natur med vinmarkerne eller en sejltur på Rhinen med udsigt til middelalderborge højt oppe på de stejle bjergskråninger.

 • Godt familiedrevet hotel med halvpension og vinsmagning i vinkælderen
 • Rhinen i Flammer med festligt fyrværkeri, sejltur, middag, musik og dans
 • Flotte udflugter til vinbyen Cochem, Koblenz og charmerende Mainz

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 5 x morgenmad
 • 4 x middag
 • 1 x velkomstdrink
 • Vinsmagning på hotellet
 • Billet til Rhinen i Flammer inkl. middag
 • Byrundtur i Rüdesheim
 • Udflugt til Kloster og Niederwalddenkmal
 • Udflugt til Cochem og Koblenz
 •  Rejseleder


Tillæg: Enkeltværelse kr. 795. Superiorværelse kr. 450 pr person.
 

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Den idylliske vinby Rüdesheim er et perfekt udgangspunkt, når den skønne tradition Rhinen i Flammer er på programmet

Kom med på en smuk sejltur med festligt fyrværkeri, der oplyser Rhinens borge, vinbjerge og byer. Udflugt til maleriske Cochem ved Mosel og Mainz ved Rhinen. Nyd den hyggelige stemning i Rüdesheim, smag på den gode Riesling og se den flotte natur med vinbjerge og borge langs Rhinen. Vi bor 5 nætter på det hyggelige Hotel zum Grünen Kranz, som ligger centralt i Rüdesheim og i gåafstand til den legendariske Drosselgasse.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til vinbyen Rüdesheim

Når alle er samlet, byder rejselederen velkommen. Vi kører gennem Tyskland til indkvartering og middag på Weinhotel zum Grünen Kranz.

Dag 2: Byrundtur i Rüdesheim og Rhinen i Flammer

Rundtur i livlige Rüdesheim med rejselederen. Her bliver du hurtigt stedkendt mellem de historiske perler og de mange udskænkningssteder, hvor den gode stemning huserer.
Eftermiddagen kan du nyde i Rüdesheim inden vi om aftenen skal sejle på Rhinen til Rhinen i Flammer. Her nyder vi en middag om bord, inden vi ankommer til den by, hvor vi fra skibets dæk kan overvære Rhinen i Flammer. inkluderet.

Dag 3: Kloster, vin og skøn udsigt

I vinmarkerne uden for Rüdesheim ligger klosteret St. Hildegard. Her besøger vi kirken og får den yderst interessante historie om Hildegards meriter. Herfra til det store monument Niederwalddenkmal, hvor du får en fantastisk udsigt over Rhinen og Rüdesheim. Mulighed for at tage med svævebanen over vinmarkerne til Rüdesheim. Inkluderet ekskl. lift - beregn ca. € 7.

Vinsmagning på Weinhotel zum Grünen Kranz

I løbet af dagene vi er i Rüdesheim besøger vi vores hotels vinkælder til en vinsmagning. Her vil vores vært fortælle om sin families produktion af vin og du får lejlighed til selv at smage den skønne Riesling. Inkluderet.

Dag 4: Maleriske Cochem og Koblenz

Heldagsudflugt til den charmerende vinby Cochem ved Mosel og besøg i Koblenz, hvor Mosel løber sammen med Rhinen. Vi krydser Rhinen med skib til Bingen og kører over Hunsrück til Mosel og Cochem. I Cochem kan du gå med rejselederen på en byrundtur og opleve den hyggelige midtby med dens mange bindingsværkshuse og den hyggelige moselpromenade. Efter byrundturen kan du deltage i en vinsmagning inkl. en let frokost, hvor du kan smage på den herlige moselvin. Vinsmagning er ikke inkluderet i udflugten og koster ca. € 12. Ønsker du ikke at deltage i vinsmagningen, kan du bruge tiden på egen hånd til en frokost på en af  byens mange hyggelige caféer eller restauranter eller gå en tur i de små gader og se de mange butikker. Efter vinsmagningen kører vi langs Mosel til Hessens 3. største by Koblenz, der er kendt for Deutsches Eck, hvor Mosel løber ud i Rhinen. Her gør vi et kort ophold, inden vi kører langs Rhinen tilbage til Rüdesheim. Inkluderet ekskl. vinsmagning

Dag 5: Mainz og sprudlende vinsmagning hos Henkell

Udflugt til nærområdets charmerende byer som Wiesbaden og Mainz, der er beliggende på hver sin side af Rhinen. Rejselederen tager dig med på rundtur i Mainz’ charmerende historiske bydel, der
bl.a byder på rådhuset designet af Arne Jakobsen, St. Stefans kirken med Chagalls smukke vinduer og statuen af Gutenberg på byens smukke torv. På vej tilbage tager vi til smagning og en sprudlende rundvisning på Henkell. Kr. 195 inkl. vinsmagning. Bestilles med rejsen.

Dag 6: Hjemrejse til Danmark

Efter nogle oplevelsesrige dage, siger vi på gensyn til Rüdesheim og kører retur til Danmark med ankomst først på aftenen.

Hotel

Weinhotel Zum Grünen Kranz

Oberstrasse 42-44
65385 Rüdesheim am Rhein

Godt og hyggeligt familiedrevet hotel centralt beliggende i Rüdesheim i rolige omgivelser, kun få minutters gang til byens seværdigheder og Rhinpromenaden. Hotellet har reception, restaurant og terrasse. Alle værelser er lyst indrettet med tv, sikkerhedsboks og gratis wi-fi. Badeværelser med føntørrer og toiletartikler.  Der er mulighed for at opgradere  til superiorværelse mod tillæg.

Læs mere om Weinhotel Zum Grünen Kranz

Gæsterne siger

Rüdesheim - Rhinen i Flammer

"Turen levede helt op til vores forventninger. Kan varmt anbefales til venner og bekendte"

"En super god rejse, en super rejseleder og en meget super og god chauffør"

Værd at vide

Begivenheder - Rhinen i Flammer


Rhinen i Flammer afholdes 4 forskellige steder langs Rhinen. Herunder kan du se i hvilken by, det afholdes.

Afrejse 02.07: Bingen/Rüdesheim
Afrejse 13.08: Koblenz
Afrejse: 10.09 Oberwesel
Afrejse: 17.09 St. Goar

Bemærk på Rhinen i Flammer i Koblenz er sejlturen længere grundet afstanden til Rüdesheim. Du skal derfor regne med sen hjemkomst til hotellet. 

Du får naturligvis lejlighed til at besøge den verdensberømte Drosselgasse med lystige vinkroer, sang, musik og dans. Rejselederen går gerne med gæsterne til en hyggelig aften i Drosselgasse.

Midt i Rüdesheim ligger liften "Seilbahn Rüdesheim", der passerer hen over vinmarkerne op til Niederwalddenkmal. Det er en flot tur og kan anbefales. Det er muligt, hvis du er godt gående, at vandre den ene vej, hvis du ikke vil med liften begge veje. Prisen pr. vej med liften er ca. € 7 pr. person. Du kan også tage med på Gislevs udflugt til Niederwalddenkmal og tage liften ned for egen regning.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen kan drikkes.

Elektricitet

Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

Entréer

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. Beregn ca. € 8 til Siegfrieds Musikkabinett,  € 7 til liften(enkelt) i Rüdesheim og € 11 til vinsmagning i Cochem.

Fysisk formåen

Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

Klima

Generelt sommervejr med dagstemperatur på 18-26°. Se mere om temperaturerer på:
https://www.mitrejsevejr.dk/vejrudsigt.php?l=Tyskland&a=Hessen&p=R%25C3%25BCdesheim%2520am%2520Rhein&t=&s=i-Hcz9Gu07Sbrcbm2JyiZrosIMmy2LjRzs7SxqSTidDOzdM=

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Valuta og kreditkort

1 € = ca. kr 7,50 . Mange steder kan du også betale med kreditkort som Visa og MasterCard, men det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

 

 

 

Kort

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.