Romantiske Tyskland

Heidelberg, vin, smuk natur og sejlads på Neckar

Romantiske Tyskland

I Hessen - mid i Tyskland - finder vi Bensheim og Heidelberg. Her er flot natur, historiske byer, smukke bindingsværkshuse, romantiske omgivelser og god forplejning. Langs Bergstrasse ligger vinbjerge med vinstokke i snorlige rækker. Et dejligt mildt klima medvirker til en god vinhøst, og den flotte natur i Odenwald-området indbyder til smukke panoramature. Tag med og bliv begejstret over de smukke områder i vores romantiske naboland, Tyskland.

 • Udflugt til den tyske vinrute og vinsmagning inkluderet
 • Inklusiv byrundtur i Miltenberg og og byrundtur
 • Byrundtur i Bensheim og smuk panoramatur i Odenwald inkluderet


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 5 x morgenmad
 • 5 x middag
 • Byrundtur i Bensheim
 • Udflugt til Michelstadt inkl. kaffe og kage
 • Udflugt til Heidelberg ekskl. sejltur
 • Udflugt til Miltenberg inkl. bryggeribesøg
 • Udflugt på den tyske vinrute inkl. vinsmagning
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 698.

Bestil rejsen

Pris fra 4.298,-

6 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Udflug til Miltenberg og bryggeribesøg
 • Byrundtur i Bensheim og Heidelberg
 • Udflugt til Milteberg inkl. kaffe og kage
Bestil rejsen

Om rejsen

Byen Bensheim ligger i Hessen omgivet af skønne landskaber, vinbjerge og charmerende byer med bindingsværkshuse. Vi bor på et dejligt hotel i Bensheim, hvorfra vi tager på spændende udflugter. Du kan komme med på en idylliske sejltur på Neckar, besøge smukke og romantiske Heidelberg. Vi besøger den tyske vinrute der er kendt for sit milde klima og gode vine. Du kommer med på en smuk panoramatur gennem det bjergrige Odenwald, der er kendt for sine mange legender og små hyggelige byer. Ved floden Main ligger den maleriske by Miltenberg, der med sine små hyggelige gader og flotte bindingsværkshuse lokker til dig til at gå på opdagelse. Tag med og bliv begejstret over de mange steder Romantiske Tyskland har at byde på.

Billeder

Dag for dag

1. dag: Udrejse fra Danmark til Bensheim
Den hyggelige by Bensheim ligger mellem Frankfurt og Stuttgart. Indkvartering i det gode Alleehotel Europa og middag i restauranten.   

Bensheim
 

2. dag: Byrundtur Bensheim og Michelstadt
Med rejselederen rundt i Bensheim med smukke bindingsværkshuse og brolagte gader, der skaber et rigtig hyggeligt miljø. Om eftermiddagen panoramatur gennem sjovområdet Odenwald til den lille charmerende by Michelstadt. Her får du bl.a. tid til at se byens gamle rådhus fra middelalderen, inden vi kører retur til vores hotel er der tid en kop kaffe og kage. Inkluderet.

Bensheim Michelstadt 
 

3. dag: Sejltur på Neckar og besøg i Heidelberg
Vi kører gennem Odenwald til den lille by Neckarsteinach, hvor du kan komme med på en en sejltur på floden Neckar. Vi sejler gennem det flottet landskab med vinbjerge, gamle borge og slotsruiner til maleriske Heidelberg, der er indbegrebet af skønhed og romantik. Her kan du gå med på en byrundtur og se byens mange flotte huse i gotik, renæssance og barokstil. Højt over byen ligger Tysklands smukkeste slotsruin - det tidligere residensslot, der blev ødelagt af franskmændene i slutningen af 1600-tallet. Du har god tid i den prægtige by, til selv at gå på opdagelse. Inkluderet ekskl. sejltur.

 
 

4. dag:  Den tyske vinrute
I dag laver vi en afstikker til den tyske vinrute i området Plaz, en rute på ca. 85 km, der strækker sig fra Deutsche Weinstor ved Schweigen-Rechtenbach til Bockenheim. Her er klimaet mildt og vokser bl.a. mandeltræer side om side med vinstokker. Her er vinmarker og små hyggelige vinbyer. Her nyder vi de flotte panoramaer og du kan smage områdets skønne vine når vi besøger en lokal vinbonde. Vi gør ophold i den maleriske by Neustadt an der Weistrasse, hvor vi til fods med rejselederen ser nærmere på byens mange smukke huse, rådhuset, de hyggelige gader og stræder. Du får også tid selv at gå på eventyr i byen. Inkluderet.

Vinmarker i Tyskland

 

5. dag: Miltenberg og Odenwald
Besøg i perlen Miltenberg, der ligger ved floden Main. Her skal vi til fods se nærmere på byens gamle idylliske bymidte, byens rådhus og de mange smukke bindingsværkshuse, der er mere end 700 år gamle. Byens har sit eget bryggeri som vi beøsger til en lille rundvisning og du får mulighed for at smage på den gode tyske øl. Herfra kører vi retur til Bensheim, en smuk panoramtur gennem bjergområdet Odenwald, kendt for sine skove og små maleriske byer. Inkluderet.

Miltenberg Romantiske Tyskland

 

6. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden er det tid at vende hjem efter nogle dejlige dage med mange oplevelser. Vi kører gennem Tyskland og passerer grænsen først på aftenen.                   

Hotel

Alleehotel

Alleehotel Europa
D‑64625 Bensheim
www.alleehotel.de

4-stjernet hotel med flere afdelinger, beliggende i villakvarter i Bensheim nær rekreativt område med park og sø. Samme standard, uanset afdeling. Restaurant, bar, sauna, bordtennis og mulighed for at få massage. Alle værelser er store med queen-size dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, telefon, radio, sat-tv og lille køleskab. Gratis wi-fi.  Der er elevator.

Gæsterne siger

Romantiske Tyskland - det siger gæsterne
"God tur, med en meget dygtig rejseleder med stor viden"

"Der var den nødvendige tid til at se og undersøge det vigtigste på udflugterne. Alt foregik i ro og mag og med god orientering om stedets historie"

"Helt tilfredsstillende – fine værelser, god mad og dejlig atmosfære"

Værd at vide

Valuta
Du skal kun bruge Euro på denne rejse. Mange steder i Tyskland kan du også betale med kreditkort som Visa og Mastercard, men det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

Entréer
Sejtur på Neckar ca. € 11.

Wi-fi
Hotellet har gratis internet - koden afhentes i hotellets reception.

Bemærk, rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort

Romantiske Tyskland med bus - kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
16-08-2020Bus fra Jylland og Fyn Mere end 84.298,-Bestil rejsenMere information
09-09-2020Bus fra Jylland og Fyn Mere end 84.298,-Bestil rejsenMere information
20-09-2020Bus fra Jylland og Fyn Mere end 84.298,-Bestil rejsenMere information
11-10-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og Sjælland Mere end 84.298,-Bestil rejsenMere information