Romantiske Tyskland - 6 dage

Heidelberg, vin, smuk natur og sejlads på Neckar

I Hessen - mid i Tyskland - finder vi Bensheim og Heidelberg. Her er flot natur, historiske byer, smukke bindingsværkshuse, romantiske omgivelser og god forplejning. Langs Bergstrasse ligger vinbjerge med vinstokke i snorlige rækker. Et dejligt mildt klima medvirker til en god vinhøst, og den flotte natur i Odenwald-området indbyder til smukke panoramature. Romantiske Tyskland er ferie til en meget favorabel pris, ophold på et rigtig godt hotel, halvpension og med flere udflugter og vinsmagning inkluderet. Tag med og bliv begejstret over de smukke områder i vores romantiske naboland, Tyskland.

 • Dejligt miljø med bindingsværkshuse, blomster og brolagte gader
 • 4-stjernet godt hotel med halvpension og store værelser
 • Panoramatur i Odenwald og udflugt til Worms
 • En hel dag i romantiske Heidelberg


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 5 x morgenmad
 • 5 x middag
 • Byrundtur i Bensheim
 • Panoramatur i Odenwald
 • Udflugt til Heidelberg
 • Udflugt til Worms inkl. vinsmagning
 • Rejseleder
 • Entréer er ikke inkluderet, medmindre andet er nævnt.
   

Tillæg: Enkeltværelse kr. 675.

Pris fra 3.998,-

6 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension og vinsmagning 
 • Byrundtur i Bensheim, Heidelberg og Worms
 • Panoramatur i Odenwald
Bestil rejse

Om rejsen

Byen Bensheim ligger i Hessen omgivet af skønne landskaber, vinbjerge og charmerende byer med bindingsværkshuse. Vi bor på et dejligt hotel i Bensheim, hvorfra vi tager på spændende udflugter. Oplev bjergområdet Odenwald og det geologiske område Felsenmeer, hvor sagn og legender om uvenskab mellem to kæmper hører turen til. Besøg den romantiske by Heidelberg med flotte bygninger og den højtbeliggende slotsruin. Via den elegante Nibelungenbro kører vi over Rhinen til Lutherbyen Worms med den flotte domkirke. Ved både Rhinen og Neckar dyrkes vin, og vi besøger en lokal vingård, hvor vi skal høre mere om produktionen og smage den skønne vin. På floden Neckar vil der være mulighed for at sejle gennem det vidunderlige landskab, inden vi besøger den hyggelige by Erbach. Nyd et dejligt hotelophold og flere skønne udflugter - tag med og bliv begejstret over de mange smukke steder, som Romantiske Tyskland har at byde på.

Billeder

Dag for dag

 

1. dag: Udrejse fra Danmark til Bensheim
Den hyggelige by Bensheim ligger mellem Frankfurt og Stuttgart. Indkvartering i det gode Alleehotel Europa og middag i restauranten.   

Bensheim

 

2. dag: Byrundtur Bensheim, panoramatur Odenwald
Med rejselederen rundt i Bensheim med smukke bindingsværkshuse og brolagte gader, der skaber et rigtig hyggeligt miljø. Om eftermiddagen kører vi en panoramatur i bjergområdet Odenwald, der er kendt for sine skove og små maleriske byer. Vi besøger det geologiske område Felsenmeer - et hav af sten - med imponerende kampestensformationer, hvor du kan gå en tur med rejselederen og se nærmere på naturens fascinerende frembringelser. Byrundtur og panoramatur inkluderet.

Bensheim  

3. dag: Heidelberg
Heldagsudflugt til Heidelberg, som på verdensplan er indbegrebet af skønhed og romantik. Den maleriske by ligger i en af Tysklands smukkeste egne ved floden Neckar. Byens verdensberømte universitet blev grundlagt i 1386 og er det ældste universitet i Tyskland. Byrundtur i Heidelberg med unikt miljø og bygninger i gotisk, renæssance og barok stil. Højt over byen ligger Tysklands smukkeste slotsruin - det tidligere residensslot, som blev ødelagt af franskmændene i slutningen af 1600-tallet. I slotskælderen findes stadig et vinfad, som kan rumme 220.000 liter. Du får god tid i den prægtige by Heidelberg. Udflugten er inkluderet ekskl. bjergbane og entre til ruin. Entré til Slotsruin ca. € 8.

 

4. dag:  Worms - Vinbondebesøg
Udflugt til Luther-byen Worms, beliggende hvor Niebelungenbroen fører over Rhinen. Worms er en af de ældste byer i Tyskland og blev berømt i 1521, hvor Martin Luther var indstævnet til et møde for at tilbagekalde sine skrifter. Som bekendt nægtede Luther dette. På vores byrundtur i Worms skal vi se den mægtige domkirke, opført i romansk stil i det 11. og 12. århundrede. Endvidere skal vi se Lutherdenkmal, som er verdens største reformationsmindesmærke. I Worms findes også Europas ældste jødiske kirkegård. Udflugten til Worms er inkluderet. Ud på eftermiddagen kører vi til et populært besøg hos en lokal vinbonde, hvor vi hører mere om produktionen, og du får lejlighed til at smage på den dejlige vin. Inkluderet.

Worms Domkirken 

5. dag: Sejltur på Neckar
Vi kører til Heidelberg, hvorfra vi tager på en dejlig sejltur på floden Neckar. Turen går gennem flotte landskaber med vinbjerge, gamle borge og slotsruiner. Vi sejler til den idylliske by Neckarsteinach, der ligger smukt omgivet af skov og fire borge. Her holder vi en pause og ser nærmere på den lille by, inden vi kører gennem Odenwald til den charmerende by Erbach. Udflugtspris kr. 195.

 

6. dag: Hjemrejse
Hjemrejse gennem Tyskland til Danmark. Grænsen passeres ca. kl. 18.30.                      

Hotel

Alleehotel

Alleehotel Europa
D‑64625 Bensheim
www.alleehotel.de

4-stjernet hotel med flere afdelinger, beliggende i villakvarter i Bensheim nær rekreativt område med park og sø. Samme standard, uanset afdeling. Restaurant, bar, sauna, bordtennis og mulighed for at få massage. Alle værelser er store med queen-size dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, telefon, radio, sat-tv og lille køleskab. Gratis wi-fi.  Der er elevator.

Værd at vide

Valuta
Du skal kun bruge Euro på denne rejse. Mange steder i Tyskland kan du også betale med kreditkort som Visa og Mastercard, men det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

Entréer
Er ikke inkluderet, hvis andet ikke er oplyst. Slottet i Heidelberg ca. € 8 (billet inkluderer bjergbane tur/retur til Slottet, entré til slottet og det store vinfad samt Deutsches Apothekenmuseum).

Wi-fi
Hotellet har gratis internet - koden afhentes i hotellets reception.

Bemærk, rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
21-07-2019Bus fra Jylland og FynRomantiske TysklandRing til os3.998,-Mere information
01-09-2019Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Romantiske Tyskland43.998,-BestilMere information
14-09-2019Bus fra Jylland og FynRomantiske TysklandMere end 83.998,-BestilMere information
13-10-2019Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Romantiske TysklandMere end 83.998,-BestilMere information