Nytårsshow i Berlin

4-stjernet hotel og Berlins flotteste nytårsshow

  

Berlins flotteste nytårsshow på Hotel Estrel med et festlig nytår, god mad og musik. Byrundtur hvor du kan opleve flere af byens seværdigheder og du kan deltage i nytårskoncert på Berlins største slot, Schloss Charlottenburg.

 • Kæmpe nytårsshow med Hotel Estrels Stars in Concert
 • Stor byrundtur i Berlin - oplev det bedste af Berlin
 • Nytårsaften med gallabuffet, frie drikkevarer og musik

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad
 • 2 x middag (buffet)
 • 1 x brunch 1. januar
 • 1 x nytårsarrangement med gallabuffet og frie drikkevarer (vin, øl, sodavand)
 •  Nytårsshow - Stars in Concert
 • Byrundtur eksklusiv entréer
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 798. Afbestillingsforsikring kr. 150

Tilkøb: Billet til nytårskoncert på Schloss Charlottenburg som tilbydes i 3 kategorier. Bestilles sammen med rejsen.

 •  Kategori A kr. 450
 •  Kategori B kr. 525
 •  Kategori C kr. 595

Bestil rejsen

Pris fra 4.998,-

4 dage
bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Nytårsaften med buffet og frie drikkevarer
 • Nytårsshow og live musik
 • Stor byrundtur
Bestil rejsen

Om rejsen

Godt hotel og Berlins flotteste nytårsshow

Berlin er en af Europas mest livlige og populære hovedstæder, og er det perfekte sted for en underholdende og festlig nytårsaften. Byens imponerende rammer vidner om, at Berlin gennem århundreder har fungeret som hovedstad for bl.a. kurfyrstendømmet Brandenburg, kongeriget Preussen, Tyskland under besættelsen og DDR. I dag er Berlin en levende og dynamisk by, der indbyder til et utal af spændende oplevelser. Tag med på den store inkluderede byrundtur, hvor Gislevs rejseleder viser dig alle de kendte seværdigheder og fortæller den spændende historie. 1. januar får du mulighed for at deltage i en flot nytårskoncert på Schloss Charlottenburg.

Glæd dig til skønne dage på det dejlige Hotel Estrel, hvor du skal opleve Berlins største nytårsshow. Velkommen til et forrygende nytår i Tysklands imponerende hovedstad.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse og ankomst til Berlin

Vi kører gennem Tyskland og ankommer til Berlin. Indkvartering på Hotel Estrel, der er beliggende lige ned til kanalen i den hyggelige bydel Neukölln.

Dag 2: Det bedste af Berlin og festlig nytårsfest

Stor byrundtur hvor du bl.a. oplever Gedächtniskirche, Tiergarten og Sejrssøjlen med de danske kanoner fra 1864. Vi skal naturligvis også se Brandenburger Tor, hvor Berlinmuren tidligere delte Tyskland. På vej tilbage til hotellet kommer vi forbi Rigsdagsbygningen med den karakteristiske kuppel, Alexanderplatz, Checkpoint Charlie og Potsdamer Platz. Undervejs fortæller rejselederen spændende fortællinger og giver et godt indblik i byens historie. Vi kører retur til hotellet, hvor der er tid til at slappe lidt af og gøre dig klar til nytårsaften. Byrundtur inkluderet.

Om aftenen deltager vi i Berlins største nytårsarrangement i Estrel Entertainment Center. Her fejrer vi et farvestrålende og festligt nytår med highlights fra det flotte show, Stars in Concert. Der vil være levende musik, men grundet Covid 19 regler, så bliver der ikke mulighed for at danse. Vi slutter aftenen af med et flot nytårsfyrværkeri, når vi hilser 2022 velkommen. Festen fortsætter til ca. kl. 03.00. Inkluderet i det flotte arrangement er en velkomstcocktail, stor gallabuffet med vin, øl og sodavand ad libitum, stor is-buffet og natmad.

Dag 3: Brunch og nytårskoncert

Vi starter det nye år med en stor og lækker nytårsbrunch på hotellet. Herefter er der tid til at spadsere langs kanalen og kvarteret omkring hotellet. Vi spiser middag på hotellet. Om aftenen har du mulighed for at deltage i en stemningsfuld nytårskoncert på Berlins største slot, Schloss Charlottenburg. Den 2 timer flotte koncert byder på skøn klassisk musik af Vivaldi, Mozart, Strauss, Bach og mange flere. Musikken fremføres af The Berlin Residence Orchestra, der er iført historiske kostumer. Billet til nytårskoncert fra kr. 450. Skal bestilles sammen med rejsen.

Dag 4: Hjemrejse til Danmark

Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til Berlin. Vi kører gennem Tyskland mod den danske grænse med ankomst til Danmark midt på eftermiddagen efter et forrygende nytår i Berlin.

 

Hotel

Hold nytår på Hotel Estrel

Hotel Estrel

Sonnenallee 225
D-12057 Berlin
Se mere på:  www.estrel.com

Hotel Estrel, Berlin er med sine 1.125 værelser Europas største hotel. Det 4-stjernede hotel ligger ud til en kanal i den hyggelige bydel Neukölln i den sydøstlige del af Berlin. Store pæne værelser, der alle er udstyret med bad og toilet, hårtørrer, telefon, tv og gratis wi-fi. Lys og pæn indretning, elevator, reception, barer, restauranter og stor atriumgård.

 

Værd at vide

Nytårskoncert Schloss Charlottenburg

Du kan sammen med rejsen tilkøbe billetter til en nytårskoncert på Berlins største slot, Schloss Charlottenburg. Det er Berliner Residenz Orchester der spiller og programmet spænder over barokmusik, de store wienerklassikere og musik af valsekongen Johann Strauss. Koncerten begynder kl. 20.00 og der åbnes for indgang kl. 19.30. Vi kan tilbyde billetter i 3 katgeorier som købes sammen med rejsen. Priser fra kr. 450.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen kan drikkes.

Elektricitet

Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

Entréer

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. 

Fysisk formåen

Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående. 

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Valuta og kreditkort

1 € = ca. kr 7,50 . Mange steder kan du også betale med kreditkort som Visa og MasterCard, men det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
30-12-2021Bus fra Jylland og Fyn74.998,-Bestil rejsenMere information
30-12-2021Bus fra Jylland og FynMere end 84.998,-Bestil rejsenMere information