Nytårsshow i Berlin

4-stjernet hotel og Berlins flotteste nytårsshow

  

Berlins flotteste nytårsshow på Hotel Estrel med et festlig nytår, god mad, musik og dans. Byrundtur hvor du kan opleve flere af byens seværdigheder og du kan deltage i nytårskoncert på Berlins største slot, Schloss Charlottenburg.

 • Kæmpe nytårsshow med Hotel Estrels Stars in Concert
 • Stor byrundtur i Berlin - oplev det bedste af Berlin
 • Nytårsaften med gallabuffet, frie drikkevarer, musik og dans
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad
 • 2 x middag (buffet)
 • 1 x brunch 1. januar
 • 1 x nytårsarrangement med gallabuffet og frie drikkevarer (vin, øl, sodavand)
 •  Nytårsshow - Stars in Concert
 • Byrundtur eksklusiv entréer
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden


Tillæg: Enkeltværelse kr. 570.

Tilkøb: Billet til nytårskoncert på Schloss Charlottenburg som tilbydes i 3 kategorier. Bestilles sammen med rejsen.

 •  Kategori C kr. 398
 •  Kategori B kr. 495
 •  Kategori A kr. 565
Status:
Ring til os

Dag for dag

Dag 1: Udrejse og ankomst til Berlin. Vi kører gennem Tyskland og ankommer til Berlin. Indkvartering på Hotel Estrel, der er beliggende lige ned til kanalen i den hyggelige bydel Neukölln.

Dag 2: Det bedste af Berlin og festlig nytårsfest. Stor byrundtur hvor du bl.a. oplever Gedächtniskirche, Tiergarten og Sejrssøjlen med de danske kanoner fra 1864. Vi skal naturligvis også se Brandenburger Tor, hvor Berlinmuren tidligere delte Tyskland. På vej tilbage til hotellet kommer vi forbi Rigsdagsbygningen med den karakteristiske kuppel, Alexanderplatz, Checkpoint Charlie og Potsdamer Platz. Undervejs fortæller rejselederen spændende fortællinger og giver et godt indblik i byens historie. Vi kører retur til hotellet, hvor der er tid til at slappe lidt af og gøre dig klar til nytårsaften. Inkluderet.

Om aftenen deltager vi i Berlins største nytårsarrangement i Estrel Entertainment Center. Her fejrer vi et farvestrålende og festligt nytår med highlights fra det flotte show, Stars in Concert. Du får mulighed for at danse til levende musik og opleve et flot nytårsfyrværkeri, når vi hilser 2019 velkommen. Festen fortsætter til ca. kl. 03.00. Inkluderet i det fl otte arrangement er en velkomstcocktail, stor gallabuffet med vin, øl og sodavand ad libitum, stor is-buffet og natmad.

Dag 3: Brunch og nytårskoncert. Vi starter det nye år med en stor og lækker nytårsbrunch på hotellet. Herefter er der tid til at spadsere langs kanalen og kvarteret omkring hotellet. Vi spiser middag på hotellet. Om aftenen har du mulighed for at deltage i en nytårskoncert på Berlins største slot, Schloss Charlottenburg. Den 2 timer flotte koncert byder på skøn klassisk musik af Vivaldi, Mozart, Strauss, Bach og mange flere. Musikken fremføres af The Berlin Residence Orchestra, der er iført historiske kostumer. Billet til nytårskoncert fra kr. 398. Skal bestilles sammen med rejsen.

Dag 4: Hjemrejse til Danmark. Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til Berlin. Vi kører gennem Tyskland mod den danske grænse med ankomst til Danmark midt på eftermiddagen efter et forrygende nytår i Berlin.

Om rejsen

Berlin er, ikke uden grund, blevet en af Europas hotteste og mest populære hovedstæder. Den imponerende arkitektur vidner om, at Berlin gennem århundreder har fungeret som hovedstad for bl.a. kurfyrstendømmet Brandenburg, kongeriget Preussen, Tyskland under besættelsen og DDR. I dag er Berlin en levende og dynamisk by, der indbyder til et utal af spændende oplevelser. Tag med på den store inkluderede byrundtur, hvor Gislevs rejseleder viser dig alle de kendte seværdigheder og fortæller den spændende historie. Glæd dig til skønne dage på det dejlige Hotel Estrel, hvor du skal opleve Berlins største nytårsshow. Velkommen til et forrygende nytår i Tysklands imponerende hovedstad.

Billeder

Hotel

Hold nytår på Hotel Estrel

Hotel Estrel

Sonnenallee 225
D-12057 Berlin
Se mere på:  www.estrel.com

Hotel Estrel, Berlin er med sine 1.125 værelser Europas største hotel. Det 4-stjernede hotel ligger ud til en kanal i den hyggelige bydel Neukölln i den sydøstlige del af Berlin. Store pæne værelser, der alle er udstyret med bad og toilet, hårtørrer, skrivebord, telefon, tv og gratis wi-fi. Lys og pæn indretning, elevator, reception, barer, restauranter og stor atriumgård.

 

Værd at vide

Ud og hjem
Tidlig afrejse fra Danmark, gennem Nordtyskland, til Tysklands hovedstad Berlin, med ankomst sidst på eftermiddagen. Sidste dag hjemrejse efter morgenmad og ankomst til den danske grænse midt på eftermiddagen.

Buskvalitet
4-stjernet moderne bus med ekstra god benplads (jf. internationalt gældende regler), toilet, håndvask, køleskab, kaffemaskine, komfortable vippesæder, fodstøtter, serveringsborde, læselys, aircondition og termoruder. Der kan købes kaffe og læskedrikke i bussen.

Berlins historie
På Kurfürstendamm findes den interessante udstilling, The Story of Berlin. Dette er historisk udstilling fordelt på 4 etager og 7000 m². Man kan se, hvordan Berlin har udviklet sig, og opleve de historiske højdepunkter fra 1237 til nutiden med film, surroundsound, plancher etc. På bestemte tidspunkter er der rundvisning i en bunker fra 1970 - “den kolde krigs” dage. Entré: pris € 12 pr. person.

TV-tårnet
TV-tårnet kan ses på lang afstand – og fra tårnet kan man se ud over hele Berlin. I 204 meters højde er der såvel restaurant som panoramaudsigt. Tårnet kan besøges individuelt. Entré til tårnet fra € 14. Du kan bestille din billet hjemmefra på tv-turm.de/en/tickets-prices/observation-deck-tickets

Nytårskoncert Schloss Charlottenburg
Du kan sammen med rejsen tilkøbe billetter til en nytårskoncert på Berlins største slot, Schloss Charlottenburg. Det er Berliner Residenz Orchester der spiller og programmet spænder over barokmusik, de store wienerklassikere og musik af valsekongen Johann Strauss. Koncerten begynder kl. 20.00 og der åbnes for indgang kl. 19.30. Vi kan tilbyde billetter i 3 katgeorier som købes sammen med rejsen. Priser fra kr. 398.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
30-12-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandNytårs-show i Berlin BUS 1Ring til os4.798,-Mere information
30-12-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandNytårs-show i Berlin BUS 2Ring til os4.798,-Mere information