Festligt Nytår i Baunatal

Festligt nytår med tysk Gemütlichkeit i BaunatalGlæd dig til en festlig nytårsrejse til Baunatal med hyggelig nytårsfest, musik fra 5-mands orkester og øl, vin og vand ad libitum til klokken 3. Her midt i Tyskland fester vi i eventyrbyen Baunatal. På den tyske Eventyrrute skrev  Brdr. Grimm mere end 200 eventyr. Oplev én af områdets mest populære Nytårsfester.

 • Festligt nytår i  Baunatal – nu på 19. år
 • Nytårsaften: Øl, vin og vand ad libitum til kl. 3
 • Inklusiv udflugt til Hannover Münden og slotsparken ved Wilhelmshöhe
 • Erfaren dansk rejseleder

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad
 • 1 x brunchbuffet
 • 2 x middag
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x kaffe/glühwein med kage
 • 1 x nytårsarrangement med velkomstdrink, kold og varm buffet. Fri vin, øl og vand til kl. 3
 • Udflugt til Hannoversch Münden
 • Udflugt til bjergpark med slottet Wilhelmshöhe
 • Rejseleder

  Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt

Tillæg: Enkeltværelse kr. 350. Afbestillingsforsikring kr. 135.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Nytårsferie i hyggelige og historiske omgivelser i Baunatal
Tag med på vores populære busrejse til Baunatal, der indbyder til både fest, besøg i romantiske byer og smuk natur i delstaterne Nordhessen og Niedersachsen. Du kan slappe helt af og nyde en traditionel tysk nytårsmiddag med musik og dans i godt selskab. Vi har inkluderet 2 skønne udflugter, som tager dig med til velbevarede historiske bydele, slotte, og vidunderlige parker, alt sammen gemt mellem skovklædte bjerge og rislende floder.

Den  særlige vinter- og nytårsstemning danner rammen om en uforglemmelig afslutning på 2020 og en perfekt start på det nye år.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse
Med passende pauser kører vi gennem Tyskland til vores hotel i Baunatal til indkvartering og middag.

Dag 2: Bindingsværksbyen Hannoversch Münden og nytårsfest
Pragtfuld udflugt til Hannoversch Münden, hvor de smukke restaurerede bindingsværkshuse troner flot i den middelalderagtige bykerne. Landskabet omkring byen er vinterlig smuk, omkranset af floder og 3 eventyrlige skove. Spadseretur gennem de hyggelige gader hvorfra vi kaster et blik ud over Weserflodens udspring. Tilbage på hotellet, byder vi på varm Glühwein, kaffe og kage.

Fejring af nytårsaften:
Kl. 19 serveres en velkomstdrink i hotellets festsal, hvor Gislevs gæster sidder sammen som en del af en større nytårsfest. Det 5-mands store husorkester Die Gelstertaler, underholder under spisningen og spiller op til dans hele aftenen. Under nytårsfesten serveres vin, øl og vand ad libitum til kl. 03.00, og ved årsskiftet skåler vi i Sekt, den klassiske tyske mousserende vin. Hertil nyder vi en lækker Berliner Pfankuchen og kaffe. Glæd dig til en festlig og fornøjelig aften i godt selskab og højt humør.

Dag 3: Brunchbuffet, Wilhelmshöhe og bingo
Rolig morgen, hvor du har god tid til at nyde den lækre brunch og slappe lidt af efter nattens strabadser. Om eftermiddagen kører vi til Europas største barokke bjergpark, hvor bl.a. slottet Wilhelmshöhe ligger. En hyggelig udflugt i smukke omgivelser. Hjemme på hotellet venter først en dejlig middag og senere bingospil med præmier og fælles hygge i baren.

Dag 4: Hjemrejse mod Danmark
Det er tid til at vende hjem efter nogle hyggelige og festlige dage i Baunatal. Vi ankommer til grænsen midt på eftermiddagen.

Hotel

Hotel Stadt Baunatal
Wilhelmshöher Str. 5,
34225 Baunatal,
Tyskland

Godt familieejet hotel. Pænt og nydeligt med restaurant, bar, bistro og keglebaner. Elevator. Værelser med bad og toilet, telefon og tv. 

Læs mere om Hotel Stadt Baunatal

Hotel Stadt Baunatal

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.