Miniferie i Hamborg

Storbystemning i hyggelige HamborgNYHED Spændende miniferie i Hamborg der imponerer med kultur, historie og behagelig storbystemning

  •  Inklusiv stor byrundtur til byens største seværdigheder
  •  Godt hotel i hjertet af Hamborg samt oplevelser på ud- og hjemrejse
  •  Besøg i spektakulære Elbphilharmonie og mulighed for havnerundfart

Med i prisen:

  • Ophold i dobbeltværelse
  • 2 x morgenmad
  • Byrundtur i Hamborg
  • Udflugt til Elbphilharmonie og Landungsbrücke
  • Ophold ved Ejderdæmningen og Husum
  • Rejseleder


Tillæg: Enkeltværelse kr. 598. Afbestillingsforsikring kr. 150. 2 x middag på hotel (3 retter) kr. 350. Bestilles med rejsen.

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Den gamle Hansestad er en by i rivende udvikling og er mere populær end nogensinde før

Byen byder på et væld af oplevelser, spændende shopping og små hyggelige stræder med indbydende caféer og restauranter. Hamborg er en af de grønneste byer i Europa, og det charmerende havneområde er under fornyelse med byens nye vartegn – den spektakulære Elbphilharmonie som juvelen. Byens mange broer og kanaler bidrager til den hyggelige stemning. Vi bor i hjertet af Hamborg med kort afstand til byens liv og attraktioner. 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til spændende oplevelser og byrundtur i Hamborg

Rejselederen byder velkommen i bussen, og allerede ved frokosttid er vi fremme i Hamborg. Vi kører en orienterende byrundtur forbi byens største seværdigheder og spændende kvarterer. I centrum kommer vi forbi det smukke gamle rådhus, de indbydende arkader og de mange kanaler. Vi kommer også gennem de fine kvarterer ved søen Aussenalster, inden vi runder St. Pauli med Reeperbahn – byens mest berømte og berygtede gade.

Indkvartering på vores centralt beliggende hotel. Mulighed for at spise middag på hotellet eller udforske vores nærområde, der byder på mange muligheder. Byrundtur inkluderet.

Dag 2: Hafencity med byens nye vartegn Elbphilharmonie og mulighed for havnerundfart med mere

Dagen starter i Hafencity ved byens nye flotte vartegn Elbphilharmonie. Vi kommer indenfor i et af Europas smukkeste koncerthuse og får mulighed for at besøge udsigtsplatformen Plaza. Her får du en enestående udsigt over byen og havnen. Vi fortsætter til det populære område Landungsbrücke, hvor der venter en spændende havnerundfart. Du får et unikt indblik i havnens historie, den nye bydel, værfterne og de mange kraner. Efter frokost vil der være tid på egen hånd til byens mange butikker og attraktioner. Har du mod på flere oplevelser, kan du besøge den gamle Elbtunnel med rejselederen.

Om eftermiddagen mulighed for besøg i Miniatur Wunderland med verdens største modeljernbaneudstilling med hundredvis af modeltog, og kreative miniatureudstillinger fra hele verden. Udflugt inkluderet eksklusiv entréer.

Dag 3: Hjemrejse med flotte oplevelser ved Ejderen, Tönning og Husum

Efter en god morgenmad forlader vi hotellet, men det er ikke slut med oplevelserne. Vi kører mod det store sluseanlæg i Brunsbüttel, hvor den betydningsfulde Kielerkanal har sin udmunding i Elben og Nordsøen. Videre nordpå til fotostop ved den imponerende Ejderdæmning og den hyggelige by Tönning. Sidst men ikke mindst besøger vi Husum med sin charmerende havn med de hyggelige caféer og den idylliske bymidte med skæve huse og smalle gader. Herefter går turen mod den danske grænse.

 

Hotel

 

Arcotel Rubin, Hamborg

Steindamm 63, 20099 Hamburg

4-stjernet hotel med god beliggenhed i hjertet af Hamborg. Værelser af pæn størrelse med pengeskab, tv og, gratis wi-fi og mulighed for at lave kop kaffe eller te. Badeværelse er med bruser eller karbad, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for byen og for vores udflugtsprogram. Inden for gåafstand finder du shoppinggaden Mönckebergstrasse, søen Außenalster og den spændende gade Lange Reihe. Mulighed for tilkøb af aftensmad. Bestilles med rejsen.

Værd at vide

 

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke, hvis børn rejser uden begge forældre

Elektricitet

Der er 110/220 V.

Entréer

Entréer er eksklusive - beregn ca. € 10 til havnerundfart og € 20 til Miniatur Wunderland.

Fysisk formåen

Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

Klima

Generelt sommervejr med dagstemperatur på 18-25° - læs mere på https://www.mitrejsevejr.dk/l/tyskland/vejrudsigt-hamborg-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Kreditkort

Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Shopping

Hamborg har mange butikker fra store butikscentre til små specialbutikker. Der findes også en gågade med masser af butikker. Hamborg er en rigtig god by til shopping og du finder noget for enhver smag og til enhver pengepung.

Valuta

1 € = ca. 7,5 kr

Vil du vide mere

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.