Julemarked og opera i Berlin 2020

Festlig busrejse med operaguide, musik og julehygge

  

Glæd dig til skøn opera og flotte julemarkeder i Berlin på vores traditionsrige operatur til Berlin. Du får lejlighed til at opleve den juleudsmykkede by og besøge de stemningsfulde julemarkeder. Vores operaguide Katrine Dyrehauge sørger for en god introduktion til den flotte opsætning af Madame Butterfly på Deutsche Oper.

• Inkl. billet til Madame Butterfly på Deutsche Oper
• Stor byrundtur til byens mange spændende seværdigheder - inkluderet
• Godt hotel lige ved Kurfürstendamm, et af Europas flotteste julepyntede hovedstrøg
• Inklusiv operaguide Katrine Dyrehauges levende fortællinger

Med i prisen:

  • Ophold i dobbeltværelse
  • 3 x morgenmad
  • Erfaren operaguide
  • Billet til opera på god plads (værdi kr. 615)
  • Transport til og fra operaen i Deutsche Oper
  • Byrundtur ekskl. entréer
  • Gebyr til Rejsegarantifonden


Tillæg: Enkeltværelse kr. 698.

OBS: Rejsen er flyttet 1 dag ift. vores julekatalog, grundet ny dato for operaforestilling. Nye datoer for rejsen er 01.12 - 04.12. 

OBS! I år er denne julemarkedstur den sidste vi tilbyder til Berlin. Derfor giver vi rabat på kr. 600 hvis du gerne vil med på turen, men ikke ønsker operaforestilling. Her vil du i stedet have en aften på egen hånd i byen.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Tag med på Gislevs festlige juletur med operaguide Katrine Dyrehauge. Vi begynder turen med sang, musik og introduktion til opera i bussen, så vi er i den rette stemning ved ankomst til vores centralt beliggende hotel i Berlin. Under opholdet vil der være en stor og spændende byrundtur, tid til julemarkeder, gaveindkøb i de mange nærliggende butikker og ikke mindst den flotte opera Madame Butterfly i Deutsche Oper. Glæd dig til storslået musik og julestemning i metropolen Berlin.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Berlin
Ankomst sidst på eftermiddagen til vores hotel ved den stemningsfulde Kurfürstendamm med julepyntede butikker, museer og caféer lige i nærheden. Berlin byder på aktiviteter døgnet rundt og i december måned er der spændende julemarkeder og kirker fyldt med musik.

Dag 2: Stor byrundtur gennem den julepyntede by
Gennem den julepyntede hovedstad med bl.a. Gedächtniskirche, Tiergarten, Sejrssøjlen og gennem parken til den imponerende Brandenburger Tor, hvor vi kan se, hvor Muren tidligere delte Berlin. Rigsdagsbygningen med den særprægede og flotte glaskuppel ligger tæt ved. Endvidere Unter den Linden, Alexanderplatz med fjernsynstårnet samt Checkpoint Charlie, Murmuseet og Potsdamer Platz med de mange nybygninger. Få hele historien om den spændende by, eller hop af undervejs ved en af de mange attraktioner eller julemarkeder. Inkluderet.

Dag 3: Glühwein og julemarkeder
Berlin har over 50 forskellige julemarkeder, hvert med sit eget særpræg. Alle har de traditionelle boder med kulinariske lækkerier som f.eks. stegte æbler, den populære Currywurst og den specielle julepunch. Boderne byder på legetøj, julepynt og diverse gaveartikler med mere. Lys og julemusik sørger for den hyggelige stemning. Vi besøger det klassiske julemarked ved Gendarmenmarkt.

Operaaften med Turandot på Deutsche Oper
Om eftermiddagen bliver vi kørt til Deutsche Oper. Her skal vi opleve denne flotte forestilling om Madame Butterfly, og Puccinis hjerteskærende fortælling om den hengivne geisha Butterflys kærlighed til amerikaneren Pinkerton – et sandt kærlighedsdrama ledsaget af medrivende musik og iørefaldende melodier. En sand klassiker, der stadig forstår at bevæge sit publikum. Inklusiv kørsel og billet.

Dag 4: Hjemrejse med musik

Hjemrejse efter et par hyggelige og oplevelsesrige dage i Berlin, og mon ikke at der bliver tid til at øve sig på lidt opera og høre nogle af de store juleklassikere undervejs.

 

Operaguide - Katrine Dyrehauge:
Gislevs humørfyldte operaguide Katrine Dyrehauge er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium, er aktiv i Duo Suonante og arbejder herudover som sangpædagog og kropsterapeut. Gennem de sidste 8 år hun været Gislevs roste operaguide på vores juleture til Berlin.

Hotel

Best Western Plus Plaza Berlin Kurfürstendamm, (4-stjernet)
Kurfürstendamm 203
10719 Berlin
Telefon: 0049 30 8870820

Flot beliggende direkte på Kurfürstendamm i et dejligt kvarter i gåafstand til caféer, restauranter og butikker. Hotellet har bar, restaurant, reception, elevator og gratis internet.

Alle værelser er store og har bad, toilet, hårtørrer, tv og værdiboks.

OBS! Alle enkeltværelser er dobbeltværelser.

Du kan læse mere om hotellet her: plazahotels.de/hotel-berlin/?utm_source=google&utm_medium=mb_button&utm_campaign=berlin

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her