Julemarked og opera i Berlin

Festlig busrejse med operaguide, musik og julehygge

  

Glæd dig til skøn opera og flotte julemarkeder i Berlin på vores traditionsrige operatur til Berlin. Du får lejlighed til at opleve den juleudsmykkede by og besøge de stemningsfulde julemarkeder. Vores operaguide Katrine Dyrehauge sørger for en god introduktion til den flotte opsætning af Turandot på Deutsche Oper.

• Inkl. billet til Turandot på Deutsche Oper
• Stor byrundtur til byens mange spændende seværdigheder - inkluderet
• Godt hotel lige ved Kurfürstendamm, et af Europas flotteste julepyntede hovedstrøg
• Inklusiv operaguide Katrine Dyrehauge

Med i prisen:

  • Ophold i dobbeltværelse
  • 3 x morgenmad
  • Operaguide
  • Billet til opera på god plads (værdi kr. 600)
  • Transport til og fra operaen i Deutsche Oper
  • Byrundtur ekskl. entréer
  • Gebyr til Rejsegarantifonden


Tillæg: Enkeltværelse kr. 698.

Pris fra 3.298,-

4 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

  • Operabillet og transport til opearen
  • Byrundtur
  • 3 x morgenmad
Bestil rejse

Om rejsen

Gislevs festlige juletur med operaguide Katrine Dyrehauge starter med sang, musik og introduktion til opera i bussen, så vi er i den rette stemning ved ankomst til vores centralt beliggende hotel i Berlin. Under opholdet vil der være stor byrundtur, tid til julemarkeder, gaveindkøb i de mange nærliggende butikker og ikke mindst Tourandot på Deutsche Oper.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Berlin
Ankomst sidst på eftermiddagen til vores hotel ved den stemningsfulde Kurfürstendamm med julepyntede butikker, museer og caféer lige i nærheden. Berlin byder på aktiviteter døgnet rundt og i december måned er der spændende julemarkeder og kirker fyldt med musik.

Dag 2: Stor byrundtur gennem den julepyntede by
Gennem den julepyntede hovedstad med bl.a. Gedächtniskirche, Tiergarten, Sejrssøjlen og gennem parken til den imponerende Brandenburger Tor, hvor vi kan se, hvor Muren tidligere delte Berlin. Rigsdagsbygningen med den særprægede og flotte glaskuppel ligger tæt ved. Endvidere Unter den Linden, Alexanderplatz med fjernsynstårnet samt Checkpoint Charlie, Murmuseet og Potsdamer Platz med de mange nybygninger. Få hele historien om den spændende by, eller hop af undervejs ved en af de mange attraktioner eller julemarkeder. Inkluderet.

Dag 3: Glühwein og julemarkeder
Berlin har over 50 forskellige julemarkeder, hvert med sit eget særpræg. Alle har de traditionelle boder med kulinariske lækkerier som f.eks. stegte æbler, den populære Currywurst og den specielle julepunch. Boderne byder på legetøj, julepynt og diverse gaveartikler med mere. Lys og julemusik sørger for den hyggelige stemning. Vi besøger det klassiske julemarked ved Gendarmenmarkt.

Operaaften med Turandot på Deutsche Oper
Om eftermiddag bliver vi kørt til Deutsche Oper. Her skal vi opleve den flotte forestilling Turandot, en af Puccinis klassikere, en opera der forener det eventyrlige med de storslåede følelser - ikke mindst i den smukke Nissum Dorma. Operaguiden giver en god introduktion, så du får en uforglemmelig oplevelse. Inklusiv kørsel og billet.

Dag 4: Hjemrejse til Danmark
Efter morgenmad er der hjemrejse med dejlig musik, efter et par oplevelsesrige dage i Berlin.

Operaguide - Katrine Dyrehauge:
Gislevs humørfyldte operaguide Katrine Dyrehauge er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium, er aktiv i Duo Suonante og arbejder herudover som sangpædagog og kropsterapeut. Gennem de sidste 7 år hun været Gislevs roste operaguide på vores juleture til Berlin.

Hotel

Berlin Mark Hotel
Meinekestraße 18-19
10719 Berlin,
Tyskland

Centralt beliggende, moderne hotel få minutters gang fra Kurfürstendamm. Pæne værelser med bad, toilet, hårtørrer, tv, wi-fi og telefon. Hotellet har også elevator, reception og morgenmadsrestaurant. Pænt kvarter med mange seværdigheder, julemarked og mange restauranter. Rejselederen er behjælpelig med gode tips til området.

Læs mere om Berlin Mark Hotel her

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
05-12-2019Bus fra Jylland, Fyn og SjællandJulemarked og opera i Berlin83.298,-BestilMere information