Julemarked i Berlin 4 dage

Julestemning i Tysklands charmerende hovedstad

Julemarked i Berlin med Gislev  

Berlin er byen du vender tilbage til, gang på gang. Byen er fuld af udstillinger, teaterforestillinger, shows, koncerter, originale knejper og barer. Ved juletid lokker Berlin med ca. 50 forskellige julemarkeder rundt i hele byen. Du bor tæt på julemarkedet ved Gedächtniskirche, og får en hel dag til at nyde julemarkedsstemningen.

 • Hotel centralt i Berlin nær Kurfürstendamm
 • Den store byrundtur i julepyntede Berlin inkluderet
 • Mulighed for aftenshow i Friedrichstadt Palast - Europas


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 3 x morgenmad
 • Byrundtur
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt

Tillæg: Enkeltværelse kr. 550.  
 

Tilkøb: Billet til Friedrichstadt Palast-Show kan tilkøbes hjemmefra. Der er forskellige priser afhængigt af hvilken dato du besøger Berlin. Priserne kan du se nedenfor:

Dato               Billet           Pris
28-11-2019    Kategori 3    Kr. 398
02-12-2019    Kategori 3    Kr. 345
05-12-2019    Kategori 3    Kr. 398
09-12-2019    Kategori 3    Kr. 345
12-12-2019    Kategori 3    Kr. 398
 

Pris fra 2.698,-

4 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Den store byrundtur i julepyntede Berlin
 • Julemarkeder mange steder i byen
 • Hotel tæt på Kurfürstendamm
Bestil rejse

Om rejsen

Berlins mere end 50 indbydende julemarkeder giver byen en helt særlig stemning. De mange juleboder lokker med duften af Glühwein og søde sager, så du ikke kan undgå at komme i julestemning. Som sidegevinst får du også en byrundtur, en stor bid af byens spændende historie samt mulighed for at købe nogle fine julegaver. Glæd dig til et par hyggelige dage i Europas førende juleby, Berlin.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Berlin og de mange julemarkeder
Vi kører gennem Nordtyskland, mod Berlin, og på vej derned vil rejselederen fortælle om de forskellige muligheder for oplevelser i byen og lidt om de mange julemarkeder. Allerede sidst på eftermiddagen bliver du budt velkommen af titusindvis julelys og smukt dekorerede butiksvinduer på den prominente Kurfürstendamm. Vores hotel og det store julemarked ved Gedächtniskirche ligger lige rundt om hjørnet. Allerede første aften tager rejselederen dig med til fods, rundt i vores livlige kvarter med butikker, attraktioner og julemarkeder. Inkluderet.

Dag 2: Den store byrundtur
I kan du opleve alle Berlins store attraktioner som Tiergarten, Brandenburger Tor og den imponerende Rigsdag. Du oplever også Unter den Linden, Alexanderplatz med fjernsynstårnet, Checkpoint Charlie og meget mere. Undervejs får du et godt indblik i byens historie af rejselederen. Du kan vælge at tage hele turen eller stå af undervejs ved nogle af byens mange julemarkeder. Inkluderet.

Underholdning i topklasse: Om aften får du mulighed for at opleve et show med dans, musik og underholdning i Friedrichstadt Palast – Europas største showpalads. Priser fra kr. 345 til kr. 398. Prisen afhænger af hvilken dato du rejser med os til Berlin. Forestillingen hedder VIVID, der beskrives som en kærlighedserklæring til livet. Mere end 100 kunstnere deltager i det flotte show, med farverige kostumer, dans og musik. Forestillingen er om aftenen kl. 19.30. Transport til forstillingen er ikke inkluderet og er på egen hånd. Billetter bestilles sammen med rejsen og er i begrænset antal.

Dag 3: Julemarked og tid på egen hånd
Vi besøger Berlins smukkeste julemarked ved Gendarmenmarkt. Her finder du spændende gaveboder med nostalgisk legetøj ,julepynt og spændende gaver for enhver smag. Her er også hyggelige telte, der byder på varm Glühwein, Currywurst fra grill, østrigske specialiteter og meget mere. Julemusikken og de mange julelys sørger for den rette stemning på julemarkedet. Resten af dagen er til fri disposition. Inkluderet.

Dag 4: Hjemrejse
Efter nogle hyggelige dage i Berlin kører vi gennem Nordtyskland med ankomst til Danmark midt på eftermiddagen.

Hotel

 

Hotel Mark Apart, Berlin
Lietzenburger Strasse 82 - 84
D - 10719 Berlin

Pænt nyrenoveret hotel med store lyse dobbeltværelser med bad, toilet, hårtørrer, telefon, tv og wi-fi. Hotellet har Reception, elevator og morgenmadslokale. God beliggenhed i dejlligt kvarter med caféer, restauranter og kun få minutters gang til Kurfürstendamm. Enkelværelser er mindre end dobbeltværelser.

Du kan læse mere om hotellet her: www.markaparthotel.de/de

Værd at vide

Ud og hjem
Tidlig afrejse fra Danmark, gennem Nordtyskland til Tysklands hovedstad Berlin med ankomst sidst på eftermiddagen. Sidste dag hjemrejse efter morgenmad og ankomst til den danske grænse midt på eftermiddagen.

Buskvalitet
4-stjernet moderne bus med ekstra god benplads (jf. internationalt gældende regler), toilet, håndvask, køleskab, kaffemaskine, komfortable vippesæder, fodstøtter, serveringsborde, læselys, aircondition og termoruder. Der kan købes kaffe og læskedrikke i bussen.

Friedrichstadt Palast Show (Aftenarragement - Tilkøb) 
Oplev Europas største og mest moderne Show-palads. Her er showunderholdning på verdens største teaterscene med moderne dans og forrygende artisteri. Med mere end 100 medvirkende kunstnere og et stort showband, er det underholdning på verdensplan, og man behøver ikke at kunne tysk for at nyde showet. Showet begynder kl. 19.30 og Gislev har gode siddepladser i kategori 3 og 4. som bestilles sammen med rejsen. Entrébillet: Priser fra kr. 345. Transport til forestillingen er ikke inkluderet og er på egen hånd.

TV-tårnet
TV-tårnet kan ses på lang afstand – og fra tårnet kan man se ud over hele Berlin. I 204 meters højde er der såvel restaurant som panoramaudsigt. Tårnet kan besøges individuelt. Entré til tårnet fra € 16,50. Du kan med fordel bestille din billet hjemmefra på tv-turm.de/en/tickets-prices/observation-deck-tickets

Teater, revy og koncert
Aktuelle informationer om seværdigheder og aktiviteter i Berlin finder du her:

about.visitberlin.de

www.berlin-programm.de

Rejselederen og hotelreceptionen på Hotel Mark Apart kan også være behjælpelig med billetter under selve rejsen.

Julemarkeder.
Berlin har mere en 50 julemarkeder spredt ud over hele byen og de har alle forskellige temaer og størrelse. Gislevs rejseleder informere på vejen til Berlin om nogle af de forskellige julemarkeder og muligheder.

Du kan se mere om de forskellige julemarkeder her: https://www.berlin.de/weihnachtsmarkt/

Shopping i Berlin.
Berlin har et stort udvalg af butikker og stormagasiner, hvor du kan shoppe og købe julegaver. Vores hotel ligger ikke langt fra Kurdürstendamm, hvor du finder alle de store kædebutikker og samt de mere ekslusive mærkevarebutikker. Berlin har også mange små specialbutikker forskellige steder i byen bl.a. i kvareteret omkring Hackesche Höfe. Uanset hvad du vil handle, har Berlin noget for enhver. Vores rejseleder kan vise vej til shoppingcentre og butikker.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
02-12-2019Bus fra Jylland og FynJulemarked i BerlinMere end 82.698,-BestilMere information
05-12-2019Bus fra Jylland, Fyn og SjællandJulemarked i BerlinMere end 82.698,-BestilMere information
12-12-2019Bus fra Jylland og FynJulemarked i BerlinMere end 82.698,-BestilMere information