Julemarked i Berlin 4 dage 2020

Julestemning i Tysklands charmerende hovedstad

Julemarked i Berlin med Gislev  


Ved juletid lokker Berlin med ca. 50 forskellige julemarkeder rundt i hele byen. Du bor tæt på julemarkedet ved Gedächtniskirche, og får en hel dag til at nyde julemarkedsstemningen.
Berlin byder konstant på nye oplevelser, og er byen du kan besøge igen og igen. Kulturlivet blomstrer i alle retninger, og her er altid nye udstillinger, teaterforestillinger, shows og koncerter på programmet.

 • Hoteller centralt i Berlin nær Kurfürstendamm
 • Den store byrundtur i julepyntede Berlin inkluderet
 • Mulighed for aftenshow i Friedrichstadt Palast - Europas største showpalads


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 3 x morgenmad
 • Byrundtur
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

  Eksklusiv entréer, med mindre andet er nævnt
   

Tillæg: Enkeltværelse kr. 650. Afbestillingsforsikring kr. 135.
 

Tilkøb: Billet til Friedrichstadt Palast-Show kan tilkøbes hjemmefra. Der er forskellige priser afhængigt af hvilken dato du besøger Berlin. Priserne kan du se nedenfor:

Afrejsedato   Billet           Pris
29-12-2020    Kategori 3    Kr. 365 ( Forestilling er d. 01.12)
04-12-2020    Kategori 3    Kr. 425 ( Forestilling er d. 04.12)
06-12-2020    Kategori 3    Kr. 365 (Forestilling er d. 08.12)

 

Bestil rejsen

Pris fra 2.798,-

4 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Den store byrundtur i julepyntede Berlin
 • Julemarkeder mange steder i byen
 • Hotelloer tæt på Kurfürstendamm
Bestil rejsen

Om rejsen

Julemarkeder, historie og shopping
Oplev den charmerende og levende metropol Berlin der ved juletid har en helt særlig stemning. Byens mange julemarkeder lokker med duften af Glühwein og søde sager, så det næsten er umuligt ikke at komme i julestemning.

Som sidegevinst får du en flot byrundtur, men introduktion til byens spændende historie og du har mulighed for at købe fine julegaver i byens mange butikker. Glæd dig til et par hyggelige i dage i Europas førende juleby.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til julestemning i Berlin
Vi kører gennem Nordtyskland mod Berlin, og på vej derned vil rejselederen fortælle om turens program. Du vil også få information om byens mange muligheder og forskellige julemarkeder. Allerede sidst på eftermiddagen bliver du budt velkommen af titusindvis julelys og smukt dekorerede butiksvinduer på den prominente Kurfürstendamm. Vores hotel og det store julemarked ved Gedächtniskirche ligger lige rundt om hjørnet. Allerede første aften tager rejselederen dig med til fods rundt i vores livlige kvarter med butikker, attraktioner og julemarkeder. Inkluderet.

Dag 2: Den store byrundtur
I dag kan du opleve alle Berlins store attraktioner som Tiergarten, Brandenburger Tor og den imponerende Rigsdag. Du oplever også Unter den Linden, Alexanderplatz med fjernsynstårnet, Checkpoint Charlie og meget mere. Undervejs fortæller rejselederen om byens spændende historie. Du kan vælge at tage hele turen eller stå af undervejs ved nogle af byens mange julemarkeder. Inkluderet.

Underholdning i topklasse i Friedrichstadt Palast – Europas største showpalads: 
Om aften får du mulighed for at opleve et show med dans, musik og underholdning i Friedrichstadt Palast – Europas største showpalads. Priser fra kr. 365 til kr. 398. Prisen afhænger af hvilken dato du rejser med os til Berlin. Forestillingen hedder VIVID, der beskrives som en kærlighedserklæring til livet. Mere end 100 kunstnere deltager i det flotte show, med farverige kostumer, dans og musik. Forestillingen er om aftenen kl. 19.30. Transport til forstillingen er ikke inkluderet og er på egen hånd. Billetter bestilles sammen med rejsen og er i begrænset antal.

Dag 3: Julemarked og tid på egen hånd
Vi besøger Berlins smukkeste julemarked ved den smukke plads på Gendarmenmarkt. Her finder du spændende gaveboder med nostalgisk legetøj , julepynt og spændende gaver for enhver smag. Her er også hyggelige telte, der byder på varm Glühwein, Currywurst fra grill, østrigske specialiteter og meget mere. Julemusikken og de mange julelys sørger for den rette stemning på julemarkedet. Resten af dagen er til fri disposition til storbyens mange spændende tilbud. Inkluderet.

Dag 4: Hjemrejse til Danmark
Efter nogle hyggelige dage i Berlin kører vi gennem Nordtyskland med ankomst til Danmark midt på eftermiddagen.

Hoteller

Hotel Mark Apart, Berlin
Lietzenburger Strasse 82 - 84
D - 10719 Berlin
Telefon: 0049 30 889120

Pænt nyrenoveret hotel med store lyse dobbeltværelser med bad, toilet, hårtørrer, telefon, tv og wi-fi. Hotellet har Reception, elevator og morgenmadslokale. God beliggenhed i dejlligt kvarter med caféer, restauranter og kun få minutters gang til Kurfürstendamm. Enkelværelser er mindre end dobbeltværelser.

Du kan læse mere om hotellet her: www.markaparthotel.de/de

Du har også mulighed for at bo på det 4-stjernede Best Western Plus Plaza Berlin Kurfürstendam ( Afrejse 06.12)

Best Western Plus Plaza Berlin Kurfürstendamm, (4-stjernet)
Kurfürstendamm 203
10719 Berlin
Telefon: 0049 30 8870820

Flot beliggende direkte på Kurfürstendamm i et dejligt kvarter i gåafstand til caféer, restauranter og butikker.
Hotellet har bar, restaurant, reception, elevator og gratis internet.

Alle værelser er store og har bad, toilet, hårtørrer, tv og værdiboks.
OBS! Alle enkeltværelser er dobbeltværelser.

Du kan læse mere om hotellet her: plazahotels.de/hotel-berlin/?utm_source=google&utm_medium=mb_button&utm_campaign=berlin
 

Værd at vide

Ud og hjem
Tidlig afrejse fra Danmark, gennem Nordtyskland til Tysklands hovedstad Berlin med ankomst sidst på eftermiddagen. Sidste dag hjemrejse efter morgenmad og ankomst til den danske grænse midt på eftermiddagen.

Buskvalitet
4-stjernet moderne bus med ekstra god benplads (jf. internationalt gældende regler), toilet, håndvask, køleskab, kaffemaskine, komfortable vippesæder, fodstøtter, serveringsborde, læselys, aircondition og termoruder. Der kan købes kaffe og læskedrikke i bussen.

Friedrichstadt Palast Show (Aftenarragement - Tilkøb) 
Oplev Europas største og mest moderne Show-palads. Her er showunderholdning på verdens største teaterscene med moderne dans og forrygende artisteri. Med mere end 100 medvirkende kunstnere og et stort showband, er det underholdning på verdensplan, og man behøver ikke at kunne tysk for at nyde showet. Showet begynder kl. 19.30 og Gislev har gode siddepladser i kategori 3 og 4. som bestilles sammen med rejsen. Entrébillet: Priser fra kr. 365. Transport til forestillingen er ikke inkluderet og er på egen hånd.

TV-tårnet
TV-tårnet kan ses på lang afstand – og fra tårnet kan man se ud over hele Berlin. I 204 meters højde er der såvel restaurant som panoramaudsigt. Tårnet kan besøges individuelt. Entré til tårnet fra € 16,50. Du kan med fordel bestille din billet hjemmefra på tv-turm.de/en/tickets-prices/observation-deck-tickets

Teater, revy og koncert
Aktuelle informationer om seværdigheder og aktiviteter i Berlin finder du her:

about.visitberlin.de

www.berlin-programm.de

Rejselederen og hotelreceptionen på Hotel Mark Apart kan også være behjælpelig med billetter under selve rejsen.

Julemarkeder.
Berlin har mere en 50 julemarkeder spredt ud over hele byen og de har alle forskellige temaer og størrelse. Gislevs rejseleder informere på vejen til Berlin om nogle af de forskellige julemarkeder og muligheder.

Du kan se mere om de forskellige julemarkeder her: https://www.berlin.de/weihnachtsmarkt/

Shopping i Berlin.
Berlin har et stort udvalg af butikker og stormagasiner, hvor du kan shoppe og købe julegaver. Vores hotel ligger ikke langt fra Kurdürstendamm, hvor du finder alle de store kædebutikker og samt de mere ekslusive mærkevarebutikker. Berlin har også mange små specialbutikker forskellige steder i byen bl.a. i kvareteret omkring Hackesche Höfe. Uanset hvad du vil handle, har Berlin noget for enhver. Vores rejseleder kan vise vej til shoppingcentre og butikker.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
29-11-2020Bus fra Jylland og FynMere end 82.798,-Bestil rejsenMere information
03-12-2020Bus fra Jylland og FynMere end 82.798,-Bestil rejsenMere information
06-12-2020Bus fra Jylland og FynMere end 82.798,-Bestil rejsenMere information
06-12-2020Bus fra Jylland og FynMere end 82.998,-Bestil rejsenMere information