Julehygge i Berlin 2020

Festligt juleshow, julemarked og shopping

 
Oplev det juleudsmykkede Berlin og de stemningsfulde julemarkeder på denne spændende rejser, hvor Jan Schou viser dig sit helt eget Berlin og underholder med sit morsomme og sjove juleshow. Du kan komme med på en byrundtur med Gislevs rejseleder. Vi bor på et dejligt hotel uden for Berlin, der ligger ved Müggelsee. Der bliver også tid til selv at gå på opdagelse i Berlin, slentre en tur på julemarkeder og måske handle nogle julegaver med hjem.

 • Byrundtur i Berlin med Jan Schou
 • Byrundtur i det juleudsmykkede Berlin med Gislevs rejseleder
 • Forrygende juleshow med Jan Schou


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 3 x Morgenmad
 • 3 x Middag  
 • 1 x Velkomstdrink
 • Byrundtur med Gislevs rejseleder
 • Byrundtur og julemarked med Jan Schou
 • Juleshow med Jan Schou 
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt

Tillæg: Enkeltværelse kr. 450.

 

Bestil rejsen

Pris fra 3.198,-

4 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Den store byrundtur i julepyntede Berlin
 • Juleshow med Jan Schou
 • Byrundtur med Jan Schou
Bestil rejsen

Om rejsen

Vi er begejstrede for Berlin og det samme er revykongen Jan Schou, der har egen lejlighed i hovedstaden og altid ser frem til sit næste besøg. Du kan tage med på denne tur til den festlige juleudsmykkede metropol, der både har hjerte og charme. Her kan du opleve Jan Schous kærlighed til Berlin og julemarkederne, når han på en tur gennem byen deler sine egne oplevelser. Der er også tid til en byrundtur, hvor du får en del af Berlins historie og ser nogle af de store seværdigheder. Du kan på egen hånd gå på opdagelse i den nærværende historie, handle i de mange butikker, slentre en tur på julemarkederne, der lokker med lækkerier og julepynt. Jan Schou underholder med et forrygende one-man show med sang, jul og masser af grin. Jan Schou glæder sig til at byde velkommen til sit Berlin med gode oplevelser og masser af ægte julestemning. Glæd dig til 4 forrygende dage - det bliver ikke kedeligt.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse og varm velkomst
Vi kører gennem Tyskland mod Berlin og undervejs fortæller rejseleder en om rejsens program. Ved ankomst til vores hotel byder Jan Schou velkommen, og vi får en velkomstdrink. Middag på hotellet.

Dag 2: Byrundtur og Jan Schou´s festlige juleshow
Med bus og rejseleder til mange af byens seværdigheder som Brandenburger Tor og Check-Point Charlie. Du får et godt indblik i byens historie, og hvis du ønsker det, kan du stå af ved et af byens julemarkeder, vi passerer undervejs. Du får tid til på egen hånd at gå på opdagelse i den spændende by. En dejlig middag venter os på hotellet og efterfølgende sørger Jan Schou og hans musiker Andy for en festlig og musikalsk afslutning på en herlig dag. Inkluderet.

Dag 3: Jan Schous Berlin, julemarked og middag på lokal restaurant
Med Jan Schou på rundtur i Berlin, hvor han fortæller om sine yndlingssteder og tager dig med på et af de stemningsfulde julemarkeder, hvor de mange boder frister med gaver, glühwein og lækre sager. Du får resten af
eftermiddagen til selv at gå på opdagelse. Om aftenen middag på lokal restaurant i Berlin, inden vi kører retur til hotellet.
Inkluderet.

Dag 4: Afsked med Berlin
Vi kører mod Danmark efter nogle spændende dage i Berlin med en masse julestemning i bagagen.

Hotel

Hotel Müggelsee Berlin
Müggelheimer Damm 145
D- 12559 Berlin-Köpenick

Godt hotel, beliggende i rolige naturskønne omgivelser, ved søen Müggelsee ca. 22 km udenfor Berlin. Hotellet har reception, restaurant, bar og elevator. Alle værelser er moderne indrettet og har tv og hårtørrer. Wi-fi er mod betaling. Desuden har hotellet en bowlingbane, der kan benyttes mod betaling. Du kan også slappe af i hotellets wellness-afdeling med jacuzzi og sauna.

Du kan se mere om hotellet her: https://www.hotel-mueggelsee-berlin.com/de

 

 

Værd at vide

Ud og hjem
Tidlig afrejse fra Danmark, gennem Nordtyskland til Tysklands hovedstad Berlin med ankomst sidst på eftermiddagen. Sidste dag hjemrejse efter morgenmad og ankomst til den danske grænse midt på eftermiddagen.

Buskvalitet
4-stjernet moderne bus med ekstra god benplads (jf. internationalt gældende regler), toilet, håndvask, køleskab, kaffemaskine, komfortable vippesæder, fodstøtter, serveringsborde, læselys, aircondition og termoruder. Der kan købes kaffe og læskedrikke i bussen.

Julemarkeder.
Berlin har mere en 50 julemarkeder spredt ud over hele byen og de har alle forskellige temaer og størrelse. Gislevs rejseleder informere på vejen til Berlin om nogle af de forskellige julemarkeder og muligheder. På denne rejse kører vi til det flotte julemarked på Gendarmenmarkt og der bliver lejlighed til at stå af forskellige steder i byen når vi kører byrundtur.

Du kan se mere om de forskellige julemarkeder her: https://www.berlin.de/weihnachtsmarkt/

Shopping i Berlin.
Berlin har et stort udvalg af butikker og stormagasiner, hvor du kan shoppe og købe julegaver. På Kurdürstendamm, hvor du finder alle de store kædebutikker og samt de mere ekslusive mærkevarebutikker. Berlin har også mange små specialbutikker forskellige steder i byen bl.a. i kvareteret omkring Hackesche Höfe. Uanset hvad du vil handle, har Berlin noget for enhver. Vores rejseleder kan vise vej til shoppingcentre og butikker.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
29-11-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.198,-Bestil rejsenMere information