Hygge i Weserbergland - 5 dage

Idyl, løgnehistorier og tysk gæstfrihed

Hygge i Weserbergland

Tag med til Weserbergland, der er kendt for sin idylliske natur, små byer med bindingsværkshuse, slotte og borge. Her har du mulighed for at opleve de unikke sandstensformationer Externsteine og sejle på floden Weser. Vi besøger Bodenwerder, hvor Baron von Münchhausen er født, idylliske Hameln hvor du kan høre om Rottefængeren, og på hjemrejsen besøger vi Caroline Mathildes by Celle.

 • Festlig aften med musik og dans
 • Besøg i Hameln, Bodenwerder og Celle
 • Dansk rejseleder hele vejen

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x  middag 
 • Aften med dans og musik
 • 1 x grillaften
 • Happy Hour på hotellet hver aften fra kl. 18.00 til kl. 19.00
 • Udflugt til Bodenwerder
 • Udflugt Höxter og sejltur op Weser inkl. kaffe og kage
 • Besøg i Celle
 • Rejseleder


Tillæg: Enkeltværelse kr. 598. 

Bestil rejsen

Pris fra 3.498,-

5 dage
Bus

Med i busrejsen er bl.a.

 • Udflugt til Bodenwerder
 • Aften med musik og dans
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Nyhed til det idylliske Weserbergland, hvor bjergene bølger blødt, og floden Weser flyder stille gennem det smukke landskab. Her besøger vi små hyggelige byer med bindingsværkshuse, slotte og borge. Området har inspireret til eventyr, og i byen Bodenwerder fortælles mange løgnehistorier. Vi bor på godt hotel, hvor servicen er i top, og vi kan tilbyde en hyggelig aften med musik og dans.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Eventyrbyen Hameln og det smukke Weserland
Vi kører mod de smukke landskaber i Weserbergland, og her gør vi stop i den idylliske by Hameln ved floden Weser. Du får naturligvis hele historien om rottefængeren fra Hameln, men der bliver også tid på egen hånd til at nyde de smukke bindingsværkshuse, gamle smedejernslamper og blomstrende altankasser. Herfra det sidste lille stykke vej til Schwalenberg og en varm velkomst på vores hotel.

Dag 2: Udflugt til Bodenwerder, byrundtur i Schwalenberg samt aften med musik og dans
Efter morgenmad udflugt til Baron von Münchhausens fødeby Bodenwerder. Her mellem de charmerende og spidse bindingsværkshuse blev der fortalt fantastiske løgnehistorier. Byrundtur med rejselederen til fods, hvor du bl.a. ser Münchhausens fødehjem og de mange smukke bindingsværkshuse. Du får tid på egen hånd til at gå på opdagelse og spise frokost for egen regningen, inden vi kører retur til Schwalenberg. Om eftermiddagen kan du gå med rejselederen rundt i Scwalenberg på en lille rundtur. Herefter kan du slappe af på hotellet, inden der venter en festlig aften med middag på hotellet og efterfølgende musik og dans. Inkluderet.

Dag 3: Externsteine, Hermansdenkmal og kurbyen Bad Pyrmont
I Teutenburgskoven ligger de sagnomspundne Externsteine, der er en sandstensformation, som hæver sig 40 meter op inde i skoven. Vi besøger klipperne, og har du lyst, kan du tage trappen til toppen og nyde udsigten. Herfra kører vi til et af Tysklands mest berømte mindesmærker, den store statue Hermannsdenkmal. Den store statue på 53 meter står på det lille bjerg Grotenburg 386 m.o.h. Her kan du tage de 100 trin op ad vindeltrappen til udsigtspunktet og nyde den storslåede udsigt over Weserbergland. Vi kører herfra videre til den gamle kurby Bad Pyrmont med den smukke allé, slottet og de helbredende kilder, som kendte kongelige og zarer gennem tiden har nydt godt af. Her bliver der tid til at se nærmere på byen. Inkluderet.

Dag 4: Höxter og sejltur på Weser
Weserbergland er kendt for sine små idylliske byer, og vi besøger Höxter, der ligger ved floden Weser. Her kan du gå med rejselederen på byrundtur i de små gader mellem de mange bindingsværkshuse. Du får tid til selv at gå på opdagelse og spise frokost i byen. Fra Höxter sejler vi en tur på floden Weser, hvor du fra skibet kan nyde den flotte natur og slappe af, alt imens skibet sejler os til byen Wehrden, hvor bussen holder klar til at tage os retur til hotellet. Inkluderet.

Dag 5: Hjemrejse med oplevelser
Vi kører nordpå til ophold i Celle - en perle af en by, hvor den danske dronning Caroline Mathilde boede de sidste år af sit liv. Herfra med passende pauser mod Danmark efter nogle herlige dage i Tyskland.

Hotel

Hotel Schwalenberg Malkasten
Neue Torstraße 1,
32816 Schieder-Schwalenberg,
Tyskland


Herligt familiehotel med en hyggelig atmosfære og god service. Hotellet er indrettet i 3 ældre  renoverede bindingsværkshuse og har egen restaurant, hyggelig krostue og terrasse.
Uensartede værelser i traditionel tysk stil med bad, toilet, hårtørrer, tv og gratis internet på hele hotellet. Det er muligt at benytte hotellets sauna. Hotellet har ikke elevator.

Læs mere om Hotel Schwalenberg Malkasten her

 

Gæsterne siger

Hygge i Weserbergland - Gæsterne siger
"Rigtig gode udflugter, vi havde og en fin rundvisning i byen hvor vi boede."

"Meget dygtig og humoristisk rejseleder. Altid venlig og imødekommende."

"Godt hotel med god service og rigtig god forplejning."

Værd at vide

Valuta
Du skal kun bruge Euro på denne rejse - €1 = ca. kr. 7,50. Mange steder i Tyskland kan du også betale med kreditkort som Visa og Mastercard, men det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

Entréer
Er ikke inkluderet, hvis andet ikke er oplyst.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Hygge i Weserbergland - Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
02-05-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.498,-Bestil rejsenMere information
07-05-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.498,-Bestil rejsenMere information
14-06-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.498,-Bestil rejsenMere information
05-07-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.598,-Bestil rejsenMere information
19-07-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.598,-Bestil rejsenMere information
09-08-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.598,-Bestil rejsenMere information
16-08-2020Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 83.598,-Bestil rejsenMere information
06-09-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.598,-Bestil rejsenMere information
27-09-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.598,-Bestil rejsenMere information
04-10-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.598,-Bestil rejsenMere information