Hygge i Weserbergland - 4 dage

Bindingsværksidyl, oplevelser og livsglæde

Hygge i Weserbergland

Tag med Gislev til Weserbergland til en stærk pris inklusiv alle udflugter, frokost og festaften med drikkevarer.

 • Festlig aften med drikkevarer og musik
 • Besøg i hele 4 charmerende bindingsværksbyer
 • Oplevelser fra start til slut
 • Dansk rejseleder hele vejen

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 3 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 3 x  middag (herunder en aften med fest, dans og musik inkl. øl, vand og vin fra kl. 19 - 22.)
 • Alle udflugter esklusive entréer
 • Rejseleder


Tillæg: Enkeltværelse kr. 498. 

Bestil rejsen

Pris fra 2.698,-

4 dage
Bus

Med i busrejsen er bl.a.

 • Alle udflugter
 • Festaften med drikkevarer
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Ny festlig rejse til et hjørne af Tyskland, der byder på idyl, smukke landskaber og ikke mindst den berømte tyske gæstfrihed. Hertil kommer charmerende bindingsværksbyer ved floden Weser. Det er derfor ikke underligt, at området igennem århundreder har tiltrukket kendte kunstnere og kongelige, der alle har nydt godt af de smukke omgivelser, det gode øl og det helsebringende kurvand. Glæd dig til 4 spændende dage med stort indhold.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Eventyrbyen Hameln og det smukke Weserland.
Vi kører mod de smukke landskaber i Weserbergland, og her gør vi stop i den idylliske by Hameln ved floden Weser. Du får naturligvis hele historien om rottefængeren fra Hameln, men der bliver også tid på egen hånd til at nyde de smukke bindingsværkshuse, gamle smedejernslamper og blomstrende altankasser. Herfra det sidste lille stykke vej til en varm velkomst på vores hotel.

Dag 2: Byrundtur Schwalenberg Malkasten, frokost og festaften med dans og musik.
Byrundtur mellem de toppede brosten og de idylliske bindingsværkshuse inden hotellet byder på en traditionel tysk frokost. Eftermiddagen til fri disposition. Om aftenen skal vi opleve den berømte tyske gæstfrihed, når byens borgmester byder velkommen, og der venter en festlig aften på hotellet med middag inklusiv drikkevarer (fra 19.00-22.00), dans og musik.

Dag 3: Kurby, idyl og von Münchhausen.
Afslappende udflugt til Baron von Münchhausens fødeby Bodenwerder. Her mellem de charmerende og spidse bindingsværkshuse blev der fortalt fantastiske løgnehistorier. Videre til den gamle kurby Bad Pyrmont med den smukke allé, slottet og de helbredende kilder, som kendte kongelige og zarer alle har nydt godt af.

Dag 4: Hjemrejse med oplevelser.
Vi kører nordpå til ophold i Celle - en perle af en by, hvor den danske dronning Caroline Mathilde boede de sidste år af sit liv. Herfra med passende pauser mod Danmark efter nogle herlige dage i Tyskland.

Hotel

Hotel Schwalenberg Malkasten
Neue Torstraße 1,
32816 Schieder-Schwalenberg,
Tyskland


Herligt familiehotel med en hyggelig atmosfære og god service. Hotellet er indrettet i 3 ældre  renoverede bindingsværkshuse og har egen restaurant, hyggelig krostue og terrasse.
Uensartede værelser i traditionel tysk stil med bad, toilet, hårtørrer, tv og gratis internet på hele hotellet. Det er muligt at benytte hotellets sauna. Hotellet har ikke elevator.

Læs mere om Hotel Schwalenberg Malkasten her

 

Værd at vide

Valuta
Du skal kun bruge Euro på denne rejse - € 1 = ca. kr. 7,50. Mange steder i Tyskland kan du også betale med kreditkort som Visa og Mastercard, men det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

Entréer
Er ikke inkluderet, hvis andet ikke er oplyst.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
25-03-2020Bus fra Jylland og Fyn32.698,-Bestil rejsenMere information
23-04-2020Bus fra Jylland og Fyn42.798,-Bestil rejsenMere information