Forår ved Müggelsee

Oplevelser i Berlin, Potsdam og idylliske Spreewald

 Forår ved Müggelsee 

NYHED. Tag med på Gislevs nyhed til Müggelsee, der ligger lige uden for Berlin. Her kan du komme med på nogle spændende udflugter til metropolen Berlin, den gamle residensby Potsdam og på sejltur i idylliske Spreewald. En dejlig tur med smukke byer og flot natur. Vi bor på et dejligt hotel i skønne naturomgivelser ved Müggelsee og halvpension er inkluderet i prisen. Velkommen til nogle dejlige dage ved Müggelsee med masser af spændende oplevelser.

 • 4 nætter ved den flotte Müggelsee inklusiv halvpension
 • Udflugt til Berlin inklusiv byrundtur
 • Spændende udflugt til unikke Spreewald og charmerende Cottbus


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x Middag
 • Udflugt til Berlin inkl. byrundtur
 • Udflugt til Potsdam
 • Udflugt til Spreewald og Cottbus ekskl. sejltur
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt


Tillæg: Enkeltværelse kr. 598.
 


 

Bestil rejsen

Pris fra 3.498,-

5 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Udflugt til Berlin inkl. byrundtur
 • Udflugt til Spreewald og Cottbus
 • Hotel ved Müggelsee inkl. halvpension
Bestil rejsen

Om rejsen

Lige uden for Berlin ligger Müggelsee i et idyllisk naturområde, hvor vi bor på et dejligt hotel omgivet af sø og skov. Vi besøger metropolen Berlin og Potsdam, der er tidligere residensby for de preussiske konger. Her giver det historiske centrum, de mange slotte og parker, byen en helt særlig atmosfære. Vi besøger det imponerende slot Sanssouci og den store slotspark der en af Tysklands smukkeste. Oplev Spreewald, der er et overset flodlandskab med et stort forgreningsnet af floden Spree. Her har sorberne, et slavisk mindretal, skabt et kulturlandskab med kanaler, små hyggelige byer og landbrug, der kun nås med båd. Her kan du nyde en skøn og rolig sejltur, når vi stages gennem kanalerne. Besøg i den lille Perle Cottbus med maleriske gader og tosprogede gade skilte. En spændende nyhed i Berlins idylliske baghave.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Müggelsee
Vi kører forbi Hamborg og undervejs fortælle rejselederen om rejsens program. Vi kører forbi Berlin til vores hotel ved Müggelsee for indkvartering og middag.

Dag 2: Metropolen Berlin
Heldagsudflugt med bussen til Berlins hvor vi kører en byrundtur til byens mange seværdigheder, undervejs hører vi mere om Berlins spændende historie. Du får tid til selv at gå på opdagelse i den charmerende by, måske besøge et af de mange museer eller shoppe i de utallige butikker. Inkluderet.

Dag 3: Potsdam – Tysklands kongeby
Vi besøger den tidligere residensby for de preussiske konger, her emmer byen af kultur med de mange kongeslotte, parker og museer. Besøg i den store slotspark ved slottet Sanssouci. Vi nyder også den dejlige bymidte med brostensbelagte gader og et hyggeligt cafémiljø. Inkluderet.

Dag 4: Cottbus og Spreewald
Cottbus ligger tæt på den polske grænse og er kendt som sorbernes hovedstad, her går vi gennem den livlige bymidte der er oser af charme. Herfra til Lübbenau, hvor vi skal sejle på de smukke kanaler i Spreewald, her nyder vi roen og den idylliske natur imens vi langsomt lader os stage frem. Inkluderet ekskl. sejltur på Spree.

Dag 5: Afsked med Müggelsee
Vi kører retur til Danmark efter nogle oplevelsesrige ved Müggelsee.

Hotel

Hotel Müggelsee Berlin
Müggelheimer Damm 145
12559 Berlin-Köpenick

Godt hotel, beliggende i rolige naturskønne omgivelser, ved søen Müggelsee ca. 22 km udenfor Berlin. Hotellet har reception, restaurant med udsigt til søen samt bar og elevator. Alle værelser er moderne indrettet med tv og hårtørrer. Wi-fi er mod betaling. Desuden har hotellet en bowlingbane, der kan benyttes mod betaling. Du kan også slappe af i hotellets wellness-afdeling med jacuzzi og sauna.

Læs mere om Hotel Müggelsee

Værd at vide

Ud og hjem
Tidlig afrejse fra Danmark, gennem Nordtyskland til Müggelse med ankomst sidst på eftermiddagen. Sidste dag hjemrejse efter morgenmad og ankomst til den danske grænse midt på eftermiddagen.

Buskvalitet
4-stjernet moderne bus med ekstra god benplads (jf. internationalt gældende regler), toilet, håndvask, køleskab, kaffemaskine, komfortable vippesæder, fodstøtter, serveringsborde, læselys, aircondition og termoruder. Der kan købes kaffe og læskedrikke i bussen.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
17-05-2020Bus fra Jylland og FynMere end 83.498,-Bestil rejsenMere information