Skip to main content

Krydstogt på Rhinen, Mosel og i Alsace

-
Inklusiv Rhinen i Flammer og solo optræden af Dorte Kollo

Fødselsdagskrydstogt på Rhinen, Mosel og i Alsace

Tag med på Gislevs traditionsrige fødselsdagskrydstogt på Rhinen, Mosel og i Alsace, inklusiv det berømte fyrværkerishow Rhinen i Flammer.

Du kan også se frem til en fantastisk fødselsdags-og gallaaften, hvor Dorthe Kollo & Klaus Strand-Holm optræder om bord på skibet, og efterfølgende underholdning og musik af Klaus & Karin med deres Syng med & Tip et Hit. Det bliver et festligt krydstogt med en fantastisk sejlrute om bord på et vidunderligt skib.

Glæd dig til en rejse med mange oplevelser, udflugter, hygge og afslapning langs den romantiske Rhinen, den naturskønne Mosel og charmerende Alsace.

Vi sejler med det anmelderroste og moderne skib A-Rosa Brava, og krydstogtet er eksklusivt for Gislevs gæster. Vi har inkluderet alle udflugter på land, til fods og med Gislevs egne gode busser.

Vanen tro har vi vores dygtige musiker Thomas med på hele rejsen, som sørger for god stemning under middagen og dansemusik hver aften på skibet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen om bord på årets Fødselsdagskrydstogt, som bringer dig i ro og mag gennem det smukke landskab langs Rhinen, Mosel og Alsace.

Glæd dig til

 • 7 nætter om bord, med start og slut i Køln
 • Gislevs musiker sørger for god musik hver aften
 • Optræden af Dorthe Kollo og Klaus & Karins Tip et Hit og syng med
 • Alle udflugter langs Rhinen, Mosel og Alsace inkluderet

Inkluderet i rejsens pris

 • Helpension på skibet
 • Drikkevarer til måltiderne på skibet
  (vin, rosé, øl, sodavand, vand, juice, kaffe, te)
 • Udflugter jf. program
 • Levende musik hver aften på skibet
 • Gallaaften på Rhinen med Dorthe Kollo
 • Syng med og Tip et Hit med Klaus & Karin
 • Rhinen i Flammer fyrværkeri show
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til Køln

  Fra Danmark kører vi med Gislevs busser gennem Tyskland, med passende pauser undervejs. Ankomst hen ved aftenen i Køln, hvor vores krydstogtskib venter ved rhinpromenaden. Vi går om bord og hilses velkommen af besætningen, som sørger for at indkvartere os i de komfortable kahytter. Vi samles i skibets lounge og restaurant, hvor personalet og Gislevs rejseledere giver en kort introduktion og gennemgang af skibets 3 dæk og faciliteter, hvorefter du kan nyde en dejlig middagsbuffet i restauranten. Afsejling fra Køln kl. 22.00, sydover mod Cochem.
  Sejltid ca. 4 timer.

 • Dag 2: Cochem ved Mosel og Reichsburg borgen

  Skibet har i nattens løb sejlet mod Cochem. Efter morgenmaden kan du slappe af om bord og nyde den skønne udsigt fra skibets dæk eller i restauranten imens vi roligt driver langs Mosels grønne bredder. Ankomst i Cochem efter frokost, og du har hele eftermiddagen til at besøge den kønne og middelalderlige by i selskab med Gislevs rejseledere. Vi begiver vi os til fods gennem byens brolagte gader, med sine velholdte bindingsværkshuse og farverige blomster som hænger så dekorativt på huse og caféer. Cochem er kendt for sit gamle rådhus i barokstil fra 1739, de charmerende bindingsværkshuse og ikke mindst de frodige vinmarker som rejser sig højt på skråningerne omkring byen og Mosel.

  Efter byrundturen kan du tage med en lokal minibus op til middelalderborgen Reichsburg, som ligger højt hævet over byen. Du får en fantastisk udsigt over Mosel, vinmarkerne og Cochem herfra. De små busser kører ca. hver 20 minut fra Endertplatz i det centrale Cochem, og en af Gislevs rejseledere viser dig derhen og tager med derop. Hvis du ønsker at besøge slottet kan du købe entré ved ankomst - ca. 7 €. En rundvisning tager 40 min. Du kan også i ro og mag spadsere rundt i området omkring borgen, og bare nyde den smukke udsigt. Hvis du foretrækker at blive på skibet, så er de tidlige aftentimer fri til at opholde sig på skibet eller spadsere en tur langs den Mosel på den hyggelige promenade. Om bord på A-Rosa Brava kan du for eksempel opholde dig på soldækket i en liggestol, eller slappe af i den opvarmede udendørs spa. Rundt på byens caféer kan du nyde en god kop kaffe eller et forfriskende glas hvidvin med udsigt til floden. Middagsbuffet om bord på skibet, inden afsejling fra Cochem kl. 22.00 mod Rhinen og Rüdesheim.

 • Dag 3: Rüdesheim - Drosselgasse og fødselsdagsfest på skibet med Dorthe Kollo

  Efter morgenmaden kan du fra skibets dæk betragte det smukke landskab, imens vi langsomt nærmer os Rüdesheim am Rhein. Den forholdsvis lille by, er berømt for sin idylliske vinmarker og festlige snævre turistgade Drosselgasse, der er fyldt med restauranter, ølstuer og små souvenirbutikker. Udover vin, produceres den velkendte brændevin Asbach Uralt her i Rüdesheim.

  Byens beliggenhed ved Rhinen præger livet i byen. Der er en promenade langs floden, med et utal af hoteller, caféer og restauranter med udsigt til vandet. Det er en oplagt mulighed til at smage på den populære Rüdesheimer kaffee, som er en alkoholisk kaffedrink opfundet i 1957 af den tyske tv-kok, Hans Karl Adam. I denne særlige kaffe, er nøgleingrediens netop Asbach Uralt brændevinen.

  Efter ankomst og frokost på skibet, har vi hele eftermiddagen til at udforske Rüdesheim og vores rejseledere tager jer med til fods rundt i den stemningsfulde by. Om eftermiddagen kan du tage med op til det store monument og mindesmærke Niederwald Denkmal, hvorfra du kan nyde udsigten ud over Rhinen og vinmarkerne. Du kan vælge at køre tilbage til Rüdesheim med bussen eller tage et lift med gondolen og slappe af, mens du svæver ned over vinmarkerne. Turen med gondol tager ca. 10 min og koster ca. € 7.

  Om aftenen fejrer vi Gislevs fødselsdag med en uforglemmelig fest om bord, dejlig mad, dans og musik. Aftenens højdepunkt er en live optræden af den danske schlager-og dansktopsangerinde Dorthe Kollo. Efter en perlerække af hitsange, fortsætter underholdningen med Klaus og Karins Syng med og Tip et Hit, kendt fra DK4’s populære program. Resten af aftenen spiller Gislevs musiker Thomas, og sørger for den helt rette stemning til dansegulvet og årets fødselsdagsfest på Rhinen.

  Skibet sejler fra Rüdesheim ca. kl. 22.30 mod Speyer, hvor vi ankommer næste formiddag.

 • Dag 4: Udflugt til romantiske Heidelberg

  Du kan nyde formiddagen om bord på skibet, hvor vi stille glider gennem vandet forbi små byer og vinbjerge på vej mod Speyer. Efter frokost på skibet er der udflugt til Heidelberg – en af Tysklands smukkeste byer med den gamle bro over Neckar floden, den imponerende slotsruin og de mange indbydende bindingsværkshuse. Sammen med rejselederen ser vi nærmere på denne livlige by, inden vi kører retur til skibet. Vi afsejler Speyer ca. kl. 21.00 og sejler aftenen og natten mod Kehl, lige på grænsen til Strasbourg.

 • Dag 5: Strasbourg - hovedstaden i Alsace

  Endnu en morgen hvor du kan benytte formiddagen til at slappe af i din kahyt, på soldækket eller i skibets lounge og restaurant. Ankomst hen ad formiddagen i Kehl, hvor Gislevs busser holder klar til at tage dig på en omfattende byrundtur i den charmerende by, der er hovedstad i Alsace og samtidig en af de smukkeste byer i det nordøstlige Frankrig. Glæd dig til at opleve den hyggelige gamle bykerne med maleriske bindingsværkshuse, krogede stræder og den romantiske bydel La Petite France. Byen har skiftevis været under fransk og tysk herredømme, hvilket bidrager til en spændende historie. I dag er byen et symbol på freden i Europa. Du er tilbage på skibet til middag, hvor skibet begynder sin aftensejlads nordpå mod Mainz.

 • Dag 6: Mainz - Lorelei klippen og Koblenz

  I løbet af natten er skibet sejlet mod Mainz, hvor vi ankommer i de tidlige morgentimer. Efter morgenmaden, går vi på opdagelse i den tyske by, og oplever blandt andet den enorme domkirke, St. Martins Katedral, der ligger i nærheden af det historiske centrum og gågaden på torvet. Denne 1000-årige romersk-katolske katedral er stedet for bispestolen for biskoppen af Mainz. Vi passerer også rådhuset som er tegnet af Arne Jakobsen, og ikke mindst Gutenberg.

  Efter nogle hyggelige timer i Mainz vender vi retur til skibet og kan nyde frokosten imens vi sejler videre gennem Rhindalen, via Rüdesheim til Koblenz. Denne smukke strækning er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste og her sejler vi omgivet af vinbjerge, små vinbyer og gamle middelalderborge. Vi kommer forbi den legendariske Lorelei klippe nær St. Goarshausen, som rejser sig 120 m over vandet. Hen på aftenen ankommer vi ved Koblenz, hvor Mosel møder Rhinen ved det historiske Deutsches Eck.

  Der serveres endnu en god middag om bord, og gislev musiker Thomas sørger for musik til dansegulvet.

  Skibet lægger til kaj i Koblenz natten over.

 • Dag 7: Det berømte fyrværkerishow Rhinen i Flammer ved Bingen og Rüdesheim

  Efter morgenmad på skibet, skal vi på en spændende byrundtur til fods og med Gislev busser i den mere end 2000 år gamle, romerske by Koblenz. Glæd dig til at opleve den utrolige smukke by, med sine hyggelige gyder og gamle bindingsværkshuse samt stemningsfulde pladser. Vi kører også til den UNESCO’s bevaringsværdige fæstning, Ehrenbreitstein, på den østlige bred af Rhinen, hvor du får en vidunderlig udsigt over Koblenz.

  Vi slutter tilbage på skibet inden frokost, således du kan slappe af resten af dagen om bord på skibet. Imens vi sejler mod Bingen, hvor aftenens helt store begivenhed og en af rejsens højdepunkter, Rhinen i flammer, venter.

  Hen på aftenen gør kaptajnen skibet klar til at entrerer den store konvoj af skibet som deltager i det magiske lys-og fyrværkeri show. Du vil opleve et imponerende festfyrværkeri i alverdens farver, der på smukkeste vis oplyser Rhindalens byer og bølgende landskaber. Det hele opleves fra første parket - en spektakulær afslutning på denne sidste aften af vores fødselsdagskrydstogt.

  Omkring 80 skibe, små som store med flere tusinde mennesker om bord, glider langsomt henover Rhinens rolige vand, som denne aften oplyses af den 'Bengalske-ild'. Det store åbningsfyrværkeri begynder ca. kl. 21.30 ved Klopp Slottet i Bingen og efterfølges af fyrværkerishow over Rüdesheim og fra et skib på Rhinen. Vi sejler på et af de største skibe, med god plads på dækket og panoramavinduer i restauranten. Du kan sågar nyde det store traditionsrige fra din kahyt på mellemste eller øverste dæk, som alle har en fransk balkon.

  Efter Rhinen i Flammer er overstået, vender A-Rosa Brava boven mod Køln og sejler natten igennem.

 • Dag 8: Hjemrejse fra Köln

  Ankomst til Køln tidligt om morgenen. Efter morgenbuffeten er opholdet om bord på A-Rosa Brava slut. Gislevs busser holder klar ved kajen og vores kufferter bæres i land af besætningen.

  Hjemrejse gennem Tyskland mod Danmark, hvor grænsen passeres først på aftenen.

Mere om rejsen

På Gislevs årlige Fødselsdagskrydstogt tager vi dig med på en uforglemmelig rejse på Rhinen og Mosel, to af Tysklands smukkeste floder.

Vi får en bid af Alsace, når vi besøger den evig charmerende by Strasbourg. Komforten, servicen og maden er i top, om bord på det moderne skib A–Rosa Brava, der udelukkende er reserveret til Gislevs egne gæster. Vi sejler kun på denne ene dato, og i samarbejde med rederiet har vi tilrettelagt sejlruten og tiderne således vores gæster får utallige skønne sejltimer i dagslys hvor du kan betragte det vidunderlige landskab. Der er påmønstring i Køln, og herfra sejler vi først ad Rhinen og videre ind på Mosel, for at slutte på Rhinen igen, hvor det fantastiske lys-og fyrværkerishow Rhinen i Flammer er garant for en mindeværdig smuk sidste aften.

Traditionen tro har vi inkluderet et væld af oplevelser undervejs og om bord på skibet er du garanteret hygge, afslapning og festlige stunder når Gislevs musiker Thomas spiller levende musik som du kender. Hver aften sidder han i restauranten og sørger for behagelig musik under middagen, efterfulgt af dansemusik til kl. ca. 23.30. Vores særlige gæst i 2023 er Dorthe Kollo, som giver en solooptræden på skibet om aftenen i Rüdesheim. Vi får samme aften også præsenteret underholdning af
Klaus og Karins Syng med og Tip et Hit, kendt fra DK4.

På denne rejse kan du slappe af og nyde livet og udsigten fra skibet, mens det glider forbi det maleriske landskab med vinmarker, idylliske byer og middelalderborge. Velkommen om bord til et flot og festligt fødselsdagskrydstogt.

Skib

 • Dag 1-8

  A-Rosa Brava

  Meget komfortabelt skib (kategori 4*) med i alt 99 udvendige og rummelige kahytter. Skibet har en stor restaurant med panoramavinduer på øverste dæk, samt en bar, vin bar, café og lounge. På soldækket finder du et stort område med liggestole og parasoller, storskak, putting green, bar og en terrasse med udendørs bar. Agter på skibets øverste dæk, finder du desuden et wellness område med fri benyttelse af den opvarmede udendørs spa, og mulighed for massage (tilkøb) samt et lille fitnessrum.

  Med Gislev Rejser får du helpension med morgenbuffet, frokostbuffet og aftenbuffet, og vi har inkluderet drikkepakke til alle frokoster og middage ((vin, rosé, øl, sodavand, juice, kaffe, te).
  Til morgenmad er der altid inkluderet vand, juice, kaffe og te. De daglige buffeter er frisklavede og meget varierede med regionale og sæsonbestemte specialiteter. Om eftermiddagen serveres en kagebuffet med kaffe og te.

  3 Kahytskategorier:

  Dobbeltkahyt kategori D: Dobbeltkahyt 14,5 m2 på øverste dæk med fransk balkon.
  Dobbeltkahyt kategori C: Dobbeltkahyt 14,5 m2 på mellemste dæk med fransk balkon.
  Dobbeltkahyt kategori A: Dobbeltkahyt 14,5 m2 på nederste dæk med dobbelt koøje.

  Alle kahytter er med eget bad og toilet, håndklæder, morgenkåbe, hårtørrer, aircondition, sikkerhedsboks og 220V stik.

  Bemærk: der tilbydes ikke tøjvask om bord på dette skib.

Kort

Fødselsdagskrydstogt på Rhinen, Mosel og i Alsace

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Aircondition

  Der er aircondition på hele skibet og i kahytterne. I kahytten kan aircondition indstilles individuelt.

 • Betaling om bord

  Al betaling om bord foregår med dit nøglekort til kahytten. Der bliver oprettet en konto og denne afregnes den sidste aften på krydstogtet med enten Euro eller kreditkort. Skibet accepterer følgende kreditkort fra Amercian Express, Mastercard og Visa.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkepenge

  Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 per person/dag. Betales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet

  Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er ikke egnet for gangbesværede, og alle gæster skal være 100% selvhjulpne. Hvis vi undervejs gør stop i storbyer, vil byrundturen ofte være en kombination af buskørsel og til fods - enkelte byer er dog kun til fods.

  Vi besøger indimellem også nationalparker og seværdigheder, hvor vi ikke kan komme helt frem med bus. Ring evt. til Gislev Rejser, hvis du er i tvivl om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Internet

  Der er internet om bord mod betaling. Der kan i nogle områder være begrænset dækning på grund af de områder der sejles i.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Program

  Bemærk at sejlprogrammet kan forekomme i anden rækkefølge, med kort varsel.

 • Påklædning

  Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til vores fødselsdag kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, der medbringes.

 • Sprog på skibet

  Hovedsproget på skibet er tysk, men meget af personalet kan også engelsk. Vi har hele skibet kun for Gislevs gæster og derfor vil alle annonceringer om bord blive givet på dansk. Gislevs rejseleder sørger for at holde dig orienteret og er behjælpelig ved eventuelle spørgsmål.

 • Tillæg

  Kahyt i kategori C kr. 2.800. pr. person.
  Kahyt i kategori D kr. 3.500. pr. person.
  Enkeltkahyt i kategori A kr. 2.200.
  Enkeltkahyt i kategori C kr. 3.500.
  Enkeltkahyt i kategori D kr. 5.500.

  Afbestillingsforsikring koster 20% af rejsens pris.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Vaccinationer

  Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds. 

  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her

 • Valuta

  I Tyskland og Frankrig kan du betale med Euro. Kreditkort kan anvendes som betaling mange steder, men det er en god ide også at medbringe kontanter. Om bord på skibet afregnes der i Euro eller med kreditkort. Eventuelle drikkepenge på skibet afregnes i kontanter.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu