Skip to main content

Busrejse til det blomstrende Tyskland

-
Rejs med til slotte, haver, vin og charmerende byer

Blomsterfestival i Tyskland

Ny unik rejse til den store blomsterudstilling BUGA nær Mannheim, hvor millioner af farverige blomster står i fuldt flor hen over sommeren. Glæd dig til nogle oplevelsesrige dage, hvor vi også kommer forbi de kongelige haver i Hannover, inden det bliver tid til at besøge de charmerende og romantiske byer Mainz, Heidelberg og Mannheim. Langs Rhinen dyrkes der gode vine – dem skal vi naturligvis også smage.

Glæd dig til

 • De kongelige haver i det gamle kurfyrstendømme Hannover
 • Den store blomsterfestival BUGA i Mannheim
 • Mainz ved Rhinen og en dejlig vinsmagning
 • Oplevelser i Heidelberg – en af Tysklands smukkeste byer

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • Entré til haverne i Herrenhausen
 • Entré til BUGA-udstilling
 • Ophold i Mainz
 • Vinsmagning
 • Rundtur i Mannheim og Heidelberg
 • Rejseleder
  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dagsprogram kan forekomme i anden rækkefølge

 • Dag 1: Udrejse til de kongelige haver i Hannover

  Rejselederen byder velkommen, og så er vi allerede på vej. Om eftermiddagen besøger vi de kongelige haver i det tidligere kurfyrstendømme Hannover. Her skal vi besøge det smukke barokke haveanlæg Herrenhausen. Haven blev anlagt af Kurfyrstinde Sophie og er et mesterværk af små haverum, springvand og labyrinter.

  Godt fyldt op med indtryk kører vi videre til indkvartering og middag på vores hotel nær Kassel.

 • Dag 2: Mainz og vinsmagning ved Rhinen

  Vi sætter kursen mod Rhinen til et dejligt ophold i Mainz, der er beliggende på den sydlige del af Rhinen. Her skal du opleve den charmerende historiske bydel samt rådhuset, der er tegnet af Arne Jacobsen, og statuen af bysbarnet Gutenberg på byens torv.

  Efter et passende ophold kører vi langs Rhinen til vinsmagning på skråningerne hos en lokal vinbonde, der fortæller om områdets fine vine. I højt humør kører vi det sidste stykke vej til middag og indkvartering på vores hotel for de næste tre nætter.

 • Dag 3: Blomsterudstillingen BUGA

  Orienterende byrundtur i den kvadratiske by Mannheim, der er smukt beliggende mellem floderne Neckar og Rhinen og kendt for sine mange opfindelser. Her så verdens første tohjulede køretøj dagens lys, og i 1886 fremstillede den tyske ingeniør Karl Benz verdens første i praksis anvendelige personbil, som senere skulle blive det til det verdenskendte bilmærke Mercedes-Benz.

  I dag skal vi også opleve rejsens højdepunkt: Blomsterudstillingen BUGA – Bundesgartenschau med hundredtusindvis af forskellige blomster, træer og bede i to parker, der forbindes af en 2.100 m lang svævebane. Hele udstillingen er en smuk blanding af et betagende blomstershow og en charmerende sommerfestival.

  Udflugt og billet til BUGA inkluderet.

 • Dag 4: Heidelberg - Tysklands smukkeste by

  Heldagsudflugt til maleriske Heidelberg, der er beliggende ved floden Neckar og indbegrebet af skønhed og romantik. Byrundtur gennem den historiske, gamle bykerne, der ligger for foden af slottet. Her tryllebindes alle besøgende af romantiske stræder, vidunderlige pladser og smukke bygninger i gotik, renæssance og barok.

  Vi besøger også den flotte slotsruin, som ligger majestætisk hævet over byen. I fem århundreder var det residens for kurfyrsterne af Pfalz. Slottet gemmer derfor på en rig historie, flot arkitektur og mange spændende fortællinger. Der vil også være tid på egen hånd i denne charmerende by. Udflugt inkluderet ekskl. entréer.

 • Dag 5: Hjemrejse til Danmark

  Efter en god morgenmad starter turen mod Danmark. Ankomst til grænsen første på aftenen med mange flotte oplevelser i bagagen.

Hotel

 • Dag 1-4

  ACHAT Hotel Schwetzingen Heidelberg

  Pænt og nydeligt hotel. Hotellet har restaurant, bar og elevator. Alle værelser er med bad, toilet, tv og wi-fi. Hotellet er beliggende i Schwetzingen – godt placeret i forhold til vores udflugtsprogram.

  Se mere om hotellet her.

  BarJa
  ElevatorJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

  Slottet i Heidelberg – beregn ca. € 9.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 698.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Generelt sommervejr med dagstemperatur på 18-26°. Se mere om vejr og temperaturer her.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu