Skip to main content

4 dages solo-rejse til Berlin

-
Oplev Berlins mange attraktioner og seværdigheder

Berlin, Ferie alene – i fællesskab

Del drømmen er Gislevs rejsers slogan, og det er utvivlsom skønt at dele rejseoplevelser. Nu får du mulighed for at dele dem med andre, som også rejser alene. Få lande har en hovedstad, der kan måle sig med Berlins mange attraktioner og seværdigheder.

Sammen skal vi opleve byens rige og spændende historie. Uanset om det er dit første eller femte besøg, så viser Gislevs rejseleder dig nye sider af byen, de største seværdigheder og det seneste nye. Fra øst til vest vil du opleve et blomstrende kulturliv.

Vi bor på det 4-stjernede Hotel Estrel, der byder på store værelser og fine faciliteter. Det hele kulminerer lørdag aften, hvor vi sammen skal opleve et internationalt show i ægte Las Vegas stil med topartister. Glæd dig – det bliver ikke kedeligt.

Glæd dig til

 • 4-stjernet hotel med store værelser og fine faciliteter
 • Inkl. internationalt show i Las Vegas stil med topartister
 • Spændende byrundture der viser byen fra øst til vest
 • Ophold på vejen hjem i historiske Potsdam
 • Oplevelser fra første til sidste dag med Gislevs vidende rejseleder

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenmad
 • Orienterende tur i lokalområdet
 • Den store byrundtur
 • Byrundtur med fokus på østberlin
 • Stars in Concert - internationalt show
 • 4-stjernet bus
 • Rejseleder
  Entreer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse og lokal byrundtur i nærkvarteret

  Vi kører med passende pauser mod Berlin, og undervejs introducerer rejselederen dig for de næste dages mange oplevelser og spændende program. Efter indkvartering får du mulighed for at gå en tur til fods med rejselederen rundt i vores nærkvarter med masser af liv, barer og lokale spisesteder.

  Om aftenen kan du udforske en af områdets mange restauranter eller spise på en af hotellets tre restauranter.

 • Dag 2: Den helt store byrundtur

  Byrundtur med bus til Berlins mange seværdigheder og berømte kvarterer med ophold undervejs. Du oplever bl.a. Tiergarten, Brandenburger Tor, Unter Den Linden, Alexanderplatz, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie og meget mere.

  Det hele krydres med rejselederens spændende fortællinger, så du får et godt indblik i byens interessante historie.

 • Dag 3: Historiens vingesus i den delte by og aftenshow med topunderholdning

  For kun 34 år siden blev byen genforenet under vild jubel. Forinden var byen delt på brutal vis, hvilket du oplever ved Gedenkstätte Berliner Mauer. Her får du hele den spændende historie om grænselandet med muren, grænsetårnene, pigtrådshegnene og de dramatiske flugtforsøg.

  Vi gør også stop ved Eastside Gallery med de berømte malerier på den gamle mur inden vi svinger ned ad Karl Marx Allé – parade- og pragtgaden i det tidligere Østberlin.

  Inden længe troner den monumentale Berliner Dom frem i horisonten. Her holder vi en lang pause, hvor der bliver mulighed for at nyde livet langs Spree-floden, fordybe dig i museer på Museumsinsel eller fortabe dig i Hackesche Höfe – en charmerende labyrint af otte baggårde med spændende butikker, lejligheder og caféer. Her findes også et væld af spændende spisemuligheder og velskænket Bier vom Fass.

  Vi kører tilbage til hotellet midt på eftermiddagen, så der bliver tid til at slappe af og lade op til aftenens store show ”Stars in Concert”.

  Det er opført af topprofessionelle artister, der gengiver verdensstjerner som eksempelvis Elvis Presley, Marilyn Monroe, Robbie Williams, Tina Turner og mange flere. Showet er så gennemført så du vil opleve stor lighed med de originale kunstnere. Det er en forrygende forestilling af kendte hits og intet mindre end underholdning i topklasse.

 • Dag 4: Ophold i historiske Potsdam og hjemrejse

  Efter at have nydt det store morgenbord forlader vi Berlin, og kører til et spændende ophold i historiske Potsdam. Ingen andre byer i Europa kan byde på så mange slotte, søer, parker og kanaler.

  Blandt de mange seværdigheder er Frederik den Stores rokokoslot Sanssouci. Hvis vejret tillader det, går vi en tur i parken, inden vi sætter kursen mod Danmark efter nogle oplevelsesrige dage i Tyskland.

Hotel

 • Dag 1-4

  Estrel Hotel

  Hotel Estrel, Berlin er med sine 1.125 værelser Europas største hotel. Det 4-stjernede hotel ligger ud til en kanal i den hyggelige bydel Neukölln i den sydøstlige del af Berlin. Store pæne værelser, der alle er udstyret med bad og toilet. På hotellet er der desuden en stor atriumgård.

  Læs mere om Hotel Estrel

  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiGratis

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt. Der er gratis entré til Gedenkstätte Berliner Mauer og Eastside Gallery.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tillæg

  Der er intet tillæg for enkeltværelser.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu