Sauerland - 5 dage

Flot natur i Sauerland og rigtig godt hotel. Oplev Bad Berleburg Slot og Bryggeribesøg.

Busrejse til Sauerland

Sauerland er et naturskønt område med store skove og søer mellem Kassel og Dortmund. Det er en dejlig feriedestination med små hyggelige byer og mange bindingsværkshuse. Gislevs busrejser til Sauerland er meget populære. Du får blandt andet et godt hotel, halvpension, en dejlig aften med musik og dans, bingo og udflugt til Bad Berleburg samt til Warsteinerbryggeriet.

 • Entré til Prinsesse Benediktes slot i Berleburg inkluderet
 • Besøg på bryggeriet Warsteiner inkluderet
 • Bingo og aften med musik og dans
 • Drikkevare til middagen inkluderet

 

Med i prisen:

 •  Ophold i dobbeltværelse
 •  4 x morgenmad
 •  4 x aftensmad med 1 x drikkevare
 •  1 x dans og bingoaften
 • Udflugt til Bad Wildungen inkl. sejltur og frokost
 •  Udflugt til Bad Berleburg inkl. rundvisning på slottet
 •  Udflugt til Warsteinerbryggeriet
 •  Rejseleder


Tillæg: Enkeltværelse uden tillæg (i begrænset antal). 

Bestil rejsen

Pris fra 3.698,-

5 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension og drikkevarer til middagen
 • Bryggeribesøg og Berleburg Slot
 • Udflugt til Bad Wildungen inkl. sejltur og frokost
Bestil rejsen

Om rejsen

Det bjergrige og smukke Sauerland ligger mellem Kassel og Dortmund, og området bugner af naturskønne oplevelser. Her findes små, hyggelige byer med charmerende bindingsværkshuse, snoede veje, frodige skove, rislende bække og vidtstrakte enge. Vores hotel ligger omkranset af det kuperede terræn i byen Olsberg, og her får du halvpension samt dejlige aftener med musik, dans og bingo. Floden Ruhr løber forbi hotellet og er kilde til byens opdæmmede sø. Vi besøger den flotte kurby Bad
Wildungen og ser den opdæmmede sø Edersee og Prinsesse Benediktes slot i Bad Berleburg, og vi tager på en oplevelsesrig rundvisning på Tysklands største bryggeri, Warsteiner. Her slutter vi selvfølgelig af med at smage på de berømte øl. Rejs
med til Sauerland og oplev indbegrebet af god, tysk ferie i fantastiske naturomgivelser.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse
Gennem Tyskland til ankomst, indkvartering og middag på Parkhotel Olsberg. 


Dag 2: Edersee og Bad Wildungen
Udflugt til Europas største opdæmmede sø Edersee, hvor vi skal sejle på den 27 km lange sø mens vi nyder den flotte natur der omgiver søen. Vi spiser frokost på en lokal restaurant inden turen fortsættes til kurbyen Bad Wildungen, hvor vi skal se nærmere på byen idylliske kurpark og den maleriske bymidte med bindingsværkshuse. Inkluderet.

EderseeDag 3: Bad Berleburg og rundvisning på slottet
Vi besøger den hyggelige kurby Bad Berleburg. Her får vi en rundvisning på Prinssesse Benediktes slot, Sayn Wittgenstein. Der er også tid på egen hånd til at gå en tur i slotsparken eller se nærmere på Bad Berleburg. Det er muligt at spise frokost i Slotsrestauranten. På vejen tilbage til vores hotel kører vi  panoramatur gennem det flotte landskab. Inkluderet. Frokost ca. € 10.

Schloss Berleburg


Dag 4: Warsteiner Bryggeri
Udflugt til et af Tysklands største bryggerier, Warsteiner, som har eksisteret siden 1753. Vi ser en film om ølbrygning, kører rundt på bryggeriet i et lille tog, og naturligvis er der rig lejlighed til smagsprøver på det gode tyske øl! Et hyggeligt og interessant besøg. Inkluderet.

Warsteiner Bryggeri Warsteiner Bryggeri


Dag 5: Hjemrejse
Efter morgenmaden forlader vi vores hotel efter nogle dejlige dage i Sauerland og kører retur gennem Nordtyskland med ankomst ved grænsen først på aftenen.

Hotel

Parkhotel Olsberg
Stehestrasse 23
D-59939 Olsberg

Rigtig godt 4-stjernet hotel, roligt beliggende i kurparken og kun 5 min. gang fra centrum af byen. Alle værelser er store og med balkon, bad, toilet, hårtørrer, telefon, tv og wi-fi. Restaurant, bistro, bar, ølstue, diskotek og keglebane. Reception, elevator, sauna og svømmehal. Ophold med halvpension (buffet). 1 glas øl/ vin/ vand til aftensmaden inkluderet. Aften med musik og dans. Enkeltværelser uden tillæg i begrænset antal.
Læs mere om Parkhotel Olsberg her

Hotellet har fra 30. april 2019 og i den kommende periode lukket deres svømmehal - du kan i stedet få gratis entré til Saurland Therme - Aqua Olsberg, der ligger 150 meter fra hotellet. Det er ikke oplyst hvornår hotellet igen åbner deres svømmehal. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gislev.

Gæsterne siger

Busrejse til Sauerland

"Helt igennem en fin tur, intet at klage over. Behagelig og hjælpsom chauffør og rejseleder"

"Olsberg i Sauerland er en dejlig destination, meget hyggelig by. Vi er godt tilfredse og har nydt turen, som vi anbefaler til andre"

"Endnu en god og dejlig rejse med Gislev, lækkert hotel og et meget sødt personale på hotellet"

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Sauerland kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
17-08-2020Bus fra Jylland og Fyn Mere end 83.698,-Bestil rejsenMere information
07-09-2020Bus fra Jylland og Fyn Mere end 83.698,-Bestil rejsenMere information
21-09-2020Bus fra Jylland og Fyn Mere end 83.698,-Bestil rejsenMere information