Istrien - Venedig - Adriaterhavet

Venedig - Rovinj - Piran - Adriaterhavets skønneste byer

Rundrejse med Istrien - Venedig - Adriahavet

9 dage fra kun kr. 4.998 inklusiv halvpension og flere udflugter.

 • Pæne hoteller med god beliggenhed og halvpension.
 • Inklusiv heldagsudflugt til mageløse Venedig med dansk lokalguide og frokost inkluderet.
 • Rundtur i perlen Piran med Tartinipladsen og den hyggelige gamle havn.
 • Oplev Pula med det velbevarede amfiteater og Rovinj – Istriens mest idylliske by.
 • Tid på egen hånd eller mulighed for en hyggelig sejltur i Kroatien.

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Heldagsudflugt til Venedig inkl. færge, dansk lokalguide og frokost
 • Byrundtur til fods i Piran og Umag
 • Rejseleder og gebyr til Rejsegarantifonden


Entreer er eksklusive hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 998. Dobbeltværelse med balkon i Umag kr. 295 pr. person (havudsigt kan ikke garanteres). Afbestillingsforsikring. Kr. 360. Udflugt til Pula og Rovinj kr. 225 inkl. lokalguide i Pula. Sejltur i Limfjorden kr. 225.

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Venedig, Piran og Porec – Adriaterhavets smukke perler
Spændende rejse til nogle af Adriaterhavets smukkeste byer, der er fyldt med kunst, kultur og historie. Med 2 overnatninger ved Lido di Jesolo skal du opleve vidunderlige Venedig, hvor vores danske lokalguide giver dig en god introduktion til byens store og berømte seværdigheder.

Herfra går turen videre til 4 overnatninger på Istrien-halvøen med mulighed for dejlige oplevelser i de maleriske byer Umag, Pula og Rovinj, der alle har været under veneziansk indflydelse. Der bliver også mulighed for at slappe af eller deltage i en flot sejltur langs kysten til den smaragdgrønne Limfjord. Glæd dig en skøn ferie ved Adriaterhavets smukke byer.

 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Danmark
Via Hamburg og med passende pauser frem til middag og overnatning i Sydtyskland, og vi er allerede godt på vej. 

Dag 2: Via Alperne og østrigernes solterrasse til Italien
Vi fortsætter ind i Østrig og passerer musikbyen Salzburg. Herfra går turen gennem de smukke Alper og forbi Kärnten – også kaldet østrigernes solterrasse. Inden længe er vi fremme i Lido di Jesolo med de indbydende strande. Indkvartering på godt hotel for de næste 2 nætter.

Dag 3: dag. Vidunderlige Venedig med dansk lokalguide
Med bus det korte stykke vej ad tangen til Punta Sabbioni. Herfra tager vi på en lille sejltur over til den verdensberømte by, som engang kun var værdiløse mudderbanker. Du får det fulde udbytte med Gislevs dansktalende lokalguide, som tager dig med rundt til alle de store seværdigheder i Gondolernes by. Oplev den imponerende plads med Markuskirken, Dogepaladset, Sukkenes Bro, de spændende gyder samt Rialtobroen med udsigt ud over byens livlige færdselsåre – Canal Grande.

Efter den spændende rundtur med lokalguiden, spiser vi en typisk italliensk frokost med udsigt til Canal Grande. Derefter tid på egen hånd til at nyde og opleve denne enestående by. Heldagsudflugt med lokalguide, færgebillet og frokost inkluderet.

 

Dag 4: Perlen Piran og det maleriske Istrien – et af Kroatiens mest populære feriemål
Vi forlader Italien og kører ind i Slovenien til et passende stop i perlen Piran. Byen var oprindeligt et lille fiskerleje, men blev hurtigt et populært feriested på grund af sin attraktive beliggenhed på en lille klippehalvø omgivet af bymure og den idylliske Tartini-plads i hjertet af byen. Rejselederen tager dig med på en byrundtur til fods mellem de smalle stræder, de historiske huse, kirkerne og ikke mindst de gode restauranter, hvor der bliver lejlighed til at spise frokost. Herfra kører vi det sidste lille stykke ind i Kroatien til byen Umag til indkvartering for de næste 4 nætter.
 

 

Dag 5: Rundtur i Umag og afslapning
Rejselederen tager dig med på en lille rundtur til fods i den mindre by, hvor du hurtigt bliver stedkendt. Nyd en frokost med udsigt over vandet eller en slentretur langs havnepromenaden. Resten af dagen til afslapning eller en svømmetur i det krystalklare vand. Rundtur inkluderet.

Umag Umag

Dag 6: Romerbyen Pula og idylliske Rovinj
Spændende besøg i romerbyen Pula som byder på næsten 3.000 års historie og et af Europas mest velbevarede romerske amfiteatre. Som i Rom blev her udkæmpet vilde gladiatorkampe med en kapacitet op til 26.000 tilskuere. I dag benyttes arenaen stadig til kulturelle arrangementer. Byrundtur med lokalguide i Pula mellem de mange historiske bygninger. Herfra til idylliske Rovinj beliggende på en lille halvø. Små snævre gader med slidte og farverige facader fører op til Skt. Euphemia katedralen. Fra klokketårnet er der en pragtfuld udsigt ud over byen og havet. Udflugt kr. 225 inkl. lokalguide i Pula.

Pula P?anorama 

Dag 7: Tid på egen hånd eller mulighed for hyggelig sejltur til den maleriske Limfjord
Tid til afslapning eller tid på egen hånd. Og så mulighed for flot sejltur i de indbydende farvande, som Istrien er så berømt for. Du får mulighed for at se hele Rivieraen fra søsiden, de smukke byer og den maleriske Limfjord. Efter en hyggelig frokost ved Limfjorden sættes kursen mod Vrsar by, hvor der gøres stop. Sejltur inkl. frokost og vin kr. 225.

Limfjorden Kroatien Limfjorden Kroatien

Dag 8: Gennem Slovenien og Østrig til Tyskland
Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Vi kommer gennem Slovenien og Østrig til Sydtyskland til middag og overnatning.

Dag 9: Hjemkomst til Danmark
På rejsens sidste dag passeres den tysk/danske landegrænse først på aftenen efter en rejse med en masse spændende rejseindtryk i bagagen.

Hotel

På ud- og hjemrejse overnattes i Tyskland, hvor der benyttes pæne 3-stjernede hoteller. Alle værelser med bad, toilet, telefon og tv.

Hotel Venezuela, Lido di Jesolo (2 nætter)
Mindre familieejet hotel beliggende på en lille sidegade 5 min. gang fra hovedgaden i Lido di Jesolo samt stranden. Restaurant, lille terrasse og hyggelig bar og loungeområde ved receptionen. Familiært og serviceminded personale. Der er elevator på hotellet. Små, men pæne værelser. Alle med bad, toilet, telefon og tv.

Hotel Nettuno, Lido di Jesolo (2 nætter) - Benyttes på afgangen den 12/10
Hotel Nettuno har samme gode beliggenhed som Hotel Venezuela 5 min. gang fra hovedgaden samt lige ned til egen privat strand. Hotellet har restaurant, lille pizzaria med udsigtsterrasse over vandet, 2 poolområder og mulighed for wellness. Alle værelser har bad, toilet, tv og hårtørrer. Størrelse på værelser kan variere.

Hotel Manila, Lido di Jesolo (2 nætter) - Benyttes på afgangen den 7/9
Hotel Manila har samme gode beliggenhed som Hotel Venezuela lige i hjertet af byen samt lige ned til egen privat strand. Hotellet har dejlig terrasse og pool med udsigt over vandet. Derudover privat strand med egne solstole og parasoller. Alle værelser er moderne værelser med deponeringsboks, føntørrer, air-conditioning og gratis wifi, SAT TV og telefon. Der er elevator på hotellet.

Hotel Umag Sol, Umag (4 nætter)
Jadranska bb - Punta
Umag


Pænt hotel beliggende i grønne omgivelser ned til vandet og ca. 25 min. gang til centrum af Umag. Hotellet har, i forbindelse med receptionsområdet, dejligt loungeområde med bar og videre adgang til restaurant, terrasse og udendørs poolområde. Hotellet råder også over indendørs swimmingpool og wellnessafdeling samt lille souvenirbutik. Alle værelser med bad, toilet, tv, telefon, pengeboks, minibar og wi-fi. Der kan mod tillæg tilkøbes balkon (kr. 295 pr. person) - havudsigt kan ikke garanteres. Der er elevator på hotellet. Buffet morgen og aften med et stort udvalg af varme og kolde retter, salater og desserter. 200 meter fra hotellet kører der, alt afhængig af sæson, et lille turisttog til centrum af Umag. Turen tager ca. 10 min og koster 20 Kuna per person per vej.

Se mere på hotellets hjemmeside.

 

Værd at vide

Valuta:
Der anvendes Euro og kroatiske Kuna (Hrk) på hele rejsen. 1 Hrk = Kr. 1 Euro 1 = 7,5 kr. Vi anbefaler at du veksler hjemmefra, men der kan også hæves penge i hæveautomater undervejs.

Indkøb
Vin, olivenolie, sko og lædervarer og specialiteter fra Italien og Kroatien.

Badning:
Hvis du ønsker at bade ved stranden – så husk badesko, da der kan være mange søpindsvin i Kroatien.

El
Italien: 240 v – husk adapter
Kroatien: 220 v – europæiske stik med 2 ben.

Entréer
Entreer er eksklusive hvor andet ikke er nævnt.

Transport
Mange af seværdighederne kan kun besøges til fods, og vi anbefaler derfor ikke rejsen til dårligt gående.

Program
Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge.

Tip
En lille overnatningstaske kan anbefales til første og sidste overnatning.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
21-09-2019Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Istrien - Venedig - AdriaterhavetRing til os5.598,-Mere information