Gardasøen Limone

Ægte italiensk feriestemning i smukke omgivelser

Gardasøen Limone med Gislev
 

Dejlig busrejse til Limone, en af Gardasøens smukke perler.

 • Pænt hotel i Limone med god service, pool og skøn beliggenhed kun 50 meter fra Gardasøen.
 • Halvpension alle dage. Alle værelser med balkon eller terrasse
 • Byrundtur i Limone og sejltur på Gardasøen inkluderet.
 • Verona, Romeo og Julies by inkluderet.
 • Erfaren dansk rejseleder med på hele rejsen.

 

Med i prisen: 

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Byrundtur i Limone
 • Sejltur på Gardasøen
 • Udflugt Verona
 • Rejseleder
 • Hotelskatter


Entrèer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.495 (meget begrænset antal). Afbestillingsforsikring kr. 375.

Rabat: Børn 0-11 år  kr. 300 for opredning i dobbeltværelse (med 2 voksne).

Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede.

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Gennem mange år har Gardasøen været et yderst populært rejsemål – og årsagen er indlysende. Betagende bjerglandskaber, frodige vinmarker og hyggelige vingårde karakteriserer det naturskønne område omkring søen. Her ligger gamle borge, charmerende byer og små havne som perler på en snor langs søbredden, og der er utallige muligheder for at nyde de unikke omgivelser.

Vi bor i år i Limone på Hotel Alexander med swimmingpool og skøn udsigt over søen. Herfra tager vi på spændende ture i området, og der er også god tid til at slappe af og holde ferie. Tag med rejselederen på rundtur i Limone, hvor man hurtigt føler sig hjemme i de små stræder. En sejltur på Gardasøen er også på programmet, hvor vi sejler fra Limone til middelalderbyen Malcesine.  Du kan også tage med på en panoramatur gennem de smukke bjerglandskaber. Her besøger vi en lokal cantina og nyder en lille frokost med vin. Vi besøger Verona, Romeo og Julies by, hvor der også er tid til at gå på opdagelse på egen hånd.

Der er naturligvis også tid til oplevelser på egen hånd, og hvad enten du er til natur, kultur, gastronomi eller sportsaktiviteter, er der et bredt udvalg af muligheder og vores hotel i Limone ligger kun 50 meter fra Gardasøen og danner en perfekt ramme for vores ophold.

Velkommen til et dejligt ferieophold ved Gardasøen med sommersol, spændende udflugter og ægte italiensk feriestemning.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse fra Danmark og ankomst til Gardasøen
Rejselederen byder velkommen, og vi kører sydpå til middag og overnatning i Sydtyskland. Herfra videre gennem de smukke østrigske Alper til indkvartering for de næste 6 nætter på Hotel Alexander i Limone.

Park Hotel Oasi

Dag 3: Byrundtur og vinsmagning
Orienterende byrundtur i Limone med rejselederen, krydret med historie og fortællinger om livet i Italien. Du vil hurtigt komme til at føle dig hjemme i de smalle stræder og ved den hyggelige havn. Om eftermiddagen er der tid til at gå på opdagelse på egen hånd. Du kan også tage med til en vinsmagning på nærliggende vingård. Pris for udflugt med vinsmagning kr. 125 (€ 18).

 

Dag 4: Hyggelig dag i Limone
En dag på egen hånd. Det giver muligheden for at nyde de skønne omgivelser og hotellets faciliteter. Der er mange muligheder for en afslappende dag i byen. Tirsdag er også markedsdag i Limone. Afprøv dine handelstalenter og gør et godt køb. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med tips og gode idéer til aktiviteter.

 

Dag 6: Panoramaudflugt, vandfald og frokost
Vi kører en panoramatur gennem de imponerende bjerglandskaber nord for Gardasøen, hvor vi på vejen også gør stop ved et smukt vandfald. Herfra videre til en cantina, hvor vi nyder en let frokost med dertilhørende vin. 
Halvdagsudflugt kr. 235 (€ 33).

 

Dag 6: Romeo og Julies vidunderlige Verona
Vi besøger Verona som ligger smukt placeret ved Adigo-floden. Her tager vi på byrundtur og besøger bl.a. Piazza Erbe dei Signori, Romeo og Julies berømte balkon samt den store arena, som hver sommer huser storslåede operaforestillinger. Efter byrundturen kan du gå på opdagelse på egen hånd og nyde Veronas smukke butikker eller en kop kaffe på en af de hyggelige caféer.
Heldagsudflugt inkluderet.

Dag 7: Hyggelig sejltur på Gardasøen
Vi har de seneste dage set søen fra landsiden. Denne dag har Gislev arrangeret en hyggelig sejltur, hvor vi sejler fra Limone og tværs over søen til middelalderbyen Malcesine. Her går vi en byrundtur og efterfølgende er der tid på egen hånd til at nyde den lille havn, butikker og restauranter. Læn dig tilbage og nyd den smukke panoramaudsigt med Monte Baldo i baggrunden. Inkluderet.

 

 

Dag 8-9: Hjemrejse med overnatning i Midttyskland.
Vi tager afsked med Gardasøen og kører nordpå gennem Alperne til middag og overnatning midt i Tyskland. Efter morgenmaden den sidste dag, fortsætter turen hjemad med ankomst til den danske grænse sent på eftermiddagen eller først på aftenen.

Hotel

Hotel Alexander
Via Lungolago Marconi, 56
25010 Limone Sul Garda


Pænt hotel med swimmingpool og skøn beliggenhed kun 50 meter fra Gardasøen og ved byens centrum. Alle værelser med aircondition, bad og toilet, TV, telefon, værdiboks og minibar. Dobbeltværelser har balkon eller terrasse. Hotellet har restaurant, cafè, elevator og gratis wi-fi i receptionsområdet.

Læs mere om Hotel Alexander

  

Gæsterne siger

Rejse til Gardasøen og Limone - Gæsterne siger
"Superflot og lækkert hotel, med alt hvad man kan ønske sig - samt dejlig tæt på byen"

"Bare en alle tiders tur. Rejseleder og chauffør spillede utroligt godt sammen"

"Vi kommer næste år igen. En rigtig god rejse og godt hotel"

"Alt i alt en fantastisk rejse"

Værd at vide

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50

Indkøb
Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og kulinariske specialiteter.

Entré
Entré til de fleste museer: € 5 - 15.

Praktiske informationer
 

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Caféer
I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere på samme bar.

På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

Pane e coperto
er opdækning og brød, som man mange steder betaler for.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsskadeligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker, så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad typisk af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg, oftest som buffet med diverse slags brød, pålæg, æg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” –  en stenovn, der fyres op med træ.

Antipasti
Forretter som f.eks. skinke, bruschetta el.lign..

Primi Piatti
”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti
"Anden" hovedretter, typisk fisk og kød (prissættes ofte efter vægt). Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat

Contorni
Oftest serveret som tilbehør til "Secondi", f.eks. salater, kartofler, bønner etc. 

Formaggio
Ost.

Dolce
Dessert.

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede.

Kort

Gardasøen Limone

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.