Gardasøen Limone

Ægte italiensk feriestemning i smukke omgivelser

Gardasøen Limone med Gislev
 

Dejlig busrejse til Limone, en af Gardasøens smukke perler.

 • Pænt hotel i Limone med pool og skøn beliggenhed tæt på byen og Gardasøen.
 • Halvpension alle dage. Alle værelser med balkon eller terrasse.
 • Byrundtur i Limone og sejltur på Gardasøen inkluderet.
 • Du oplever vidunderlige Verona med historien om Romeo og Julie.
 • Erfaren dansk rejseleder med på hele rejsen.

 

Med i prisen: 

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Byrundtur i Limone
 • Sejltur på Gardasøen
 • Udflugt til Verona
 • Rejseleder
 • Hotelskatter


Entrèer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.398. Afbestillingsforsikring kr. 400.

Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede.

 

Bestil rejsen

Pris fra 6.598,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension på dejligt hotel
 • Udflugt til Verona og sejltur på Gardasøen
 • 6 nætter på godt hotel
Bestil rejsen

Om rejsen

Ægte italiensk feriestemning i smukke omgivelser

Gennem mange år har Gardasøen været et yderst populært rejsemål – og årsagen er indlysende. Betagende bjerglandskaber, frodige vinmarker og hyggelige vingårde karakteriserer det naturskønne område omkring Gardasøen. Gamle borge, charmerende byer og små havne ligger som perler på en snor langs søbredden og byder på utallige muligheder for at nyde de unikke omgivelser. Forestil dig et skønt havnemiljø og et malerisk centrum med gamle, snævre stræder og hyggelige caféer, der ligger smukt placeret mellem flotte bjerge og den azurblå Gardasø. Velkommen til den nok mest charmerende by ved søen, Limone.

Du bor på Hotel Garda Bellevue, blot få meter fra centrum og søen. Herfra tager vi på spændende ture i området, men der er også god tid til at slappe af og holde ferie. Gislev inviterer dig med på en hyggelig sejltur på Gardasøen og en byrundtur i Limone. Mulighed for at opleve den eventyrlige by Verona og mærke historiens vingesus om Romeo og Julie. Eller tag med på en flot tur op i bjergene og de smukke landsbyer nord for Gardasøen.
Der er naturligvis også tid til oplevelser på egen hånd, og hvad enten du er til natur, kultur, gastronomi eller sportsaktiviteter, er der et bredt udvalg af muligheder og vores hotel i Limone ligger tæt på Gardasøen og danner en perfekt ramme for vores ophold.

Nyd et dejligt ferieophold ved Gardasøen med sommersol, spændende udflugter og ægte italiensk feriestemning.

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse fra Danmark og ankomst til Gardasøen

Rejselederen byder velkommen, og vi kører sydpå til middag og overnatning i Sydtyskland. Herfra videre gennem de smukke østrigske Alper til indkvartering for de næste 6 nætter på Hotel Garda Bellevue i Limone. Et godt hotel, tæt ved søen og centralt i forhold til Limone centrum.

Dag 3: Byrundtur og vinsmagning

Orienterende byrundtur i Limone med rejselederen, krydret med historie og fortællinger om livet i Italien. Du vil hurtigt komme til at føle dig hjemme i de smalle stræder og ved den hyggelige havn. Om eftermiddagen er der tid til at gå på opdagelse på egen hånd. Du kan også tage med til en vinsmagning på nærliggende vingård. Pris for udflugt med vinsmagning kr. 125 (€ 18).

Dag 4: Hyggelig dag i Limone

En dag på egen hånd. Det giver muligheden for at nyde de skønne omgivelser og hotellets faciliteter. Der er mange muligheder for en afslappende dag i byen. Tirsdag er også markedsdag i Limone. Afprøv dine handelstalenter og gør et godt køb. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med tips og gode idéer til aktiviteter.

Dag 5: Panoramaudflugt, vandfald og frokost

Vi kører en panoramatur gennem de imponerende bjerglandskaber nord for Gardasøen. Her ser du også et flot vandfald. Vi besøger en cantina, hvor vi nyder en lækker, let frokost med tilhørende vin. Pris inklusiv frokost og entré til vandfald kr. 235 (€ 33).

Dag 6: Romeo og Julies vidunderlige Verona

Vi besøger Verona som ligger smukt placeret ved Adigo-floden. Her tager vi på byrundtur og besøger bl.a. Piazza Erbe dei Signori, Romeo og Julies berømte balkon samt den store arena, som hver sommer huser storslåede operaforestillinger. Efter byrundturen kan du gå på opdagelse på egen hånd og nyde byens elegante butikker eller en kop kaffe på en af de hyggelige caféer. 
Heldagsudflugt inkluderet.

Dag 7: Skøn sejltur på Gardasøen

Vi har de seneste dage set søen fra landsiden. Denne dag tager vi på en hyggelig sejltur, hvor vi sejler fra Limone og tværs over søen til middelalderbyen Malcesine. Her går vi en byrundtur og efterfølgende er der tid på egen hånd til at udforske den lille havn, butikker og restauranter. Læn dig tilbage og nyd den smukke panoramaudsigt med Monte Baldo i baggrunden. Inkluderet.

Dag 8-9: Hjemrejse med overnatning i Midttyskland

Vi tager afsked med Gardasøen og kører nordpå gennem Alperne til middag og overnatning midt i Tyskland. Efter morgenmaden den sidste dag, fortsætter turen hjemad med ankomst til den danske grænse sent på eftermiddagen eller først på aftenen.

Hotel

Hotel Garda Bellevue
Via Lungolago Marconi 17
25010 Limone sul Garda


Dejligt hotel som ligger centralt i byen. Fra hotellets terrasse er der en flot panoramaudsigt over søen. Hotellet består af 4 afdelinger af samme standard og ved siden af hinanden. Restaurant og bar, indendørs- samt udendørs swimmingpool, wellnessområde med bl.a. jacuzzi, tyrkisk bad og massage (mod tillæg). Alle værelser er med balkon, aircondition, tv, telefon, hårtørrer, lille køleskab samt wi-fi.

Læs mere om Hotel Garda Bellevue

  

Gæsterne siger

Rejse til Gardasøen og Limone - Gæsterne siger


Generelt var turen en KÆMPE succes! Jeg har aldrig selv været på udlandsrejse og dette bliver bestemt ikke den sidste med Gislev rejser! Tak for en rigtig god ferie!!!”

” Bare en alle tiders tur. Rejseleder og chauffør spillede utroligt godt sammen.”

Det er nu anden gang vi er med på denne tur til Limone og vil helt sikkert vende tilbage.”

” Alt i alt en fantastisk rejse”

”Vi har rejst 6 gange med Gislev og nydt det hver gang. Vi er altid sikre på at få en god tur, og at alt er i orden, når vi rejser med jer. Mange tak for den dejlige tur - glæder os til næste gang,”

Værd at vide

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50

Indkøb
Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og kulinariske specialiteter.

Entré
Entré til de fleste museer: € 5 - 15.

Praktiske informationer
 

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Caféer
I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere på samme bar.

På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

Pane e coperto
er opdækning og brød, som man mange steder betaler for.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsskadeligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker, så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad typisk af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg, oftest som buffet med diverse slags brød, pålæg, æg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” –  en stenovn, der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta el.lign.
Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød (prissættes ofte efter vægt). Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat
Contorni: Oftest serveret som tilbehør til "Secondi", f.eks. salater, kartofler, bønner etc. 
Formaggio: Ost.
Dolce: Dessert.

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede.

Kort

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
17-07-2021Bus fra Jylland og FynMere end 86.998,-Bestil rejsenMere information
28-08-2021Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 86.798,-Bestil rejsenMere information
04-09-2021Bus fra Jylland og FynMere end 86.798,-Bestil rejsenMere information
18-09-2021Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 86.598,-Bestil rejsenMere information