Skip to main content

Ferie i Sorrento på egen hånd

-
Sorrento-halvøen med fly fra Aarhus eller Odense

Sorrento på egen hånd

På denne rejse bestemmer du helt selv, hvad din ferie skal indeholde og området har rigtigt meget at byde på. Du flyver med direkte fly fra Billund eller Odense til Napoli eller fra Aarhus via Odense, og bor ved stemningsfulde Sorrento på 4-stjernet hotel.

Sorrento er en eftertragtet ferieby med et skønt klima og en venlig samt gæstfri befolkning. Her kan du nyde stemningen i de hyggelige gader, hvor du, blandt andet i den historiske bydel, finder et væld af specialforretninger, der sælger kystens populære specialiteter såsom olivenolie, citronlikøren Limoncello og smagfulde krydderier. Går du på opdagelse, vil du opleve smukke udsigtspunkter over det glitrende blå Middelhav, parker fyldt med citron- og appelsintræer og små hyggelige torve. Området er også kendt for det gode italienske køkken. Nyd en ægte Napolitansk Pizza eller forkæl dig selv med en ekstra god middag på en af områdets Michelin restauranter.

Denne rejse, uden rejseleder og udflugtsprogram, er ideel til dig, der har besøgt området før eller blot ønsker friheden til selv at bestemme.

Du bor på et af vores gode hoteller i Sorrento området. Hotelnavn oplyses 14 dage før afrejse.

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • Flybillet, afgifter og bagage

Dagsprogram

 • På denne rejse bestemmer du helt selv, hvad din ferie skal indeholde og området har rigtigt meget at byde på. Betagende natur, charmerende byer, historiske seværdigheder og ikke mindst det fantastiske syditalienske køkken.

  Alt afhængig af temperament kan du vælge at benytte offentlig transport eller leje en bil, hvis du vil udforske området. Både fra Sorrento og Vico Equense kommer du nemt til Napoli med toget Circumvesuviana. De offentlige SITA-busser forbinder Sorrento med byer som bl.a. Amalfi og Positano på Amalfikysten. Se mere om muligheder for offentlig transport og køreplaner under 'Praktiske oplysninger'.

 • Dag 1: Fly til Napoli

  Gislevs repræsentant byder dig velkommen i lufthavnen. Med direkte fly fra Billund eller Odense til Napoli eller fra Aarhus via Odense. Mulighed for transfer fra lufthavnen til hotellet (bestilles sammen med rejsen).

 • Dag 2 - 7: Forslag til nogle af de mange spændende seværdigheder området har at byde på

  Amalfikysten
  Strækker sig langs den sydlige side af Sorrento-halvøen og går fra byen Positano i vest til Vietri sul Mare i Øst. Kyststrækningen er blandt de absolut smukkeste i Europa og optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. De maleriske byer ligger som perler på en snor, hver med deres særpræg og charme.

  Bådtur langs kysten
  En god måde at opleve den spektakulære kyststrækning på, hvor husene nærmest klynger sig til de stejle klippevægge og er smukt indrammet af de grønne bjergsider og det azurblå Middelhav.

  Capri
  Den sagnomspundne ø var helt tilbage i Romertiden et yndet rejsemål. Øen, der ligger i Napolibugten er ikke meget større end 10 kvadratkilometer, men har uendeligt meget at byde på lige fra bjergtagende udsigter til romerske ruiner og designerbutikker. På øen finder du 2 byer, Capri og Anacapri, hvor du bl.a. kan besøge den svenske læge Axel Munthe’s villa San Michele eller måske tage stoleliften til øens højeste punkt, Monte Solaro. Måske frister en tur i den Blå Grotte eller en sejltur langs kysten.

  Marked
  Hver landsby og by i området har sit ugentlige marked, hvor traditionerne holdes i hævd.
  Sorrento: Tirsdag
  Sant´Agnello: Mandag
  Vico Equense: Lørdag

  Napoli
  Syditaliens hovedstad, hvor pizzaen blev født. Det historiske centrum er på UNESCOs Verdensarvsliste, og den gamle kongeby byder på alt lige fra middelalderslot og barokkirker til blafrende vasketøj spændt ud mellem altanerne.

  Pompei
  Byen der i år 79 blev begravet under et lag af aske og pimpsten efter det voldsomme udbrud fra vulkanen Vesuv. Pompei lå gemt indtil de første udgravninger begyndte i år 1748 og stadig i dag foretages der udgravninger. Det er fascinerende at gå rundt på de brolagte veje, der har slidspor efter vognhjul, se resterne af de fornemme villaer, badeanstalter, bordellet mm. Det kan også anbefales, at du besøger det arkæologiske museum i Napoli, hvor mange genstande, mosaikker og malerier fra udgravningerne er udstillet.

  Vesuv
  Vulkanen Vesuv ligger 5 km øst for Napoli. Man kan gå helt på til kraterkanten af vulkanen, der ikke har været i udbrud siden 1944.

 • Dag 8: Hjemrejse

  Med fly fra Napoli til Billund, Aarhus eller Odense.

Hoteller

 • Dag 1-8

  Grand Hotel Nastro Azzurro

  Ligger omgivet af en have med udendørs swimmingpool i Piano di Sorrento og har panoramaudsigt over Napoli- og Salernobugten. Til Sorrento centrum er der 7 km. På hotellet findes tennisbane, wellness og spaområde (mod betaling), udendørs spabade, restaurant, bar.

  Læs mere om Grand Hotel Nastro Azzuro

 • Dag 1-8

  Hotel Admiral

  Beliggende ud til havet få minutters gang fra en lille strand og Marina Grande, der trods navnet er den mindste af byens 2 marinaer. Den hyggelige marina med de farverige huse er et charmerende hjørne af Sorrento og nærmest en lille bydel med butikker, barer, kirke og restauranter, hvor du kan prøve typiske sorrentinske retter med fisk.

  Lyse og indbydende værelser med enkelt indretning med vindue - andre med balkon eller fransk balkon. Alle værelser er beliggende med front mod Napolibugten - dog er udsigten varierende med fuld eller delvis havudsigt.

  Afstand til centrum1,4 km
  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
 • Dag 1-8

  Hotel Atlantic Palace

  Hotellet er beliggende i et roligt område på Sorrento-halvøen med udsigt over Napolibugten. Hotellet tilbyder gratis busservice til og fra Sorrento by flere gange dagligt.

  På hotellet findes udendørs swimmingpool, pool-/snackbar, solterrasse, restaurant og elegant møbleret barområde, hvor du kan nyde en kølig drink eller en cappuccino. Udenfor er der et område med borde og parasoller, hvor du ligeledes kan slappe af eller læse en god bog. Det store, grønne haveområde er fyldt med citrustræer, og her kan du finde en god plads i solen. Haven er fyldt med jacuzzier, som måske også frister til lidt afslapning og forkælelse.

  Indkvartering i en separat sidebygning, der ligger ca. 20 meter fra hotellets hovedbygning. Værelserne er rummelige og stilfuldt møbleret enten med udsigt over bugten, poolen eller mod haven (der kan ikke garanteres en bestemt udsigt). Dobbeltværelser har enten fransk balkon eller terrasse.

  AirconditionJa
  BalkonJa
  BarJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Afstand til centrum2 km
  BoblebadJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HaveJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 1-8

  Mar Hotel Alimuri

  Dejligt hotel beliggende direkte ud til havet med udsigt over Napolibugten. 85 værelser, alle med balkon/fransk balkon, tv, telefon, minibar, aircondition, værdiboks, hårtørrer og internet adgang.

  Alle dobbeltværelser har fuld havudsigt. Værelser med fransk balkon er beliggende på 5. sal med panoramavindue. Enkeltværelser har udsigt mod gaden. Desuden forefindes elevator, restaurant, bar, swimmingpool, privat strand med solstole og parasoller. Hotellet tilbyder busservice til/fra centrum i Sorrento.

  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  Privat strandJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  HårtørrerJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
  SolterrasseJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
05-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Århus via Odense38.698,-Bestil
12-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Århus via Odense58.698,-Bestil
19-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Århus via Odense58.698,-Bestil
26-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Århus via Odense58.698,-Bestil
03-10-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Århus via Odense38.298,-Bestil
10-10-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Århus via Odense18.298,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Airseven fra Aarhus/Odense: 15 kg indtjekket bagage samt 5 kg håndbagage.
  Atlantic Airways fra Billund: Det er tilladt at medbringe totalt 23 kg bagage inkl. håndbagage. Håndbagage må maks. veje 8 kg.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Det syditalienske køkken

  Der er stor forskel på det italienske køkken i det nordlige og sydlige Italien. Nordpå er køkkenet mere rustikt og maden afspejler især, at Italien har været under belejring af mange forskellige nationer. Et måltid består som regel af mange retter startende med „antipasti” – en forret f.eks. et ristet brød med hvidløg og tomat. Dernæst en „primo piatto” – normalt en suppe eller en pastaret. „Secondo piatto” er kød, som ofte serveres uden tilbehør. Derfor skal man huske at bestille „contorno” og det kan være kartofler, salat eller stegte grøntsager. Sidst afsluttes med „dolce” – dessert såsom tiramisu, tærte, ost eller is. Hele måltidet afsluttes med en espresso og evt. en „digestivo” (en lille én), som kan være en grappa eller limoncello.

  Sorrentohalvøen og Amalfikysten ligger i regionen Campania og udover den verdenskendte Pizza Napoletana, som er „opfundet” her, er køkkenet rigt og varieret. Regionen er hjemsted for mange lækre oste – bøffel-mozzarella og ricotta osten er særlig kendte. Grundet beliggenheden med megen sol og varme findes her også en mængde af lækre frugter og grøntsager – særlig kendt er citronerne fra Sorrento og Amalfi. Du finder selvfølgelig også her en stor mængde af fiskeretter lige fra salater med alt godt fra havet til blækspruttesuppe og fisketallerkener. En specialitet er også områdets desserter med adskillige søde kager og bagværk. 

 • Drikkepenge

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen. I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst."Sevizio escluso" - efterfulgt af %-satsen som typisk er mellem 15% og 18%. "Pane e coperto" er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk € 1,50 til € 3 per person.

 • Drikkevand i Italien

  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Italien

  Strømmen i Italien er på 220V.

  Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Flyet fra Atlantic Airways: Der flyves med et fly af typen Airbus A319 med 174 sæder (fra maj-juni).
  Flyet fra Airseven: Der flyves med et fly af typen Boeing 737-800 med 189 sæder (fra september-oktober).

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Hotel

  Du bor på et af de nævnte hoteller i Sorrento området. Hotelnavn oplyses 14 dage før afrejse.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

  Adresse

  Lufthavnvej 131
  5270 Odense N

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Vigtigt

  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Parkering

  I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.

  Læs mere om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

 • Information om Aarhus Lufthavn

  Adresse

  Ny Lufthavnsvej 24
  8560 Kolind

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Aarhus Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Læs mere om Aarhus Lufthavn

 • Mad og drikke i Italien

  Caféer
  I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
  Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert

  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Offentlig transport

  Både fra Sorrento og Vico Equense kommer du nemt til Napoli med toget Circumvesuviana. De offentlige SITA-busser forbinder Sorrento med byer som bl.a. Amalfi og Positano på Amalfikysten. Se mere om muligheder for offentlig transport og køreplaner her.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Shopping

  Sorrento og kysten i al almindelighed har et stort udvalg af specialbutikker. Kysten er som tidligere nævnt i særdeleshed kendt for den velsmagende citronlikør limoncello, som kan købes overalt. Den fås i forskellige smagsvarianter både som cremet udgave og den traditionelle ”klare”. Derudover er området også kendt for farverig keramik, sæber mv. Det kan også være en god ide at købe olivenolie med hjem, som ligeledes fås i forskellige smagsvarianter. Olien fra Syditalien er meget anderledes end de olier vi kan købe i Danmark. De er kraftige og yderst velsmagende og er et dejligt supplement også i det danske køkken. Mange Gislev gæster er desuden faldet for de kendte Capri ure, som kun kan købes på øen. Positano er særlig kendt for sin helt specielle tøjstil – den er eksklusivt og af yderst høj kvalitet. Du kan måske også med fordel få et par håndlavede sandaler. Disse butikker ses også overalt. 

 • Tillæg

  Afbestillingsforsikring 7 % af rejsens pris. 

  Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r kr. 350. Bestilles med rejsen.

  Forplejning på flyet t/r kr. 240. Bestilles med rejsen. 

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Flyv fra Billund, Odense eller Aarhus med Gislevs eget charterfly fra Atlantic Airways og Airseven.

  Fra Billund Lufthavn med Atlantic Airways i maj og juni
  Fra Billund kl. 08.30 til Napoli med ankomst kl. 11.10
  Fra Napoli kl. 11.55 til Billund med ankomst kl. 14.35

  Fra Odense Lufthavn med Airseven i september og oktober
  Fra Odense kl. 09.30 til Napoli med ankomst kl. 12.15
  Fra Napoli kl. 13.15 til Odense med ankomst kl. 15.55

  Fra Aarhus Lufthavn via Odense Lufthavn med Airseven i september og oktober
  Fra Aarhus kl. 08.15 via Odense til Napoli med ankomst kl. 12.15
  Fra Napoli kl. 13.15 via Odense til Aarhus med ankomst kl. 17.10

 • Valuta og betalingskort i Italien

  Euro.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu